70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrr merhaba tatildeyiz didimde oglan uyurken bımerhaba dıyımdedım net cokyavas gırsemde uyuzoluyorumzaten fazla vakıt kalmıyor adetoldum 1keredenızegıreıldım ama benım ıcın sorun deılcevreyı gezıyoruz zaten dün bodrumda öncekı günkuşadasındaydık kamp odası pekıyıdeıl hazırlıksızyakalandıkama ıdare edıyoruz.sızler nasılsınıznevarne yok denız gelmıs hosgelmıs gecen gırdıgımdede belanayınn yazısınıgördümhamılelıkfelan durumu varsanrım oyleysecokkksevındım hayırlıugurlu olsun allah sagcıkla kucagına almayınasıp etsın.hepınzı coközledımve cookkk öpğyorumhaftayapzt işaşında görüşürüz inşallah

Arzuu ablaaa
Gördümm seniii hoşgeldinnnnn

saoldilekcim hosbuldumoglan laptopuntuslarını söktü taktıkamaeskısı gıbı deıl bı garıp yazıyorum kusura bakmayın her an uyanabılır kılo durumumu merakedıyorum aldıysamda fazla deıldırurası acık üfefelan deılllcunku sabahve aksam yıyoruz oglen gecıstırıyoruz azı günlerazhareketazı günlerdaha fazlaoluyor gelmeden 1 günönce 65.1 dim bakalımdönünce neolacak ama benım göbek felaketya dönünce caresıne bakıcamınsallah sızde durumlarıydıır ınsallah kılolargıdıyordur yanı muazzezdegelmıs özledımmonuda hosgeldın

günaydınn
geçmiş olsun canım eminim korkacak bişey yoktur gaz sancısıdır
çocuklarda olur gazını çıkaramamıştır:90::90::90::90::90::90:

hoşgeldiiin arzucuumm,,dAha orlarda tozuyonuz demekk ii bakam benim yerimede tozuver ama benim yerime yemek yemeeee görüşürüük:79::79:

banada adam doktor yani liste verdi ama benim kardesim hic karbonhydrat almadi 1-2 hafta sonra sadece sabah 1 dilim kepek ekmegi yedi ama istedigi kadar yiyordun hemde cok tavuk,balik, mesela döner bile aliyordun yada köfte ama hep ekmeksiz bol salata yiyordun cilpir yiyordun yani yogurtla haslanmis yumurta tam senlik brokkoli yogurtla sen mesela neyi cok seviyorsun yemeyi :26:

sorma cok ödlekim ben benimki korku filim izledir ben her iki dakka sag sola bakarim korkudan ilk evlendiyimiz yillar az korkutmadi beni delü kalpten gidebilirim cok korkuyorum :78:

hayirlisiyla olur isallah canim benim allah yardimciniz olsun

iyi gezmeler canım, guzelce dinlen insan gezip tozarken yoruluo ama manevı olarak hafiflemenin tadı başka oluyo tabii at butun stresını sıkıntını uzeırnden, bırazcıkta bu zamanı degerlendır kacamak balayınız olsunnnn

gecmis olsun tatlim yazik belkide ilgi cekmeye calismis olabilirmi

günaydınn
geçmiş olsun canım eminim korkacak bişey yoktur gaz sancısıdır
çocuklarda olur gazını çıkaramamıştır:90::90::90::90::90::90:

cok sagolun kizlar belki gece telas yaptim korkdum antibiotik kulaniyor ya nebileyim iste hersey geldi aklima allah korusun neyse gecti cok sükür

hosgeldin tatil güzel gecmisdir umarim benim anemde kusadasindaydin dün ankaraya döndüler :97:

Son düzenleme:
şimdi oğlanın bezini aldım oda ishal olmuş sadece 1 fincan içmiştim bu kadar etkisi olur mu hayret:92::92:
olur canım dikkat et sinameki bağırsaklardaki olmasıgereken tüyleri söküp alıyomuş sadece kabız olduğunuzda biraz kullanın

allah gönlüne göre iş nasip etsin canım önce sağlık olsun herşey düzene giriyo:80::80::80:

