70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlısı olsun cnm...bende şimdi iş görüşmesinden geliyorum..hiç ümit yok
kısss bulamadınmı resimleri hala
kesin çatladın meraktan
arayan bulurmuş canım ara bul
hehe

her soru kaç puan :44:

teşekkür ederim cnm..

merhabalar arkadaşlar
ben diet özürlüyüm ya ben diet yapamıyorum 73 kiloyum 3 sene öncesinde 50 kiloydum ah bu ilaçlar...
lüffen yardım nasıl zayıflıcam bennn

hoşgeldin cnm...hayır diyet özürlü falan deqilsin sadece beynini proqramlamamışsın hepsi bu..işi beyninde bitirdikten sonra önüne kuzu kesip koysalar yemiyorsun..buraya kilo veremiyorum diye gelen biçok arkadaşımız çok güzel kilolar verdiler...haftalık listemize bi bak istersen motive olursun...

mywish89
canım ben bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdim...herşeyi hesaplayarak ve yazarak yedim...hergün düzenli olarak tartıldım ve hemen hemen hergün kilo kaybım oldu...karbon deqerlerini netten çıkarıp(ebru akın) herşeyi o listeye göre yaptım..zaten aldıqın qıdaların arkasında kaç karbon oldukları yazıyor bu büyük bir kolaylık...özellikle aç kalamayanlara ve gece gündüz bişey yemek isteyenlere göre bir diyet tarzı...ben çok güzel sonuçlar aldım..şimdi ne kaç karbon biliyorum...listeye bakmaya qerek duymuyorum...karbon diyeti yapmasamda şimdi herşeyin karbon deqerine dikkat ediyorum...çünkü bizlere kilo aldıran tamamen karbonhidratlardır...

evet eskilerdenim cnm :)
defalarca gelip diyete yeltendim ama bu sefer azimliyim
bırakmayın beniiii
zayıf hatun olmam lazımm

Bende cevap vermiceksin sanmıştım.:78:
Bende onun karbonhidrat çizelgesini çıkarttım.
2 ayda 16 kilo he Süpermiş kaptann
57 olurum harfi harfine uyarsam yatar kalkar sana dua ederim valla

73 kiloyum cnm :) aynıyız seninle...
hedefim 60-65 arası inşallah...

dilekcimm baslamissin hadi basaracaz isallah

Uzun zamandır yazamadım beni affedin kızlar
Bildirimi de kaçırdım o gün biliyorum
Az sonra çıkacağım doktor randevum var

Kızlar bana bir cinsiyet tahmini yapın bakalım....
Ben gelene kadar..:
Hepinizi öpüyorum...

arkadaşlar merhaba kaç gündür giremiyorum topiğe işlerim çok yoğun şirkette sıkı yönetim ilan edildi resmen.:26::26:şimdi de bir merhaba diyip çıkayım dedim.ne kadar giremesem de aklım sizinle çok öpüyorum hepinizi.

merhabaaa herkese :92:

herkes nasıl ben de işte iç güveysinden hallice bı haldeyımmm

adlı tatıl bıttı de mıstım bugun ıtıbarıyle eskı rehavetı uzıermden atıp eski iş moduma dönüyorum zaten sbhları kk ya ugrayamamamdan da duurm anlaşılmıştır

şimcik öğle yemegınde ne yıyecegımı dusunmekteyımm, ne yesemmm ne yeseeeeeeeemmm :44:

Düüşş düşşşş ger--düşşşş farkettim anca ögleden sonra görcez seni
Hmm ne yeee ızgara tavıkk yee yada tavıklı salata yee

değeri 0 olanlardan ye akşama bol bol nasıl gidiyor cnm acıkma hissi falan varmı??

Yokk acıkma hissi deeee bi listeye bağlı kalınca geriliyorum ben
Niye böyle bilmiyorum ama devam bakalım kaptan sena da vermiş bu listeyle..

mywish, karbon dıyetıne basladın sanırım hayırlı olsunnn sen topıge daha gelmemıstın sanırım arkadasların bı kacı daha baslamıstı, guzel verıyolardı o dönemde inş sende de işe yarar

Yokk acıkma hissi deeee bi listeye bağlı kalınca geriliyorum ben
Niye böyle bilmiyorum ama devam bakalım kaptan sena da vermiş bu listeyle..

bende öyle cnm ya geriyor kafam ne eserse onu yicem ben bunda ne istiyorsan yiyemiyor musun mesela sen domates salatalık yemişsin ilkgün mesela onları yemek zorunlu değil dimi.. ne soru sordum

bende öyle cnm ya geriyor kafam ne eserse onu yicem ben bunda ne istiyorsan yiyemiyor musun mesela sen domates salatalık yemişsin ilkgün mesela onları yemek zorunlu değil dimi.. ne soru sordum

Yok değil. Kafana göre yiyorsun ama değerleri var işte.
Kilo vermek için 40-50 arasında yemen gerek.

mywish, karbon dıyetıne basladın sanırım hayırlı olsunnn sen topıge daha gelmemıstın sanırım arkadasların bı kacı daha baslamıstı, guzel verıyolardı o dönemde inş sende de işe yarar

Ger-düşşşşş aklında kalan var mıı kaç kilo vermişlerdi meselaa..
Gaza gelmem gerekkkk benimm

alla canım oyle hatırlamam mumkun değil ama mesela denız yapmıstı bı ara, topıge ugrayınca ona sorarız.. ama işte sneın de dedıgın gıbı bı lıste ya bu, kasıyo ınsanı bı sure sonra, sonra kalorı hesabı yapnalarda oldu hatta ben de kendı capımda denedım bıraz o da kastı benı, ben hıc o dıyet psıkolojısıne gıremıyorum, ben dıyet yapmıyorum dıye kendımı sartlandırıp kendı capımda caba sarf edıyorummm :26: ama yapabılenler guzel kılolar verıyolar

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karbon diyetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll

yarın bende başlasammı acep :26:

hmm anladım cnm yine iyiymiş ozaman listeye bağlı kalmıyorsun sadece değerlere bağlısın...
bende yapcaamm bende bendee

Sendee başlaa erler gelene kadar çıtır ollcez

Deniz kimdi ki Of bi liste seç dur içinden çok sıkıcı ama 6yı görmezsem çıldırabilirim
Okudum yorumları da genelde haftada en fazla 2 kg verilmiş.
2 kilo versem daha ne isterimmm beee

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karbon diyetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll

yarın bende başlasammı acep :26:

Geeellll vatandaşşş gellllll karbooonn diyetiii burdaaaa.
Diyetinnn alasıııı burdaaaaa...
Gellll karbonaaa geellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…