mywish im yaaaaa nire gittin şincik burdaydın
sana bişe soracağğdım bu karbonları bana yaz hele bakem
bak 5 de mesai bitiyor yetiş bana
o değerleri ne yicez ne yemicez ya ne varsa işte bilmem gereken yaz çabuk
oo oo oo kıyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazarmısıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben hep buralardayım
Topiğin daimi elemanıyım
Mesaj attım nerden baktığıma ordakilerden faydalanabilirsin.
Sena kaptan da onu yazmış zaten
Sendee başlaa erler gelene kadar çıtır ollcez
ben geldim ama kacacam geri girmeden edemedim bagimlilik oldukiz dilek herkes karbon diyet i yapiyo senlen hadi bakalim gelcegin citirlari
anem geldi caylari bulamamis niye son günü söyledin dediankarada saticiya sormuslar ben öyle cay duymadim da bilmiyom da demis delü:84:
neyse ben kacaray ayni beylül gibi oldu
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm sağolassssaaaaaaaannnnnn bi bakem
karbon diyeti nasil oluyoooooooooooooo
evett olcezzz şaşrcaklar bizi görünce
ben sabah mısır gevreği yedim şimdi onun sayısı kaç oluyor ki sütle beraber :44::44: onu bulamadım
birde leblebi attım ağzıma 50 gr 16 yazıyor ben 5 tane falan attım ağzıma
birde yeşilçay içtim..
bir sorum daha var
çorbalarda 1 porsiyon 1 kepçe mi oluyordur hazır çorba içinde o değerler geçer mi acaba
merhabalar arkadaşlar
ben diet özürlüyüm ya ben diet yapamıyorum 73 kiloyum 3 sene öncesinde 50 kiloydum ah bu ilaçlar...
lüffen yardım nasıl zayıflıcam bennn
Listede mısır gevreği yok şekerim.
1 su bardağı süt ün değeri 6
Leblebi de dediğin gibi.
Diğer sorularının cevabını bilmiyom
Listeye bakarak ye sen
ben geldim ama kacacam geri girmeden edemedim bagimlilik oldukiz dilek herkes karbon diyet i yapiyo senlen hadi bakalim gelcegin citirlari
anem geldi caylari bulamamis niye son günü söyledin dediankarada saticiya sormuslar ben öyle cay duymadim da bilmiyom da demis delü:84:
neyse ben kacaray ayni beylül gibi oldu
evett olcezzz şaşrcaklar bizi görünce
ben sabah mısır gevreği yedim şimdi onun sayısı kaç oluyor ki sütle beraber :44::44: onu bulamadım
birde leblebi attım ağzıma 50 gr 16 yazıyor ben 5 tane falan attım ağzıma
birde yeşilçay içtim..
bir sorum daha var
çorbalarda 1 porsiyon 1 kepçe mi oluyordur hazır çorba içinde o değerler geçer mi acaba
hazır corbaların arkadasında kac karbon oldugu yazıyo, daha dohrusu cogu seyın paketınde karbon degerlerı zaten yazıyo, onlara dıkkat et bence
cekmecemde cabuk corba vardı bı tane sımdı bakıyorum, uzıernde 1 porsıyon oldugunu bunun 170 ml oldugu ve bu kadar mıktarda 14.7 g karbonhıdrat bulundugu yazıyoooo
Hay Allah kısaltmanızı sevsin ya
Ben de karbon kel alaka diyodum karbonhidratmis meger
mywishim aman yaa ben sana mavişim falan bişe desem zor oluyo böyle
şimdi dediğin siteye baktım çıktısını aldım ama mesela domates 16 yazıyo bir domatesmi yani e belki ben çeyrek yicem
haa kendim hesaplıcam yani kaç dilim yediysem öylemiiii
yarın başlıyorum ona göre aramızda bir gün var hadi bakem gelsin sonuçlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?