bugun buralar pek tenhaaaa :26:
Sende kaçmışın Pelüünn.
Evet herşey üstüste geliyor ama şöyle de bi söz var derdini veren Allah dermanını da veriyor.
Sonra sınanmakla ilgili bir sürü söz var.
Kocanla kaçıp gitmek için sadece sorun yaşaman gerekmiyor ki
Benim sevdicek gelsin her daim kaçıp gitmek isterim
Kafan dağılsın diye şaka yapıyorum bu arada sakın alınma emi..
Allah yardımcın olsun.. :)
ben burdayım da kımse yok dıye topık topık mısafırcılık oynuyorummm
sınanıyo muyum sence,ama mywish ben buralar hıc sınanacak havam da değılım yaa
kocişle kaçıp gıtmem cok zor, iş nolcak şimdi kacıp gıtsek ıkı gun sonra ceptekı paralar suyunu cekıp gerı döndüğümüz de çalışcak bı işimiz de olmaz kalakalırız oyle sap gıbııı
isyanlardayımmmmmmmm uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Arada bi herkese oldugu için sınanma olasılığın yüksek
Valla ailevi sorunları bilmiyom ama senin yerinde olsam eve gider güzel bi sofra kurar alkol kullanıyomusunuz bilmiyorum ama bi şarap açar güzel güzel dertleşirdim hafif çakır keyif olmak güzel olurdu.
Gevşemek güzel olur bence kocişinde senin gibi neşeliyse unutur gidersin bi gece de olsa sorunlarınızı.
Çünkü sorunlardan ne kadar çok konuşursanız o kadar da çok etkilenir, mutsuz olursunuz.
Hep derim hayat kısaa hiç bişi için çok çok düşünmeye değmezzSen dediğimi bi düşün benceee ahhh ahhh benimde dilimde pardon elimde var.
Sevdicek yok hayal kuruyom ben anca
aaah ah keşke bunları yapcak durumum olsaydı...
Sabah:
Yarım paket yulaflı bisküvi
Ara:
1 doğa phyto slim çay
Öğlen:
1 yeşil elma
Abla olmazsan tutcam saçından sürücem heee..
Sanki açsın açıktasın veya çok çok böyle kötü bi hastalıgın var heee
Ammaa heee ledimm
canım çizelgemi uzun zamandır deqiştirmedim şuan 68im...önümüzdeki hafta tam gaz başlıyorum..bu hafta biraz karışık gidilecek yerler var...haftaya inşallah 5li rakamları görmek için kolları sıvıcam..38 beden zor olmaya başladı bu kadar ara yeter...özeline gereken şeyleri yazdım tatlım.ç..ama önce beyinde bitmesi gerekiyor...yoksa en ufak bişeyde dayanamaz yersin...yardımcı olabileceqim her konuda elimden geleni yaparım cnm..yeterki kilo verelim..şişmanlık kesinlikle kader deqildir..bunu kendimde gördüm..50 bedenlerden 38 bedene düştüm...herkes hepimiz başarabiliriz..yeterki kararlı olalım..bol iradeler cnm...senaa sana inanamıyorumm ne kadar zayıflamıssınnnn ühüüüüü
valla şimdi oturup ağlayasım qeldii
inanamıyorum yaa ben çok safım hala kilolarımla yaşıyorum
çok özendim sana şimdi offff bana özelden diyet listesi at bende 62 olmak istiyoruummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tuqbacım Allah en hayırlı olanı nasip etsin cnm...iş görüşmesi deme bana...qına geldi artık..bugün muhasebe kursuna kayıt yaptırdım..eski hocalarımı gördüm gözüm gönlüm açıldı azda olsa moralim yerine geldi...ekimde kursumuz başlıyor..hafta içi hergün sabahçı olarak gidicem 3.5 ay sürecek..inşallah spnrasında rahat bir iş bulabilirim...eşimde çok bunaldıqım farkında..demin aradı yarın için rezervasyon yaptıralım beraber yemeqe çıkalım dedi...bende bikaç gün yoqunum bu aralar olmaz dedimkızlaarr bu sabah 7.30da kalktım kahvaltıyı hazırladım adamı uyandırdımfalan filan kahvaltıyı ettik eşim yola gitti iş için başvuru yapmıştı işkura ,çarşamba kağıt geldii böyle böyle numarada bilgi alın diyodu ,aradı hemen yüzyüze görüşülmesi gerkiyomuş ,pazartesi gelin işkura demiş bugünde gitti hayırlısıı olsun diyorum ne diyim eşim kızıyo bana hayırlısı olsun diye diye olmadı hiç bi iş,sen duada etme dua ettikmi kabul olmuyo falan diyoo ,,iice bunaldı kızlarya ben yinede hayırlısı olsun diye dua ediyorum,şuanki işinden ayrılmak istiyo maaşları geç veriyolar artı bide hastalık riski var siyanürden ötürü korkuyoruzdaa bide özel sektör olduğundan çıkmak istiyoo,,moraller sıfır şu günlerde bi olsa iş gün yüzüne çıkıcak herşey rahatlıycaz,,allahım büyüksün yarabbim,,eşimin yüzünün gülmesini istiyorum artık morali düzelsin yeniden,,
