70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

ohhhhhhhhhhhhhhh hafta sonu açılmış çeneler eller döktürmüşsünüz valla ama bende inatla okumaya çalışcam işte

cuma akşamı kardeşim geldi kalmaya bu salı kıbrısa yolcu eczacılık kazandı

hepimizin içi bi tuhaf çok koydu bize gidişi
bir haftadır spora ara vermiştim ekime kadar gitmeyecektim ama vazgeçtim gene bugün başlıyorum inşaallah kızlar

çünkü evde yapamadığımı ve spor olmadan bu kadar kilonun gitmeyeceğini farkettim

cuma günü gebelik testi yaptım ve şükürki negatif çıktı akşamına öyle bir şiştiki karnım noluyoss dedim

zaten cumartesi sabah namazı içi,n kalktığımdada bir baktım tarla çamur

ne yalan söylim sevindim valla

bugünde çok uykusuzum bizim küçük kız aramızda yatıyorya ondan hergün yorgun kalkıyorum e bide benim eş var ya oda bi sarılsana diyo sarılıyorum bi off çok sıcak oldu çekil diyo ben uyuyasıya gece yarısı oldu tabi.öff be dedim senin keyfine göre 10 saattde bir şekil mi değiştircem ben döndüm totomu yattım aşşağa

haaaaaaa bide cumartesi gündüz annemler geldi oturmaya bende onlarla bir akşam üstü çarşıya çıktım lcw dan 13tl ye güzel bir tunik aldım

pazartesi şu neti açtığımda haftasonunun özetini geçmesem size çatlarım heralde
ben geçmişe gidiyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız bakalım????? geçmişe şöle bi göz attım çok okuyamadım. maşallah epey kaynatmışsınız. pelincim dişini naptın? ben de hafta sonu diş ağrısıyla geçirdim çok kötüydü. maddi imkanlardan dişçiyi hep erteledim. şimdi antibiyotik kullanıyorum biter bitmez soluğu dişçide alıcam valla yetti artık canıma yetti. en az 10 tane yapılacak dişim var. hamilelik mahvetmiş dişlerimi. şimdi ocak gibi tekrar hamile kalmayı planlıyorum. bu dişlerle mümkün değil tabi ölürüm valla. ocak a kadar diş olayını bitirmem gerek. hafta sonu bi de misafirimiz vardı yatılı. of of düşünsenize ağrıdan ağzımı açamıyordum artık

çok güzel bir yazı paylaşmadan edemedim

Bir bardak çay deyip geçmeyin aslında birçok gerçeği gösterir hayatımızdan bir kesittir.

Çayın Alt Demliği
..."KAYNANADIR"
Sürekli Kaynar Durur.
Hatta:
Dikkat edilmezse
TAŞABİLİR

Üst demlik
" GELİNDİR"
Alt demlik kaynadıkça
onunda
Hareketi artar.
Ama Zamanla da
Olgunlaşır ve
Demlenir.... ...

"GELİNİN KOCASI
ise
Bardaktır.
Her iki Çaydanlıktan da
Yeterince Nasibini Alır.
Biraz Kaynana Doldurur onu;
Birazda Gelin...
Bu nedenle de
Denge Unsurudur.
Açık yada Demli çayın Hoşa gitmemesi
Bundandır.... .

"ÇOCUKLAR"
Çayın Şekeridir.
Tat verir.
Çok Şeker
Çayın Lezzetini Bozar.
Şekersiz Çaya alışanlara ise
Bir tanesi bile...
Fazla Gelir.....

"GÖRÜMCE"
ise
Çay kaşığıdır.
Arada Bir gelir;
Karıştırıp Gider....

"KAYINPEDERE GELİNCE"
o da
" Çay Tabağı"dır.
Çayın Demine, Suyuna Karışmaz;
Bir Kenarda Oturur.
Sadece DökülenleriToplar
ve çevreye zarar vermesini engeller.
Ancak;
Ara sıra boşaltılması gerekir,
Yoksa Taşıp
Herşeyi Berbat edebilir.

"ÇAY SÜZGECİ"
Ailenin Sahip olduğu Değerlerdir.
Aileyi Dış Müdahalelerden Korur.
Delikler Büyük olursa !
Çayın Tadı Kaçar.

