cleopatra canim sormamda sakinca yoksa senin kilon kac :26: merak ettim sadece...
serpilcim yaşadıqın dönem çok normal ve geçici bir dönem...ramazan ve bayram bizleri gevşetti..tatlı alışkanlıqımız oluştu...bende ilk hafta günde kaç tane çikolata yedim..ve baskülde aqzımın payını aldım...eski sistemimize dönmemiz 1-2 haftayı alabilir...ben dün itibariyle biraz biraz dikkat etmeye başladım...bugün ve yarın gezmeye gidicem..kızım sınavlarının hepsini verdiqi için ödül olarak onu arkadaşalrına götürücem..ve tabii bizim kabusumuz ikramlar...ve bu gezmelerin bitiminde eşimde bizi yemeqe götürecek..hepsinde kaçıracaqımı düşünerek tam olaraka haftaya diyet moduna girmiş olucam..ama yinede dikkat etmeye başladım..ve baskül küçük küçükte olsa düşmeye başladı..bu beni çok güzel motive ediyor...çikolata olarak ülker siyeh pakette yüzde 70 kakaolu çikolataları var..onu yiyebilirsin..birde k-bar var 90 cal..hem meyvelisi hemde çikolatalısı var...bunları yiyebilirsin..ama haftada 2 defayı geçmesin...birde tarçın karanfil çayı al tatlı isteqini geçiriyor..yada sütün içine çubuk tarçın atıp iç iksir gibi geliyor..bu dediklerimin hepsi carrefourda var...başka yerlere bakma cnm ben direk ordan alıyorum...toparlanıcaz inşallah bizim elimizden hiçbişey kaçmazzgaliba bunalima girdim bende aslinda bende bir topik mi acsam ney bunalima girenler topigikendimi cok kötü halsiz basit yorgun sisman cirkin hissediyorum sizce ben bunalimdamiyim saten bir turlu izin den sonra diyete te basliyamadim iki gundur de manyak gibi cikolatta yiyorum paket paket normal degil yaniiiiiiii offfffffffff ulen offffffff
kendimi gördüm birden senin bu yazında..90 kiloyla duba gibi gezerken umutsuz bir vakaydım ve kimse bnm kilo verebileceqime inanmıyordu...anneme gittiqimizde yaptıqı börekelrden okadar çok yiyormuşumki annem zoruma gider diye yerken deqilde daha sonra söylerdi kızım çok fazla yiyorsun biraz kilo ver diye..hele eşim neler söylerdi bana..mideme işkembe derdi ve çok zoruma giderdi..hatta okadar emindiki kilo veremeyeceqime 60 kiloya inersem bana gelin seti(altın set) alacaqını bile vadetti...nasılsa o kiloya inmem ona göre mümkün deqildi..bigün canıma tak dedi ve hayatımın dönüm noktasını oluşturan burayı buldum...ogün gerçekten hayatımın dönüm noktasıysı..burada olmak her hafta kilo verme heyecanı listedeki adım ve verdiqim kilo beni son derece heyecanlandırıdı..yeri geldi gittiqim yerde 1 küçük çikolatayı bile geri çevirdim..bana gülerlerdi küçücük çikolataylamı kilo vereceksin diye..ne düşünürlerse düşünsünler hiç polemiqe qirmedim ve onlara en güzel cevabı verdiqim kilolarımla verdim...daha bu hafta bir arkadaşımla pazara çıkmıştık..dolaşırken ortak bi arkadaşımıza rastladık..beni tanıyamadı...yüzüme bakıp bakıp bu sen deqilsin dimi bu sen olamazsın diye şok geçirdi..halbuki daha kilo almış halimi gördü..(şuan 68im)...eşime gelince kilo verip her gördüqümüz kişi bana hayretler içinde bakıp nekadar güzle olduqumu söyledikçe DELİRDİ!!! hatta bi arkadaş eşimle qezerken beni görünce ne bu halinn...diteymi yaptın yoksa hasta falanmı oldun deyince eşim dayanamayıp rahatsız rahatsız diyerek bana iltifat etmesine fırsat vermedi.. sende bırak eşin inanmasın ikna olmasın...verdiqin kilolarla sende ona gereken cevabı vermiş olacaksın...canım çizelgemi uzun zamandır deqiştirmedim şuan 68im...önümüzdeki hafta tam gaz başlıyorum..bu hafta biraz karışık gidilecek yerler var...haftaya inşallah 5li rakamları görmek için kolları sıvıcam..38 beden zor olmaya başladı bu kadar ara yeter...özeline gereken şeyleri yazdım tatlım.ç..ama önce beyinde bitmesi gerekiyor...yoksa en ufak bişeyde dayanamaz yersin...yardımcı olabileceqim her konuda elimden geleni yaparım cnm..yeterki kilo verelim..şişmanlık kesinlikle kader deqildir..bunu kendimde gördüm..50 bedenlerden 38 bedene düştüm...herkes hepimiz başarabiliriz..yeterki kararlı olalım..bol iradeler cnm...