bi şans ver allahım
gecmis olsun canim sanirim hafta sonu zehirlenmissin okudum kadarriyla ne guzel baslammisin bende surekli basliyorum saglikli beslenmeye ama gerisi gelmiyo ya öglen bitiyo ya aksam neyse darisi benim basima ins
malesef yok ablacim dikkat edeceksin neden moralin bozuk buaralar herseyi cokmu takiyosun kafana nedir senin bu durumun böyle sirkelen bi kendine gel artik sanada yazik
gecmis olsun tatlim yazik belkide ilgi cekmeye calismis olabilirmi
yaa of kızlaryaa offfbaşlamadan bittiii eşim aradı demin olmamış neymiş sadece eline gelen kağıdı aldığına dair imza atması için çağırmışlarr işçi alımı olduğundaa başvuru yap olursa olur demişler çok denedik puandan ötürü olmuyoo düşük geliyoo iştee neysee ayın 16ında cevap gelicek başka biyerden iş başvurusu yapmıştıı,özel sektör ama maaşı yüksek hiç olmazsa neyse hayırlısı olsun ,,şurda kaç gün kaldıı bekleriz,,bu olumlu olur inş.. eğer olursaa çanakkaleye taşıncakmışız
troit lerim çalışşmıyo kahvaltıdan 1saatönce içiyorum ömür boyu içecekmişimne ilacı içiosun cnm?
canınız sağ olsun herşey yoluna girer:92::92:yaa of kızlaryaa offfbaşlamadan bittiii eşim aradı demin olmamış neymiş sadece eline gelen kağıdı aldığına dair imza atması için çağırmışlarr işçi alımı olduğundaa başvuru yap olursa olur demişler çok denedik puandan ötürü olmuyoo düşük geliyoo iştee neysee ayın 16ında cevap gelicek başka biyerden iş başvurusu yapmıştıı,özel sektör ama maaşı yüksek hiç olmazsa neyse hayırlısı olsun ,,şurda kaç gün kaldıı bekleriz,,bu olumlu olur inş.. eğer olursaa çanakkaleye taşıncakmışız
merhba çıtırlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
ben doktordan geldim az önce keseyi gördük haftaya gel bebek varmı bakalım dedi koca bir hafta daha bekliyeceğiz hayırlısı olur inşallah bu arada hamişim diye ölee kaçamak falan yapmıyorum heee ama idare ediyoz işte karnımda şişlik var kilom aynı duruyor callenide bıraktım bi süre yapmıcam ben mönüyü yazim dünkü tabiiii
ah canım bu hafta sana uzar tadını çıkar bence bu günlerin
sabah:bir çay bardağı süt,iki dilim ekmek,yumurta,biber,domates,peynir
ara:fındık
öğle akşam bir olduikniğe gittik mangal vardı tavuk ve köfte yedim ekmeksiz ,domates
ara:şeftali ,üzüm işte bu kadar
dualarımız seninle allah gönlüne göre versin enyakın zamandaselam..
dün akşm itibariyle ankarada annemlerdeyim...
pelin ve arcak ankaraya girerken siz aklıma geldiniz,bu nasıl bir bağ yaaa
bide sempatik vardı ankarada oda çoktandır yok..
sudem hala yok nerelerdesin kuzummm..
buarada sabah erkenden eşi gidecekti kalktım tam günümde adet olmuşum beklenmiyor ama zamanında geliyorr...
eşim kahvaltı yaptı gitti kurs yerine bende yattım sancıyla üşümeyle..9da telefon sesine kalktım,ank.doktorum istanbula gitmişti ve ben onla deva etmek istiyodum burdakiyle iyi hatıralarım olmaıdğından...cuma günü soru sordum onlar için aramışlar..
hemşire aradı oda burdan sitanbula hocayla gitmiş...
embriyolar şehir dışına gdebilyormuş,riskini sordum tank ayarlanıyor dedi tabi bildiğimiz tank değil tabi
artık soğuk bişeylerdir..
