bende bekliyom birde seren olsamakinedeki çamaşırı beklıyom
kocam yumurtta kapıya gelmeden çamaşır getirmez de....
ohh yakışır
uyku kilo aldırabiliyor bazılarına.özelliklede gündüz uykusu.benimde uykum çok ağırdır.ama düzenli uyurum 7-9 saat arası aralıksız uyurum üzerine öğlen uykusu şekerleme vs hayatta yapmam.uykunun süresinden çokta uyku dönemi önemli.ben diyete başladığım ilk dönem erken yatar erken kalkardım.sonra uyku düzenim bozuldu 3-5 arası yatar 12 ye doğru uyanırdım.o dönem hiç kilo veremedim tüm düzenim bozuldu üzerine kilo bile aldım
Sporumu da yaptım ben yatar kızlarr yarın erkenden iş için kalkıcam malumm
Green: Hoşgeldinnn insanın kendi evi gibisi yok dimi
Suzan: Sen daha oturursun hadi bakalım iyi gecelerr..
Yarim: İyi geceler...
Sudem sana da iyi gecelerrr
Öpüldünüzzz
iyi geceler böcükümSporumu da yaptım ben yatar kızlarr yarın erkenden iş için kalkıcam malumm
Öpüldünüzzz
bende bekliyom birde seren olsa
tembel suzan
bende yatıyom
hadi gececilere ıyı muhabbetler
:26: deme :26: benimde uyku düzenim bozuk kendim bozdum herhaldebirde öylen uyudummu ertesi gün ayni saatde yine uyku geliyor bende cok nadir yaparim yaptimmi da pisman olurum sersem gibi oluyon sati
teşekkürler.valla yan gelip yatmak dışında henüz evime alışamadım dedimya.çok yabancı geldi 2 ay ayrı kalıncaSporumu da yaptım ben yatar kızlarr yarın erkenden iş için kalkıcam malumm
Öpüldünüzzz
uyku düzeni her açıdan önemli.uyku düzeni yemek düzeni oldumu hem bedenen hem ruhen rahat oluyor insan.en azından ben öyle hissediyorum.izmirde uyku düzenim hiç olmuyor dolayısıyla tahammülsüz ve sinirli oluyorum.bu sene hem uyku düzeni hem ramazan hem tadilat işleri üst üste gelince psikolojimi kelimelerle bile anlatma zor.yemek konusundada bi düzen kuramadım.ve gerçekten çok yemek yedim.buna rağmen 2 ayda 2 kilo kaybı yaşadım ki.bu azda olsa alışma süreci açısından geyet iyi oldu.ilk hedefime ulaştım ki ben çocukluk dönemimde büyürken bi ara 60 olmuşumdurbende bekliyom birde seren olsa
:26: deme :26: benimde uyku düzenim bozuk kendim bozdum herhaldebirde öylen uyudummu ertesi gün ayni saatde yine uyku geliyor bende cok nadir yaparim yaptimmi da pisman olurum sersem gibi oluyon sati
iyi geceler böcüküm
teşekkürler.valla yan gelip yatmak dışında henüz evime alışamadım dedimya.çok yabancı geldi 2 ay ayrı kalınca
uyku düzeni her açıdan önemli.uyku düzeni yemek düzeni oldumu hem bedenen hem ruhen rahat oluyor insan.en azından ben öyle hissediyorum.izmirde uyku düzenim hiç olmuyor dolayısıyla tahammülsüz ve sinirli oluyorum.bu sene hem uyku düzeni hem ramazan hem tadilat işleri üst üste gelince psikolojimi kelimelerle bile anlatma zor.yemek konusundada bi düzen kuramadım.ve gerçekten çok yemek yedim.buna rağmen 2 ayda 2 kilo kaybı yaşadım ki.bu azda olsa alışma süreci açısından geyet iyi oldu.ilk hedefime ulaştım ki ben çocukluk dönemimde büyürken bi ara 60 olmuşumduronun dışında bu kiloya hiç inmedim.hedefim toplamda 20 kilo verip adımı kırmızı olarak yazdırmak
neyse şimdlik bukadarlık gevezelik yeter nette sorun var vınla sınırlı kotamla bağlanıyorum.netteki sorun hallolunca daha sık görüşürüz inşallah.sağlıcakla diyette kalın
Eki Görüntüle 255467 dilek baska foto bulamadim erkek kardesim 110 kiloydun zayifladi böyle oldu
Selam kızlar....