şu takdikleri banada versen lütfenn
bizim evde eşimle başka konumuz yok anca bana takışıyo şöyle böyle diye ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum ama o bir türlü ikna olmuyooooooooo
tuqbacım biliyosunki laptop tamirde...masaüstünüde ben sevmiyorum..arada bir bakıp çıkıyorum...uzun uzun kalmıyorum..açıkçası bu aralar yoqunlukta var..okul haftası koşturuyoruz..pek vakitte kalmıyor..ama günde 1-2 kez girmeye çalışıyorum..ama sabahalrı mutlaka giriyorum..ah ahh eskiden ne çok içerdikkçakır keyif değil amaa bildiğin zil zurna yaaa anam yaaaaa tabi müptela değiliz özel günlerde falanda filan ama artık iice bunaldıkça bunaldı benimkii of şu işler bi düzene girseeee of ulen off bende isyanlara gircemde nasıl isyan edilir bilmiyoruumm uleeeeyyyynnn :84::84:birini tokatlamam lazııımm yabanlığım tuttuuuu kime denk geldiysee artık
kız sena abla,,, ne ara giriyonda ne ara yazıyonda ne ara çıkıyon seeenn
çok sağolasın ablacım yaa,,hayırlısı elbett şu 16sında belli olcek yerde açıklansa bii çok ii olcak en azından kaybedip kaybetmediğimizi anlayıp ylumuza bakarız,,bu arada zaten sabahki iş mevzusunu yazarken ama sena abla görmese bari demedim değil haaa,,hemen geldiinn sinirli gacııııinşallah destek vermeye çalışıyorum amaa,inşallah bunalıma girmez daha fazla onu böyle gördükçe içim yanıyooo..istiyorumkii yine eskisi gibi dertsiz tasasız hayatına geri dönsün gülsün mutlu olsun istiyoruumm
inşallah herşey sizin içinde hayırlısyla sonuçlanırrda mutlu mesut rahatça yaşar gidersiniz stressiz
güzle dilkelrin için çok teşekkr ederim cnm...Allah sizinde gönlünüze göre versin:..
hayirlisi olsun ablacim allah gönlündeki versin ins cok zor durum surekli umutlanip sonra yine uzulmek allah yardimcin olsun ins ....
bende spiral taktirmak istiyorum ama bizim burda cok pahali uc cesiti var galiba tamda arastirmadim ama en guvenlisi 450 € dedi doktorum o yuzden kararsiz kaldim saten benimkide istemiyo galiba cunku ben nezaman taktirim diye konu acsam hayir deyip susturuyo o zannediyoki hani istedigim zaman geri cikartip hamile kalamam zannediyo veren allah herturlu veriri nasip degilsede o sekildede olmaz bu sekildede
çok saqolasın tatlım amin inşallah...Rabbimiz sizlerinde dualarını kabul etsin..
diyet listemiz yok cnm ama dikkat ettiqimiz kuralalr var..Bi diyet listeniz varmi yoksa yediklerinize dikkat mi ediosunuz :26:
TUĞBA halen o liste elindeyse yayınlarmısın çok soran olmuş...
