70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun buralar pek tenhaaaa :26:

Sende kaçmışın Pelüünn.
Evet herşey üstüste geliyor ama şöyle de bi söz var derdini veren Allah dermanını da veriyor.
Sonra sınanmakla ilgili bir sürü söz var.
Kocanla kaçıp gitmek için sadece sorun yaşaman gerekmiyor ki
Benim sevdicek gelsin her daim kaçıp gitmek isterim
Kafan dağılsın diye şaka yapıyorum bu arada sakın alınma emi..

Allah yardımcın olsun.. :)

ben burdayım da kımse yok dıye topık topık mısafırcılık oynuyorummm

sınanıyo muyum sence,ama mywish ben buralar hıc sınanacak havam da değılım yaa

kocişle kaçıp gıtmem cok zor, iş nolcak şimdi kacıp gıtsek ıkı gun sonra ceptekı paralar suyunu cekıp gerı döndüğümüz de çalışcak bı işimiz de olmaz kalakalırız oyle sap gıbııı

isyanlardayımmmmmmmm uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Arada bi herkese oldugu için sınanma olasılığın yüksek
Valla ailevi sorunları bilmiyom ama senin yerinde olsam eve gider güzel bi sofra kurar alkol kullanıyomusunuz bilmiyorum ama bi şarap açar güzel güzel dertleşirdim hafif çakır keyif olmak güzel olurdu.
Gevşemek güzel olur bence kocişinde senin gibi neşeliyse unutur gidersin bi gece de olsa sorunlarınızı.
Çünkü sorunlardan ne kadar çok konuşursanız o kadar da çok etkilenir, mutsuz olursunuz.

Hep derim hayat kısaa hiç bişi için çok çok düşünmeye değmezz
Sen dediğimi bi düşün benceee ahhh ahhh benimde dilimde pardon elimde var.
Sevdicek yok hayal kuruyom ben anca

aaah ah keşke bunları yapcak durumum olsaydı...

Abla olmazsan tutcam saçından sürücem heee..
Sanki açsın açıktasın veya çok çok böyle kötü bi hastalıgın var heee
Ammaa heee ledimm

yok yok canım olay oyle deıl, cok sukur oyle derdım yok, tam tersı tatılde sırınceden aldıgımız meyve aromalı bı suru sarabımız acılmayı beklıyo ama olay baska

canım çizelgemi uzun zamandır deqiştirmedim şuan 68im...önümüzdeki hafta tam gaz başlıyorum..bu hafta biraz karışık gidilecek yerler var...haftaya inşallah 5li rakamları görmek için kolları sıvıcam..38 beden zor olmaya başladı bu kadar ara yeter...özeline gereken şeyleri yazdım tatlım.ç..ama önce beyinde bitmesi gerekiyor...yoksa en ufak bişeyde dayanamaz yersin...yardımcı olabileceqim her konuda elimden geleni yaparım cnm..yeterki kilo verelim..şişmanlık kesinlikle kader deqildir..bunu kendimde gördüm..50 bedenlerden 38 bedene düştüm...herkes hepimiz başarabiliriz..yeterki kararlı olalım..bol iradeler cnm...

tuqbacım Allah en hayırlı olanı nasip etsin cnm...iş görüşmesi deme bana...qına geldi artık..bugün muhasebe kursuna kayıt yaptırdım..eski hocalarımı gördüm gözüm gönlüm açıldı azda olsa moralim yerine geldi...ekimde kursumuz başlıyor..hafta içi hergün sabahçı olarak gidicem 3.5 ay sürecek..inşallah spnrasında rahat bir iş bulabilirim...eşimde çok bunaldıqım farkında..demin aradı yarın için rezervasyon yaptıralım beraber yemeqe çıkalım dedi...bende bikaç gün yoqunum bu aralar olmaz dedim

çok bunaldım cnm...iş konusuna daha çok takılıyorum..alay eder gibi önce ümit veriyorlar sonrasında Allah selamet versin..alıp başımı gidicem bikaç gün ıssız bir adaya hemde tek başıma...koçişle çocuklar naparlarsa yapsınlar

tuqbacım hayırlısı olsun cnm...bundada bi hayır vardır...sen eşine destek ol bugünlerde üstüne fazla gitme...bak bnm eşim bugünlerde üstüme gelirse başına gelecekleri biliyor ve sus pus uslu uslu oturuyor

ne ilacı içiosun cnm?
troit lerim çalışşmıyo kahvaltıdan 1saatönce içiyorum ömür boyu içecekmişim
canınız sağ olsun herşey yoluna girer:92::92:

dualarımız seninle allah gönlüne göre versin enyakın zamanda
Sabah:
Yarım paket yulaflı bisküvi

Ara:
1 doğa phyto slim çay

Öğlen:
1 yeşil elma

Yarın ne yiyeceğime karar verip yanımda sefer tasımla gelcem:95::95:
Bu ne yaa aç kaldımm :2:

İçinde Maydanoz yaprağı, Mısır püskülü, biberiye, rezene, gül çiçegi, kiraz sapı var canım.
Her yerde yok maalesef ben migrostan aldım.

