mywishim aman yaa ben sana mavişim falan bişe desem zor oluyo böyle
şimdi dediğin siteye baktım çıktısını aldım ama mesela domates 16 yazıyo bir domatesmi yani e belki ben çeyrek yicem
haa kendim hesaplıcam yani kaç dilim yediysem öylemiiii
yarın başlıyorum ona göre aramızda bir gün var hadi bakem gelsin sonuçlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
bende yarınn başlıcamm hadii bakalımmm gitsinn kilolar gelsinn güzelce kilolarr
o hesaplamayı bende anlamadım ya biri onada çözüm getirirse süper olur
dur şimdi inceliyorum ben yazıcam birazdan mesela arka sayfada orta boy domates 6 yazıyor ama telaşe memuru ben tez canlı hemen bir sürü soru yağdırdım sanırım daha sakince incelemk gerekecek
eee yarın başlıyoz haaa ayyyyyyyyyyy çok heyeceanlıyım nolur biraz kilo gitsinde iyice motive olalım yaaaaaaa
teşekkür ederim canım darısı başına.çok zor tempolu bi dönemdi mükafatını aldım diyelim.sudemcim...
geçmiş olsun ve yeni eğitim öğretim yılınınzda hayırlı olsun canım tüm öğretmenlerimiz topikteki senin adına...
yeşicim..evinede hoşgeldin güle güle otur ağz tadıyla..gözünaydın
negüzel incelmişinde
bende sevmiyorum resim çekilmesini.iyi geceler canimm:92:
bende hedefe yakin biyere varsamkoyacam boy boy fotolarimi tombis foto dan baska fotom yok zaten fotograf cekinmeyi de sevmiyorum belki severim hadi sen kac madem yine görüsürüz fazla zorlamayak net i :92:
hoşgeldin venüslü...waoooooooowwwwwwww dönüşü muhteşem olmuş...60 haaa:44: tü tü tüt tü kırk bir kere maşallahhhhh
maşallah hepmizehoşgeldin fıstık 60 he maşallah sna
erkek olsun bizim olsunUzun zamandır yazamadım beni affedin kızlar
Bildirimi de kaçırdım o gün biliyorum
Az sonra çıkacağım doktor randevum var
Kızlar bana bir cinsiyet tahmini yapın bakalım....
Ben gelene kadar..:
Hepinizi öpüyorum...
tamam kızlar yarın başlıyorum karbona ama mesela bu akşam salata yiyim diyorum ya marul 1 adet orta boy 8 yazıyor e ben 3 yapraktan falan yapıyorum kendime
galiba onuda kendim hesaplıcam
aklıma ne geldi yaaa keşke şu bankacılık müşteri hizmetleri gibi diyet müşteri hizmetleri olsa arayıp arayıp sorsam o kaç bu kaç diyee
4yaprak marul 2 yazıyor cnm
süper olurdu ama bıkarlardı bizden her daim arardık
kız sen o 4 yaprağı nirden buldun aynı siteye mi bakıyoz acep yaa :26:
mywishim aman yaa ben sana mavişim falan bişe desem zor oluyo böyle
şimdi dediğin siteye baktım çıktısını aldım ama mesela domates 16 yazıyo bir domatesmi yani e belki ben çeyrek yicem
haa kendim hesaplıcam yani kaç dilim yediysem öylemiiii
yarın başlıyorum ona göre aramızda bir gün var hadi bakem gelsin sonuçlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
ceyrek yıyeceksen dorde boleceksın hesabını yapacaksın, karbon dıyetı oyle hesaplamalarla yapılıyo, bı menemen yıyeceksın mesela yagını, kac bıber koydgunu, kac domates koydugunu fılan hesaplıyosun sonra o menemenden alacagın karbon degerı cıkıyo ortaya :26:
hatta bizim deniz karbon dıyetı yaparken eve mutfak tartısı almıştı, duzgun hesap yapabılmek ıcın..
ayrıca gunluk alman gereken karbon mıktarı da kılonla alakalı oluyodu :26:
Selam canlar nasılsınızzzinşAllah hersey yolundadır bu ara kendımı cok halsiz sinirli tuhaf hissediyorumm :2:
ebru akın diye birnin blogundan bakıyorum cnm.. ama şimdi bende yazan yeri bulamadım desem
buldum buldum mezelerde yazıyorr
e ben o kadını EBRU ALKAN diye duymuştum
kızlar kardeşimi yolcu edicem kıbrısa ünv. için o yüzden çıkıcam 5 dk ya hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?