70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilekcimm senin yogurt yemene bayiliyorum valla ne güzel hic aksatmiyorsun

Süt, peynir falan tüketmediğim için çok yoğurt yiyorum canım.
Hatta babam dalga geçiyo seni vereceğimiz adama dicez kova kova yoğurt ve damacana suyu evden eksik etme diye
Çünkü acaip su içerim çokta yoğurt yerim.
2 günde falan 2.5 kg yogurt biter bizde

isarkadasim aradi dondurmaci da bulusalim canim cok sIkIn diye ben cikdim kizlar külah da yemiyeyim dimi :26: meyvelilerden mi alsam :26:
cok mu kalori :26: ay ne cok soru sordum

Suzancım keşke pizzaları makarnaları da yerken bu kadar düşünsen.
Daha önce de dediğim gibi dondurmanın mideye faydası oldugundan zararlı oldugunu düşünmüyorum ben.
Ama ötekiler cıssss

Geçmiş olsun barkinimm:26:
Keşke doktora gitseydin akşam kötü olmazsın umarım.
Patatesin markasında veya tarihinde mi bişi vardı acaba

ay inşallah inşallah almasın kale falan kandırıyorum ben onu,,aman gitsin gitsin,,heleki yiyerek vermek böyle bi duyguymuş demekki ne güzelmiş yaw

Saçından sürüklencek kızsınn
Ben makarna yesem bırak eksi çıkmayı 5 de üstüne katarım
Ne güzel ya senin bünyeden bende istiyorum keşke satılsa.
Bu arada yazamadım geçmiş olsun sana da yanık acısı çok fenadır.
İlaç falan almışmıydın krem yoksa daha fena olur.

bende menümü yazayım
sabah yani öğlen
1dilim ekmek 1yumurta 1domates biraz peynir
akşam
2haşlanmış patates üzerine yoğurt
yarım kase çorba
1kaşık soslu makarna (dayanamadım)
1tanede soğan(çok severim )
3,4 tanede fıstık
ayyyy yoruldum şimdi yürüyüşe gidiyorum

haşlanmış patates üzerine yoğurt nasıl birşey oluyor güzelmi canım patates istiyor ne alakaysa bari bende haşlyayaım yarın akşam için

aman allah korusun bi doktora sor bakim :26:

napiyon giii gitlikda mi kaldi ay ben yesem onlari yerimden kalkamam ama gercekden de cok yedigim zaman uykum geliyo niyeyse

ay inşallah inşallah almasın kale falan kandırıyorum ben onu,,aman gitsin gitsin,,heleki yiyerek vermek böyle bi duyguymuş demekki ne güzelmiş yaw

sen bize hava mi atiyon kiz yiyom yiyom almiyom diye biz burda lokmalari sayarken

ay ben pizza makarna nezaman yedim ki :44: hatirlamiyorum iki külah yedim 3er topluk aksam yemegim oldu yememisdim

bizim evdede oğlan sayesin 3-4günde 3kilo yoğurt gidiyoo,yeme diyom biraz banada bırak lan kilo vercez diye uğraşıyoz şurda falan nerdee oturdumu kardeşine bile yedirmemize izin vermiyoo,hepsini kendi götürüyoo,bide ayrı tabak getiriyorum kıza onada göz koyuyoo delimi nee

artıı kız du bakalım gel bu kilolarada sendede olur,,gerçektende alıştı sanırım vücut fazlalaştırsamda kilo veriyoo,durun ben size bi video izlettircem dr. ne diyoo diyetisyen yanii,,,az kalorili bi diyete başlarsanız bir süre sonraa vücut alışıyo bu düzene ve günlük kaloriyi dahada azaltması gerektiğini düşünüyoki yağlardan kurtulmaya başlasın öyle bişeylerdi du buluyimde izleyin çok mantıklı geldiii

ne kız buu hani senin ara öğünün neym heeesuyun yeşil çayın falan nerdeler nasıl besleniyon sen öyleee

ben yeşil çay pek sevmem,suyumu da 2.5 lt.içiyorum.Bugün çok meşgüldüm ara öğün yemeye fırsatım olmadı.

