70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaa bide hani sabah yazıyom bazern bidaha yazamıyorum ya onunda sebebi şöyle ben bir kurumda adli vakalardan sorumluyum ger-düş bilir.yoğun oluyo sabah saat 10 gibide bebişimin yanına gidiyorum.ama öğleden sonra ne yapıp edip yazamasamöda okuyorum bunu unutmayın kısslarrr

kızlar merhaba,
epeydir yazamadım..geçmişi de okuyamadım çünkü çok sayfa var..nasılsınız? ben şu bitmek tükenmek bilmeyen 8 haftalık ihbar sürecindeyim hala, inşallah haftaya bitiyor ve ben bankadan istifaen ve son derece doğru karar verdiğimi tekrar tekrar farkettiğim ve şükrettiğim şekilde ayrılıyorum.. hala her gün çok yoğun stres,sıkıntı,git-gel uzun yolculuklar sürüyor ama az kaldı Allah'ın izniyle..oğlum yolumu gözlüyor..
cumaları bildirim yapamadım, ama bu sabah tartıldığımda 69,6 yı gördüm, 6lı rakamları çok özlemişim.. doğum sonrası kilo alma-vermelerle geçen 1 yıla yakın zamanda toplamda 9 kilo vermişim (doğum sonrası ilk haftaları saymıyorum çünkü o sıralar hızlı kilo veriliyor, doğum sonrasında sabitlenen kilom 79du doğum sonrası topiğine ilk yazdığımda, bu topiğe girdiğimde de 78dim)
eski-yeni hepinize sevgiler, daha sık gireceğim inşallah gelecek haftadan itibaren..

mywish im yaaaaa nire gittin şincik burdaydın

sana bişe soracağğdım bu karbonları bana yaz hele bakem

bak 5 de mesai bitiyor yetiş bana

o değerleri ne yicez ne yemicez ya ne varsa işte bilmem gereken yaz çabuk

oo oo oo kıyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazarmısıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben hep buralardayım
Topiğin daimi elemanıyım
Mesaj attım nerden baktığıma ordakilerden faydalanabilirsin.
Sena kaptan da onu yazmış zaten

ben geldim ama kacacam geri girmeden edemedim bagimlilik oldu kiz dilek herkes karbon diyet i yapiyo senlen hadi bakalim gelcegin citirlari
anem geldi caylari bulamamis niye son günü söyledin dedi ankarada saticiya sormuslar ben öyle cay duymadim da bilmiyom da demis delü:84:
neyse ben kacaray ayni beylül gibi oldu

Sendee başlaa erler gelene kadar çıtır ollcez

evett olcezzz şaşrcaklar bizi görünce
ben sabah mısır gevreği yedim şimdi onun sayısı kaç oluyor ki sütle beraber :44::44: onu bulamadım
birde leblebi attım ağzıma 50 gr 16 yazıyor ben 5 tane falan attım ağzıma
birde yeşilçay içtim..
bir sorum daha var
çorbalarda 1 porsiyon 1 kepçe mi oluyordur hazır çorba içinde o değerler geçer mi acaba

Yuh nasıl bilmez ya
Evet karbon akımı başlattım. Benimle birlikte başlayıp benden çok kilo verenler olur ben kilo veremezsem kendimi bi yerden atcam ona göre
Gazetelerde İstanbul da şişkoluktan bunalan kız kendini derin sulara bıraktı diye okursanız bilin ki benin
Gözünaydın canım hadi yaşadın babanla birlikte cısslar yemicen artık

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm sağolassssaaaaaaaannnnnn bi bakem

Ne demek canım başlarsan söyle bakalım sen kaç kg vercen

karbon diyeti nasil oluyoooooooooooooo

Nette var canım yiyeceklerin belli değerleri var zayıflamak için günde 40-50 değer arasında tüketmen gerekiyor.
Yorumları okudum çoğu haftada en fazla 2 kg vermiş.
Denemediğim için net bişi diyemicem deneyip görcez

Listede mısır gevreği yok şekerim.
1 su bardağı süt ün değeri 6
Leblebi de dediğin gibi.
Diğer sorularının cevabını bilmiyom
Listeye bakarak ye sen

merhabalar arkadaşlar
ben diet özürlüyüm ya ben diet yapamıyorum 73 kiloyum 3 sene öncesinde 50 kiloydum ah bu ilaçlar...
lüffen yardım nasıl zayıflıcam bennn

hoş geldinnn buraya takılacaksın canımm

ay çokyorgunum oruçluyum o yüzden yemek menüm yok artık akşam yediklerimi yazarım
karbonhidrad diyetini merak ettim araştırıp öyle geleyim

keske bı hafta onceden fılan soyleseydın, ben hergun bakmama ragmen bulamamıstım hıc bı yerde, ev ve iş yolu üzerinde kac tane market gezdıgımı hatırlamıyorum valla en sonunda mıgrostan aldım ben de, bı de begendıkte gormustum ama ordada benım ıstedıgım kalmamıstı :26:

hazır corbaların arkadasında kac karbon oldugu yazıyo, daha dohrusu cogu seyın paketınde karbon degerlerı zaten yazıyo, onlara dıkkat et bence
cekmecemde cabuk corba vardı bı tane sımdı bakıyorum, uzıernde 1 porsıyon oldugunu bunun 170 ml oldugu ve bu kadar mıktarda 14.7 g karbonhıdrat bulundugu yazıyoooo

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben geri geldim hem de 79.5 kg olarak..
Bı senedir diyet yapıyorum dağıtmaya da ihtiyacım vardı biraz kilo aldım ama canım sagolsun :)
Karbon diyetine bakayım ben de
Motivasyonu da fulledimmi bu ısı 60 a bağlarız kismetse

ay çok teşekkür ederim ya ben ozaman bu çorbalardan içebilirm değeri azmış.. ben 2 hafta sonra yurda gidicem okullar açılacağı için şimdiden orda ne yesem diye düşünüyorum bu çorbalar iyi olur dimi

mywishim aman yaa ben sana mavişim falan bişe desem zor oluyo böyle

şimdi dediğin siteye baktım çıktısını aldım ama mesela domates 16 yazıyo bir domatesmi yani e belki ben çeyrek yicem

haa kendim hesaplıcam yani kaç dilim yediysem öylemiiii

yarın başlıyorum ona göre aramızda bir gün var hadi bakem gelsin sonuçlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

ya bak sinir oldum şimdi

sebze 12 diyo ben ne bilim ne kadar sebze 12

bir tencerede yaparım kepçeyle tabağıma koyar yerim aman yaa yokmu bu işin kolayı mesai bitene kadar bu sorunlarımı halletmem lazım

bende yarınn başlıcamm hadii bakalımmm gitsinn kilolar gelsinn güzelce kilolarr
o hesaplamayı bende anlamadım ya biri onada çözüm getirirse süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…