70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fıstık çizelgende değişmiş çok şeker olmuş..
sevindim canım inş. göreceksin bebeğide...
bende ekimde transfer olursam hamilelikte lursa senden kopya çekerim nasıl beslendin diye..
iyi yapıyosun dikkat ederek canım:)))zatn elinde olmadna alıcaksın kilo...
afiyet olsun menünde çok sağlıklı ve doyurucu tam hamile menüsü..
ama badem ve kayısı yok bide hurma
dikakt et sadece yürü arada....

ne kadar zor allah yardimciniz olsun geri tasin geri düzen kur herseyin hayirlisi ozaman annengille de uzak olacaksin herhalde dimi :26:
ya eveeett ama olsunn biz ii oldukmu onlar daha rahat olurlar en azından devamlı annem yardım ediyoo zor zamanlarımda hep yanımızdaydıı,eşimin ailesi desen peeehh umurlarında değiliz açlarmı açıktalarmı varsa yoksaa saygıda kusur etmicen onlara hep gülcen,güzel konuşcan dert yanmıcann olduuu,,neyse onlar ayda bir köyden geliyorlarda ozaman bile canımızı sıkmaya yetiyo,,en azından onlardan uzak olucvcam diye sevinirim,,ama kendi annemidee çoook özlerim heralde çünkü o benim bitaneem,,,ve iiki varlaar...ama yine o lafı diycem doğduğun yer değil doyduğun yer,oyüzden annem bunu çok ii bilir ve söyler zatenn mutlu olucaktır eminim galiba:97: heralde:97: sanırım:44:
dualarımız senin canımm ,inşallah herşey gönlünüzce ii olur güzel geçerr...ii haberlerini alırız burdaaa

belenaycimm ve kdrcimm dualarim hep sizinle arkadaslarim
belenaycim sen dikkat et kendine ve bebise zaman hic gecmek bilmiyo hamileyken :97: ama bi bakmissin gecmis bitmis bile hamilelik
kdrcimm canim benim isallah hayirlisiyla senin de hamis haberlerini bekliyorum zor bir dönem senin icin ama umutunu yitirme arkadasim benim gibi arkadaslarimda var tüp bebek yaptiran simdi coluk cocuk sahibi birininki 5 incide tuttu ikiz oldu sonra da kendiliginden oldu birtane daha öbürü 4 ünc deneyimde kaldi simdi benim oglanlan yasit kizi isallah senin de olacak bitanem

oooo bakın bakın kimler gelmişş,kız ne o çizelge öylee bebiş yumurtadan falanmıı çıkıcak yoksaaa çok tatlıı olmuşş ,allah tamamını erdirirdee hayırlı haberlerini alırız,,allahım tek avazda kurtarsın ben gibii,ama ilki gibii ikincisi baya bi ıkındırdııı delüüüçıkmadı gitti

ilk dönem zor olur alisirsin aman isi olsun rahat edin de neresi olursa olsun napcan :97:

vay anasını yaa bı tuvalete gıttım regl olmuşummmmm

ne güzel ödemleri at gitsin

vay anasını yaa bı tuvalete gıttım regl olmuşummmmm

darısı başımaaaaaaaaaa

canın iki çocuk annesi olarak, yani tecrübeme dayanarak söylüyorum ilk 3 ay karnın şişecek sancın olacak hatta hafif kanamam bile olabilir bunlar gayet normal. sen bu dönemin keyfini çıkar inşallah sağlıkla kucağına alırsın. inşallah hayırlı bir evlat olur (bende kız istiyorum ya ama şimdi deil) callen yapmadıpın iyi olmuş çünkü ilk 3 ay en tehlikeli zaman kilon yerinde duracak lakin aş erersen zayıflayacaksın ki oda genelde 3 ay sürüyor ki ben 8 kilo vermiştim sonra fazla fazla çıkarıyo hırsını

sağlıklı beslen hem sen hem bebiş için

hoşgeldin ahhhhh bizde çok istiyoruz 60 ları ama ben 56 olucam inşallah beraber çıtır olcaz

canım bu zor dönemde ALLAH yardımcın olsun inşallah rabbim sanada hayırlısıyla bir evlat verir.dualarımız seninle