yürüyüs dedinde birsey anlatcam gecen sene biz türkiyedeyken aksam yemeginden sonra yengem ben anem cousinlerim nerdeyse kasabanin yarisini toplardik gece kasabada yürüyüs yapardik ama birde herkes almis elinde bi poset cekirtek citle citle git ne ise yariycaksa iste güya yürüyüse cikiyoruz

ben yeşil çay pek sevmem,suyumu da 2.5 lt.içiyorum.Bugün çok meşgüldüm ara öğün yemeye fırsatım olmadı.
canım bizde ayıla bayıla içmiyoz,,faydası oluyokii içiyoz,hatta ben hala burnumu tıkayıpta iki dikişte götürüyorum valla,,günde 2bardak ne var bundaa yağları parçalıyo artı metabolizmayı hızlandırıyoo içilmezmii içiç

allah ya güldürdün beniiii

valla ya aglancak hale gülüyoz birde ne güzel hava atiyoz bak biz yürüse ciktik diye pesimize takilan bile oldu bende sizlen yürüyüse katilcam diye kadinin eline cekirtek verdik hadi gel diye

Bizde çok yapardık onlarıı
Ardından dondurma falan gelirdi.
Adı üstünde dediğin gibi yürüyüş iştee

Bizde çok yapardık onlarıı
Ardından dondurma falan gelirdi.
Adı üstünde dediğin gibi yürüyüş iştee

dimi ay simdi geri baktigim zaman yinede güzeldi :97: mesela ben türkiyeye geldimmi aksam da ciksan gece de ciksan insanlar gezerler disarlarda burda simdi ciksam biri höööttt dese kacarim herhalde kacarkende en az 4 kilo veririm korkudan

Türkiye'ye en son ne zaman geldin ki?
Bide Türkiye de nereye geliyorsun merak ettim.

kizlar o deyilde benim morelimi bozan bi durum var simdi yeni isarkadasim var kadin 50 küsür yasinda ben tartildimmi oda cikiyor tartiya bana hava atiyo kadin 71 kilo diät e basladi ben yakalamayayim onu diye benim onu acil gecmem lazim gerci daha is e gitmiyorum anca carsamba giderim:83:

sarmısaklı yoğurt döküyorum sırf patetesten çabuk sıkılıyorum
süper oluyo hemde yoğurt yemiş oluyorum
pek yoğurt yemem de canım
ben yoğurt severimm deneyeyim yarın bakalım nasıl oluyorr
bende bi ara öyle yapiyordum öglen yiyordum haslanmis patates üzerine yogurt birde maydonoz koyuyordum icine bütün gün tok tutuyordun beni

ben akşam yesem çok mu ağır olur acaba bende maydanoz koyayım birde dereotu çok severimde..

Türkiye'ye en son ne zaman geldin ki?
Bide Türkiye de nereye geliyorsun merak ettim.

en son geldigimde kisin geldim gecen sene ama ankaraya gitmisdim laser yaptirdim gözlerimi gözlük takiyordum iyice bozulmusdun gözler
birde yazin 1.5 sene önce:97: ispartaliyim fistik ben ispartaya gidiyoruz firsat buldukca dedemgil falan hep orda

ben yoğurt severimm deneyeyim yarın bakalım nasıl oluyorr

ben akşam yesem çok mu ağır olur acaba bende maydanoz koyayım birde dereotu çok severimde..

aksam patates iyi olmaz diyorlar :26: bilmem ki ama patates yerine yumurta hasla yogurtla ye oda güzel olur sevmenmi :26:

Bayramda geçtik Isparta dan güzel yer
Memleket gibisi yoktur tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…