bende bu aralar kendimi beqenmiyorum..38 beden pantulum sıkıyor..acilen 62ye dönüş yapmam lazım...diyet moduna girsem 2 haftada atarım bu kiloyu..şu haftayı bi atlatayım gerisi gelecek inşallah...kizlar gecmise fazla okuyamadimkafam karisti yine hizli gectim anladim kadariyla birileri birilerini dövmek istiyor kirip dökenler var
yaaaa bende istiyommmm bayadir kimi dövcem :26:
bugün evden cikmadimm telefona bakmadimmm cok yedim cok agladimm saclarimi taradimmm dudagimi boyadimm giydim giydimmm cikardim beyenmedimmm :84::84::84: güzel olmadim depressyondayimmmm
senacimmm bende senin sirrini örenmek istiyom banada söylesene lütfenn
canım tuqba listemi yayınlar gelince...yayınlamazsa ben tekrardan yazarım..
bende ilk karbon diyetiyle başlamıştım..çok güzle sonuç veriyor ve sonderecede saqlıklı...şiddetle tavsiye olunur...
He yaa maalesef
Yarından itibaren karbonhidrata başlıcamOnu da deniyim kusur kalmasın.
Sonuçları bildirirm size
hoşgeldin venüslü...waoooooooowwwwwwww dönüşü muhteşem olmuş...60 haaa:44: tü tü tüt tü kırk bir kere maşallahhhhhtataaaaaaaaaaaam ben geldimbugün itibariyle artık evimin karasularımdayım.bununla birlikte ayaklarımada kara sular inmiş durumda.feci yorgunum ve ayaklarım ağrımakta...bunca yıl sonra ilkkez horon oynadım ama hiçte oturmadım eşli dansların hepsinde pistteydim.kurtumun bi kısmını döktüm kısmet belki olursa önümüzdeki hafta sonuda bi düğüne gidip orda devam etmek istiyorum
bu arada topikle alakalı olarak kilom:60ve kendi mezuramla ölçtüm basenlerim 98 cm geldi en son 100dü hatırlıyosanız.bikaç gün geçsin hatta cumaya kadar net değerlerim belli olur.gerçekten yorucu bikaç gün ve üzerine 12 saatlik bi yolculuk geçirdim.allak bullak feci durumdayım bu arada ayağımın tozuyla adil ışıkta 10 tl ye saten bi elbise aldım üzerinede bolero aldım.ikiside xs beden aman aman uçucam yakında
özledim seni seherim ya...en yoqun haftan biliyorum..kolay gelsin tatlıma...akşamcılar toplanmış bakıyorum daaa.kızlar çok yoğunum uğruyomıyorum yaaa.beni özleyin biraz gelirim sonraaa.geçmişe bakamadım inş herşey yolundadır.görüşürüüüüzzzz...
suzancım kardeşinin eski halinide koysaydın acaip motivasyon olurdu..maşallah çok güzle vermişEki Görüntüle 255467 dilek baska foto bulamadim erkek kardesim 110 kiloydun zayifladi böyle oldu
aferinn tuqba süpersin..eqzersizleri sakın bırakma vücut inanılmz sıkılaşıyor...ben hergün yaparım bu egzersizi zati sabah akşam artı sabah akşam 50şer mekik,duvar şınavı 40tane vede sağa sola eğilme hareketi 80 tanee..ahanda böyle ve hiç sarkmada yok gördünüz üzere.. e yani işe yarıyoo..
mükemmel olmuş valla
demiyorum çünkü biliyodum 1 saate gelemiycemi,,anneme gittimmi öyle oluyo hep...gittim yattım 40dk sürdü kalktım sonrada annem bana sarımsak soydurdu turşu için hemde 1tonsaat 21 gibi babam elinde dönerlerle çıka geldii tabi oğlana kıza yedirdim ben yemedim,,burdan 17.30da yemişim gitmişim hiç yermiyim geç saatte,,sadece yeşil çayımı içtim sonra saat 22de eve geldiimm,,çok uykum varyaaa,sabah 7de kalkmak yaramıyoo bana vallaa:95::95:
Günaydın kısçeler..
