70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağlikli Yaşam Danişmani
sırt sarkmasına karşı önlem alabilirsiniz
Tatlıya düşkün bayanlarda genel bir şikayettir bu ...kahvaltıyı atlarlarlar ve nerdeyse öğleye kadar bilşey yemezler ,sonra ya aburcuburla beslenirler yada karbonhidrat ağırlıklı... Birde tatlı olursa vücudun elastiki yapısı bozulur ve sarkmalar başlar ...Nedenlerin biride uzun zaman pc karşısında oturmak yada hareketsiz kalmak
çocuk emziren annelerdede zamanla oluşur ...

sıvı gıdalar tüketin 13 bardak su içmeyi ihmal etmeyin,yürüyüş ve hareketli yaşam şart ...doğru oturuş pozisyonlarına dikkat edin kambur oturmayın...isterseniz oklava yardımıyla sabahları 10 dk sırt eğzersizler yapabilirsin ...oklavayı arkadan iki elinizle tutun ve sağa sola bedeninizi yarım daire şeklinde hareket ettirin, bütün sırt kasların çalışır ve 15 gün devam ettirirseniz göreceksiniz ki fit ve seksi bir sırtınız olacak...

benim sirtimda da yaglar var amannnennn yapayim yarindan itibaren bari

ya su benim cizelgeye takildi kafam acaba su kosan kadin ne ara varacak pyramidlerin yanina :26:

seninkide tospaymis o biraz sürer varana kadar
benimki cölde susuz kalip bayilabilir ay ne sacmalamaya basladim
benim yolum uzun zor kilo veren birisiyim onun için tosba sen susuzluktan yolu kısaltmışsın

menün güzelde aksam patetes yememeye calisiyorum ben :26: onun yerine yumurta veya tavuk yerdim ben :44:

neden patates yemiyosun tok tutuyo özellikle soğuk olunca abartmıyorum 1 tane küçük yiyorum

Bak bi fıkra anlatayım

Tilkinin biri rahatsızlanmış doktora gitmiş ; doktor : " Günde 750 gramdan fazla et yeme " demiş. Tilki dolaşırken acıkmış eşşekle, sıpasını görmüş.

Kendi kendine "500 gram eşşek, 250 gramda sıpası yapar demiş" Ben bunu yiyeyim diye düşünmüş.

Bende o hesab düşünüp yiyorum

ay bende de vardı ama gitti kilo verince ordan eridi ama bendeyapayım birdaha oluşmasın dimi

Benim hep göbüşümde yağlanma var sırtımda yok Kızlar yürüyüşe gidiyorum aşkitomla sonra görüşürüz

ekmek yemediysen cok güzel bence arada karismis görmedim kusura bakma canim

yok cnm yemedim ekmek bugün hiç ekmek yemedim..
sabahda yulaf ezmesi yemiştim sütle 3 kaşık falan yiyebildim ama baya tok tuttu benni.. onu yemeye devam etmek isterdim ama çok kötü birşey ya mısır gevreği aldım bugün onunla devam etcem artık

ben yulaf ezmesini yogurtlan karistiriyorum öyle de güzel oluyor gercektende tok tutuyor

benimki de gider dimi kilo verince aaaa simdi baktim da ellen tutuluyor yaglar amannnennnn:84::84::84:

gider cnm gider kilolarımız aynı gibi bu arada tek fark ben 78.4 kiloyla başlamıştım maratona..
bendede var onalrdan ama sadece sarkmıolar yağlardagider inşallah bir an önce

gider cnm gider kilolarımız aynı gibi bu arada tek fark ben 78.4 kiloyla başlamıştım maratona..
bendede var onalrdan ama sadece sarkmıolar yağlardagider inşallah bir an önce

hadi isallah ben sabretemiyorum hemen vereyim gitsin diyorum ama olmuyo sen kacsin simdi canim:26:

hadi isallah ben sabretemiyorum hemen vereyim gitsin diyorum ama olmuyo sen kacsin simdi canim:26:

bende hiç sabredemiyorum ya birden gitsin istiyorum ama eski kıyafetlerim üstüme yine olunca kilo verdiğimi anlıyorum.. yavaş yavaş kurtulcaz bizde napalımm sonunda çıtır olcaz ya onun düşünceside yeter dimi ama
bu sabah 73.9 çıktım cnm

Son düzenleme:

ben bu msj i fark etmedim diyorum kendi kendime saka yaptim acaba alindi mi diye
karbonhydrat oldugu icin aksamlari onlardan kaciyorum canim yemiyorum

bende düsünürüm artik

bende eski kiyafetleri saklayip duruyorum gün gelir giyerim diye isallah o gün gelir de giyerim simdiden düsündükce seviniyorum evet citir olcez bende seviniyom

bende eski kiyafetleri saklayip duruyorum gün gelir giyerim diye isallah o gün gelir de giyerim simdiden düsündükce seviniyorum evet citir olcez bende seviniyom

gelir cnm gelmek zorunda böyle kalamayız hep tunikle tayt giyme hayalim vardı geçen gün taytımı giydim herkes çok yakışmış dedi ama bacaklarım biraz daha incelsin öyle giycem birde eski tshırlerm vardı kolları sıkıyordu geçen gün giydim gayette tam üstüme göre oldu kollarımda incelmiş inanamadım

buqünkü menüm

sabah: 1 haşlanmış yumurta
birazcık peynir
1 tane salatalık
1 fincan yeşil çay
1 litre su
20 dk tempolu yürüyüş + egzersiz hareketleri

öğle 1 kase spichal K

akşam üstü
çok azcık yoğurtlu makarna

ara bir ısırımlık çikolata
acıkırsam 1 fincan yeşil çay içerim

Son düzenleme:

bence güzel olmuş cnm makarnayı yaparken kendine azcık yağsız olarak ayırsaydın keşke ama öyle daha güzel olurdu

ne güzel ya :97: rüyama bile girmeye basladi zayiflik halim citir olcez baska caresi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…