70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

türkiyenin heryeri güzel ben burda dogdum büyüdüm ama burayi sevmiyorum okadar türkiye ye geldigimde kalpim carpiyo bi sevinc oluyor asik oldum galiba siz nerdesiniz fistik :26:

İstanbul'dayım canım ben. Heryeri ayrı güzel evet.
Aslen Trakyalıyım ama Çanakkale-Kırklareli karışık..
Şopar diyolar bize

sen en iyisimi her gece çık dışarıı birileri hööööööttttt desinn sen haftaya cumaa 50 kiloyla bildirim yaparsın işte fenamıı durma git şuan hatta
İstanbul'dayım canım ben. Heryeri ayrı güzel evet.
Aslen Trakyalıyım ama Çanakkale-Kırklareli karışık..
Şopar diyolar bize

seni şopar seniiiiiiiiiiiii

sen en iyisimi her gece çık dışarıı birileri hööööööttttt desinn sen haftaya cumaa 50 kiloyla bildirim yaparsın işte fenamıı durma git şuan hatta

seni şopar seniiiiiiiiiiiii

sen nerden ciktin cadi alta göremedim seni ne güzel tatli tatli sohbet ediyorduk dur ben geliyom sana gösterecem

aksam patates iyi olmaz diyorlar :26: bilmem ki ama patates yerine yumurta hasla yogurtla ye oda güzel olur sevmenmi :26:

bende öğlen yerim ozaman sevmemi ya onuda severim normalde de yerim onu hep ben başka tavsiyesi olan varmı kızlar akşamalrı yemek konusunda zorlanıyorum hep yalnız yediğim için birde ton balığı alcam salata falan yaparım diye

haslanmis yumurta da koyabilirsin salatanin icine veya peynir yada tavuk:97: oh yapan olsa da yesem

Son düzenleme:

sözünü dinleyip yeşil çay demliyorum
poşetleri de aynı işi görüyomu
yürüyüşümüde yaptım eşimle

tşk ederim kızlarr çöpe atmıştım bakamadım tarihine filan cnm oğlanı babasına verdim doğru duşa yıkayamıcam ben hala sersem tavuk gibiyim:26: :26:

teşekkür ederim cnm...

cnm hayırlı olsun demekki isteyince oluyomuş bak 6 des vayy maşallahhh tamma cnm artık haberşelişirzzzzz sensiz olamama yapamam gıııı

saqol cnm teşekkürler...seni aşada görüyorum iyisindir inşallah...namaz kılıp yatıcam tatsızım biraz...diyet modunada girmedim acilen toparlanma lazım...

tuqbacım çok geçmiş olsun ablacım..

canım bende sürekli dondurulmuş patates kullanıyorum hiç böyle birşeye rastlamadım...Allah Allahhh.....çok geçmiş olsun cnm..tarihi falanmı geçmiş acaba baktınmı hiç...bu arada geçen gün aldıqım bakliyat ürünü bozuk çıktı müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim..dün o ürünün yerine 3 paket ürün yollamışlar..bozuk çıkan ürünlerinizi aldıqınız ürünün arkasında yazan müşteri hizmetlerine mutlaka bildirin kazançlı çıkarsınız...

biçok arkadşımız yok...siteye girip ilgilenemiyorum bana baqımlı olan arkadaşlar vardı...ben girmeyince onlarda gelmez oldular...siteye bir süre daha bu şekilde girebilirim...biraz zaman tanıyın bana...ben kendimi toparlayana kadarda bildirimlerinizi yardımcıma (triendy21) tuqbaya yapmanızı istiyorum...tuqbacım sendende arkadaşlarımıza karşı biraz daha yumuşak davranmanı rica edicem...listedeki herşey lütfen bnm yaptıqım gibi olsun..herhangi bir yerinde deqişiklik yapma lütfen...

sabah yine uqrarım...şimdi çıkıyorum kendinize iyi bakın...iyigeceler kızlar...

sözünü dinleyip yeşil çay demliyorum
poşetleri de aynı işi görüyomu
yürüyüşümüde yaptım eşimle

valla bitanem ben poşet içiyorum olmadı denedim demleme toz halini ama süzmek falan filan zor geldi bana yaaww neysee yeşil çay poşete devam ediyoruum
..hee bide kızlar form çaylarıı zararlıymış düzenli olarak içilmesi tavsiye edilmiyomuş yaaa bende yeni aldıydı 2.paketi içemiycem desenee içinde sinamekii yoksa olurmuş varsaa kabızlık durumunda 1-2gün içilicekmiş fazlası bağırsaklarıyoruyomuş benden demesiii:24:

allah kabul etsin cnm namazlarını benim içinde dua et

haklıısn cnm aramak lazım valla öle kötüyümki yeni yeni kendme geliyorum ben yarınla itibaren başlıyorum 67 kiloa çıktım çünkü ama allahtan fiziğim bana torpil geçiyo bişey belli değil

çabul gel benide düzene sok

çok teşekkür ederim cnm fikir için denicem hepsinii inşallah

birsey deyil canim lafimi olur fikir benden yapmasi senden

barkinimm canim isallah biran önce gecer :26: bende hic dikkat etmesdim bundan sonra bende bakarim artik cocuklarda yiyor maasallah aman dikkat etmek lazim valla :18:

senacimm isallah senin laptop da tamir olur biran önce de senide görürüz sIk sIk

sağol sena ablacıımm,,,,

yaa ben sert değilimkii niye öyle dedin şimdiiben onlar için kaçkere liste değiştirdim düzenlediimm...yazık değilmii banaa diyorum geçmişe pek bakamıyorum yada gözümden kaçıyoo özele yapın diyyeee,,bide mj sayısı dolmamışlar var neyse iştee buraya yapın ama dikkaaatt diyee yazın baride gözümden kaçmasın diyoruuum ama yoook nerdee ,,yeni yeni öğrencekler bakalım sorun bi bu hafta yaşandı işte yeni gelenler yüzünden yoksa gelcek hafta daha ii olur artıkk,onlarda öğrendiler çünküü nasıl bildirim yapılcanıı,,bidaha olmaz ümit ediyorumneysee çok çenem düştüü ama napiyim yumuşak ol diyincee yazık len bana zaten yumuşaya yumuşaya tepemize biniyolar okadarda olmayak dimii...dinlemiyolar sonraaa...bide değişiklik yapma demişsin listede nasıl yani anlamadım,,yanlış bişeymi yapmışımm acep:26:

saol cnm çok tşk ederim hazır gıdalar işte uzak durmak lazım mümkün oldugunca ilk defa bu kadar etkisi uzun sürdü :44: :44: :44: :44: :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…