Suyu Isıtan
"ATEŞ" ise
HOŞGÖRÜDÜR.
O Olmadan
Çay da Olmaz.
KISACASI
Bir Bardak Çay
"AİLEDİR"
ve
Ağız Tadıyla içilen,Bir Bardak çayın
Üstüne Yoktur..

inşallah cnm..sanırım laptopumun olmadıqından bu sorun kaynaklanıyor..geri geldiqi zaman sorun kendiliqinden çözülecek cnm..

inşallah tatlım bende özlüyorum burda olmayı...

evet tuqbacım ara ara bazı yazıların son derece sert...belki sen yazarken bunların farkında olmayabilirsin ama bizler tarafından farklı anlaşılıyor...karşındaki kişilerin çocuk deqil senden büyük kişiler olduqunu unutma lütfen..birkaç yazın azarlar gibi ve emrivaki olmuş..ve sert smiller kullanmışsın...lütfen dikkat et..
listeye gelince kendi kendine cezaları artırmışsın bişeyler eklemişsin...birinci olan arkadaşımızda renk deqişikliqi yapmışsın..ve smillerde farklı şeyler kullanmışsın..liste çorba olmuş..şöyle bir bakıldıqında hiç bütünlük göremiyorum...ayrıca bi deqişiklik yapılacaqında bana sorman gerekmiyormu??? yada şöyle söyliyim deqişiklik yapılması gerektiqinde ben sana söylerim...lütfen paslaşarak gidelim cnm...

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar...
üşüttümmü naptım hiç iyi hissetmiyorum kendimi...kuluçlarım tutuk zaten nerdeyse herzaman tutuk..yokmu bunun bi çaresi...bu aralar sıksık aqlama krizlerine giriyorum...noluyo bana...

Suzancımmm bana karbonhidrat diyetiyle ilgili bilgi verebilir misin?
Abin mi kardeşin mi biri yapmış hani.
Çok kilo verdi diyordun.
Ya da kısçeler sizden biri yapan varmı karbonhidrat diyeti.
Bu hafta belli birşeyler yiyeyim diyorum.
Bana destek olun 6'yı göriimm çatlıcam yoksa..

Ben gidim de karbonhidrat diyeti araştırıyım bakalım..

günaydınnnnnn

ne karga mamasını yemiş mi yoksa
neyse canım bende saat taaaa 7 de kalkdım aralarda emiştik oğlumla kaç kere onu yazmıyorum bile
büyük oğlum 1 e başladı bugün onu okula bıraktım geldim. dakka 1 gol 1 hemen para istedilerişte dünkü o yoğun menüden sonra akşam 1 form çayı 1 şeftali ve su içtim ama çok acıktımmmm tabi yemedim şeytan çok dürtdü ama yok işte ya ne sorcam nette araştırdım ama bi cevap bulamadım bu yeşilçay çok faydalıymış süte geçse bişi olmaz da form çayı acaba bebeğime geçer mi tosunum zayıflasın istemiyorum

senaa sana inanamıyorumm ne kadar zayıflamıssınnnn ühüüüüü
valla şimdi oturup ağlayasım qeldii
inanamıyorum yaa ben çok safım hala kilolarımla yaşıyorum
çok özendim sana şimdi offff bana özelden diyet listesi at bende 62 olmak istiyoruummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn kızlarrrrrrrrr oğluşu kreşe braktım geldim beni öpmeden sınıfına koştu koridorda ağlayan arkadaşlarını teselli ediyodu

sağlıklı beslnmeye başladım kızlar

2 dilim lıght ekmek
lıght peynir
domates-salatalık,birer tutam maydanoz dere otu yedim

ara öğün

ayran olcak

diğer öğünler yiyince paylaşırım

:92: gunaydın kızlar :92:

gecmısı okumadan yazmıyım dedım ama o kadar cok bırıkmıs ki anca bıttı herkes ıyıdır umarım, benı sorarsanız ben de ıyı dıyelım ıyı olalım modundayım :26:

