ya su benim cizelgeye takildi kafam acaba su kosan kadin ne ara varacak pyramidlerin yanina :26:
benim yolum uzun zor kilo veren birisiyim onun için tosba sen susuzluktan yolu kısaltmışsınseninkide tospaymiso biraz sürer varana kadar
benimki cölde susuz kalip bayilabilir ay ne sacmalamaya basladim
menün güzelde aksam patetes yememeye calisiyorum ben :26: onun yerine yumurta veya tavuk yerdim ben :44:
yazmıştım ama karıştı heralde cnm..
tavuk döner hazır
yanınada sarmsklı yoğurtlu semizotu salatası dereotu koydum birde azcık kırmızı biber azda nane..
Eki Görüntüle 255353
Sağlikli Yaşam Danişmani
sırt sarkmasına karşı önlem alabilirsiniz
Tatlıya düşkün bayanlarda genel bir şikayettir bu ...kahvaltıyı atlarlarlar ve nerdeyse öğleye kadar bilşey yemezler ,sonra ya aburcuburla beslenirler yada karbonhidrat ağırlıklı... Birde tatlı olursa vücudun elastiki yapısı bozulur ve sarkmalar başlar ...Nedenlerin biride uzun zaman pc karşısında oturmak yada hareketsiz kalmak
çocuk emziren annelerdede zamanla oluşur ...
sıvı gıdalar tüketin 13 bardak su içmeyi ihmal etmeyin,yürüyüş ve hareketli yaşam şart ...doğru oturuş pozisyonlarına dikkat edin kambur oturmayın...isterseniz oklava yardımıyla sabahları 10 dk sırt eğzersizler yapabilirsin ...oklavayı arkadan iki elinizle tutun ve sağa sola bedeninizi yarım daire şeklinde hareket ettirin, bütün sırt kasların çalışır ve 15 gün devam ettirirseniz göreceksiniz ki fit ve seksi bir sırtınız olacak...
benim sirtimda da yaglar var amannnennn yapayim yarindan itibaren bari
Eki Görüntüle 255353
Sağlikli Yaşam Danişmani
sırt sarkmasına karşı önlem alabilirsiniz
Tatlıya düşkün bayanlarda genel bir şikayettir bu ...kahvaltıyı atlarlarlar ve nerdeyse öğleye kadar bilşey yemezler ,sonra ya aburcuburla beslenirler yada karbonhidrat ağırlıklı... Birde tatlı olursa vücudun elastiki yapısı bozulur ve sarkmalar başlar ...Nedenlerin biride uzun zaman pc karşısında oturmak yada hareketsiz kalmak
çocuk emziren annelerdede zamanla oluşur ...
sıvı gıdalar tüketin 13 bardak su içmeyi ihmal etmeyin,yürüyüş ve hareketli yaşam şart ...doğru oturuş pozisyonlarına dikkat edin kambur oturmayın...isterseniz oklava yardımıyla sabahları 10 dk sırt eğzersizler yapabilirsin ...oklavayı arkadan iki elinizle tutun ve sağa sola bedeninizi yarım daire şeklinde hareket ettirin, bütün sırt kasların çalışır ve 15 gün devam ettirirseniz göreceksiniz ki fit ve seksi bir sırtınız olacak...
benim sirtimda da yaglar var amannnennn yapayim yarindan itibaren bari
ekmek yemediysen cok güzel bencearada karismis görmedim kusura bakma canim
ay bende de vardı ama gitti kilo verince ordan eridiama bendeyapayım birdaha oluşmasın dimi
Benim hep göbüşümde yağlanma var sırtımda yokKızlar yürüyüşe gidiyorum aşkitomla sonra görüşürüz
yok cnm yemedim ekmek bugün hiç ekmek yemedim..
sabahda yulaf ezmesi yemiştim sütle 3 kaşık falan yiyebildim ama baya tok tuttu benni.. onu yemeye devam etmek isterdim ama çok kötü birşey yamısır gevreği aldım bugün onunla devam etcem artık
benimki de gider dimi kilo verinceaaaa simdi baktim da ellen tutuluyor yaglar amannnennnn:84::84::84:
gider cnm gider kilolarımız aynı gibi bu arada tek fark ben 78.4 kiloyla başlamıştım maratona..
bendede var onalrdan ama sadece sarkmıolar yağlardagider inşallah bir an önce
ben yulaf ezmesini yogurtlan karistiriyorumöyle de güzel oluyor gercektende tok tutuyor
hadi isallahben sabretemiyorum hemen vereyim gitsin diyorum ama olmuyo sen kacsin simdi canim:26:
benim yolum uzun zor kilo veren birisiyim onun için tosba sen susuzluktan yolu kısaltmışsın
neden patates yemiyosun tok tutuyo özellikle soğuk olunca abartmıyorum 1 tane küçük yiyorum
Bak bi fıkra anlatayım
Tilkinin biri rahatsızlanmış doktora gitmiş ; doktor : " Günde 750 gramdan fazla et yeme " demiş. Tilki dolaşırken acıkmış eşşekle, sıpasını görmüş.
Kendi kendine "500 gram eşşek, 250 gramda sıpası yapar demiş" Ben bunu yiyeyim diye düşünmüş.
Bende o hesab düşünüp yiyorum
bende hiç sabredemiyorum ya birden gitsin istiyorum ama eski kıyafetlerim üstüme yine olunca kilo verdiğimi anlıyorum.. yavaş yavaş kurtulcaz bizde napalımm sonunda çıtır olcaz ya onun düşünceside yeter dimi ama
bu sabah 73.9 çıktım cnm
bende eski kiyafetleri saklayip duruyorumgün gelir giyerim diye isallah o gün gelir de giyerim simdiden düsündükce seviniyorum evet citir olcez bende seviniyom
buqünkü menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta
birazcık peynir
1 tane salatalık
1 fincan yeşil çay
1 litre su
20 dk tempolu yürüyüş + egzersiz hareketleri
öğle
çok azcık yoğurtlu makarna
ara bir ısırımlık çikolata
akşam yokk çünkü makarna yedim :26:
acıkırsam 1 fincan yeşil çay içerim
gelir cnm gelmek zorunda böyle kalamayızhep tunikle tayt giyme hayalim vardı geçen gün taytımı giydim herkes çok yakışmış dedi ama bacaklarım biraz daha incelsin öyle giycem birde eski tshırlerm vardı kolları sıkıyordu geçen gün giydim gayette tam üstüme göre oldu kollarımda incelmiş inanamadım
ne güzel ya :97: rüyama bile girmeye basladi zayiflik halimcitir olcez baska caresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?