ahhhh canımmmm
reglın mı yaklaştı biz kadınlara oluyo böyle zaman zaman önerim dışarı çık bi koaföre ne varsa yaptır manikür pedikür ağda filan ne yaptırıyosan o da işe yaramazsa sana seni övüp sevebilecek yakınına git dertleş çok iyi gelecektir
450 � çok istemiş yaa ama ondan sonra ben hemen hamile kaldım yarayan için çok rahatlık hatta eşim bana çok ısrar ediyo git taktır diye ama ben istemiyorum benim ilk 1 yıl çok iyidi sonra işte adetlerim uzayınca sıkılmaya başlamıştım yoksa çıkartmazdım ben ikinci doğumu sprialden sonra yaptım
canım benim çikolata yeme isteğin gelinceki ben öğle yapıyorum süte pekmez kat iç felaket işe yarıyoo dua ediceksin bak ,eğer işe yaramazsaa gel beni dövvvv
valla canım ne biliyim bana yaradı heraldee ki hiç bi problemim yok ,ağrı falan olur kanaman çok uzun sürer falan dedilerdii ama maşallah ilk ay 6gün sürdüü ilk 1haftada akıntım olduu sonrası çokçokçok normal,,ama son 2aydır erken geliyo işte nedendir bilmiyorum tabiipek öyle aman aman bi ağrımda olmuyooo...memnunum ama işte ne biliyim 2 çocuktan sonra bidaha kalmak istemiyorum korkuyorum işte
aman bu erkekler hep kendilerini düşünüyolar,,spiralle geri dönüşüm oluyo çıkartınca tekrar gebe kalma şansı var yaniii...şuanda en güvenilir yöntem bu,,buda yalnız sen para falan demişsin ne parası yaw ben sağlık ocağında taktırdım,hatta doktora sordum sizemi yoksa sağlık ocağınamı taktırsam ii olur diye,o yönlendirdi benii benim bildiğim kadarıyla para ödenmiyoo allah allah:44::44:
canım benim çikolata yeme isteğin gelinceki ben öyle yapıyorum süte pekmez kat iç felaket işe yarıyoo dua ediceksin bak ,eğer işe yaramazsaa gel beni dövvvv
Topiğe ilk katılım benden olur.
Keza kendimi çirkin, şişko ve de mutsuz hissediyorum.
Sevdiceğimi de özledim. Burda olsa da kavga da etsek mutlu da olsak
Off serpii offff
Çikolata az kalorili olanları ye bari
bilmiyom valla yaptirsammi gerci dogru söylüyon kesin iyi gelir bende belki birazdan cikip yuruyus yapacam bide görümcemin bahcesinde trampolin var orda ziplayip stresss atacam ...
evet adet duzenini bozuyo dogru bide o var ben bide dogumdan sonra emzirdigim surece adet görmüyorum o yuzden kiloda veremiyom bide taktirirsam kilo probleimim saten var iyice dombik olur cikarim herhalde
hahah kulubun en kalabalik topigi olurdu herhalde allah kavustursun canim askerdeydi demi yanlis hatirlamiyosam buarada benim ismim semsi kizimin ismi serpil cikolatanin az kalorilisi varmi kiz
yok tugbaaa bizim burda özele geciyo o kadin doktoru takiyo iste 250 dan 450 euroya kadar cikiyo parasi aman iste erkeklerin köküne kezap dökcen asil hepsi ayni
deneyim bari canim benim bu cikolata ya karsi duramam batiriyo beni
hahah kulubun en kalabalik topigi olurdu herhalde allah kavustursun canim askerdeydi demi yanlis hatirlamiyosam buarada benim ismim semsi kizimin ismi serpil cikolatanin az kalorilisi varmi kiz
kafamı bozmaa senide ben döveriim haaGel beni döv demiş kıza
İçinde vahşi bi kadın var trii trii triendyyyy
Serpi süte tarçın atınca da tatlı isteğin kesiliyormuş.
Ben sütlacın üstüne tarçın atma taraftarıyım ama
aslında kanama çok yaptığı için zayıflatıyomuş bende mi taktırsam acaba???
