70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sporumu da yaptım.
Duş alıp uyuyayım artık. Sabah kendimi kaldırabilirsem kalkıp tekrar spor yapıcam.
Beklee 6 lı rakamlarrr mywishhhh geliyooorrrr

İyi gecelerr kısçelerrr

iyi geceleeerrrrrrrr canımcım inşallah görüceksin yakın bizamanda 6larııı

yaaa bizim yüzümüzden laf mı işitiyosunnnn
çok tatlısın bence :80::80::80::80::80:
ben kendi adıma pek anlamıyorum böyle şeylerden oğlumdan yardım alıyorum

sen buraya takil verirsin kizlar motive ediyorlar da senin cizelge deyisik yakinda evleniyonmu :26: kilo cizelgesi yap istersen :44:

Yarindan itibaren basliyorum gerci 2 gundur baslamis sayilirim da Ben zaten evliyim canim ama kilo cizelgesini nasil yapcam ki :26: bi yardim etseniz :44:

ben kactim kizlar benimki gelmeden yinemi bilgisayarin basindasin demesin
belki yine gecekusculuk yapar bakarim
iyi geceler :92:

tugba kiz kizdinmi bana cadi dedim diye ben sana takiliyorum hayatim sen benim tatli cadimsin insan sevdigine takilirmis öptüm seni iyi geceler

benim teyzelerim dayim da fransa da :97:dayim lyon da teyzelerimkini unuttum :44: ansi mi neydin herhalde ondan sordum merakliyim da biraz

Anladim canim bana kalsa bi dk durmam da iste dogdugun yer mi doydugun yer mi demisler iyi geceler canim gorusuruz cizelgeyi yaptim oldu sanirim

tugba kiz kizdinmi bana cadi dedim diye ben sana takiliyorum hayatim sen benim tatli cadimsin insan sevdigine takilirmis öptüm seni iyi geceler

yok canım ya ne kızcamm ,,bişeyler girdi arayaa avatarına cevap yazcektim tam noldu bilmiyorum hatırlamıyorum hafızamı kaybettim sanırsaaamm

Suzie, ich Mädchen, Happy erfüllt Liebe, aber man kann mit mir mithalten, wollen wir zu welchem ​​Zeitpunkt werden Sie knackig sein Blick

Anladim canim bana kalsa bi dk durmam da iste dogdugun yer mi doydugun yer mi demisler iyi geceler canim gorusuruz cizelgeyi yaptim oldu sanirim

cizelgen de olmus gitsin kilolar

yok canım ya ne kızcamm ,,bişeyler girdi arayaa avatarına cevap yazcektim tam noldu bilmiyorum hatırlamıyorum hafızamı kaybettim sanırsaaamm

arada bende de oluyo o hafiza kaybi

Suzie, ich Mädchen, Happy erfüllt Liebe, aber man kann mit mir mithalten, wollen wir zu welchem ​​Zeitpunkt werden Sie knackig sein Blick

Son düzenleme:
tugba bak yine sana takilmadan edemiyorum otomatik cekiyon kendine ben orda olmak istiyorum demissin avatarinda
kiz senin ne isin var karanlik kuydu bi yerde ben olsam korkarim :18:

kizlar size yazayim bakayim menü olmayan menümü:

ya bu aralar evdeyim evde ne bulursam yiyorum bulamasam yemiyorum

sabah: yok uyudum öylene kadar
öylen: 1 kara ekmek ot peynir biber domates
aralarda: git gel üzüm atiyorum agzima
aksam: 2 külah dondurma toplam 6 top

az önce noldu kizlar ya benim oglan anne ayagam agriyo diye aglamaya basladi ayaga kaldiriyorum basamiyorum diye agliyo cok korktum esimi uyantirdim kalk hastaneye götürelim diye yarim saat falan ugrastik artik üstümü giydim altina da yapmis hic yapmazdin sonra cok uykum var yataga götür dedi yatirdim simdi gectimi dedim gecti dedi:44: ama neden böyle oldu anlamadim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…