hayırlısı olsun cnm...bende şimdi iş görüşmesinden geliyorum..hiç ümit yokgünaydın bitanem
yok hayatım başlamadım bi kaç iş görüşmem var bakalım bu sene okul olmucak özel bi hastane ve bi şirket var bakalım kısmet çokda üstelemiyorum hayırlısı neyse o olsun
hemen bakıyım resimleree cnmm
her soru kaç puan :44:Kaptaaaannnnııımmmmm günaydınnnn,
Karbon diyetiii yapmışsın sendeeee
Bilgi verir misin bana da herkes haftada 2 kilo verdiyor demiş sen kaç kilo verdin?
Cidden iyi sonuçlar veriyor mu?
Peki ilk hafta verdik ikinci hafta da aynı etkiyi yapıyor mu?
Ne kadar devam ettin karbon diyetine?
Neler yedin mesela?
Ben değerlerini buldum 40-50 arasında kalcakmışım.
Kaptaannnnn bana yardımcııı olurr musunnn??
2 haftada 3-4 kilo gitsin istiyorum. Spor da yapıyorum yürüyüşte bol su yeşilçay ne gerekirseeee.
Yeterki 6yı göriyim de daha çok hevesleniyimmmm
sağol canım bıraktım calleni bu kadınında kaderi yazıkinşallah 4, aydn sonra bi sorun olmazsa ufak ufak başlarım hayırlısı sen devam et ve dumı unutma heee
teşekkür ederim canım inşallah sanada yaparız bu şeker çizelgeden yediklerimede dikkat ediyorum bak hurma olayına el atsam iyi olcek önerin için sağol
sağol canım benim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
sağol canım valla öle çok uğraştıkki yok yumurta oluştumu çatladımı döllendimi +6 yıldır bunlarla haşır neşir olunca yumurta yapim çizelgeyi dedim yumurtaya jest yaptım
sağol canım rabbim hayırla ve sağlıkla göndersinde hepsine katlanıcaz artık
sağol canım
sağol canım dualarınızıeksik etmeyin emi
aman ne bakıyorsun eşine erkekler hep böyle valla eşim bana bigün goril gibi oldun dedi tamda sofradaydık şaştım kaldım ne diyeceğimi bilemedim sonra ben senin için diyorum sağlığın önemli falan filan kırıldım bi kere şimide zayıfladıkça fazla verme yeter bu kadar diyor yok öle yağma sen kendini dinle başkalrına kulaklarını tıka ve zayıfladıkça erkekler kıskançlık krizine giriyorlar şimdi herkes bana zayıflamışsın diyor güzel olmuşsun diyor eşim tamam zayıflama daha fazla diyorkıskanç şey nolcek ama belkide onlar böle yaptıkça hırslanıp kilo veriyoruz belkide onlara borçluyuz kilo vermemizi
delüüüüü çok güldüm yaAllahta seni güldürsün emi
geçmiş olsun sudemcim yeni eğitim yılınıza hayırlı olsun
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun çıtır tombişim
hoşgeldin fıstık 60 he maşallah sna
ayyy ne güzel hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım sanada kolay gele git gel git gel ama güzel olsa gerek bizde görürmüyüz ki o günleri
hasdi ilk günün hayırlı olsun
sanada günaydın canım
günaydın çıtır anne
sanada günaydın senacım kızını tebrik ederim aferin ona bak isteyince oluyormuş erlerinin hepsini vermesine çok sevindim inşallah bir daha yaşamazsınız böle bir talihsizliği
kızlar givi leguim uzun zamandır görünmüyor umarım iyilerdir
merhabalar arkadaşlar
ben diet özürlüyüm ya ben diet yapamıyorum 73 kiloyum 3 sene öncesinde 50 kiloydum ah bu ilaçlar...
