Arzuu ablaaa
Gördümm seniii hoşgeldinnnnn
az önce noldu kizlar yabenim oglan anne ayagam agriyo diye aglamaya basladi ayaga kaldiriyorum basamiyorum diye agliyo cok korktum esimi uyantirdim kalk hastaneye götürelim diye yarim saat falan ugrastik artik üstümü giydim altina da yapmis hic yapmazdin sonra cok uykum var yataga götür dedi yatirdim simdi gectimi dedim gecti dedi:44: ama neden böyle oldu anlamadim :26:
Kızlarrr merhaba tatildeyiz didimde oglan uyurken bımerhaba dıyımdedım net cokyavas gırsemde uyuzoluyorumzaten fazla vakıt kalmıyor adetoldum 1keredenızegıreıldım ama benım ıcın sorun deılcevreyı gezıyoruz zaten dün bodrumda öncekı günkuşadasındaydık kamp odası pekıyıdeıl hazırlıksızyakalandıkama ıdare edıyoruz.sızler nasılsınıznevarne yok denız gelmıs hosgelmıs gecen gırdıgımdede belanayınn yazısınıgördümhamılelıkfelan durumu varsanrım oyleysecokkksevındım hayırlıugurlu olsun allah sagcıkla kucagına almayınasıp etsın.hepınzı coközledımve cookkk öpğyorumhaftayapzt işaşında görüşürüz inşallah
Suzancımmm bana karbonhidrat diyetiyle ilgili bilgi verebilir misin?
Abin mi kardeşin mi biri yapmış hani.
Çok kilo verdi diyordun.
Ya da kısçeler sizden biri yapan varmı karbonhidrat diyeti.
Bu hafta belli birşeyler yiyeyim diyorum.
Bana destek olun 6'yı göriimm çatlıcam yoksa..
Ben gidim de karbonhidrat diyeti araştırıyım bakalım..
aman bee suzi sende ne ödlekmişin,,yok kızım yok ben tek başıma orda olmak istemiyorum zaten eşcazımda yanımda olcek,ben napem tek başına orlardaa
geçmiş olsun yaa,ne diyim ciddi bişey çıkmaz inş.. belkide naz yapmıştır,yeğenimde öyle yapıyo bazen sırf ilgilensin annem diyee
kızlaarr bu sabah 7.30da kalktım kahvaltıyı hazırladım adamı uyandırdımfalan filan kahvaltıyı ettik eşim yola gitti iş için başvuru yapmıştı işkura ,çarşamba kağıt geldii böyle böyle numarada bilgi alın diyodu ,aradı hemen yüzyüze görüşülmesi gerkiyomuş ,pazartesi gelin işkura demiş bugünde gitti hayırlısıı olsun diyorum ne diyim eşim kızıyo bana hayırlısı olsun diye diye olmadı hiç bi iş,sen duada etme dua ettikmi kabul olmuyo falan diyoo ,,iice bunaldı kızlarya ben yinede hayırlısı olsun diye dua ediyorum,şuanki işinden ayrılmak istiyo maaşları geç veriyolar artı bide hastalık riski var siyanürden ötürü korkuyoruzdaa bide özel sektör olduğundan çıkmak istiyoo,,moraller sıfır şu günlerde bi olsa iş gün yüzüne çıkıcak herşey rahatlıycaz,,allahım büyüksün yarabbim,,eşimin yüzünün gülmesini istiyorum artık morali düzelsin yeniden,,
bi şans ver allahım
Kızlarrr merhaba tatildeyiz didimde oglan uyurken bımerhaba dıyımdedım net cokyavas gırsemde uyuzoluyorumzaten fazla vakıt kalmıyor adetoldum 1keredenızegıreıldım ama benım ıcın sorun deılcevreyı gezıyoruz zaten dün bodrumda öncekı günkuşadasındaydık kamp odası pekıyıdeıl hazırlıksızyakalandıkama ıdare edıyoruz.sızler nasılsınıznevarne yok denız gelmıs hosgelmıs gecen gırdıgımdede belanayınn yazısınıgördümhamılelıkfelan durumu varsanrım oyleysecokkksevındım hayırlıugurlu olsun allah sagcıkla kucagına almayınasıp etsın.hepınzı coközledımve cookkk öpğyorumhaftayapzt işaşında görüşürüz inşallah
gecmis olsun tatlim yazik belkide ilgi cekmeye calismis olabilirmi
günaydınn
geçmiş olsun canım eminim korkacak bişey yoktur gaz sancısıdır
çocuklarda olur gazını çıkaramamıştır:90::90::90::90::90::90:
olur canım dikkat et sinameki bağırsaklardaki olmasıgereken tüyleri söküp alıyomuş sadece kabız olduğunuzda biraz kullanınşimdi oğlanın bezini aldım oda ishal olmuş sadece 1 fincan içmiştim bu kadar etkisi olur mu hayret:92::92:
