isyerinde cikartim zaten asamalarini ilk hafta sebze de meyve de yasak sonra sebze ekliyorsun falan okudum bakalim bi carsamba is e gitmeye baslayayim hayatim rütün hayata dönüsürse deniycem sagol canim
dogru söylüyorsun hayatim dis agrisi cok kötü neren agrisa kötü de dis mahfettiyo insani
ben makarna olsun sade öyle de yerim yaninda birsey olmadan
ne güzel bir duygu dimigitcek merak etme götürcez hepsini
hadi bakem sende dukancı ol
çok pis uykum var yaa...
oo sen tam bir makarna hastasısın yaniozaman hiç dokunma canım kalsın
evet evet çok güzel valla
evet dokunmayayim en iyisiyoksa fiasko oluyo ben dokunursam artik citir yerinde yuvarlana yuvarlana gezerim
Selam kızlarrr
Bugün menümü yazmıştım zaten ona ek olarak.
Akşam:
1 yk pilav
2 yk patates yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim pasta (arkadaşın doğumgünüydü)
Şimdide form çayı
Spor yapıcam totomu kaldırırsam
sonunda birşey yemişşsin yani cnm
He yaa maalesef
Yarından itibaren karbonhidrata başlıcamOnu da deniyim kusur kalmasın.
Sonuçları bildirirm size
bende senden gördüm inceledim azcık onu baya iyiymiş aç kalmazsın yani..önümüzdeki hafta bende başlarım bu hafta bir kaç gün evde yokum boşa gitmesin
Hadi bakalım askerler gelene kadar zayıflayım
Çıpçıtır görsünler bizi
tataaaaaaaaaaaam ben geldimbugün itibariyle artık evimin karasularımdayım.bununla birlikte ayaklarımada kara sular inmiş durumda.feci yorgunum ve ayaklarım ağrımakta...bunca yıl sonra ilkkez horon oynadım ama hiçte oturmadım eşli dansların hepsinde pistteydim.kurtumun bi kısmını döktüm kısmet belki olursa önümüzdeki hafta sonuda bi düğüne gidip orda devam etmek istiyorum
bu arada topikle alakalı olarak kilom:60ve kendi mezuramla ölçtüm basenlerim 98 cm geldi en son 100dü hatırlıyosanız.bikaç gün geçsin hatta cumaya kadar net değerlerim belli olur.gerçekten yorucu bikaç gün ve üzerine 12 saatlik bi yolculuk geçirdim.allak bullak feci durumdayım bu arada ayağımın tozuyla adil ışıkta 10 tl ye saten bi elbise aldım üzerinede bolero aldım.ikiside xs beden aman aman uçucam yakında
evet kavuştumhadi gözün aydin yastigina ve kocisine kavustun yanihosgeldin evine
akşamcılar toplanmış bakıyorum daaa.kızlar çok yoğunum uğruyomıyorum yaaa.beni özleyin biraz gelirim sonraaa.geçmişe bakamadım inş herşey yolundadır.görüşürüüüüzzzz...
evet kavuştumkocişime 2 gün önce kavuştum sabahta yastığıma.valla evimi unutmuşum ne nerde nasıl neye elimi atsam ne yapsam çok acemi hissettim kendimi çok yorgunum anca çamaşır yıkayıp astım.yapmam gereken çok iş var çok düşünmekten bile yorguluyorum.ayaklarım çok feci düğünde ayakkabılarım ağrıttı ayağımı birazda horun bide uykusuzdum şehir dışından amcamlar halamlar geldi sabahın 4 ünde 24 saat uykusuzluk azda olsa koşuşturma öncesinden az uyku falan perişan oldum.bunun yanında qivi için bol bol baklava yedim yemicem dedim ama her evde 1 tepsi baklava birinden kaçıyom diğerine denk geliyorum.ee kaç kere sünnet olcak yiğenim yedim bende bol bol
makinedeki çamaşırı beklıyomhe kdrnin dediyi gibi cocuklarin isimlerinide dukan koyariz artik
yatiyormussun :26: ben calismiyorum ya sabahliyorum yine
ohh yakışırtataaaaaaaaaaaam ben geldimbugün itibariyle artık evimin karasularımdayım.bununla birlikte ayaklarımada kara sular inmiş durumda.feci yorgunum ve ayaklarım ağrımakta...bunca yıl sonra ilkkez horon oynadım ama hiçte oturmadım eşli dansların hepsinde pistteydim.kurtumun bi kısmını döktüm kısmet belki olursa önümüzdeki hafta sonuda bi düğüne gidip orda devam etmek istiyorum
bu arada topikle alakalı olarak kilom:60ve kendi mezuramla ölçtüm basenlerim 98 cm geldi en son 100dü hatırlıyosanız.bikaç gün geçsin hatta cumaya kadar net değerlerim belli olur.gerçekten yorucu bikaç gün ve üzerine 12 saatlik bi yolculuk geçirdim.allak bullak feci durumdayım bu arada ayağımın tozuyla adil ışıkta 10 tl ye saten bi elbise aldım üzerinede bolero aldım.ikiside xs beden aman aman uçucam yakında
uyku kilo aldırabiliyor bazılarına.özelliklede gündüz uykusu.benimde uykum çok ağırdır.ama düzenli uyurum 7-9 saat arası aralıksız uyurum üzerine öğlen uykusu şekerleme vs hayatta yapmam.uykunun süresinden çokta uyku dönemi önemli.ben diyete başladığım ilk dönem erken yatar erken kalkardım.sonra uyku düzenim bozuldu 3-5 arası yatar 12 ye doğru uyanırdım.o dönem hiç kilo veremedim tüm düzenim bozuldu üzerine kilo bile aldımiyi yapmissin affiyet olsunhoron tepmissin ya yakmissindir sen babam diyo sen cok uyuyorsun ondan kilo aliyon az mi uyusam napsam gecekusuyum ama gündüz de kalkamiyorum davul calsa duymam artik her kösede bir saat ayarliyorum birde cep telefonuna en az 10 tane alarm sabah da sagolsun babam veya annem ariyo bi firca kalkiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?