70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmiyom valla yaptirsammi gerci dogru söylüyon kesin iyi gelir bende belki birazdan cikip yuruyus yapacam bide görümcemin bahcesinde trampolin var orda ziplayip stresss atacam ...

evet adet duzenini bozuyo dogru bide o var ben bide dogumdan sonra emzirdigim surece adet görmüyorum o yuzden kiloda veremiyom bide taktirirsam kilo probleimim saten var iyice dombik olur cikarim herhalde

canım benim çikolata yeme isteğin gelinceki ben öğle yapıyorum süte pekmez kat iç felaket işe yarıyoo dua ediceksin bak ,eğer işe yaramazsaa gel beni dövvvv

Gel beni döv demiş kıza

İçinde vahşi bi kadın var trii trii triendyyyy

Serpi süte tarçın atınca da tatlı isteğin kesiliyormuş.
Ben sütlacın üstüne tarçın atma taraftarıyım ama

yok tugbaaa bizim burda özele geciyo o kadin doktoru takiyo iste 250 dan 450 euroya kadar cikiyo parasi aman iste erkeklerin köküne kezap dökcen asil hepsi ayni

deneyim bari canim benim bu cikolata ya karsi duramam batiriyo beni

Topiğe ilk katılım benden olur.
Keza kendimi çirkin, şişko ve de mutsuz hissediyorum.
Sevdiceğimi de özledim. Burda olsa da kavga da etsek mutlu da olsak
Off serpii offff

Çikolata az kalorili olanları ye bari

hahah kulubun en kalabalik topigi olurdu herhalde allah kavustursun canim askerdeydi demi yanlis hatirlamiyosam buarada benim ismim semsi kizimin ismi serpil cikolatanin az kalorilisi varmi kiz

aslında kanama çok yaptığı için zayıflatıyomuş bende mi taktırsam acaba???
şöyle 1 sene kullansam ewt iyi olur ya ama onu yaptırmak için adet olmak gerekiyo adetin 3-4 gününde takılıyo

hahah kulubun en kalabalik topigi olurdu herhalde allah kavustursun canim askerdeydi demi yanlis hatirlamiyosam buarada benim ismim semsi kizimin ismi serpil cikolatanin az kalorilisi varmi kiz

Amin canım evet askerde sevgilimi devlett aldııı
Eti çikolata keyfi sticks var onların kalorisi normal piko var onu da çikolatadan sayarsan
Bende DileK memnun oldum.
Şemsi dimi ismin ilk defa duydum bayan ismi:86:

ya şimdi topiği sarsıcak bi haber vereyim mi valla günahı dr'un başına hepiniz bilirsini mehmet Öz var ya o çikolatanın göbeği erittiğini söyledi çünkü kakao yağından yapılıyomuş ki o %70 miş doymuş yağmış vücutta doymamamış yağların yanmasında yardımcı oluyomuş dur linkini vereyim Düz bir karina sahip olmak çok kolay! - Mehmet Öz - YouTube bi izleyin işte bakın

Gel beni döv demiş kıza

İçinde vahşi bi kadın var trii trii triendyyyy

Serpi süte tarçın atınca da tatlı isteğin kesiliyormuş.
Ben sütlacın üstüne tarçın atma taraftarıyım ama
kafamı bozmaa senide ben döveriim haane olmuş kıskandıysan sende dövebilirisn beni canım kamuya açık hizmet veriyoz burdaa
aslında kanama çok yaptığı için zayıflatıyomuş bende mi taktırsam acaba???
şöyle 1 sene kullansam ewt iyi olur ya ama onu yaptırmak için adet olmak gerekiyo adetin 3-4 gününde takılıyo

aaaaaaaaaaben 2inci ayda taktırdıydım diyetede ozaman kararverdiydim ne hikmetse,ondanmı zayıfladım yok leyyn benn eğer öyleysee tavsiye ederim,,gerçii hiç kanamam çok olmadı ve uzun sürmedii ama 3 gün sürüyo :44:

kız serpiiiiiiiiiiiiiiiii sen ordaydın demi yaw ben unuttum nerde yaşadığını pardonasıne öyleyse taktırma sen en iisi,,belkide kocan para boşa gitcek nasılsa çocuk isticez sonraadan diye düşünüyodurr

Son düzenleme:

dur bi izleyim valla sarsar mi sarsar bu haber topigi ama eyer göbegi eritseydi bende göbek in g si kalmazdi ki