Karbonhidrat diyeti yapıcam bu hafta canım.
Sonuçları yazarım size.
Haşlanmış yumurtanın değeri sıfırmış tam benlik
Brokoli, karnabahar haşlaması sonra pırasa, ıspanak falan severim canım ben

yaa of kızlaryaa offfbaşlamadan bittiiieşim aradı demin olmamış neymiş sadece eline gelen kağıdı aldığına dair imza atması için çağırmışlarrişçi alımı olduğundaa başvuru yap olursa olur demişlerçok denedik puandan ötürü olmuyoo düşük geliyoo işteeneysee ayın 16ında cevap gelicek başka biyerden iş başvurusu yapmıştıı,özel sektör ama maaşı yüksek hiç olmazsa neyse hayırlısı olsun ,,şurda kaç gün kaldıı bekleriz,,bu olumlu olur inş.. eğer olursaa çanakkaleye taşıncakmışız

sen yaz menülerini bende sana takilirim yarin anem geliyo cok sükür babam deli etti beni bugün ekmek arasi döner almis hepimize ya artik yemek yemekden bile sinir oluyorum zorla yiyorum ya yemesemde küser

merhabaa kızlarrr
bugün geç kalktım sabah öğlen beraber oldu..
sabah yulaf ezmesi sütle beraber (çok az yedim yiyebildim)
1tanede incir

ne kadar zor allah yardimciniz olsun geri tasin geri düzen kur herseyin hayirlisi ozaman annengille de uzak olacaksin herhalde dimi :26:

merhba çıtırlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
ben doktordan geldim az önce keseyi gördük haftaya gel bebek varmı bakalım dedi koca bir hafta daha bekliyeceğiz hayırlısı olur inşallah bu arada hamişim diye ölee kaçamak falan yapmıyorum heee ama idare ediyoz işte karnımda şişlik var kilom aynı duruyor callenide bıraktım bi süre yapmıcam ben mönüyü yazim dünkü tabiiii

sabah:bir çay bardağı süt,iki dilim ekmek,yumurta,biber,domates,peynir

ara:fındık

öğle akşam bir olduikniğe gittik mangal vardı tavuk ve köfte yedim ekmeksiz ,domates
ara:şeftali ,üzüm işte bu kadar

selam..
dün akşm itibariyle ankarada annemlerdeyim...
pelin ve arcak ankaraya girerken siz aklıma geldiniz,bu nasıl bir bağ yaaa
bide sempatik vardı ankarada oda çoktandır yok..
sudem hala yok nerelerdesin kuzummm..
buarada sabah erkenden eşi gidecekti kalktım tam günümde adet olmuşum beklenmiyor ama zamanında geliyorr...
eşim kahvaltı yaptı gitti kurs yerine bende yattım sancıyla üşümeyle..9da telefon sesine kalktım,ank.doktorum istanbula gitmişti ve ben onla deva etmek istiyodum burdakiyle iyi hatıralarım olmaıdğından...cuma günü soru sordum onlar için aramışlar..
hemşire aradı oda burdan sitanbula hocayla gitmiş...
embriyolar şehir dışına gdebilyormuş,riskini sordum tank ayarlanıyor dedi tabi bildiğimiz tank değil tabi
artık soğuk bişeylerdir..
çözüldüğünde bozulma olabilir belki dedi o burdada olsa olabiliyor inş. olmaz kaliteliydiler..
histereskopi kesin gerekmi diye bidaha hocayla görüşün derim dedi,galiba istanbula gideceğiz burdan eşim kurusu cumaya biter..
inş.herşey yolund agider.ordada histreskopi pahalı..embryo transferi ucuz ankardaki merkeze göre...
neyse allah kocama kuvvat versin çalışsında ödenir artık,yardıme tsin rabbim bizim gibilere..
öyle canlarım kahvaltımı yaptım..tost yedim sancım çok artık annemede naz yaparım..:)))
smileler çıkmadı burda<(
beni merak edenlereydi msjım nolur dua edinde yoluna girsin herşey içim rahat benim burdaki doktorla muhatap olmuycaz galiba,benim güleryüzlü doktoruma gidcez istanbula daha çok masraf yol uzun ama((((

canım hayırlı olsun, inş saglıkla bebişi de görürsünnn

ben de sana yapma dıyecektım gecenlerde callen yaptıgını okuyunca, benım ızledıgım vıdeonun sonunda yanlıs hatırlamıyosam ilk 4 ay hıc bı sekılde yapmayın, sonrasında şu şu hareketlerı yapabılırsınız dıye sayıyoduu valla:26: sen yaptım dıyınce sasırmıstım :26: aman dıkkat et kendıne cunku artık tek değilsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…