cnaım benım bı dişim kırıldı kalan kısmında bı kısmı yıne sallantı halınde, bı tanesı de ıltıhaplandı :26: maddi imkanlardan ben de şu anda erteleme evresındeyım, şu an da diger hastalık işiyle ugrastıgımdan ıkısıne bırden maadı ımkanlar zaten el vermez.. bi de şimdi ben 10 tane antibıyotık iğne oldum üzerine sımdı tekrar haplarla antıbıyotık tadavısı goruyorum ama bu dişimin iltihabı hıc ınmıo neden acabaaa :26: şimdi ben dişçiye gıtsem ıltıhaplı oldugu ıcın o da bısı yapamıycak ve bana antıbıyotık vercek, bunu kullan bı hafta fılan ıltıhap gıtsın oyle bakalım dıyecek ama zaten antıbıyotıkten ıllallaah ettım artık dişe verılen antibiyotıkle haftalardır kullandıgım antıbıyotıkler farklı mı oluooooooo acabaa :26:
Günaydın kızlar..
Hepimize güzel bi hafta sonu olsun.

Ger-düşüm dişi bide dr a gitcektin ne dedi sonuçlara?
qivicim sınavların nasıl geçti?

canım diş mevzusunu yukarıda açıkladım, diğeri konusunda ise bu ahfta ilaç kullanıyorum işte, cuma gunu bı aksılık olmazsa tomografı cekılcek ondan sonra goruscez doktorlaa..

canım ben emziren annelerin içmesinin sakıncalı olduğunu duymuştum
benim arkadaşım diyetisyen eşliğinde zayıflamıştı
doktor ona bitki çayını kesinlikle içmemesini çünkü sütünden bebeğine qeçtiğini söylemişti
hatta bikaç qün içti arkadaşım bebeği ishal oldu
sonra bıraktı malesef...

ya bu form çayı çok kötü sancı yapıyo bendee
dışarı çıkamaz duruma qeliorum onu içince wcde kalıyorum bütün qün

şimdi oğlanın bezini aldım oda ishal olmuş sadece 1 fincan içmiştim bu kadar etkisi olur mu hayret:92::92:

aman bee suzi sende ne ödlekmişin,,yok kızım yok ben tek başıma orda olmak istemiyorum zaten eşcazımda yanımda olcek,ben napem tek başına orlardaa
geçmiş olsun yaa,ne diyim ciddi bişey çıkmaz inş.. belkide naz yapmıştır,yeğenimde öyle yapıyo bazen sırf ilgilensin annem diyee
hayırlı olsun canım,,nolucakyaa herkez herşeyini anlatmasa çatlar zaten,,bende dahil
sanada geçmiş olsunn,evet hamilelik dişleri mahfedebiliyomuş ama bende bişey olmadı bakımım iiydi aksatmadan yaptım çünküü,ama geçmişten kalan bi çürük başlangıcım var o soğuk sıcak değdimi sancıyoda sancıyoo,eşimde bende gitcez diyoz diyoz hep bişey giriyo araya unutuyoz,sonrada üşeniyozama acısını biz çekiyoz
ay bunu okumuştum çok önce başka biyerde ama bu kadar uzun ve detaylı değildii çok hoşmuş bu daha çokta doğru yanii
tamam sena abla haklısın,sonradan smileleri fazla kaçırdığım kanaatine vardım zaten ama silmeye üşendimbidee cezalara gelince sormam gerekliydi doğru,ama ne biliyim pek giremiyosunyaa yakalayamıyorum seni açık,oyüzden soramadım bide bu hafta artıda çıkanların morali çok bozuktu dedim bari bikaç şey yazıyımda yapıp haftaya ii sonuç alsınlar,yoksa kimseyi zorlamak değil tamamen iyi niyetten,,,

bide son bişey sena abla eğer sözlerimden veya tavırlarımdan en ufak rahatsızlık duyan varsa söylesinler dikkat ediyim,ama sanmıyorum çünkü arkadaşların hepsi biliyo benim huyumu vede ben o sert olduğum şeylerde hep cısslar falan görürsem artı fazla kaçıran olduysa menülere cevap veriyorum ve bundan bikişiden bile ters bi yanıt almadımm,dediğim gibi rahatsız olan varsa bidaha öyle davranmayadabilirim yani sorun değil,amacım herkezi zayıflamasına yardımcı olmak,,burda herkezin istediğide oo,,:79::79:
saygılaar sena kaptan