Karbon diyetime başlamış bulunmaktayım.
Sabah:
1 haşlanmış yumurta - 0
1 domates - 6
Peynir - 1
Toplam 7 kaldı 33 değerlik yiyebileceğim şeyler
Suzancım: Kardeşin süper olmuş darısı hepimizin başına dediğin gibi kilo farklılaştırıyor insanı.
Yaşından büyük gösteriyor. Hastalıklar falan filan da cabası.
İnşaallah bizlerde başarabiliriz.
Charm: Çıtır anne süper ya oğlun kaç yaşındaki en genç anne sensindir herhalde sınıfında.
Havasını atar artık oğluşun. Cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz
Cansuyu: Birazdan gelirsin sende hoşgeldin diyim baştan. Sabah bi yazıyon sonra kayboluyonn olmuyo böyle
günaydın cnm...
günaydın çıtırlarrroğluşu yolladım babasıyla kreşe evi toplayım öğlen almaya gidicem paşamı dün akşam ufak kaçırdım ama ii gidiyo sabah 2 bardak yeşil çayımı içtim
kahvaltımı yapıcam görüşürüz kızlarr kendinizi cici bakın
canım sen okula başlamadınmı neden evdesin...
bu arada resimlerimizi yayınlamıştım burda sen gelemedin bi türlü...resimlerden laptoptaydı kırılınca hepsi gitti...en son girdiqin tarihten sonrasına bak resimlerimiz bulursun..bak bakalım beqenecekmisin...
Kaptaaaannnnııımmmmm günaydınnnn,
Karbon diyetiii yapmışsın sendeeee
Bilgi verir misin bana da herkes haftada 2 kilo verdiyor demiş sen kaç kilo verdin?
Cidden iyi sonuçlar veriyor mu?
Peki ilk hafta verdik ikinci hafta da aynı etkiyi yapıyor mu?
Ne kadar devam ettin karbon diyetine?
Neler yedin mesela?
Ben değerlerini buldum 40-50 arasında kalcakmışım.
Kaptaannnnn bana yardımcııı olurr musunnn??
2 haftada 3-4 kilo gitsin istiyorum. Spor da yapıyorum yürüyüşte bol su yeşilçay ne gerekirseeee.
Yeterki 6yı göriyim de daha çok hevesleniyimmmm
aynenn şu 6lı rakamları görmek için can atıyorummseninle aynı kilodayız cnm
Ahdımm var 6yı görünce sokaktaki çocuklara gofret dağıtcam o derece
Ciddiyim bu arada
Arefe günü 72.40 düm. Tatilden bi geldim 74 olmuşum.
Geçen hafta 73 ü gördüm tekrar
Bu tatiller beni bitirecek
İnşaallah veririz canım ya.. Birbirimize destek olalım. Sen spor falan yapıyor musun?
ozaman menün gayette güzelmiş cnm makarnayı kalorili yapan zaten yağı ve sosu.. 1tabaktan bir zarar gelceğini sanmıyorum tabi her akşam yemekte olmazsaol cnm :) makarna 0 yağlydı zaten yağlamamıştım :)
Günaydın kısçeler..
Sabah:
1 haşlanmış yumurta - 0
1 domates - 6
Peynir - 1
evet bu süreçte desteğe çok ihtiyaç duyuyor insan :)
ben bu topiğe ilk geldiğimde 80 kiloydum 72i görünce çıktım topikten
aradan 3-4 ay geçti ama ben bu sürede hep 71 ile 75 arasında sürekli gidip geldim
2 gün önce 74 kiloydum ve tekrar diyete karar verdim :)
sporada dün başladım artık hergün 20 dk tempolu yürüyüş ve egzersiz hareketleri yapıcam inş.
hadi hayırlısı olsun cnm umarım istediğin kiloyu verirsin.. bakalım birhaftada kaç kilo vercen ona göre bende başlıcam haftaya
40 değerlik mi yiyebiliyoruz ben biryerde 70 okumuştum
pardon cnm yanlış okumuşum :) 40 50 arasıymış
bu arada herkese günaydın çıtırr hatunlarr
İnşaAllahhhhhh kaptandan bilgi bekliyorum bakalım o kaç kilo verdi neler yaptı.
