ben geldım kıslar cok yogun bır gundu bugun yuruyusu dısarda yapmıs oldum oy kullanmaya gıderken yuruduk esım ve oglusumla evımıze geldık sonra bırde ne goreyım anahtarı kapının uzerınde unutmusuz kıslarya ıyıce leyla olduk ıyıkıde eve erken gelmısız normalde esımle gezmeye gıtcekdık ordanda kayınvalıdeme geccektık yolda bı tartısdık hop evde bulduk kendımızı ama bır yandanda sevınıyorum ıyıkı tartısmısız yoksa ne var ne yok gıderdıya allahım korudu aksam yemegıne kayınvalıdemlerdeydım az once geldık kıslar bugun de boyle bıttti yarın temızlık gunu ama bakalım yaramaz oglusumla nasıl yapacagım temıslıgımı bırde kılo bıldırme gunu ama ben tabıı tartılamadım ya
kıslar kılo bıldırım olayı cuma olursa bencede cok ıyı olur hatta gorevı alınca aklıma gelmısdı ama hanı gorevı aldımda yapamıyormus gıbı olmasın dıye fıkrımı soylememısdım
nuraycıgım cok tatlıs cıkmıssın kılon su an normal ama unutma bız annıs olduk ınsallah kalanlarıda verecegız
çok geçmiş olsun canım.bende kaç kere unuttum anahtarı kapının üzerinde ama evde ve yalnızken
eşim işten gelince açıp giriyodu içeriye,ben de şaşkın şaşkın kapı kilitli nasıl girdin diye soruyodum
Allah korumuş valla
günaydın kızlar sanırım cumaya olumlu bakılıyor
genelde herkes haftasonu kaçamağı yapmış
bende acayip bi şişkinlik var yine.adetime az kaldı
1 kilo almışım malesefklava:
herkes cuma derse bu cumayı boş geçip 10 nisanda bildirim yapalım buarada herkes kendini toparlamış olsun kızlar nasıl olur?
elsecim tatlım bencede olur hafta sonları abartıp hafta içi telefi ederiz heheheh:))):içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?