fıstık çizelgende değişmiş çok şeker olmuş..merhba çıtırlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
ben doktordan geldim az önce keseyi gördük haftaya gel bebek varmı bakalım dedi koca bir hafta daha bekliyeceğiz hayırlısı olur inşallah bu arada hamişim diye ölee kaçamak falan yapmıyorum heee ama idare ediyoz işte karnımda şişlik var kilom aynı duruyor callenide bıraktım bi süre yapmıcam ben mönüyü yazim dünkü tabiiii
sabah:bir çay bardağı süt,iki dilim ekmek,yumurta,biber,domates,peynir
ara:fındık
öğle akşam bir olduikniğe gittik mangal vardı tavuk ve köfte yedim ekmeksiz ,domates
ara:şeftali ,üzüm işte bu kadar
ne kadar zor allah yardimciniz olsun geri tasin geri düzen kur herseyin hayirlisi ozaman annengille de uzak olacaksin herhalde dimi :26:
dualarımız senin canımm ,inşallah herşey gönlünüzce ii olur güzel geçerr...ii haberlerini alırız burdaaaselam..
dün akşm itibariyle ankarada annemlerdeyim...
pelin ve arcak ankaraya girerken siz aklıma geldiniz,bu nasıl bir bağ yaaa
bide sempatik vardı ankarada oda çoktandır yok..
sudem hala yok nerelerdesin kuzummm..
buarada sabah erkenden eşi gidecekti kalktım tam günümde adet olmuşum beklenmiyor ama zamanında geliyorr...
eşim kahvaltı yaptı gitti kurs yerine bende yattım sancıyla üşümeyle..9da telefon sesine kalktım,ank.doktorum istanbula gitmişti ve ben onla deva etmek istiyodum burdakiyle iyi hatıralarım olmaıdğından...cuma günü soru sordum onlar için aramışlar..
hemşire aradı oda burdan sitanbula hocayla gitmiş...
embriyolar şehir dışına gdebilyormuş,riskini sordum tank ayarlanıyor dedi tabi bildiğimiz tank değil tabi
artık soğuk bişeylerdir..
çözüldüğünde bozulma olabilir belki dedi o burdada olsa olabiliyor inş. olmaz kaliteliydiler..
histereskopi kesin gerekmi diye bidaha hocayla görüşün derim dedi,galiba istanbula gideceğiz burdan eşim kurusu cumaya biter..
inş.herşey yolund agider.ordada histreskopi pahalı..embryo transferi ucuz ankardaki merkeze göre...
neyse allah kocama kuvvat versin çalışsında ödenir artık,yardıme tsin rabbim bizim gibilere..
öyle canlarım kahvaltımı yaptım..tost yedim sancım çok artık annemede naz yaparım..:)))
smileler çıkmadı burda<(
beni merak edenlereydi msjım nolur dua edinde yoluna girsin herşey içim rahat benim burdaki doktorla muhatap olmuycaz galiba,benim güleryüzlü doktoruma gidcez istanbula daha çok masraf yol uzun ama((((
merhba çıtırlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
ben doktordan geldim az önce keseyi gördük haftaya gel bebek varmı bakalım dedi koca bir hafta daha bekliyeceğiz hayırlısı olur inşallah bu arada hamişim diye ölee kaçamak falan yapmıyorum heee ama idare ediyoz işte karnımda şişlik var kilom aynı duruyor callenide bıraktım bi süre yapmıcam ben mönüyü yazim dünkü tabiiii
öğle akşam bir olduikniğe gittik mangal vardı tavuk ve köfte yedim ekmeksiz ,domates
ya eveeett ama olsunn biz ii oldukmu onlar daha rahat olurlar en azından devamlı annem yardım ediyoo zor zamanlarımda hep yanımızdaydıı,eşimin ailesi desen peeehh umurlarında değiliz açlarmı açıktalarmı varsa yoksaa saygıda kusur etmicen onlara hep gülcen,güzel konuşcan dert yanmıcann olduuu,, neyse onlar ayda bir köyden geliyorlarda ozaman bile canımızı sıkmaya yetiyo,,en azından onlardan uzak olucvcam diye sevinirim,,ama kendi annemidee çoook özlerim heralde çünkü o benim bitaneem,,,ve iiki varlaar...ama yine o lafı diycem doğduğun yer değil doyduğun yer,oyüzden annem bunu çok ii bilir ve söyler zatenn mutlu olucaktır eminim galiba:97: heralde:97: sanırım:44:
vay anasını yaa bı tuvalete gıttım regl olmuşummmmm
ilk dönem zor olur alisirsin aman isi olsun rahat edin de neresi olursa olsun napcan :97:
ne güzelödemleri at gitsin
ne var bundaaa ne bağırıyon hee ne bağıryoooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnn
evet napcam
merhba çıtırlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
hoşgeldin ahhhhh bizde çok istiyoruz 60 ları ama ben 56 olucam inşallah beraber çıtır olcazkızlar ben dün diyete başladım
dün tartıda
74.0 çıktım...