Kopya çekmek şartt
Bakalım bugün başladım Cuma gününe kaç kilo olucam. Sonra haftaya Salı günü tartılırım tam 1 hafta olur.
Menülerimi de paylaşırım inş. güzelce verdirir canım yaa
sağol canım bıraktım calleni bu kadınında kaderi yazıkcanım hayırlı olsun, inş saglıkla bebişi de görürsünnn
ben de sana yapma dıyecektım gecenlerde callen yaptıgını okuyunca, benım ızledıgım vıdeonun sonunda yanlıs hatırlamıyosam ilk 4 ay hıc bı sekılde yapmayın, sonrasında şu şu hareketlerı yapabılırsınız dıye sayıyoduu valla:26: sen yaptım dıyınce sasırmıstım :26: aman dıkkat et kendıne cunku artık tek değilsinnnnn
teşekkür ederim canım inşallah sanada yaparız bu şeker çizelgeden yediklerimede dikkat ediyorum bak hurma olayına el atsam iyi olcek önerin için sağolfıstık çizelgende değişmiş çok şeker olmuş..
sevindim canım inş. göreceksin bebeğide...
bende ekimde transfer olursam hamilelikte lursa senden kopya çekerim nasıl beslendin diye..
iyi yapıyosun dikkat ederek canım:)))zatn elinde olmadna alıcaksın kilo...
afiyet olsun menünde çok sağlıklı ve doyurucu tam hamile menüsü..
ama badem ve kayısı yok bide hurma
dikakt et sadece yürü arada....
sağol canım benim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahbelenaycimm ve kdrcimm dualarim hep sizinle arkadaslarim
belenaycim sen dikkat et kendine ve bebise zaman hic gecmek bilmiyo hamileyken :97: ama bi bakmissin gecmis bitmis bile hamilelik
kdrcimm canim benim isallah hayirlisiyla senin de hamis haberlerini bekliyorum zor bir dönem senin icin ama umutunu yitirme arkadasim benim gibi arkadaslarimda var tüp bebek yaptiran simdi coluk cocuk sahibi birininki 5 incide tuttu ikiz oldu sonra da kendiliginden oldu birtane daha öbürü 4 ünc deneyimde kaldi simdi benim oglanlan yasit kizi isallah senin de olacak bitanem
sağol canım valla öle çok uğraştıkki yok yumurta oluştumu çatladımı döllendimi +6 yıldır bunlarla haşır neşir olunca yumurta yapim çizelgeyi dedim yumurtaya jest yaptımoooo bakın bakın kimler gelmişş,kız ne o çizelge öylee bebiş yumurtadan falanmıı çıkıcak yoksaaa çok tatlıı olmuşş,allah tamamını erdirirdee hayırlı haberlerini alırız,,allahım tek avazda kurtarsın ben gibii,ama ilki gibii ikincisi baya bi ıkındırdııı delüüü çıkmadı gitti
sağol canım rabbim hayırla ve sağlıkla göndersinde hepsine katlanıcaz artıkdarısı başımaaaaaaaaaa
canın iki çocuk annesi olarak, yani tecrübeme dayanarak söylüyorum ilk 3 ay karnın şişecek sancın olacak hatta hafif kanamam bile olabilir bunlar gayet normal. sen bu dönemin keyfini çıkar inşallah sağlıkla kucağına alırsın. inşallah hayırlı bir evlat olur (bende kız istiyorum ya ama şimdi deil) callen yapmadıpın iyi olmuş çünkü ilk 3 ay en tehlikeli zaman kilon yerinde duracak lakin aş erersen zayıflayacaksın ki oda genelde 3 ay sürüyor ki ben 8 kilo vermiştim sonra fazla fazla çıkarıyo hırsını
sağlıklı beslen hem sen hem bebiş için