valla ben araştırmıştım kilon kadarmıydı yoksa kilondan 10 düşüktü sanırım hesaplayıp ona göre yiyecekleri kb oranına bakarak tüketiyodun ve kilonu geçmiycekti o şekilde devam ediyodun öyle bişeylerdi iştee..:44::44::44:

canım dünde yazmıştım bu form çayları düzenli kullanılması önerilmiyo sinameki olmamasına dikkat edin sürekli içtiğiniz bitki çaylarının diyodu,,,sadece kabızlık durumunda bi iki gün içilirmiş sonrası zarar bağırsaklarda tembellik yapıyomuş,,,

kızlaarr bu sabah 7.30da kalktım kahvaltıyı hazırladım adamı uyandırdımfalan filan kahvaltıyı ettik eşim yola gitti iş için başvuru yapmıştı işkura ,çarşamba kağıt geldii böyle böyle numarada bilgi alın diyodu ,aradı hemen yüzyüze görüşülmesi gerkiyomuş ,pazartesi gelin işkura demiş bugünde gitti hayırlısıı olsun diyorum ne diyim eşim kızıyo bana hayırlısı olsun diye diye olmadı hiç bi iş,sen duada etme dua ettikmi kabul olmuyo falan diyoo ,,iice bunaldı kızlarya ben yinede hayırlısı olsun diye dua ediyorum,şuanki işinden ayrılmak istiyo maaşları geç veriyolar artı bide hastalık riski var siyanürden ötürü korkuyoruzdaa bide özel sektör olduğundan çıkmak istiyoo,,moraller sıfır şu günlerde bi olsa iş gün yüzüne çıkıcak herşey rahatlıycaz,,allahım büyüksün yarabbim,,eşimin yüzünün gülmesini istiyorum artık morali düzelsin yeniden,,
bi şans ver allahım

Son düzenleme:

Bence de hayırlısı olsun canım. Bu duruma sızlanırken daha kötü bi işe de girebilir çünkü.
İnşaallah güzel bir iştir. İş olayı insanın bünyesini alt üst ediyor.
Bide erkek için daha zordur. Sonuçta bi ev geçindirmesi gerekiyor.
Büyük bir sorumluluk var üzerinde.
Bu olmasa bile umarım en kısa zamanda güzel bir iş bulur.

kızlar ben dün diyete başladım
dün tartıda
74.0 çıktım...
buqün ise
73.3 çıktım...

sabah kahvaltımı şimdi yapıyorum
1 salatalık
birazcık peynir
1 haşlanmış yumurta
1 fincan yeşil çay

kahvaltıdan önce 20dk tempolu yürüyüş yaptım
ve 1 litre su içtim.

bundan sonra aranızdayımmm
ve 60kg olmadan hiç biyere qitmicem

gecmis olsun canim sanirim hafta sonu zehirlenmissin okudum kadarriyla ne guzel baslammisin bende surekli basliyorum saglikli beslenmeye ama gerisi gelmiyo ya öglen bitiyo ya aksam neyse darisi benim basima ins

malesef yok ablacim dikkat edeceksin neden moralin bozuk buaralar herseyi cokmu takiyosun kafana nedir senin bu durumun böyle sirkelen bi kendine gel artik sanada yazik

gecmis olsun tatlim yazik belkide ilgi cekmeye calismis olabilirmi

öyle canım oyüzden hayırlısı olsun diyorum yaa,,eşimin kızmasının sebebii bunca başvuru yaptıı hiçbirine olumlu cevap gelmedii çünkü kpss puanı düşüktüü 65 puan okadarda çalışmıştıı ama hata yapmış sınavda,,kolayları önce yapmış sonra matematikte çözüm yapması gerektiği için vakit kalmamış offf..oldu olan o yüzden hayırlısı olsun dedim diyee olmuyo deme bidaha diyoo,,ama demem gerek hayırsız işi napalım bizz,o bilmesin ben edicem hayırlısı neyse neresiyse orası çıksınn,,ama gerçekten sorumluluk çok büyük omuzlarındaki iki yavru var daha bakıma muhtaç herşey alınıyoo hep kartlara hep kartlara sonra o ödüyoo tabi benim haberim bile olmuyodu,ama bu ay azcık hissettirdi dikkat edelim bu ay sıkışığım aylıklarda geç yatıcakmış napıcaz bilmem diyooo,devlet işine bi girse rahata ercezde bakalım kısmet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…