Bayramda geçtik Isparta dan güzel yer
Memleket gibisi yoktur tabii
türkiyenin heryeri güzelben burda dogdum büyüdüm ama burayi sevmiyorum okadar türkiye ye geldigimde kalpim carpiyo bi sevinc oluyor asik oldum galiba siz nerdesiniz fistik :26:
sen en iyisimi her gece çık dışarıı birileri hööööööttttt desinn sen haftaya cumaa 50 kiloyla bildirim yaparsın işte fenamıı durma git şuan hattadimiay simdi geri baktigim zaman yinede güzeldi :97: mesela ben türkiyeye geldimmi aksam da ciksan gece de ciksan insanlar gezerler disarlarda burda simdi ciksam biri höööttt dese kacarim herhalde kacarkende en az 4 kilo veririm korkudan
İstanbul'dayım canım ben. Heryeri ayrı güzel evet.
Aslen Trakyalıyım ama Çanakkale-Kırklareli karışık..
Şopar diyolar bize
İstanbul'dayım canım ben. Heryeri ayrı güzel evet.
Aslen Trakyalıyım ama Çanakkale-Kırklareli karışık..
Şopar diyolar bize
sen en iyisimi her gece çık dışarıı birileri hööööööttttt desinn sen haftaya cumaa 50 kiloyla bildirim yaparsın işte fenamıı durma git şuan hatta
seni şopar seniiiiiiiiiiiii
aksam patates iyi olmaz diyorlar :26: bilmem ki ama patates yerine yumurta hasla yogurtla ye oda güzel olur sevmenmi :26:
sen en iyisimi her gece çık dışarıı birileri hööööööttttt desinn sen haftaya cumaa 50 kiloyla bildirim yaparsın işte fenamıı durma git şuan hatta
seni şopar seniiiiiiiiiiiii
hic gitmedim ama nazip olur gelirsem beni geztirirsin artik
bende öğlen yerim ozaman sevmemi ya onuda severim normalde de yerim onu hep ben başka tavsiyesi olan varmı kızlar akşamalrı yemek konusunda zorlanıyorum hep yalnız yediğim için birde ton balığı alcam salata falan yaparım diye
canım bizde ayıla bayıla içmiyoz,,faydası oluyokii içiyoz,hatta ben hala burnumu tıkayıpta iki dikişte götürüyorum valla,,günde 2bardak ne var bundaa yağları parçalıyo artı metabolizmayı hızlandırıyoo içilmezmii içiç
allah ya güldürdün beniiii
Süt, peynir falan tüketmediğim için çok yoğurt yiyorum canım.
Hatta babam dalga geçiyo seni vereceğimiz adama dicez kova kova yoğurt ve damacana suyu evden eksik etme diye
Çünkü acaip su içerim çokta yoğurt yerim.
2 günde falan 2.5 kg yogurt biter bizde
Suzancım keşke pizzaları makarnaları da yerken bu kadar düşünsen.
Daha önce de dediğim gibi dondurmanın mideye faydası oldugundan zararlı oldugunu düşünmüyorum ben.
Ama ötekiler cıssss
Geçmiş olsun barkinimm:26:
Keşke doktora gitseydin akşam kötü olmazsın umarım.
Patatesin markasında veya tarihinde mi bişi vardı acaba
Saçından sürüklencek kızsınn
Ben makarna yesem bırak eksi çıkmayı 5 de üstüne katarım
Ne güzel ya senin bünyeden bende istiyorum keşke satılsa.
Bu arada yazamadım geçmiş olsun sana da yanık acısı çok fenadır.
İlaç falan almışmıydın krem yoksa daha fena olur.