hoşgeldin ahhhhh bizde çok istiyoruz 60 ları ama ben 56 olucam inşallah beraber çıtır olcaz
canım bu zor dönemde ALLAH yardımcın olsun inşallah rabbim sanada hayırlısıyla bir evlat verir.dualarımız seninle
sağol canımtroit lerim çalışşmıyo kahvaltıdan 1saatönce içiyorum ömür boyu içecekmişim
canınız sağ olsun herşey yoluna girer:92:
dualarımız seninle allah gönlüne göre versin enyakın zamanda
ne yaptın hiçbişey yememişsin hasta olrsunnn
içtiğin çay yağ mı yakıyo
sağol canım dualarınızıeksik etmeyin emihosgeldin arzuuuum özledim kiz
hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin ins dikkat et menunde harika önce böylesonra ins böyle
aman ne bakıyorsun eşine erkekler hep böyle valla eşim bana bigün goril gibi oldun dedi tamda sofradaydık şaştım kaldım ne diyeceğimi bilemedim sonra ben senin için diyorum sağlığın önemli falan filan kırıldım bi kere şimide zayıfladıkça fazla verme yeter bu kadar diyor yok öle yağma sen kendini dinle başkalrına kulaklarını tıka ve zayıfladıkça erkekler kıskançlık krizine giriyorlar şimdi herkes bana zayıflamışsın diyor güzel olmuşsun diyor eşim tamam zayıflama daha fazla diyorçoooooooook teşekkür edrim fazla motive ediciydi
kahvaltıda akşam yemeğinde öyle üstüme geliyor ki hani ağladım ağlayacak
sonrada diyo seni düşünüyom ben ondan ya da şaka yaptım diyo bakıyo üzülüyorum bi de markete gidilecekse
ne oluyo bunlara ne çabuk bitiyo diyo ve göbeğime bakıyo ne kadar gurur kırıcı değil mi benim ne kadar üzüldüğümü hiç farketmiyor hatta doğumdan sonra kıyafet bile almadı zayıflada kendinkileri giy diye 48 bedenden 46'ya indim hatta az önce tartıldım 74.1 di akşam olmasına ramen olacak inşallah ya bende çok fark etti 38-40 bedendim bide boyum kısa bi eşim olsa herkes hatta tanıdıklara selam vermiyodum bişi diyecekler diye kucağımda 2 aylık bebek hamilemisin diye soranlar.... çok çektim çok
neyseki 10 kilo kadar gitti şimdi vermişsin diyolar baya fark etti en azından ben biliyorum pardüsemi çok rahat ilikliyorum aldığımda nerdeyse düğmeleri patlayacak gibi oluyodu
karma karışık oldu aynen kafam da öyle düşünmemeye çalışıyorum mezdeke açıp oynuyorum yoksa çekilmez olur hayat
delüüüüü çok güldüm yaAllahta seni güldürsün emikızlaarr ben masaja gidiyooruuummmmmmmm
gelincee görüşürüükk,bu aradaa kızlar biliyonuzmu yine ideal kiloma bakem dedim ne çıktı biliyonuzmuu,,neymiş efendim ideal kilom 64müş 2 kilo alınız diyooooo yokyaaa anam ağladıı la ben o 2kiloyu verene kadarrr almaaaaaaaaaaaaaammm senin olsun dedim
:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
geçmiş olsun sudemcim yeni eğitim yılınıza hayırlı olsuncanım okula gidip geliyorum...
bugün yine dişçideydim...
diş kökümdeki iltihabı akıttı dr.kanaldan girdi...
iki günde bir girip okuyorum ama geçmiş çok birikiyo bitiremiyorum..
cevaplasam tekrar okuyamıycam...
yazacak bişey bulamıyom ya ne bilem...
zaten beğen butonu da kalkmış onun sayesınde iletişim daha kolay oluyodu...
