70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim ariycam hemen simdi migros birde ne dediniz carefour muydun:26: ankarada simdi kizilay da heryerde bulur herhalde dimi :26:

ankaradan seslenıyorummmmmmm, öhöööm öhööööööööömmmm

malesef kızlay merkezde yok, kac market gezdım bulamadım :26: en sonunda mıgrostan aldım, ya mıgrosa ya da begendıge fılan baksın canım, her market ne yazıkki satmıyooo

demek teyzem dogru söylemis ben kizlar caylarin fotolarini koydukca dedim anne birsürü cesit var nasil koskoca ankara da yokmus dye
yazdim simdi cikip ariycam sagol canim

Son düzenleme:

Daha yakan bi yağını göremedik ama içiyorum içinde güzel bitkiler var diye
Ya yicem ama dogru düzgün yemek yok ki

bende 2 hafta sonra yurda gitcem malum okullar açılcak orda ne yesem nappsamm diye düşünüyorum

bu akşam ki menüm
tavuk döner
yanınada yoğurtlu semizotlu salata

Bi diyet listeniz varmi yoksa yediklerinize dikkat mi ediosunuz :26:

aynen katılıyooruuumm,herkez kendinin diyetisyeni burdaa
ben bugün havamdayım suzi gel beni dövebilirsiinn,depresyondakilere yardım sevaptırr gel anam gel

canım ama onun içindede sinameki vardı yanlışmı hatırlıyorummm ne dedim ben düzenli kullanılmamalıymış onlaaaaarrrrr

hayatim sen öyle dedinmi ben zevk almiyorum ki bana gel ben seni bi güzel döveyim de bi gaza getir

kızlaarr ben masaja gidiyooruuummmmmmmm
gelincee görüşürüükk,bu aradaa kızlar biliyonuzmu yine ideal kiloma bakem dedim ne çıktı biliyonuzmuu,,neymiş efendim ideal kilom 64müş 2 kilo alınız diyooooo yokyaaa anam ağladıı la ben o 2kiloyu verene kadarrr almaaaaaaaaaaaaaammm senin olsun dedim

:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

Son düzenleme:
ne masaji kiz kocaya mi yaptiriyon masaji hadi görüsürüz sonra

yok anam nerdee şimdi o iştee ben ahada buna yaptırıyom masajıı,,o dörtlü alette titreşimli işte onuda karnıma koyuyorumm inşallah faydasını görürümmm yeşim taşının mucizesi iştee,her derde devaaaazayıflamayada yarıyomuş yaniiii40dk sürüyoo ben kaçtııımmmm

Son düzenleme:
siparisimi verdim tam da geziyorlarmis kizilay da yakaladim cikmisken aliverin bana caylari diye teyzeme anlattim kizlar söyledi diye
teyzemin kizi da seni sordu gerdüs ismin ne diye dedim avukat kiz var o söyledi migrosla beyendik de satiliyormus diye onun nisanlisida avukat belki tanirim diye sordu herhalde :97: dedim bilmiyom canim daha yeni kaynasiyoruz senin is sIkIndIn varya istersen ara buluculuk yaparim teyzemgillen canim tanisir belki sana yardim ederler is konusunda :97:

iyi canim kolay gelsin benim yerimede bi gidiver de benim yaglar da erisin

geçmişe bakınayım derken kimse kalmamış:74

bende menümü yazayım
1tane haşlanmış patates 2domates biraz peynir ve sınırsız çay
ara öğün 1nektari
akşam
patatesli semizotlu salata cacık sınırsız çay
sıra yeşil çayda:92::92::92::92:

ben varim canim arada evin icinde bilgisayar arasinda mekik cekiyorum

seninkide tospaymis o biraz sürer varana kadar
benimki cölde susuz kalip bayilabilir ay ne sacmalamaya basladim

Son düzenleme:

menün güzelde aksam patetes yememeye calisiyorum ben :26: onun yerine yumurta veya tavuk yerdim ben :44:

kızlar çok şiştim ya çok mu yedim ne azdı aslında ama
biberiye yağım bitmişti bugün aldım süründüm sarındım sporumu yaptım yine baya ter döktümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…