Amin canım evet askerde sevgilimi devlett aldııı
Eti çikolata keyfi sticks var onların kalorisi normal piko var onu da çikolatadan sayarsan
Bende DileK memnun oldum.
Şemsi dimi ismin ilk defa duydum bayan ismi:86:

bende memnun oldum canim evet semsi normaldir cunku cok rastlanan bi isim degildir kendisi bu da benim farkim olsun

Selam guzeller ben geldim yeni kilo dusmani aranizda Bugun ne yediklerimi yazayim bari herkes yaziyor
1 greyfurt suyu
2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
aralarda elma yedim
oglen de
bisey yemedim canim bisey istemedi meyve felan yedim aksam da 1 dilim ekmekle bisiler yerim sonra 1 saat bantta yuruyus bugunu boyle gecirdim iste herkese kolay gelsin

Son düzenleme:

kocise kalsa ben simdi bidaha dogurduydum ama zor durduruyom vallahi benim kizim 1,5 yasinda ins 4 yasina girince ikinciye hamile kalmak istiyom insALLAH

bizim evde eşimle başka konumuz yok anca bana takışıyo şöyle böyle diye ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum ama o bir türlü ikna olmuyooooooooo

işte benım yıne sınır oldugum bı durum, eşimle evde baska konumuz yok demissin ya, işte yanlısı bence burda yapmısısn, eger eşin empatı yapıp sneı bu konuda anlayamıyosa, bu kılo verme mevzusu eşinle aranızdakı konudeğil en bastan berı tek senın konun olcaktı.. bazı erkekler kadınların bu konuda ne kdr hassas olabıldıklerını anlayamıyolar ya da uzıerne gıdınce laf soyleyınce hırs yapar fılan zannedıyolar..oysakı bu durum cogu kadında hırstan cok sınırden otrup daha fazla yemeye yarıo

emınım sen elınden gelenı yapıyosundur ama bı hafta ıkı haftayla olcak iş deıl bu, herkes aylardır burda caba sarfedıyo, dısardan bakana ne kdr kolay gozukuo hele de bu bakan kişi bı erkekse anlamasını beklemek hata zaten.. bı de sen her hafta cma gunu uzıernden gıden gramlara bıle sevınırken senı her gun goren kocanın bu gramları farketmesını beklememek lazım, bu ıncelmeyı ancak sneı bı surdır gormeyen gozler anlayabılır...

tıbkı gozunun onunde buyuyen cocugun gıbı, sana hep cocukmus gıbı gelır, hep aynıymıs gıbı, bı gun bı tulumunu gıydırmek ıstersın bakarsın artık kucuk gelıyo anca kıyafetlerınden anlarsın, ama cocgunu bı sredır gormeyen bı akraba bı tanıdık aa ne cok buyumuş senın ki der gorur gormez, dısardan bı goz olmak lazım gercegı gormek ıcın, bı an durur dusunursun harbıden ne ara buyudu bu cocuk dersın okula basladıgında bıle...

kılo verırken de boyle kocan senı sureklı goren bı ınsan olarak dısardan bı goz olamaz.. o sana motıve olcak sozler sarfettıgını dusunurken senı kırabılır, cunku bı kadın kadar ınce olamaz yanı bu kdr ınce dusunemez....

bence ilk once kendı halınden memnun oldugun ve kendını boyle guzel buldugun seklındekı kucuk mesajları laf arasında kocanın algılamasını sagla, kesınle dıyetteyım fılan deme, o evde yokken sporunu yap, tabaklarını kucult en kolay az yeme yontemı, porsıyon azaltmak, pılav mı var, aman yıyınce bunu mıdeme dokunuyo de, dayanamadım sen gelmeden bı kac sey atıstırdım bu aksam fazla ac deılım de, az once kahve ıctım benı tıkadı de, pembe yalanlar soyle yanı

kendı capında yap sıyetını saglıklı beslenmenı, konu komsuya da soyleme onlara da aynı pembe yalanları soyle gıtsın... bı cok insan sen kılo veremeyınce, kılonu laf yaparken, hanı gorur gormez ne cok kılo almısın, nası aldın bu kdr vs vs, kılo verıncede aaaay daha fazla verme , kurumusun, hastamısın vs gıbı mhabbete döndürüyolar olayı, bunlardan bu tıp muhabbetlerden uzak durmak ıcın, mısafırlıge gıttıgınde de aynı pembe yalanlara basvur..

kımseye kılon hakkında laf soleme hakkını da verme, yoksa bu hakkı kendılerınde bulanlar muhabbetın sonradan can acıtıcı olabılecgeını hesaba katmıyolar..