buqün ise
73.3 çıktım...
sabah kahvaltımı şimdi yapıyorum
1 salatalık
birazcık peynir
1 haşlanmış yumurta
1 fincan yeşil çay
kahvaltıdan önce 20dk tempolu yürüyüş yaptım
ve 1 litre su içtim.
bundan sonra aranızdayımmm
ve 60kg olmadan hiç biyere qitmicem
selam..
dün akşm itibariyle ankarada annemlerdeyim...
pelin ve arcak ankaraya girerken siz aklıma geldiniz,bu nasıl bir bağ yaaa
bide sempatik vardı ankarada oda çoktandır yok..
sudem hala yok nerelerdesin kuzummm..
buarada sabah erkenden eşi gidecekti kalktım tam günümde adet olmuşum beklenmiyor ama zamanında geliyorr...
eşim kahvaltı yaptı gitti kurs yerine bende yattım sancıyla üşümeyle..9da telefon sesine kalktım,ank.doktorum istanbula gitmişti ve ben onla deva etmek istiyodum burdakiyle iyi hatıralarım olmaıdğından...cuma günü soru sordum onlar için aramışlar..
hemşire aradı oda burdan sitanbula hocayla gitmiş...
embriyolar şehir dışına gdebilyormuş,riskini sordum tank ayarlanıyor dedi tabi bildiğimiz tank değil tabi
artık soğuk bişeylerdir..
çözüldüğünde bozulma olabilir belki dedi o burdada olsa olabiliyor inş. olmaz kaliteliydiler..
histereskopi kesin gerekmi diye bidaha hocayla görüşün derim dedi,galiba istanbula gideceğiz burdan eşim kurusu cumaya biter..
inş.herşey yolund agider.ordada histreskopi pahalı..embryo transferi ucuz ankardaki merkeze göre...
neyse allah kocama kuvvat versin çalışsında ödenir artık,yardıme tsin rabbim bizim gibilere..
öyle canlarım kahvaltımı yaptım..tost yedim sancım çok artık annemede naz yaparım..:)))
smileler çıkmadı burda<(
beni merak edenlereydi msjım nolur dua edinde yoluna girsin herşey içim rahat benim burdaki doktorla muhatap olmuycaz galiba,benim güleryüzlü doktoruma gidcez istanbula daha çok masraf yol uzun ama((((
benim cocuk tuhaf tuhaf bakiyo annem bilgisayarin basinda niye deli deli gülüyo kendi kendine diyedelüü kizzz
bağırıyorum cunku regl olduguma sasırdım, fızıksel bı alarm vermedı oncesınde, genelde psıkolojık etkılerı cok olurdu, bu defa zaten gergın oldgum ıcın onu da algılayamadımm :26: bi de erken geldı bıraz, herhalde streslı oldugum ıcın, neyse olan oldu zaten artıkk
ben hala gergınımmm, boyle yakıp yıkasım bişileri söküp atasım, pataklayasım var, noluoooo bana yaa
bağırıyorum cunku regl olduguma sasırdım, fızıksel bı alarm vermedı oncesınde, genelde psıkolojık etkılerı cok olurdu, bu defa zaten gergın oldgum ıcın onu da algılayamadımm :26: bi de erken geldı bıraz, herhalde streslı oldugum ıcın, neyse olan oldu zaten artıkk
ben hala gergınımmm, boyle yakıp yıkasım bişileri söküp atasım, pataklayasım var, noluoooo bana yaa
Gergin ger-düş
Ne güzel o regl stresini hissetmeden olmuşsun darısı başıma
Hoş senin diğer streslerin var. Ben böyle durumlarda şey düşünüyorum ' ben mıçımı da yırtsam herşey olacağına varacak en iyis fazla kasmamak diyorum ' rahat bi insan da değilimdir ama böyle düşünmek bi nebze rahatlatıyor beni.
Sana da tavsiye ederim. Biz ne kadar sıkılırsak sıkılalım herşey olacağına varıyor.
Üzme tatlı canını gergin düş
Sabah:
Yarım paket yulaflı bisküvi
Ara:
1 doğa phyto slim çay
Öğlen:
1 yeşil elma
Yarın ne yiyeceğime karar verip yanımda sefer tasımla gelcem:95::95:
Bu ne yaa aç kaldımm :2:
İçinde Maydanoz yaprağı, Mısır püskülü, biberiye, rezene, gül çiçegi, kiraz sapı var canım.
Her yerde yok maalesef ben migrostan aldım.
Eki Görüntüle 255022
İçinde Maydanoz yaprağı, Mısır püskülü, biberiye, rezene, gül çiçegi, kiraz sapı var canım.
Her yerde yok maalesef ben migrostan aldım.
Eki Görüntüle 255022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?