kızlaarr bu sabah 7.30da kalktım kahvaltıyı hazırladım adamı uyandırdımfalan filan kahvaltıyı ettik eşim yola gitti iş için başvuru yapmıştı işkura ,çarşamba kağıt geldii böyle böyle numarada bilgi alın diyodu ,aradı hemen yüzyüze görüşülmesi gerkiyomuş ,pazartesi gelin işkura demiş bugünde gitti hayırlısıı olsun diyorum ne diyim eşim kızıyo bana hayırlısı olsun diye diye olmadı hiç bi iş,sen duada etme dua ettikmi kabul olmuyo falan diyoo ,,iice bunaldı kızlarya ben yinede hayırlısı olsun diye dua ediyorum,şuanki işinden ayrılmak istiyo maaşları geç veriyolar artı bide hastalık riski var siyanürden ötürü korkuyoruzdaa bide özel sektör olduğundan çıkmak istiyoo,,moraller sıfır şu günlerde bi olsa iş gün yüzüne çıkıcak herşey rahatlıycaz,,allahım büyüksün yarabbim,,eşimin yüzünün gülmesini istiyorum artık morali düzelsin yeniden,,
bi şans ver allahım
banada adam doktor yani liste verdiama benim kardesim hic karbonhydrat almadi 1-2 hafta sonra sadece sabah 1 dilim kepek ekmegi yedi ama istedigi kadar yiyordun hemde cok tavuk,balik, mesela döner bile aliyordun yada köfte ama hep ekmeksiz bol salata yiyordun cilpir yiyordun yani yogurtla haslanmis yumurta tam senlik brokkoli yogurtla sen mesela neyi cok seviyorsun yemeyi :26:
banada adam doktor yani liste verdiama benim kardesim hic karbonhydrat almadi 1-2 hafta sonra sadece sabah 1 dilim kepek ekmegi yedi ama istedigi kadar yiyordun hemde cok tavuk,balik, mesela döner bile aliyordun yada köfte ama hep ekmeksiz bol salata yiyordun cilpir yiyordun yani yogurtla haslanmis yumurta tam senlik brokkoli yogurtla sen mesela neyi cok seviyorsun yemeyi :26:
sorma cok ödlekim benbenimki korku filim izledir ben her iki dakka sag sola bakarim korkudan ilk evlendiyimiz yillar az korkutmadi beni delü kalpten gidebilirim cok korkuyorum :78:
hayirlisiyla olur isallah canim benimallah yardimciniz olsun
yaa of kızlaryaa offfolur canım dikkat et sinameki bağırsaklardaki olmasıgereken tüyleri söküp alıyomuş sadece kabız olduğunuzda biraz kullanın
allah gönlüne göre iş nasip etsin canım önce sağlık olsun herşey düzene giriyo:80::80::80:
Karbonhidrat diyeti yapıcam bu hafta canım.
Sonuçları yazarım size.
Haşlanmış yumurtanın değeri sıfırmış tam benlik
Brokoli, karnabahar haşlaması sonra pırasa, ıspanak falan severim canım ben
ilacımı içtim bekliyodum kakıp kahvaltımı yapayım:92::92::92::92::92::92:
yaa of kızlaryaa offfbaşlamadan bittiii eşim aradı demin olmamış neymiş sadece eline gelen kağıdı aldığına dair imza atması için çağırmışlarr işçi alımı olduğundaa başvuru yap olursa olur demişler çok denedik puandan ötürü olmuyoo düşük geliyoo iştee neysee ayın 16ında cevap gelicek başka biyerden iş başvurusu yapmıştıı,özel sektör ama maaşı yüksek hiç olmazsa neyse hayırlısı olsun ,,şurda kaç gün kaldıı bekleriz,,bu olumlu olur inş.. eğer olursaa çanakkaleye taşıncakmışız
merhba çıtırlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
ben doktordan geldim az önce keseyi gördük haftaya gel bebek varmı bakalım dedi koca bir hafta daha bekliyeceğiz hayırlısı olur inşallah bu arada hamişim diye ölee kaçamak falan yapmıyorum heee ama idare ediyoz işte karnımda şişlik var kilom aynı duruyor callenide bıraktım bi süre yapmıcam ben mönüyü yazim dünkü tabiiii
sabah:bir çay bardağı süt,iki dilim ekmek,yumurta,biber,domates,peynir
ara:fındık
öğle akşam bir olduikniğe gittik mangal vardı tavuk ve köfte yedim ekmeksiz ,domates
ara:şeftali ,üzüm işte bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?