70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güleysacım hoşgeldin
herkes yarın burda olcak nasılolsa cuma fikrini tekrar sunalım
cuma günü spor yaptım evde buarada
dünde çok yürüdük eşimle
bugünde hem yürüdüm,hem temizlik yaptım
akşam da spor yapçam inşallah

iyi akşamlar kızlar,

2 hafta kadar olmayacağım,iş seyehatim var,kilo bildirimimi şimdiden yapmak istiyorum "76" gerçi geçen çarşambadan beri bu kilodayım.
kendinize iyi bakın,öpüyorum hepinizi.

ben geldım kıslar cok yogun bır gundu bugun yuruyusu dısarda yapmıs oldum oy kullanmaya gıderken yuruduk esım ve oglusumla evımıze geldık sonra bırde ne goreyım anahtarı kapının uzerınde unutmusuz kıslarya ıyıce leyla olduk ıyıkıde eve erken gelmısız normalde esımle gezmeye gıtcekdık ordanda kayınvalıdeme geccektık yolda bı tartısdık hop evde bulduk kendımızı ama bır yandanda sevınıyorum ıyıkı tartısmısız yoksa ne var ne yok gıderdıya allahım korudu aksam yemegıne kayınvalıdemlerdeydım az once geldık kıslar bugun de boyle bıttti yarın temızlık gunu ama bakalım yaramaz oglusumla nasıl yapacagım temıslıgımı bırde kılo bıldırme gunu ama ben tabıı tartılamadım ya
kıslar kılo bıldırım olayı cuma olursa bencede cok ıyı olur hatta gorevı alınca aklıma gelmısdı ama hanı gorevı aldımda yapamıyormus gıbı olmasın dıye fıkrımı soylememısdım
nuraycıgım cok tatlıs cıkmıssın kılon su an normal ama unutma bız annıs olduk ınsallah kalanlarıda verecegız

nuraycım kızın çok tatlı resimlere baktım da Allah bagışlasın ama biraz yaramaza benziyo çok kosturuyodur seni:))

çok geçmiş olsun canım.bende kaç kere unuttum anahtarı kapının üzerinde ama evde ve yalnızken
eşim işten gelince açıp giriyodu içeriye,ben de şaşkın şaşkın kapı kilitli nasıl girdin diye soruyodum
Allah korumuş valla

slm kızlar nasılısnz benm bugun mısafrlerım vardı cok yedım cokkk bana kesın oklava gelsınn elsecım cuma fıkrı super olur kanımca :)

evet cnm cok sukur gecenlerde de esım bırakıp gıtmıs ben evde korktugum ıcın ne kadar kapının kılıdı varsa kapatırım sabahları ben kalkmayınca esım benı dısardan kıtler gıder sen kıtle ustunede anahtarı bırak gıt bazı sabahlar kalkar bakarım kılıtlemıs mı dıye onuda oyle farkettım cnm

gulcicegim, gecmis olsun ya vallahi her serde bir hayir vardir derler ya iyiki donmussunuz eve Allah korusun devir nasil kotu iltifatin icin sagol arkadasim insallah vericez kilolarimizi.............................zeynp sagolasin kosturmaz mi pire pire benim kizim emeklerken boyle nasil hizli oluyor anlamiyorum gorsen isik hiziyla geziyor.................bu arada bu cuma olayi cok mantikli bencede kizlar haftasonu az kacamak ptesi moral bozuyor degil mi degismesi iyi olur gunun belkide

günaydın kızlar,ilk bildirimi ben yapayım,75.6. fena degıl 800 gr vermısım gecen haftaya gore,o kadar kacamaktan ve cozutmadan sonra süper hatta.dün aksam 45 dk yürüdüm bantta,yag yakımı 30dk spordan sonra baslıyormus,haberınız olsun.bu sabah yıne süper bır kahvaltıyla basladım gune:2 haslanmıs yumurta,1;5 dilim ekmek,peynırlı salata ,3 zeytın ve cay
umarım guzel bır hafta olur hepımız ıcın.sevgılera.s.

kızlar günaydın ayyy ben kendimi çok kötü hissediyorum feci halde bogazım acıyor
hasta olcam galiba kızlar
bu arada cumartesi ve pazar çok kaçamak yaptım dün kayın valieme gittik ıspanaklı börekler
ekmek kadayıfları derken biraz cozuttum ama yinede kilom 71 yani 500 gr gitmiş bunada şükür.
sabah kahvaltıda bogazımdan dolayı bişi cnm istemedi kızarmış ekmek ve eritme peynir yedim şimdide sıcak su içiyorum:))))

herkese günaydın,bütün bildirimleri ancak okuyabildim,haftasonu küçücük kaçamaklar yaptım(2 dilim börek,kısır ) ama 3 saat te yürüdüm sanırım telafi ettim.Regim de bitti bugün şişliklerimde gitti ve kilomu bildiriyorum 78
ben hafta ortasında katılmıştım gruba o yüzden geçen hafta kilo bildirimi yapamadım,ama geçen pazartesi 80 kiloydum yani 2 kilo gitmiş kızlar,artık giden su mu bilmiyorum ama tartıda yeniden 7 li rakamları görmek çok güzel,ben bu hırsla 6 larıda görücem inş.
bu arada kahvaltım bir kase lıght sütle müsli

24.03 te baslamıstım dıyete 76 kıloyla su an 74 um :)

pek duzenlı yapamadım hastaydım galıba ondan verebıldım kıloları dıkkat ettıgım tek sey yesıl cayla bol su ıcmek oldu

günaydın kızlar haftasonu biraz kaçırdım alışveriş merkezinde gezerken bir mağazada diyetisyenimiz var diye reklam vardı abşamla girdik orada makinada tartıldım vucudumdaki yağ oranı fena değilmiş tabiii biraz daha yağdan giderse iyi olur dedi diyetisyen ayrıca o rada 70.4 çıktım bu sabah evde 72.4 çıktım anlamadım gitti dün akşam çok fazla bişi de yemedim ama neyse siz evdekini yazın 72.4 bu hafta ki kilo bildirimim hava bulutlu gibi dün süperdi bende bugün için oğluşu parka götürürüm diyordum ama hava çook kasvetli yine evdeyiz bugün neyse temizlik yaparım bende hepinize iyi bir hafta dilerim...

günaydın kızlar sanırım cumaya olumlu bakılıyor
genelde herkes haftasonu kaçamağı yapmış
bende acayip bi şişkinlik var yine.adetime az kaldı
1 kilo almışım malesefklava:
herkes cuma derse bu cumayı boş geçip 10 nisanda bildirim yapalım buarada herkes kendini toparlamış olsun kızlar nasıl olur?

elsecim tatlım bencede olur hafta sonları abartıp hafta içi telefi ederiz heheheh:))):içelim:

elsecim tatlım bencede olur hafta sonları abartıp hafta içi telefi ederiz heheheh:))):içelim:

haftasonları ister istemez kaçamaklar oluyor
pazartesi tartılınca insanın şevki kaçıyor
hem şimdi 10 nisana kadar ertelersek toplam 11 gün var önümüzde
herkesin kendini sıkıp toparlaması için iyi olur bence
lütfen arkadaşlar cuma olsun ya da olmasın diye fikrinizi belirtin
olsun diyenler kırmızı yazsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…