70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sporumu da yaptım ben yatar kızlarr yarın erkenden iş için kalkıcam malumm

Green:
Hoşgeldinnn insanın kendi evi gibisi yok dimi

Suzan: Sen daha oturursun hadi bakalım iyi gecelerr..

Yarim:
İyi geceler...

Sudem sana da iyi gecelerrr

Öpüldünüzzz

makinedeki çamaşırı beklıyom
kocam yumurtta kapıya gelmeden çamaşır getirmez de....

ohh yakışır
bende bekliyom birde seren olsa

:26: deme :26: benimde uyku düzenim bozuk kendim bozdum herhalde birde öylen uyudummu ertesi gün ayni saatde yine uyku geliyor bende cok nadir yaparim yaptimmi da pisman olurum sersem gibi oluyon sati

iyi geceler fistik :92::92:

iyi geceler böcüküm

teşekkürler.valla yan gelip yatmak dışında henüz evime alışamadım dedimya.çok yabancı geldi 2 ay ayrı kalınca

uyku düzeni her açıdan önemli.uyku düzeni yemek düzeni oldumu hem bedenen hem ruhen rahat oluyor insan.en azından ben öyle hissediyorum.izmirde uyku düzenim hiç olmuyor dolayısıyla tahammülsüz ve sinirli oluyorum.bu sene hem uyku düzeni hem ramazan hem tadilat işleri üst üste gelince psikolojimi kelimelerle bile anlatma zor.yemek konusundada bi düzen kuramadım.ve gerçekten çok yemek yedim.buna rağmen 2 ayda 2 kilo kaybı yaşadım ki.bu azda olsa alışma süreci açısından geyet iyi oldu.ilk hedefime ulaştım ki ben çocukluk dönemimde büyürken bi ara 60 olmuşumdur onun dışında bu kiloya hiç inmedim.hedefim toplamda 20 kilo verip adımı kırmızı olarak yazdırmak
neyse şimdlik bukadarlık gevezelik yeter nette sorun var vınla sınırlı kotamla bağlanıyorum.netteki sorun hallolunca daha sık görüşürüz inşallah.sağlıcakla diyette kalın

gün btimeden menümü yazayım bakalım ne yemişim anne evind e2.gün
evde,mutfakta bir bolluk varki büyükleirn evleri hep öyledir yaa
kahvaltı,geç saatte tabiki...
çeyrek ekmek kepekli tost kaşarlı domatesli
çay..
ara
1kase sütlaç
1armut
1taze büyük incir
yarım haşlanmış mısır
akşam
1kase yarmalı yoğurt çorba
1tabak bulgurlu semizotu yemeği..
(Dünden pilav ve karnıyarık vardı yemedimdün akşam 1 küçük karnıyarık yemiştimde birazda ondan hevesimi aldım yani
1 kupa 7otlu çayım(doğadan markanın)...
akşam ..çay içtim ŞEKERİSZ TABİ..
yanında biraz dut kurusu,kuruüzüm,sarı leblebi(çok az)
1 tutku bisküvi......
adetim sancım var hala...hem gündüz hemde bunlardan sonra yürüyüşe gittik annemle babamla iyide geldi vallaucuz atlattım dedim ya bolluğun içinde

sudemcim...
geçmiş olsun ve yeni eğitim öğretim yılınınzda hayırlı olsun canım tüm öğretmenlerimiz topikteki senin adına...

yeşicim..evinede hoşgeldin güle güle otur ağz tadıyla..gözünaydın
negüzel incelmişinde

iyi geceler böcüküm

iyi geceler canimm:92:

bende hedefe yakin biyere varsam koyacam boy boy fotolarimi tombis foto dan baska fotom yok zaten fotograf cekinmeyi de sevmiyorum belki severim hadi sen kac madem yine görüsürüz fazla zorlamayak net i :92:

Selam kızlar....