şöyle 1 sene kullansam ewt iyi olur ya ama onu yaptırmak için adet olmak gerekiyo adetin 3-4 gününde takılıyo
ya şimdi topiği sarsıcak bi haber vereyim mi valla günahı dr'un başına hepiniz bilirsini mehmet Öz var ya o çikolatanın göbeği erittiğini söyledi çünkü kakao yağından yapılıyomuş ki o %70 miş doymuş yağmış vücutta doymamamış yağların yanmasında yardımcı oluyomuş dur linkini vereyim Düz bir karina sahip olmak çok kolay! - Mehmet Öz - YouTube bi izleyin işte bakın
Amin canım evet askerde sevgilimi devlett aldııı
Eti çikolata keyfi sticks var onların kalorisi normal piko var onu da çikolatadan sayarsan
Bende DileK memnun oldum.
Şemsi dimi ismin ilk defa duydum bayan ismi:86:
kafamı bozmaa senide ben döveriim haane olmuş kıskandıysan sende dövebilirisn beni canım kamuya açık hizmet veriyoz burdaa
aaaaaaaaaaben 2inci ayda taktırdıydım diyetede ozaman kararverdiydim ne hikmetse,ondanmı zayıfladım yok leyyn benn eğer öyleysee tavsiye ederim,,gerçii hiç kanamam çok olmadı ve uzun sürmedii ama 3 gün sürüyo :44:
kız serpiiiiiiiiiiiiiiiii sen ordaydın demi yaw ben unuttum nerde yaşadığını pardonasıne öyleyse taktırma sen en iisi,,belkide kocan para boşa gitcek nasılsa çocuk isticez sonraadan diye düşünüyodurr
bizim evde eşimle başka konumuz yok anca bana takışıyo şöyle böyle diye ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum ama o bir türlü ikna olmuyooooooooo
Selam guzeller ben geldim yeni kilo dusmani aranizdaBugun ne yediklerimi yazayim bari herkes yaziyor
1 greyfurt suyu
2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
aralarda elma yedim
oglen de
bisey yemedim canim bisey istemedi meyve felan yedim aksam da 1 dilim ekmekle bisiler yerim sonra 1 saat bantta yuruyus bugunu boyle gecirdim iste herkese kolay gelsin
kocise kalsa ben simdi bidaha dogurduydum ama zor durduruyom vallahi benim kizim 1,5 yasinda ins 4 yasina girince ikinciye hamile kalmak istiyom insALLAH
işte benım yıne sınır oldugum bı durum, eşimle evde baska konumuz yok demissin ya, işte yanlısı bence burda yapmısısn, eger eşin empatı yapıp sneı bu konuda anlayamıyosa, bu kılo verme mevzusu eşinle aranızdakı konudeğil en bastan berı tek senın konun olcaktı.. bazı erkekler kadınların bu konuda ne kdr hassas olabıldıklerını anlayamıyolar ya da uzıerne gıdınce laf soyleyınce hırs yapar fılan zannedıyolar..oysakı bu durum cogu kadında hırstan cok sınırden otrup daha fazla yemeye yarıo
emınım sen elınden gelenı yapıyosundur ama bı hafta ıkı haftayla olcak iş deıl bu, herkes aylardır burda caba sarfedıyo, dısardan bakana ne kdr kolay gozukuo hele de bu bakan kişi bı erkekse anlamasını beklemek hata zaten.. bı de sen her hafta cma gunu uzıernden gıden gramlara bıle sevınırken senı her gun goren kocanın bu gramları farketmesını beklememek lazım, bu ıncelmeyı ancak sneı bı surdır gormeyen gozler anlayabılır...
tıbkı gozunun onunde buyuyen cocugun gıbı, sana hep cocukmus gıbı gelır, hep aynıymıs gıbı, bı gun bı tulumunu gıydırmek ıstersın bakarsın artık kucuk gelıyo anca kıyafetlerınden anlarsın, ama cocgunu bı sredır gormeyen bı akraba bı tanıdık aa ne cok buyumuş senın ki der gorur gormez, dısardan bı goz olmak lazım gercegı gormek ıcın, bı an durur dusunursun harbıden ne ara buyudu bu cocuk dersın okula basladıgında bıle...
kılo verırken de boyle kocan senı sureklı goren bı ınsan olarak dısardan bı goz olamaz.. o sana motıve olcak sozler sarfettıgını dusunurken senı kırabılır, cunku bı kadın kadar ınce olamaz yanı bu kdr ınce dusunemez....