Eki Görüntüle 255022
ne yaptın hiçbişey yememişsin hasta olrsunnn
içtiğin çay yağ mı yakıyo

hosgeldin arzuuuum özledim kiz

hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin ins dikkat et menunde harika önce böyle sonra ins böyle

yok canım spiral herkese yaramıyo ben 4.5 sene kullandım ilk 3-5 ay bende korktum ama öyle kolay kolay kalınmıyo benimde 10'ü buluyodu akıntım oluyodu aldırdım şimdi 4-5 günde bitiyo ama benim 11 günüm geçti de sanıyorum doğumdan dolayı ki inşallah öyledir geçen ay da 1 hafta geçmişti bu ay uzadı karnım davul gibi

galiba bunalima girdim bende aslinda bende bir topik mi acsam ney bunalima girenler topigi kendimi cok kötü halsiz basit yorgun sisman cirkin hissediyorum sizce ben bunalimdamiyim saten bir turlu izin den sonra diyete te basliyamadim iki gundur de manyak gibi cikolatta yiyorum paket paket normal degil yaniiiiiiii offfffffffff ulen offffffff

ah ahh eskiden ne çok içerdikk çakır keyif değil amaa bildiğin zil zurnayaaa anam yaaaaa tabi müptela değiliz özel günlerde falanda filan ama artık iice bunaldıkça bunaldı benimkii of şu işler bi düzene girseeee of ulen off bende isyanlara gircemde nasıl isyan edilir bilmiyoruumm uleeeeyyyynnn :84::84:birini tokatlamam lazııımm yabanlığım tuttuuuukime denk geldiysee artık

kız sena abla,,, ne ara giriyonda ne ara yazıyonda ne ara çıkıyon seeenn

çok sağolasın ablacım yaa,,hayırlısı elbett şu 16sında belli olcek yerde açıklansa bii çok ii olcak en azından kaybedip kaybetmediğimizi anlayıp ylumuza bakarız,,bu arada zaten sabahki iş mevzusunu yazarken ama sena abla görmese bari demedim değil haaa,,hemen geldiinn sinirli gacııııinşallah destek vermeye çalışıyorum amaa,inşallah bunalıma girmez daha fazla onu böyle gördükçe içim yanıyooo..istiyorumkii yine eskisi gibi dertsiz tasasız hayatına geri dönsün gülsün mutlu olsun istiyoruumm
inşallah herşey sizin içinde hayırlısyla sonuçlanırrda mutlu mesut rahatça yaşar gidersiniz stressiz

Son düzenleme:

hayirlisi olsun ablacim allah gönlündeki versin ins cok zor durum surekli umutlanip sonra yine uzulmek allah yardimcin olsun ins ....

bende spiral taktirmak istiyorum ama bizim burda cok pahali uc cesiti var galiba tamda arastirmadim ama en guvenlisi 450 € dedi doktorum o yuzden kararsiz kaldim saten benimkide istemiyo galiba cunku ben nezaman taktirim diye konu acsam hayir deyip susturuyo o zannediyoki hani istedigim zaman geri cikartip hamile kalamam zannediyo veren allah herturlu veriri nasip degilsede o sekildede olmaz bu sekildede

ahhhh canımmmm
reglın mı yaklaştı biz kadınlara oluyo böyle zaman zaman önerim dışarı çık bi koaföre ne varsa yaptır manikür pedikür ağda filan ne yaptırıyosan o da işe yaramazsa sana seni övüp sevebilecek yakınına git dertleş çok iyi gelecektir

450 € çok istemiş yaa ama ondan sonra ben hemen hamile kaldım yarayan için çok rahatlık hatta eşim bana çok ısrar ediyo git taktır diye ama ben istemiyorum benim ilk 1 yıl çok iyidi sonra işte adetlerim uzayınca sıkılmaya başlamıştım yoksa çıkartmazdım ben ikinci doğumu sprialden sonra yaptım

valla canım ne biliyim bana yaradı heraldee ki hiç bi problemim yok ,ağrı falan olur kanaman çok uzun sürer falan dedilerdii ama maşallah ilk ay 6gün sürdüü ilk 1haftada akıntım olduu sonrası çokçokçok normal,,ama son 2aydır erken geliyo işte nedendir bilmiyorum tabiipek öyle aman aman bi ağrımda olmuyooo...memnunum ama işte ne biliyim 2 çocuktan sonra bidaha kalmak istemiyorum korkuyorum işte
aman bu erkekler hep kendilerini düşünüyolar,,spiralle geri dönüşüm oluyo çıkartınca tekrar gebe kalma şansı var yaniii...şuanda en güvenilir yöntem bu,,buda yalnız sen para falan demişsin ne parası yaw ben sağlık ocağında taktırdım,hatta doktora sordum sizemi yoksa sağlık ocağınamı taktırsam ii olur diye,o yönlendirdi benii benim bildiğim kadarıyla para ödenmiyoo allah allah:44::44:
canım benim çikolata yeme isteğin gelinceki ben öyle yapıyorum süte pekmez kat iç felaket işe yarıyoo dua ediceksin bak ,eğer işe yaramazsaa gel beni dövvvv

Son düzenleme:

Topiğe ilk katılım benden olur.
Keza kendimi çirkin, şişko ve de mutsuz hissediyorum.
Sevdiceğimi de özledim. Burda olsa da kavga da etsek mutlu da olsak
Off serpii offff

Çikolata az kalorili olanları ye bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…