He yaa maalesef
Yarından itibaren karbonhidrata başlıcamOnu da deniyim kusur kalmasın.
Sonuçları bildirirm size
hoşgeldin fıstık 60 he maşallah snatataaaaaaaaaaaam ben geldimbugün itibariyle artık evimin karasularımdayım.bununla birlikte ayaklarımada kara sular inmiş durumda.feci yorgunum ve ayaklarım ağrımakta...bunca yıl sonra ilkkez horon oynadım ama hiçte oturmadım eşli dansların hepsinde pistteydim.kurtumun bi kısmını döktüm kısmet belki olursa önümüzdeki hafta sonuda bi düğüne gidip orda devam etmek istiyorum
bu arada topikle alakalı olarak kilom:60ve kendi mezuramla ölçtüm basenlerim 98 cm geldi en son 100dü hatırlıyosanız.bikaç gün geçsin hatta cumaya kadar net değerlerim belli olur.gerçekten yorucu bikaç gün ve üzerine 12 saatlik bi yolculuk geçirdim.allak bullak feci durumdayım bu arada ayağımın tozuyla adil ışıkta 10 tl ye saten bi elbise aldım üzerinede bolero aldım.ikiside xs beden aman aman uçucam yakında
ayyy ne güzel hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım sanada kolay gele git gel git gel ama güzel olsa gerek bizde görürmüyüz ki o günleriSelam kızlar....
Benim oğlanı anaokuluna başlattık bugün, bu hafta beraber gıdıp gelıcez bıraz alışma donemı..
Çok şükür ıyı de gıdıyor maşallah... cumaya bomba gıbı gelmek ıstıyorum ama dun le bugun bıraz karıstı ortalıkbır yedım bır yemedım ne oldugunu bende anlamadım...
Ama yarın rotayı duzeltıcem ınsallah tekrar... sabah kahvaltı yapmadan okula gıdınce ne yıyecegımı bılemedım kuru pasta vs vardı velıler ıcın... 4-5 e kadar da ordaydık...
Düzen bozuldu yanı.. Neyse yarından toparlarsam cumaya guzel yansır ınsallahh....
hasdi ilk günün hayırlı olsunGünaydın kısçeler..
Sabah:
1 haşlanmış yumurta - 0
1 domates - 6
Peynir - 1
Suzancım: Kardeşin süper olmuş darısı hepimizin başına dediğin gibi kilo farklılaştırıyor insanı.
Yaşından büyük gösteriyor. Hastalıklar falan filan da cabası.
İnşaallah bizlerde başarabiliriz.
Charm: Çıtır anne süper ya oğlun kaç yaşındaki en genç anne sensindir herhalde sınıfında.
Havasını atar artık oğluşun. Cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz
Cansuyu: Birazdan gelirsin sende hoşgeldin diyim baştan. Sabah bi yazıyon sonra kayboluyonn olmuyo böyle
sanada günaydın canımherkese qünaydınnn
şu son birkaç gündür oğlumla erken kalkıyoruz
bnim için daha iyi oluyo çok zihinde hissediyorum kendimi :)
şimdi oğluşuma kahvaltı yaptırdım birazdan uyur yine :)
bende koşu bandıma çıkıp 20 dk tempolu yürüyüş yapıcam ve sonrada mükemmel bir kahvaltı :)
kahvaltımı yapınca yine yazarım inş...
herkese bol kalorisiz günlerrr
günaydın çıtır annegünaydın çıtırlarrroğluşu yolladım babasıyla kreşe evi toplayım öğlen almaya gidicem paşamı dün akşam ufak kaçırdım ama ii gidiyo sabah 2 bardak yeşil çayımı içtim
kahvaltımı yapıcam görüşürüz kızlarr kendinizi cici bakın
sanada günaydın senacım kızını tebrik ederim aferin ona bak isteyince oluyormuş erlerinin hepsini vermesine çok sevindim inşallah bir daha yaşamazsınız böle bir talihsizliğigünaydın kızçelerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?