Benim oğlanı anaokuluna başlattık bugün, bu hafta beraber gıdıp gelıcez bıraz alışma donemı..
Çok şükür ıyı de gıdıyor maşallah... cumaya bomba gıbı gelmek ıstıyorum ama dun le bugun bıraz karıstı ortalık bır yedım bır yemedım ne oldugunu bende anlamadım...
Ama yarın rotayı duzeltıcem ınsallah tekrar... sabah kahvaltı yapmadan okula gıdınce ne yıyecegımı bılemedım kuru pasta vs vardı velıler ıcın... 4-5 e kadar da ordaydık...
Düzen bozuldu yanı.. Neyse yarından toparlarsam cumaya guzel yansır ınsallahh....

ay birde orda birakip gitinmi icin gidiyo sonra ama o da alisiyor sende senin oglan kac yasinda charmcimmm :26:

aha da tugba geldi masaj in bittimi ne kadar uzun sürdü bu masaj artik demiyon 1 saat e gelirim diye niye demiyon desene

ben hergün yaparım bu egzersizi zati sabah akşam artı sabah akşam 50şer mekik,duvar şınavı 40tane vede sağa sola eğilme hareketi 80 tanee..ahanda böyle ve hiç sarkmada yok gördünüz üzere.. e yani işe yarıyoo..
Eki Görüntüle 255467 dilek baska foto bulamadim erkek kardesim 110 kiloydun zayifladi böyle oldu
mükemmel olmuş valla
aha da tugba geldi masaj in bittimi ne kadar uzun sürdü bu masaj artik demiyon 1 saat e gelirim diye niye demiyon desene

demiyorum çünkü biliyodum 1 saate gelemiycemi,,anneme gittimmi öyle oluyo hep...gittim yattım 40dk sürdü kalktım sonrada annem bana sarımsak soydurdu turşu için hemde 1tonsaat 21 gibi babam elinde dönerlerle çıka geldii tabi oğlana kıza yedirdim ben yemedim,,burdan 17.30da yemişim gitmişim hiç yermiyim geç saatte,,sadece yeşil çayımı içtim sonra saat 22de eve geldiimm,,çok uykum varyaaa,sabah 7de kalkmak yaramıyoo bana vallaa:95::95:

bende yapacam banane artik yarin basliyorum aslinda önce sonra foto yapacaktim onunkini de gercekden cok kiloluydun önceden disariya bile cikmazdin simdide eve gelmiyo delü
ay merak ettim tugba söyledinmi annene tasinacaz belki diye ne dedi :26: canim ya üzülmüsdür söylediysen

ben yinede yazayim ne yedigimi menüm:
kahvalti: yok uyudum gec yatigim icin
öglen: babam döner almis getirmis yemesem küsecek yedim ekmek arasi döner
ara:birde tatli almis 2 de ondan yedim

e okadar yedikden sonra kendimi cezalandirdim hic birsey yemedim aksam
artik yarin olsada kahvalti yapsam bi güzel düzensiz olmuyo

valla söyledim''anne biz uzağa taşınsak üzülürmüsün faln diye ağzını aradım oda niye üzülüyim olabilecek bişey baksana büyük ablan almanyada çünkü doyduğu yer orası siz mutlu olduktan rahat olduktan sonra ben burda çok daha mutlu olurum dedi,,tabii yok yaw okadarda uzaklara gitmicez,böyle böyle iş olursa şayet bakalım dedim kesin bişey yokk,,,

bu arada canımcımlarım ben kaçtım eşim gelmeden kaçayım erkenden yatalım bugün pcye falan oturtmam onu,çok uykum vaaarrr:95::95::79::79::79:

ilk basta zor gelir alisirsiniz herseyin hayirlisi canim benim benimde uykum var ama 1 saat daha durup ütümü yapcam kalmasin aslinda sevmem ütü yapmasini yaptimmi da corap ton atlet hepsinin üstünden geciyom kendi kendime is cikariyom anliycan neyse bende kactim bi dizi acayimda hem aglayayim gece gece hem isimi göreyim iyi geceler :92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…