bence ilk once kendı halınden memnun oldugun ve kendını boyle guzel buldugun seklındekı kucuk mesajları laf arasında kocanın algılamasını sagla, kesınle dıyetteyım fılan deme, o evde yokken sporunu yap, tabaklarını kucult en kolay az yeme yontemı, porsıyon azaltmak, pılav mı var, aman yıyınce bunu mıdeme dokunuyo de, dayanamadım sen gelmeden bı kac sey atıstırdım bu aksam fazla ac deılım de, az once kahve ıctım benı tıkadı de, pembe yalanlar soyle yanı
kendı capında yap sıyetını saglıklı beslenmenı, konu komsuya da soyleme onlara da aynı pembe yalanları soyle gıtsın... bı cok insan sen kılo veremeyınce, kılonu laf yaparken, hanı gorur gormez ne cok kılo almısın, nası aldın bu kdr vs vs, kılo verıncede aaaay daha fazla verme , kurumusun, hastamısın vs gıbı mhabbete döndürüyolar olayı, bunlardan bu tıp muhabbetlerden uzak durmak ıcın, mısafırlıge gıttıgınde de aynı pembe yalanlara basvur..
kımseye kılon hakkında laf soleme hakkını da verme, yoksa bu hakkı kendılerınde bulanlar muhabbetın sonradan can acıtıcı olabılecgeını hesaba katmıyolar..
sen elınden gelenı yıne yap ama kımseler bılmesın, bırılerı bıınce kasılıyosun ıster ıstemez, kasma kendını o dıyet psıkolojısıne hıc gırme.. yavas ama saglıklı ve de kalıcı gıtsın, sonra da kocana o soyledıklerını tek tek yedırırız
kusura bakma ters bısı soyledıysem, hepsı benım nacızane goruslerım ama sevgılının, nısanlının, kocanın boyle karsımasına dayanamıyorum.. yarın bı gun kendı gobeklerı cıktıgında, sacları dokuldugunde bız napalımmm yanı kapının onune mı koyalım, laflarımızla rencıde mı edelım
sen hıc takılma canım kimseye, elinden gelenı yaptıktan sonra gerısı boşşş
Bi diyet listeniz varmi yoksa yediklerinize dikkat mi ediosunuz :26:
dilekcim ne güzel caylar var türkiyede burda sadece bi form cayi var:97: teyzemde burda o caylardan yok getir bize demis annemebikac tane form cay aldi götürdü ben arayim da yarin gelmeden bi aliversin banada
Evet canım çeşit çeşit çay var. Bi reyon sadece bitki çaylarına ayrılmış durumda sadece marketlerde.
Ben seviyorum artık bitki çayı içmeyi.
Eskisi gibi şişkinliğim yok eskiden midem davul gibi kalkardım yataktan.
Şimdi daha iyiym.
Annen gelmeden doğuş maydanozlu limonlu form çayı bide doğa phto slim çayı aldır şekerim.
Memnuniyet garantisi veriyorum
çoooooooook teşekkür edrim fazla motive ediciydi
kahvaltıda akşam yemeğinde öyle üstüme geliyor ki hani ağladım ağlayacak
sonrada diyo seni düşünüyom ben ondan ya da şaka yaptım diyo bakıyo üzülüyorum bi de markete gidilecekse
ne oluyo bunlara ne çabuk bitiyo diyo ve göbeğime bakıyo ne kadar gurur kırıcı değil mi benim ne kadar üzüldüğümü hiç farketmiyor hatta doğumdan sonra kıyafet bile almadı zayıflada kendinkileri giy diye 48 bedenden 46'ya indim hatta az önce tartıldım 74.1 di akşam olmasına ramen olacak inşallah ya bende çok fark etti 38-40 bedendim bide boyum kısa bi eşim olsa herkes hatta tanıdıklara selam vermiyodum bişi diyecekler diye kucağımda 2 aylık bebek hamilemisin diye soranlar.... çok çektim çok
neyseki 10 kilo kadar gitti şimdi vermişsin diyolar baya fark etti en azından ben biliyorum pardüsemi çok rahat ilikliyorum aldığımda nerdeyse düğmeleri patlayacak gibi oluyodu
karma karışık oldu aynen kafam da öyle düşünmemeye çalışıyorum mezdeke açıp oynuyorum yoksa çekilmez olur hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?