lüffen yardım nasıl zayıflıcam bennn
Eskilerdensin o zaman sen
Ben 79 ya da 78 dim sanırım topiğe katıldım. Hatta bu topiğe katılmak için şok diyet yapıp 7 i görmüştüm
Şubat ayında 86 kiloydum bende şimdi gören gözlerin açılmış diyor
O zamanlar kilodan gözlerim çizgi halindeydi
mywish89
canım ben bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdim...herşeyi hesaplayarak ve yazarak yedim...hergün düzenli olarak tartıldım ve hemen hemen hergün kilo kaybım oldu...karbon deqerlerini netten çıkarıp(ebru akın) herşeyi o listeye göre yaptım..zaten aldıqın qıdaların arkasında kaç karbon oldukları yazıyor bu büyük bir kolaylık...özellikle aç kalamayanlara ve gece gündüz bişey yemek isteyenlere göre bir diyet tarzı...ben çok güzel sonuçlar aldım..şimdi ne kaç karbon biliyorum...listeye bakmaya qerek duymuyorum...karbon diyeti yapmasamda şimdi herşeyin karbon deqerine dikkat ediyorum...çünkü bizlere kilo aldıran tamamen karbonhidratlardır...
Günaydın kısçeler..
Karbon diyetime başlamış bulunmaktayım.
Sabah:
1 haşlanmış yumurta - 0
1 domates - 6
Peynir - 1
Toplam 7 kaldı 33 değerlik yiyebileceğim şeyler
Suzancım: Kardeşin süper olmuş darısı hepimizin başına dediğin gibi kilo farklılaştırıyor insanı.
Yaşından büyük gösteriyor. Hastalıklar falan filan da cabası.
İnşaallah bizlerde başarabiliriz.
Charm: Çıtır anne süper ya oğlun kaç yaşındaki en genç anne sensindir herhalde sınıfında.
Havasını atar artık oğluşun. Cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz
Cansuyu: Birazdan gelirsin sende hoşgeldin diyim baştan. Sabah bi yazıyon sonra kayboluyonn olmuyo böyle
73 kiloyum cnm :) aynıyız seninle...
hedefim 60-65 arasıinşallah...
serpilcim yaşadıqın dönem çok normal ve geçici bir dönem...ramazan ve bayram bizleri gevşetti..tatlı alışkanlıqımız oluştu...bende ilk hafta günde kaç tane çikolata yedim..ve baskülde aqzımın payını aldım...eski sistemimize dönmemiz 1-2 haftayı alabilir...ben dün itibariyle biraz biraz dikkat etmeye başladım...bugün ve yarın gezmeye gidicem..kızım sınavlarının hepsini verdiqi için ödül olarak onu arkadaşalrına götürücem..ve tabii bizim kabusumuz ikramlar...ve bu gezmelerin bitiminde eşimde bizi yemeqe götürecek..hepsinde kaçıracaqımı düşünerek tam olaraka haftaya diyet moduna girmiş olucam..ama yinede dikkat etmeye başladım..ve baskül küçük küçükte olsa düşmeye başladı..bu beni çok güzel motive ediyor...çikolata olarak ülker siyeh pakette yüzde 70 kakaolu çikolataları var..onu yiyebilirsin..birde k-bar var 90 cal..hem meyvelisi hemde çikolatalısı var...bunları yiyebilirsin..ama haftada 2 defayı geçmesin...birde tarçın karanfil çayı al tatlı isteqini geçiriyor..yada sütün içine çubuk tarçın atıp iç iksir gibi geliyor..bu dediklerimin hepsi carrefourda var...başka yerlere bakma cnm ben direk ordan alıyorum...toparlanıcaz inşallah bizim elimizden hiçbişey kaçmazz
kendimi gördüm birden senin bu yazında..90 kiloyla duba gibi gezerken umutsuz bir vakaydım ve kimse bnm kilo verebileceqime inanmıyordu...anneme gittiqimizde yaptıqı börekelrden okadar çok yiyormuşumki annem zoruma gider diye yerken deqilde daha sonra söylerdi kızım çok fazla yiyorsun biraz kilo ver diye..hele eşim neler söylerdi bana..mideme işkembe derdi ve çok zoruma giderdi..hatta okadar emindiki kilo veremeyeceqime 60 kiloya inersem bana gelin seti(altın set) alacaqını bile vadetti...nasılsa o kiloya inmem ona göre mümkün deqildi..bigün canıma tak dedi ve hayatımın dönüm noktasını oluşturan burayı buldum...ogün gerçekten hayatımın dönüm noktasıysı..burada olmak her hafta kilo verme heyecanı listedeki adım ve verdiqim kilo beni son derece heyecanlandırıdı..yeri geldi gittiqim yerde 1 küçük çikolatayı bile geri çevirdim..bana gülerlerdi küçücük çikolataylamı kilo vereceksin diye..ne düşünürlerse düşünsünler hiç polemiqe qirmedim ve onlara en güzel cevabı verdiqim kilolarımla verdim...daha bu hafta bir arkadaşımla pazara çıkmıştık..dolaşırken ortak bi arkadaşımıza rastladık..beni tanıyamadı...yüzüme bakıp bakıp bu sen deqilsin dimi bu sen olamazsın diye şok geçirdi..halbuki daha kilo almış halimi gördü..(şuan 68im)...eşime gelince kilo verip her gördüqümüz kişi bana hayretler içinde bakıp nekadar güzle olduqumu söyledikçe DELİRDİ!!! hatta bi arkadaş eşimle qezerken beni görünce ne bu halinn...diteymi yaptın yoksa hasta falanmı oldun deyince eşim dayanamayıp rahatsız rahatsız diyerek bana iltifat etmesine fırsat vermedi.. sende bırak eşin inanmasın ikna olmasın...verdiqin kilolarla sende ona gereken cevabı vermiş olacaksın...