çözüldüğünde bozulma olabilir belki dedi o burdada olsa olabiliyor inş. olmaz kaliteliydiler..
histereskopi kesin gerekmi diye bidaha hocayla görüşün derim dedi,galiba istanbula gideceğiz burdan eşim kurusu cumaya biter..
inş.herşey yolund agider.ordada histreskopi pahalı..embryo transferi ucuz ankardaki merkeze göre...
neyse allah kocama kuvvat versin çalışsında ödenir artık,yardıme tsin rabbim bizim gibilere..
öyle canlarım kahvaltımı yaptım..tost yedim sancım çok artık annemede naz yaparım..:)))
smileler çıkmadı burda<(
beni merak edenlereydi msjım nolur dua edinde yoluna girsin herşey içim rahat benim burdaki doktorla muhatap olmuycaz galiba,benim güleryüzlü doktoruma gidcez istanbula daha çok masraf yol uzun ama((((
Sabah:
Yarım paket yulaflı bisküvi
Ara:
1 doğa phyto slim çay
Öğlen:
1 yeşil elma
Yarın ne yiyeceğime karar verip yanımda sefer tasımla gelcem:95::95:
Bu ne yaa aç kaldımm :2:
ne yaptın hiçbişey yememişsin hasta olrsunnnİçinde Maydanoz yaprağı, Mısır püskülü, biberiye, rezene, gül çiçegi, kiraz sapı var canım.
Her yerde yok maalesef ben migrostan aldım.
Eki Görüntüle 255022
ne yaptın hiçbişey yememişsin hasta olrsunnn
içtiğin çay yağ mı yakıyo
Kızlarrr merhaba tatildeyiz didimde oglan uyurken bımerhaba dıyımdedım net cokyavas gırsemde uyuzoluyorumzaten fazla vakıt kalmıyor adetoldum 1keredenızegıreıldım ama benım ıcın sorun deılcevreyı gezıyoruz zaten dün bodrumda öncekı günkuşadasındaydık kamp odası pekıyıdeıl hazırlıksızyakalandıkama ıdare edıyoruz.sızler nasılsınıznevarne yok denız gelmıs hosgelmıs gecen gırdıgımdede belanayınn yazısınıgördümhamılelıkfelan durumu varsanrım oyleysecokkksevındım hayırlıugurlu olsun allah sagcıkla kucagına almayınasıp etsın.hepınzı coközledımve cookkk öpğyorumhaftayapzt işaşında görüşürüz inşallah
merhba çıtırlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
ben doktordan geldim az önce keseyi gördük haftaya gel bebek varmı bakalım dedi koca bir hafta daha bekliyeceğiz hayırlısı olur inşallah bu arada hamişim diye ölee kaçamak falan yapmıyorum heee ama idare ediyoz işte karnımda şişlik var kilom aynı duruyor callenide bıraktım bi süre yapmıcam ben mönüyü yazim dünkü tabiiii
sabah:bir çay bardağı süt,iki dilim ekmek,yumurta,biber,domates,peynir
ara:fındık
öğle akşam bir olduikniğe gittik mangal vardı tavuk ve köfte yedim ekmeksiz ,domates
ara:şeftali ,üzüm işte bu kadar
çok normaaall herkezde genelde bişeyler oluyoobi ben başlarken ağrı sızı mızı fısı tısı hissetmiyorum şükür ama benimde erken geldikçe geliyoo 18inde olurdu geçen ay 10unda geldii bu ay 5inde geldii hayırdır inşallah, ,,kızlar ya ben gebe kalmaktan korkuyoruum napcam yaa spiralle gebe kalanlar oluyomuş sefasını bilem süremedim bu yüzden meredin her ay korkuyla yaşıyorum hep hala,:18:,,bu seferlerdede erken gelmeye başladıı iice sapıttım ,hep geç gelicek korkumdanmı acaba torpil geçip duruyo vücut banaa
canım çizelgemi uzun zamandır deqiştirmedim şuan 68im...önümüzdeki hafta tam gaz başlıyorum..bu hafta biraz karışık gidilecek yerler var...haftaya inşallah 5li rakamları görmek için kolları sıvıcam..38 beden zor olmaya başladı bu kadar ara yeter...özeline gereken şeyleri yazdım tatlım.ç..ama önce beyinde bitmesi gerekiyor...yoksa en ufak bişeyde dayanamaz yersin...yardımcı olabileceqim her konuda elimden geleni yaparım cnm..yeterki kilo verelim..şişmanlık kesinlikle kader deqildir..bunu kendimde gördüm..50 bedenlerden 38 bedene düştüm...herkes hepimiz başarabiliriz..yeterki kararlı olalım..bol iradeler cnm...