Benim oğlanı anaokuluna başlattık bugün, bu hafta beraber gıdıp gelıcez bıraz alışma donemı..
Çok şükür ıyı de gıdıyor maşallah... cumaya bomba gıbı gelmek ıstıyorum ama dun le bugun bıraz karıstı ortalıkbır yedım bır yemedım ne oldugunu bende anlamadım...
Ama yarın rotayı duzeltıcem ınsallah tekrar... sabah kahvaltı yapmadan okula gıdınce ne yıyecegımı bılemedım kuru pasta vs vardı velıler ıcın... 4-5 e kadar da ordaydık...
Düzen bozuldu yanı.. Neyse yarından toparlarsam cumaya guzel yansır ınsallahh....
bence güzel olmuş cnm makarnayı yaparken kendine azcık yağsız olarak ayırsaydın keşke ama öyle daha güzel olurdu
ben hergün yaparım bu egzersizi zati sabah akşam artı sabah akşam 50şer mekik,duvar şınavı 40tane vede sağa sola eğilme hareketi 80 tanee..ahanda böyle ve hiç sarkmada yok gördünüz üzere.. e yani işe yarıyoo..Eki Görüntüle 255353
Sağlikli Yaşam Danişmani
sırt sarkmasına karşı önlem alabilirsiniz
Tatlıya düşkün bayanlarda genel bir şikayettir bu ...kahvaltıyı atlarlarlar ve nerdeyse öğleye kadar bilşey yemezler ,sonra ya aburcuburla beslenirler yada karbonhidrat ağırlıklı... Birde tatlı olursa vücudun elastiki yapısı bozulur ve sarkmalar başlar ...Nedenlerin biride uzun zaman pc karşısında oturmak yada hareketsiz kalmak
çocuk emziren annelerdede zamanla oluşur ...
sıvı gıdalar tüketin 13 bardak su içmeyi ihmal etmeyin,yürüyüş ve hareketli yaşam şart ...doğru oturuş pozisyonlarına dikkat edin kambur oturmayın...isterseniz oklava yardımıyla sabahları 10 dk sırt eğzersizler yapabilirsin ...oklavayı arkadan iki elinizle tutun ve sağa sola bedeninizi yarım daire şeklinde hareket ettirin, bütün sırt kasların çalışır ve 15 gün devam ettirirseniz göreceksiniz ki fit ve seksi bir sırtınız olacak...
benim sirtimda da yaglar var amannnennn yapayim yarindan itibaren bari
Eki Görüntüle 255467 dilek baska foto bulamadim erkek kardesim 110 kiloydun zayifladi böyle oldu
aha da tugba geldimasaj in bittimi ne kadar uzun sürdü bu masaj artik demiyon 1 saat e gelirim diye niye demiyon desene
ben hergün yaparım bu egzersizi zati sabah akşam artı sabah akşam 50şer mekik,duvar şınavı 40tane vede sağa sola eğilme hareketi 80 tanee..ahanda böyle ve hiç sarkmada yok gördünüz üzere.. e yani işe yarıyoo..
mükemmel olmuş valla
demiyorum çünkü biliyodum 1 saate gelemiycemi,,anneme gittimmi öyle oluyo hep...gittim yattım 40dk sürdü kalktım sonrada annem bana sarımsak soydurdu turşu için hemde 1tonsaat 21 gibi babam elinde dönerlerle çıka geldii tabi oğlana kıza yedirdim ben yemedim,,burdan 17.30da yemişim gitmişim hiç yermiyim geç saatte,,sadece yeşil çayımı içtim sonra saat 22de eve geldiimm,,çok uykum varyaaa,sabah 7de kalkmak yaramıyoo bana vallaa:95::95:
valla söyledim''anne biz uzağa taşınsak üzülürmüsün faln diye ağzını aradım oda niye üzülüyim olabilecek bişey baksana büyük ablan almanyada çünkü doyduğu yer orası siz mutlu olduktan rahat olduktan sonra ben burda çok daha mutlu olurum dedi,,tabii yok yaw okadarda uzaklara gitmicez,böyle böyle iş olursa şayet bakalım dedim kesin bişey yokk,,,
bu arada canımcımlarım ben kaçtım eşim gelmeden kaçayım erkenden yatalım bugün pcye falan oturtmam onu,çok uykum vaaarrr:95::95::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?