Son düzenleme:
bağırıyorum cunku regl olduguma sasırdım, fızıksel bı alarm vermedı oncesınde, genelde psıkolojık etkılerı cok olurdu, bu defa zaten gergın oldgum ıcın onu da algılayamadımm :26: bi de erken geldı bıraz, herhalde streslı oldugum ıcın, neyse olan oldu zaten artıkk

ben hala gergınımmm, boyle yakıp yıkasım bişileri söküp atasım, pataklayasım var, noluoooo bana yaa

çok normaaall herkezde genelde bişeyler oluyoo bi ben başlarken ağrı sızı mızı fısı tısı hissetmiyorum şükür ama benimde erken geldikçe geliyoo 18inde olurdu geçen ay 10unda geldii bu ay 5inde geldii hayırdır inşallah,,,kızlar ya ben gebe kalmaktan korkuyoruum napcam yaa spiralle gebe kalanlar oluyomuş sefasını bilem süremedim bu yüzden meredinher ay korkuyla yaşıyorum hep hala,:18:,,bu seferlerdede erken gelmeye başladıı iice sapıttım,hep geç gelicek korkumdanmı acaba torpil geçip duruyo vücut banaa

Son düzenleme:

Gergin ger-düş
Ne güzel o regl stresini hissetmeden olmuşsun darısı başıma
Hoş senin diğer streslerin var. Ben böyle durumlarda şey düşünüyorum ' ben mıçımı da yırtsam herşey olacağına varacak en iyis fazla kasmamak diyorum ' rahat bi insan da değilimdir ama böyle düşünmek bi nebze rahatlatıyor beni.
Sana da tavsiye ederim. Biz ne kadar sıkılırsak sıkılalım herşey olacağına varıyor.
Üzme tatlı canını gergin düş

canım zaten hastalıktır, ekonomık dertlerdır fılan yapabılecgeım bısı yok sımdılık, bend eolacagına varır dıye bakıyorum olaylara.. ama bu aralar oyle deil işte dedım ya hersey ustuste gelıyo gıbı, bı de üzerime gelıyo hersey, ailesel seyler var, canım sıkılıyo gerılıyorum, boyle herseyın gozume battıgı uzerıme uzerıme geldıgı bı dönemdeyım sanki... belki gecen hafta fılan herseyın gozumde buyumesının bı nedenı de bu regl durumudur da ben zaten gergın oldugum ıcın algılamamısımdır..

bu arada qivicandan ses yok, çık kız cabuk ortaya, kamuoyunda merak mı olusturmak ıstıyosunnnn, bı ara gırmıs gece gec saatlerde ama sesı solugu cıkmamış, hadi bakalım beklıyoruz hbrını, qivican qivican qivicannnn

Sabah:
Yarım paket yulaflı bisküvi

Ara:
1 doğa phyto slim çay

Öğlen:
1 yeşil elma

Yarın ne yiyeceğime karar verip yanımda sefer tasımla gelcem:95::95:
Bu ne yaa aç kaldımm :2:

bu phyto slim çay nasıl birşey cnm yaa nerden bulabilirim merak ettim bende alayım

İçinde Maydanoz yaprağı, Mısır püskülü, biberiye, rezene, gül çiçegi, kiraz sapı var canım.
Her yerde yok maalesef ben migrostan aldım.

Eki Görüntüle 255022

ben de içtim bugun oğle yemegımden once bı kupa..

ve tekrardan emın oldum hersey ustuste gelır lafının ne kadar dogru oldugunaaa, şu an eşimle beraber cok uzaklara kacıp gıtmek ıstıyorummmm, tatılımızı en başından almak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…