tuqbacım biliyosunki laptop tamirde...masaüstünüde ben sevmiyorum..arada bir bakıp çıkıyorum...uzun uzun kalmıyorum..açıkçası bu aralar yoqunlukta var..okul haftası koşturuyoruz..pek vakitte kalmıyor..ama günde 1-2 kez girmeye çalışıyorum..ama sabahalrı mutlaka giriyorum..
güzle dilkelrin için çok teşekkr ederim cnm...Allah sizinde gönlünüze göre versin:..
çok saqolasın tatlım amin inşallah...Rabbimiz sizlerinde dualarını kabul etsin..
diyet listemiz yok cnm ama dikkat ettiqimiz kuralalr var..
TUĞBA halen o liste elindeyse yayınlarmısın çok soran olmuş...
bende bu aralar kendimi beqenmiyorum..38 beden pantulum sıkıyor..acilen 62ye dönüş yapmam lazım...diyet moduna girsem 2 haftada atarım bu kiloyu..şu haftayı bi atlatayım gerisi gelecek inşallah...
canım tuqba listemi yayınlar gelince...yayınlamazsa ben tekrardan yazarım..
bende ilk karbon diyetiyle başlamıştım..çok güzle sonuç veriyor ve sonderecede saqlıklı...şiddetle tavsiye olunur...
hoşgeldin venüslü...waoooooooowwwwwwww dönüşü muhteşem olmuş...60 haaa:44: tü tü tüt tü kırk bir kere maşallahhhhh
özledim seni seherim ya...en yoqun haftan biliyorum..kolay gelsin tatlıma...
suzancım kardeşinin eski halinide koysaydın acaip motivasyon olurdu..maşallah çok güzle vermiş
aferinn tuqba süpersin..eqzersizleri sakın bırakma vücut inanılmz sıkılaşıyor...
günaydın cnm...
bazen insan cok bunaliyo hersey üst üste geliyor ama ben buraya yazdimmi cok rahatliyiyorum artikbakim bi bulursam önce fotosunu ekleyeyim:87: sagol listeyi bekliyorum canim
sağol canım bıraktım calleni bu kadınında kaderi yazıkinşallah 4, aydn sonra bi sorun olmazsa ufak ufak başlarım hayırlısı sen devam et ve dumı unutma heee
teşekkür ederim canım inşallah sanada yaparız bu şeker çizelgeden yediklerimede dikkat ediyorum bak hurma olayına el atsam iyi olcek önerin için sağol
sağol canım benim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
sağol canım valla öle çok uğraştıkki yok yumurta oluştumu çatladımı döllendimi +6 yıldır bunlarla haşır neşir olunca yumurta yapim çizelgeyi dedim yumurtaya jest yaptım
sağol canım rabbim hayırla ve sağlıkla göndersinde hepsine katlanıcaz artık
sağol canım
sağol canım dualarınızıeksik etmeyin emi
aman ne bakıyorsun eşine erkekler hep böyle valla eşim bana bigün goril gibi oldun dedi tamda sofradaydık şaştım kaldım ne diyeceğimi bilemedim sonra ben senin için diyorum sağlığın önemli falan filan kırıldım bi kere şimide zayıfladıkça fazla verme yeter bu kadar diyor yok öle yağma sen kendini dinle başkalrına kulaklarını tıka ve zayıfladıkça erkekler kıskançlık krizine giriyorlar şimdi herkes bana zayıflamışsın diyor güzel olmuşsun diyor eşim tamam zayıflama daha fazla diyorkıskanç şey nolcek ama belkide onlar böle yaptıkça hırslanıp kilo veriyoruz belkide onlara borçluyuz kilo vermemizi
delüüüüü çok güldüm yaAllahta seni güldürsün emi
geçmiş olsun sudemcim yeni eğitim yılınıza hayırlı olsun
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun çıtır tombişim