şu takdikleri banada versen lütfenn
bizim evde eşimle başka konumuz yok anca bana takışıyo şöyle böyle diye ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum ama o bir türlü ikna olmuyooooooooo
ah ahh eskiden ne çok içerdikkArada bi herkese oldugu için sınanma olasılığın yüksek
Valla ailevi sorunları bilmiyom ama senin yerinde olsam eve gider güzel bi sofra kurar alkol kullanıyomusunuz bilmiyorum ama bi şarap açar güzel güzel dertleşirdim hafif çakır keyif olmak güzel olurdu.
Gevşemek güzel olur bence kocişinde senin gibi neşeliyse unutur gidersin bi gece de olsa sorunlarınızı.
Çünkü sorunlardan ne kadar çok konuşursanız o kadar da çok etkilenir, mutsuz olursunuz.
Hep derim hayat kısaa hiç bişi için çok çok düşünmeye değmezzSen dediğimi bi düşün benceee ahhh ahhh benimde dilimde pardon elimde var.
Sevdicek yok hayal kuruyom ben anca
tuqbacım Allah en hayırlı olanı nasip etsin cnm...iş görüşmesi deme bana...qına geldi artık..bugün muhasebe kursuna kayıt yaptırdım..eski hocalarımı gördüm gözüm gönlüm açıldı azda olsa moralim yerine geldi...ekimde kursumuz başlıyor..hafta içi hergün sabahçı olarak gidicem 3.5 ay sürecek..inşallah spnrasında rahat bir iş bulabilirim...eşimde çok bunaldıqım farkında..demin aradı yarın için rezervasyon yaptıralım beraber yemeqe çıkalım dedi...bende bikaç gün yoqunum bu aralar olmaz dedim
çok bunaldım cnm...iş konusuna daha çok takılıyorum..alay eder gibi önce ümit veriyorlar sonrasında Allah selamet versin..alıp başımı gidicem bikaç gün ıssız bir adaya hemde tek başıma...koçişle çocuklar naparlarsa yapsınlar
tuqbacım hayırlısı olsun cnm...bundada bi hayır vardır...sen eşine destek ol bugünlerde üstüne fazla gitme...bak bnm eşim bugünlerde üstüme gelirse başına gelecekleri biliyor ve sus pus uslu uslu oturuyor
canım çizelgemi uzun zamandır deqiştirmedim şuan 68im...önümüzdeki hafta tam gaz başlıyorum..bu hafta biraz karışık gidilecek yerler var...haftaya inşallah 5li rakamları görmek için kolları sıvıcam..38 beden zor olmaya başladı bu kadar ara yeter...özeline gereken şeyleri yazdım tatlım.ç..ama önce beyinde bitmesi gerekiyor...yoksa en ufak bişeyde dayanamaz yersin...yardımcı olabileceqim her konuda elimden geleni yaparım cnm..yeterki kilo verelim..şişmanlık kesinlikle kader deqildir..bunu kendimde gördüm..50 bedenlerden 38 bedene düştüm...herkes hepimiz başarabiliriz..yeterki kararlı olalım..bol iradeler cnm...
