70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam else cim senimi kıralım benim içinde iyi olur
cuma olsun

günaydın kızlar ben bu hafta aynıyım gr oynamamış yerinden 71 im cuma fikri çok iyi olur
helede 10 nisan'a kadar hepimiz epey bi vermiş oluruz herhalde
havalarda yavaş yavaş ısınıyo insan daha hırslanıyo inşallah 10 nisana kadar 6 lı rakamları
görürüm -tatlicadiarzu-

Tamam sizi mi kıracam cuma ossunnAslında pazartesi diye belkim sıkıp haftasonları cozutmazdık şimdi yiriz bol bol ama ossun bari.

Ben dün seçimde görevliydim kızlar mecburi oruç tuttum resmen kafamı kaldırmaya vakit bulamadım sabah 7 den akşam 10 a kadar.Neyse işime geldi bikaç gündür istediğim kiloya gelemiyodum.

Kilo bildirimime gelince 70.5 .Yani bu hafta 1.200gr vermişim.Bence süperrrr daha bir aya bile olmadı ve 4.600 gr verdim.Ha gayret diyorum 1 temmuza 60 olacam.

gunaydın kızlar sadece 300 gram verebılmişim yaa ama olsun dun cok yedgıım halde hatta bu hafta kaçamaklarım çok oldugu halde yıne vermısm ben aldıgımı sanıyoken hihoyyyt

günaydın kızlar geçmişi oku oku bitmedi valla
bugün çıok işim var kilomu yazıp çıkıyorum kibhepinize iyi haftalar bende bu hafta kilio veremedim aynıyım hem yedim hem spor yapamadım gerçi dün 5 gibi yedim akşamda meyveyle geçiştirdim
kilo verenleri tabrik ederim koruyanlarıda ama kilo alanlar özel durum harici biraz dikkat edelim aaaaa :)
görüşürüz

herkese günaydın:) cuma iyi bi karar hafta sonuna varmadan tartılmak lazım:) ben bu hafta yaramazım, 72.5 oldu kilom, 300 gr almışım:bbo:

adet olmam lazım bu ara umarım ondandır, 10 nisana görüşürüz kızlar:)

Merhaba kızlar

bende geçen hafta aranıza katıldım fakat işlerim bu ara yoğun olduğundan pek paylaşımda bulunamadım inş fırsat buldukça bende aranızda olacağım.

bu haftaki listeye umarım eklenmişimdir ve kilom hala79 olarak kayıtlara geçmesini istiyorum çünkü veremedim yine.

kızlar resmen ıcımı okudunuz yaaaa.haftaıcı cok ıı gıdıyodu kılom haftasonu bende cok kacamaklar yaptım.sonra düsündüm keske cuma olsaydı dıyeee.ben cumaya varım.kılo bıldırımımı yapayım.68.300 klava: evet evet cok kızıyorum kendıme bugün tartıda altmısyedı görmem lazımdı.ama kızlar tansıyonum son günlerde cok kötü basım dönüyo benzım atıyo.cok tehsırlı ılaclar ıctıgımden basım döndügünde kocişim cok korkuyo.bana ac ac ılac dokundu dıye hemen bısıler hazırlıyo sonra bırazda olsa kendıme gelıyorum.kızlar hıc abartısız bu 3 gündür aksamları böle.artık sız düsünün gerı aldım kıloları.ama saglıgım ıcın deger

bence de cuma iyi fikir
kilo bildirimimi yapayım kızlar: cuma tartıldım 74,5 şimdi tartıldım regl oldum ve 76 öffff ya inanmıyorum buna klava:klava:klava:

günaydın kızlar cuma fikri çok iyi bencede benim kilom aynı 72 kg bugün çok şişim yarın regl olacam snki patlayacak gibi birde dün yaylaya gittik mangal partisi yaptık sucukları götürdüm birazda sıcak pide ekmek yedim klava: klava: klava: yaylanın suyundan çok içtik soğuk soğuk karnım gaz doldu tabi bugün iğne vurduracam adet sökücü daha önce yazmıştım çok az adet olduğumu akşam üzeri vurduracam bakalım yarın sonuç ne olacak ay şöyle 5 gün boyunca dereler gibi gelse ne kadar güzel olur kaydirigubbakcemile3

bencede cuma olsun elsecim.10 nisana kadar hepimiz kilo verelim tamam mı kızlar.10 nisana kadar hergün spor yapmaya ne dersin elsecim varmısın yokmusun ?bende veremedim hiç bu hafta.spor şart bana hemde çok şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…