aman allah korusun bi doktora sor bakim :26:
napiyon giii gitlikda mi kaldiay ben yesem onlari yerimden kalkamam ama gercekden de cok yedigim zaman uykum geliyo niyeyse
sen bize hava mi atiyon kiz yiyom yiyom almiyom diyebiz burda lokmalari sayarken
ay ben pizza makarna nezaman yedim ki:44: hatirlamiyorum iki külah yedim 3er topluk aksam yemegim oldu yememisdim
haslanmis yumurta da koyabilirsin salatanin icine veya peynir yada tavuk:97: oh yapan olsa da yesem
canim bu hafta tugba ya yaptik bildirimi
gördünmü ödem mis oh hemencik belli ettiler :87:
kizartmadan sana yoksen kan testi yapacakdin sonuc nezaman cikacak :26:
günaydin canim
sagol canim gecmis olsun dileklerin icinbu karnimisdaki bebekler ama makarnaci cikdi bende hamileyken makarnada makarna derdim desene seninkide diyo
ne güzel haberlaptopun da biran önce düzelir isallah canim
cnm hayırlı olsun demekki isteyince oluyomuş bak 6 des vayy maşallahhh tamma cnm artık haberşelişirzzzzz sensiz olamama yapamam gıııı
bu arada kızlaar noldu bilyonuzmuusabah kahvaltı yaparken batu çaydanlıkları devirdi hemde daha olalı 5dk olan çayı döktüüü,,nereye biliyonuzmu benim üstümeeee ölüyorum sandıımm bide altımda kısacık şort vardıı eşim bide diyo uzun bişey giyseydin okadar yanmazdın ne alakaysaaa
kızlar dün gece dondurulmuş patates aldım kızarttım yerken bi acılık geliyo dedim bizimkilerde yok bişey dedi yedik o saatte kızartma yediğimemi yanayım sabah bi mide bulantısı baş dönmesi bide ishal ölüyom sandım hala düzelemedim ya eşimde çalışıyodu bugun daha gidemedim doktora sanırım zehirlendim görümcemde yemişti oda benim gibi olmuş :84: :84: :84: :84: :84: :84:
sözünü dinleyip yeşil çay demliyorum
poşetleri de aynı işi görüyomu
yürüyüşümüde yaptım eşimle
teşekkür ederim cnm...
saqol cnm teşekkürler...seni aşada görüyorum iyisindir inşallah...namaz kılıp yatıcam tatsızım biraz...diyet modunada girmedim acilen toparlanma lazım...
tuqbacım çok geçmiş olsun ablacım..
canım bende sürekli dondurulmuş patates kullanıyorum hiç böyle birşeye rastlamadım...Allah Allahhh.....çok geçmiş olsun cnm..tarihi falanmı geçmiş acaba baktınmı hiç...bu arada geçen gün aldıqım bakliyat ürünü bozuk çıktı müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim..dün o ürünün yerine 3 paket ürün yollamışlar..bozuk çıkan ürünlerinizi aldıqınız ürünün arkasında yazan müşteri hizmetlerine mutlaka bildirin kazançlı çıkarsınız...
biçok arkadşımız yok...siteye girip ilgilenemiyorum bana baqımlı olan arkadaşlar vardı...ben girmeyince onlarda gelmez oldular...siteye bir süre daha bu şekilde girebilirim...biraz zaman tanıyın bana...ben kendimi toparlayana kadarda bildirimlerinizi yardımcıma (triendy21) tuqbaya yapmanızı istiyorum...tuqbacım sendende arkadaşlarımıza karşı biraz daha yumuşak davranmanı rica edicem...listedeki herşey lütfen bnm yaptıqım gibi olsun..herhangi bir yerinde deqişiklik yapma lütfen...
sabah yine uqrarım...şimdi çıkıyorum kendinize iyi bakın...iyigeceler kızlar...
çok teşekkür ederim cnm fikir içindenicem hepsinii inşallah
teşekkür ederim cnm...
tuqbacım çok geçmiş olsun ablacım..
canım bende sürekli dondurulmuş patates kullanıyorum hiç böyle birşeye rastlamadım...Allah Allahhh.....çok geçmiş olsun cnm..tarihi falanmı geçmiş acaba baktınmı hiç...bu arada geçen gün aldıqım bakliyat ürünü bozuk çıktı müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim..dün o ürünün yerine 3 paket ürün yollamışlar..bozuk çıkan ürünlerinizi aldıqınız ürünün arkasında yazan müşteri hizmetlerine mutlaka bildirin kazançlı çıkarsınız...
biçok arkadşımız yok...siteye girip ilgilenemiyorum bana baqımlı olan arkadaşlar vardı...ben girmeyince onlarda gelmez oldular...siteye bir süre daha bu şekilde girebilirim...biraz zaman tanıyın bana...ben kendimi toparlayana kadarda bildirimlerinizi yardımcıma (triendy21) tuqbaya yapmanızı istiyorum...tuqbacım sendende arkadaşlarımıza karşı biraz daha yumuşak davranmanı rica edicem...listedeki herşey lütfen bnm yaptıqım gibi olsun..herhangi bir yerinde deqişiklik yapma lütfen...
sabah yine uqrarım...şimdi çıkıyorum kendinize iyi bakın...iyigeceler kızlar...
birsey deyil canim lafimi olurfikir benden yapmasi senden
barkinimm canim isallah biran önce gecer :26: bende hic dikkat etmesdim bundan sonra bende bakarim artik cocuklarda yiyor maasallahaman dikkat etmek lazim valla :18:
senacimm isallah senin laptop da tamir olur biran önce de senide görürüz sIk sIk
saol cnm çok tşk ederim hazır gıdalar işte uzak durmak lazım mümkün oldugunca ilk defa bu kadar etkisi uzun sürdü :44: :44: :44: :44: :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?