sen elınden gelenı yıne yap ama kımseler bılmesın, bırılerı bıınce kasılıyosun ıster ıstemez, kasma kendını o dıyet psıkolojısıne hıc gırme.. yavas ama saglıklı ve de kalıcı gıtsın, sonra da kocana o soyledıklerını tek tek yedırırız

kusura bakma ters bısı soyledıysem, hepsı benım nacızane goruslerım ama sevgılının, nısanlının, kocanın boyle karsımasına dayanamıyorum.. yarın bı gun kendı gobeklerı cıktıgında, sacları dokuldugunde bız napalımmm yanı kapının onune mı koyalım, laflarımızla rencıde mı edelım

sen hıc takılma canım kimseye, elinden gelenı yaptıktan sonra gerısı boşşş

Son düzenleme:
hımmm güzell menü olmuşş,,ta akşam ekmeği niye yiyon kızz ekmek hakkımızı sabah kullanıyoz unutmaa..sena kaptan duymasın aman diyim ,,bende birazdan yemek yicemm bakalım dolapta neler vaaaaarrr
kocise kalsa ben simdi bidaha dogurduydum ama zor durduruyom vallahi benim kizim 1,5 yasinda ins 4 yasina girince ikinciye hamile kalmak istiyom insALLAH

geç kalmışın seeenn heheyt sen doğururken ben kocaman olmuş bebelemle sefamı sürcem sana hava atarık artıkın desene uykusuz geceler bitmeden bi yenisini daha düşünüyonn aman allahım şükürki ikisini birden aradan çıkardım ben,eh halen gece uyanmaları olmuyo değil ama en azından 2ye düşürdük bunuhadi şimdiden kolay gelsin sanaaaa..

Son düzenleme:

çoooooooook teşekkür edrim fazla motive ediciydi
kahvaltıda akşam yemeğinde öyle üstüme geliyor ki hani ağladım ağlayacak
sonrada diyo seni düşünüyom ben ondan ya da şaka yaptım diyo bakıyo üzülüyorum bi de markete gidilecekse
ne oluyo bunlara ne çabuk bitiyo diyo ve göbeğime bakıyo ne kadar gurur kırıcı değil mi benim ne kadar üzüldüğümü hiç farketmiyor hatta doğumdan sonra kıyafet bile almadı zayıflada kendinkileri giy diye 48 bedenden 46'ya indim hatta az önce tartıldım 74.1 di akşam olmasına ramen olacak inşallah ya bende çok fark etti 38-40 bedendim bide boyum kısa bi eşim olsa herkes hatta tanıdıklara selam vermiyodum bişi diyecekler diye kucağımda 2 aylık bebek hamilemisin diye soranlar.... çok çektim çok
neyseki 10 kilo kadar gitti şimdi vermişsin diyolar baya fark etti en azından ben biliyorum pardüsemi çok rahat ilikliyorum aldığımda nerdeyse düğmeleri patlayacak gibi oluyodu

karma karışık oldu aynen kafam da öyle düşünmemeye çalışıyorum mezdeke açıp oynuyorum yoksa çekilmez olur hayat

Bi diyet listeniz varmi yoksa yediklerinize dikkat mi ediosunuz :26:

Burda diyet listesi olanı görmedim canım.
Kendi adıma söyliyim sadece yediklerime dikkat ediyorum.
Çoğu yiyeceğin az çok kaç kalori oldugunu biliyorum artık.
Neyi ne zaman yemeliyim hangi saatten sonra neler zararlı vs.
Bi çok makale ve yazı okudum. Diyetisyen olcek şahsiyetim ama tipim elvermiyor

kizlar gecmise fazla okuyamadim kafam karisti yine hizli gectim anladim kadariyla birileri birilerini dövmek istiyor kirip dökenler var
yaaaa bende istiyommmm bayadir kimi dövcem :26:
bugün evden cikmadimm telefona bakmadimmm cok yedim cok agladimm saclarimi taradimmm dudagimi boyadimm giydim giydimmm cikardim beyenmedimmm :84::84::84: güzel olmadim depressyondayimmmm

dilekcim ne güzel caylar var türkiyede burda sadece bi form cayi var:97: teyzemde burda o caylardan yok getir bize demis anneme bikac tane form cay aldi götürdü ben arayim da yarin gelmeden bi aliversin banada

dilekcim ne güzel caylar var türkiyede burda sadece bi form cayi var:97: teyzemde burda o caylardan yok getir bize demis anneme bikac tane form cay aldi götürdü ben arayim da yarin gelmeden bi aliversin banada

