Sporumu da yaptım.
Duş alıp uyuyayım artık. Sabah kendimi kaldırabilirsem kalkıp tekrar spor yapıcam.
Beklee 6 lı rakamlarrr mywishhhh geliyooorrrr
İyi gecelerr kısçelerrr
Sporumu da yaptım.
Duş alıp uyuyayım artık. Sabah kendimi kaldırabilirsem kalkıp tekrar spor yapıcam.
Beklee 6 lı rakamlarrr mywishhhh geliyooorrrr
İyi gecelerr kısçelerrr
sağol sena ablacıımm,,,,
yaa ben sert değilimkii niye öyle dedin şimdiiben onlar için kaçkere liste değiştirdim düzenlediimm...yazık değilmii banaa diyorum geçmişe pek bakamıyorum yada gözümden kaçıyoo özele yapın diyyeee,,bide mj sayısı dolmamışlar var neyse iştee buraya yapın ama dikkaaatt diyee yazın baride gözümden kaçmasın diyoruuum ama yoook nerdee ,,yeni yeni öğrencekler bakalım sorun bi bu hafta yaşandı işte yeni gelenler yüzünden yoksa gelcek hafta daha ii olur artıkk,onlarda öğrendiler çünküü nasıl bildirim yapılcanıı,,bidaha olmaz ümit ediyorum neysee çok çenem düştüü ama napiyim yumuşak ol diyincee yazık len bana zaten yumuşaya yumuşaya tepemize biniyolar okadarda olmayak dimii...dinlemiyolar sonraaa...bide değişiklik yapma demişsin listede nasıl yani anlamadım,,yanlış bişeymi yapmışımm acep:26:
sen buraya takil verirsin kizlar motive ediyorlarda senin cizelge deyisik yakinda evleniyonmu :26: kilo cizelgesi yap istersen :44:
Yarindan itibaren basliyorum gerci 2 gundur baslamis sayilirim daBen zaten evliyim canim ama kilo cizelgesini nasil yapcam ki :26: bi yardim etseniz :44:
Yarindan itibaren basliyorum gerci 2 gundur baslamis sayilirim daBen zaten evliyim canim ama kilo cizelgesini nasil yapcam ki :26: bi yardim etseniz :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
ben burdan bakalak yaptim canim dene olmaza tugba detailari yazar birazdan
sen fransa da mi kaliyorsun canim :26: neresinde sormam da sakinca yoksa :26:
Tabiki de sakincasi yok canim. Pariste yasiyorum ben
yaaa bizim yüzümüzden laf mı işitiyosunnnn
çok tatlısın bence :80::80::80::80::80:
ben kendi adıma pek anlamıyorum böyle şeylerden oğlumdan yardım alıyorum
Tabiki de sakincasi yok canim. Pariste yasiyorum ben
benim teyzelerim dayim da fransa da :97:dayim lyon dateyzelerimkini unuttum :44: ansi mi neydin herhalde ondan sordum merakliyim da biraz
tugba kizkizdinmi bana cadi dedim diye ben sana takiliyorum hayatim sen benim tatli cadimsin insan sevdigine takilirmis öptüm seni iyi geceler
tugba kizkizdinmi bana cadi dedim diye ben sana takiliyorum hayatim sen benim tatli cadimsin insan sevdigine takilirmis öptüm seni iyi geceler
Anladim canim bana kalsa bi dk durmam da iste dogdugun yer mi doydugun yer mi demisleriyi geceler canim gorusuruz cizelgeyi yaptim oldu sanirim
yok canım ya ne kızcamm ,,bişeyler girdi arayaa avatarına cevap yazcektim tam noldu bilmiyorum hatırlamıyorum hafızamı kaybettim sanırsaaamm
Suzie, ich Mädchen, Happy erfüllt Liebe, aber man kann mit mir mithalten, wollen wir zu welchem ​​Zeitpunkt werden Sie knackig sein Blick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?