tuqbacım Allah en hayırlı olanı nasip etsin cnm...iş görüşmesi deme bana...qına geldi artık..bugün muhasebe kursuna kayıt yaptırdım..eski hocalarımı gördüm gözüm gönlüm açıldı azda olsa moralim yerine geldi...ekimde kursumuz başlıyor..hafta içi hergün sabahçı olarak gidicem 3.5 ay sürecek..inşallah spnrasında rahat bir iş bulabilirim...eşimde çok bunaldıqım farkında..demin aradı yarın için rezervasyon yaptıralım beraber yemeqe çıkalım dedi...bende bikaç gün yoqunum bu aralar olmaz dedim
çok bunaldım cnm...iş konusuna daha çok takılıyorum..alay eder gibi önce ümit veriyorlar sonrasında Allah selamet versin..alıp başımı gidicem bikaç gün ıssız bir adaya hemde tek başıma...koçişle çocuklar naparlarsa yapsınlar
tuqbacım hayırlısı olsun cnm...bundada bi hayır vardır...sen eşine destek ol bugünlerde üstüne fazla gitme...bak bnm eşim bugünlerde üstüme gelirse başına gelecekleri biliyor ve sus pus uslu uslu oturuyor
yok canım spiral herkese yaramıyo ben 4.5 sene kullandım ilk 3-5 ay bende korktum ama öyle kolay kolaykalınmıyo benimde 10'ü buluyodu akıntım oluyodu aldırdım şimdi 4-5 günde bitiyo ama benim 11 günüm geçti de sanıyorum doğumdan dolayı ki inşallah öyledir geçen ay da 1 hafta geçmişti bu ay uzadı karnım davul gibi
galiba bunalima girdim bende aslinda bende bir topik mi acsam ney bunalima girenler topigikendimi cok kötü halsiz basit yorgun sisman cirkin hissediyorum sizce ben bunalimdamiyim saten bir turlu izin den sonra diyete te basliyamadim iki gundur de manyak gibi cikolatta yiyorum paket paket normal degil yaniiiiiiii offfffffffff ulen offffffff
hayirlisi olsun ablacim allah gönlündeki versin ins cok zor durum surekli umutlanip sonra yine uzulmek allah yardimcin olsun ins ....
bende spiral taktirmak istiyorum ama bizim burda cok pahali uc cesiti var galiba tamda arastirmadim ama en guvenlisi 450 dedi doktorum o yuzden kararsiz kaldim saten benimkide istemiyo galiba cunku ben nezaman taktirim diye konu acsam hayir deyip susturuyo o zannediyoki hani istedigim zaman geri cikartip hamile kalamam zannediyo veren allah herturlu veriri nasip degilsede o sekildede olmaz bu sekildede
valla canım ne biliyim bana yaradı heraldee ki hiç bi problemim yok ,ağrı falan olur kanaman çok uzun sürer falan dedilerdii ama maşallah ilk ay 6gün sürdüü ilk 1haftada akıntım olduu sonrası çokçokçok normal,,ama son 2aydır erken geliyo işte nedendir bilmiyorum tabiipek öyle aman aman bi ağrımda olmuyooo...memnunum ama işte ne biliyim 2 çocuktan sonra bidaha kalmak istemiyorum korkuyorum işteyok canım spiral herkese yaramıyo ben 4.5 sene kullandım ilk 3-5 ay bende korktum ama öyle kolay kolaykalınmıyo benimde 10'ü buluyodu akıntım oluyodu aldırdım şimdi 4-5 günde bitiyo ama benim 11 günüm geçti de sanıyorum doğumdan dolayı ki inşallah öyledir geçen ay da 1 hafta geçmişti bu ay uzadı karnım davul gibi
hayirlisi olsun ablacim allah gönlündeki versin ins cok zor durum surekli umutlanip sonra yine uzulmek allah yardimcin olsun ins ....
bende spiral taktirmak istiyorum ama bizim burda cok pahali uc cesiti var galiba tamda arastirmadim ama en guvenlisi 450 € dedi doktorum o yuzden kararsiz kaldim saten benimkide istemiyo galiba cunku ben nezaman taktirim diye konu acsam hayir deyip susturuyo o zannediyoki hani istedigim zaman geri cikartip hamile kalamam zannediyo veren allah herturlu veriri nasip degilsede o sekildede olmaz bu sekildede
canım benim çikolata yeme isteğin gelinceki ben öyle yapıyorum süte pekmez kat iç felaket işe yarıyoo dua ediceksin bak ,eğer işe yaramazsaa gel beni dövvvvgaliba bunalima girdim bende aslinda bende bir topik mi acsam ney bunalima girenler topigikendimi cok kötü halsiz basit yorgun sisman cirkin hissediyorum sizce ben bunalimdamiyim saten bir turlu izin den sonra diyete te basliyamadim iki gundur de manyak gibi cikolatta yiyorum paket paket normal degil yaniiiiiiii offfffffffff ulen offffffff
galiba bunalima girdim bende aslinda bende bir topik mi acsam ney bunalima girenler topigikendimi cok kötü halsiz basit yorgun sisman cirkin hissediyorum sizce ben bunalimdamiyim saten bir turlu izin den sonra diyete te basliyamadim iki gundur de manyak gibi cikolatta yiyorum paket paket normal degil yaniiiiiiii offfffffffff ulen offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?