hoşgeldin fıstık 60 he maşallah sna
ayyy ne güzel hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım sanada kolay gele git gel git gel ama güzel olsa gerek bizde görürmüyüz ki o günleri
hasdi ilk günün hayırlı olsun
sanada günaydın canım
günaydın çıtır anne
sanada günaydın senacım kızını tebrik ederim aferin ona bak isteyince oluyormuş erlerinin hepsini vermesine çok sevindim inşallah bir daha yaşamazsınız böle bir talihsizliği
kızlar givi leguim uzun zamandır görünmüyor umarım iyilerdir
ben kactim havaalanina gidiyorum annem geliyor girmeden gitemedim sonra gelirimcanim arkadaslarimmm
Uzun zamandır yazamadım beni affedin kızlar
Bildirimi de kaçırdım o gün biliyorum
Az sonra çıkacağım doktor randevum var
Kızlar bana bir cinsiyet tahmini yapın bakalım....
Ben gelene kadar..:
Hepinizi öpüyorum...
Öğlen:
1 domates = 6
1 Salatalık = 4
Yoğurt = 12
Toplam 22 ünite oldu
33 ünitem kalmıştı sabahtan bu demek oluyo ki akşama kadar 11 ünitem kaldı
merhabaaa herkese :92:
herkes nasılben de işte iç güveysinden hallice bı haldeyımmm
adlı tatıl bıttı de mıstım bugun ıtıbarıyle eskı rehavetı uzıermden atıp eski iş moduma dönüyorum zaten sbhları kk ya ugrayamamamdan da duurm anlaşılmıştır
şimcik öğle yemegınde ne yıyecegımı dusunmekteyımm, ne yesemmm ne yeseeeeeeeemmm :44:
değeri 0 olanlardan ye akşama bol bolnasıl gidiyor cnm acıkma hissi falan varmı??
Yokk acıkma hissi deeee bi listeye bağlı kalınca geriliyorum ben
Niye böyle bilmiyorum ama devam bakalım kaptan sena da vermiş bu listeyle..
bende öyle cnm ya geriyor kafam ne eserse onu yicem benbunda ne istiyorsan yiyemiyor musun mesela sen domates salatalık yemişsin ilkgün mesela onları yemek zorunlu değil dimi.. ne soru sordum
mywish, karbon dıyetıne basladın sanırım hayırlı olsunnnsen topıge daha gelmemıstın sanırım arkadasların bı kacı daha baslamıstı, guzel verıyolardı o dönemde inş sende de işe yarar
Yok değil. Kafana göre yiyorsun ama değerleri var işte.
Kilo vermek için 40-50 arasında yemen gerek.
Yok değil. Kafana göre yiyorsun ama değerleri var işte.
Kilo vermek için 40-50 arasında yemen gerek.
Ger-düşşşşş aklında kalan var mıı kaç kilo vermişlerdi meselaa..
Gaza gelmem gerekkkk benimm
hmm anladım cnm yine iyiymiş ozaman listeye bağlı kalmıyorsun sadece değerlere bağlısın...
bende yapcaamm bende bendee
alla canım oyle hatırlamam mumkun değil ama mesela denız yapmıstı bı ara, topıge ugrayınca ona sorarız.. ama işte sneın de dedıgın gıbı bı lıste ya bu, kasıyo ınsanı bı sure sonra, sonra kalorı hesabı yapnalarda oldu hatta ben de kendı capımda denedım bıraz o da kastı benı, ben hıc o dıyet psıkolojısıne gıremıyorum, ben dıyet yapmıyorum dıye kendımı sartlandırıp kendı capımda caba sarf edıyorummm :26: ama yapabılenler guzel kılolar verıyolar
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karbon diyetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll
yarın bende başlasammı acep :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?