Evet canım çeşit çeşit çay var. Bi reyon sadece bitki çaylarına ayrılmış durumda sadece marketlerde.
Ben seviyorum artık bitki çayı içmeyi.
Eskisi gibi şişkinliğim yok eskiden midem davul gibi kalkardım yataktan.
Şimdi daha iyiym.
Annen gelmeden doğuş maydanozlu limonlu form çayı bide doğa phto slim çayı aldır şekerim.
Memnuniyet garantisi veriyorum

sagol canim ariycam hemen simdi migros birde ne dediniz carefour muydun:26: ankarada simdi kizilay da heryerde bulur herhalde dimi :26:

tesekkur edıcek hıc bısı yok canım askolsun, ıcımdekılerı payalstım sadece, nacızane dusuncem ve onerılerım senın ıcın..

fark ettırmeden dıkkat etmeye devam et, onca kılo vermısın devamı elbet gelıcek, hareketlı bı hayatın mı var bılmıyorum ama arada metabolızmayı bı sasırtmak ıcın evde leslıe, callen fılan yapabılırsın

kocanı işe karıstırma, pempe yalanlarla durumu ıdare et, hatta sadece kocanı deıl kımseyı karıstırma bu kılo işine... sonucta robot deılız makına deılız, arada kacamaklar yapmak ölçüsünü bildikten sonra bısılerın tadına bakmak herkesın hakkı, ama mesela mısafırlıkte yada evde bırılerıne ben dıyetteyım, rejımdeyım fılan dıye soylemıssen bu defa cayın yanına tabagına aldıgın ıkı kucuk kraker ya da bıskuvı bıle gozlerıne batıyooo...insanlar rejım&dıyet vs. kelimlerini duyduklarında kuş kadar yenılmesı gerektıgını dusunuyoalr, gözlerinin önünde hep o kıbrıt kutusu buyuklugu canlanıyo, oysakı durum oyle değil..

bunu anlatsan da anlamazlar, ınsanın kendı basına gelmesı gerekıyo, zaten topıkte olmamızın nednelerınden bırı de bu aynı durumda olan az ya da cok aynı seylerı yasayan ınsanlarız ve en onemlısı hepımızın aynı ınce fıkırlere sehıp kırılgan bayanlarız

eşin ileri gıderse artık tartısmadan yasakla bu konunun konusulmasını, hafıften uyar... şahsen ben bana yeme denıldıgınde daha cok yıyen bı ınsanım, bana bırazcık barı ye fılan dıye ısrar edılınce agzıma surmem ama sen de zaten kılo var sen yeme cok yaglı fılan deseler ınatla yıyesım gelır, tadına bakmayı bırak paketı bıle yalayasım gelır o derece işte motıvasyon acısından soledıklerını zannetselerde ben de gerı tepen bı durum var neyseki eşim bu konuda benı zorlamıyo, huyumu az cok ogrendı, bazen boyle bıs agzından kacsa dırek bı bakış atıyorummm, gerısını getıremıyooo
eşinde olsa bu hakkı ona verme yanı, geregı yok, yuz goz olmaya gelmıyo kılo konusunda erkeklerle

bı de sen kılonu dıle getırdıkce cevrendekı ınsanlarında dıkkatını cekmeye baslıyo durum, mesela bı ornek vereyım , dıyelım ki bı kolun dıerınden kısa ya da ne bıleyım bı gogsun dıerınden daha kucuk, ama konusu hıc gecmıyo, sonra sen heryerde dertlenmeye baslıyosun, aay benım sag gogsum soldakınden kucuk, işte cok rhtsız oluyorum, cok cırkın gozukuyo, napcam ben vs vs vs dıle dıle getırdıkce daha once kımsenın gozune carpmayan bu konu herkesın dıkkatını cekıyo, herkesın ılgısı gozu senın o problemlı bolgene kayıo, sonra aralarında kousmaya baslıyolar işte px şahsının şurası soyle yamuk boyle yamuk dıye abarta abarta buyuyo olay
sen ınsancıl bı skeılde bıd erdını paylasırken, hosnutsz oldugun bı seyı dıle getırıken herkesın dıkatını cekıp dahaonce dıkkat cekmeyen bı sorunu buyutmuş oluyosun, aaay bılmem anlatabıldım miiiii

sen kılonu dıle getırme, kımseye konusma hakkı verme, şimdilik strese gırmemek ıcın, kımseyle paylasma, bu bencıllık deıl, sonra kıonu guzelce verdıgınde ıstedıgın duruma ulasınca herkese yardımcı olmaya calısırsın, ben boyle yaptım sunu yeıdm bunu yeıdm anlatırsın ama sonuca ulasmadan susmanın en dogru olacagı taraftarıyım

haydı kolay gelsın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…