70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Domates çorbası 16 canım. Domates 6
Adım Dilek bu arada illa nick dicem diyosan wish de yetr
Aynen değerleri hesaplar aman 50 i geçmesin

bende yarınn başlıcamm hadii bakalımmm gitsinn kilolar gelsinn güzelce kilolarr
o hesaplamayı bende anlamadım ya biri onada çözüm getirirse süper olur

dur şimdi inceliyorum ben yazıcam birazdan mesela arka sayfada orta boy domates 6 yazıyor ama telaşe memuru ben tez canlı hemen bir sürü soru yağdırdım sanırım daha sakince incelemk gerekecek

eee yarın başlıyoz haaa ayyyyyyyyyyy çok heyeceanlıyım nolur biraz kilo gitsinde iyice motive olalım yaaaaaaa

tamam kızlar yarın başlıyorum karbona ama mesela bu akşam salata yiyim diyorum ya marul 1 adet orta boy 8 yazıyor e ben 3 yapraktan falan yapıyorum kendime

galiba onuda kendim hesaplıcam

aklıma ne geldi yaaa keşke şu bankacılık müşteri hizmetleri gibi diyet müşteri hizmetleri olsa arayıp arayıp sorsam o kaç bu kaç diyee

orta boyun yarısını yedik diyelim domates değeride 3 mü oluyor

evet evte başlıyoruzz ayy inşallah gider yaa incecikk oluruzz..
zaten hergün aynanın karşısna geçip inceldim mi diye bakıyorum yedim iyice kafayı

teşekkür ederim canım darısı başına.çok zor tempolu bi dönemdi mükafatını aldım diyelim.

bende sevmiyorum resim çekilmesini.

hoşgeldin venüslü...waoooooooowwwwwwww dönüşü muhteşem olmuş...60 haaa:44: tü tü tüt tü kırk bir kere maşallahhhhh
maşallah bana.sayısal veri olarak memnunum ama görsel memnuniyete erişmiş değilim hala.inşallah hep beraber başaracağız bu işi

hoşgeldin fıstık 60 he maşallah sna
maşallah hepmize

erkek olsun bizim olsun

4yaprak marul 2 yazıyor cnm

süper olurdu ama bıkarlardı bizden her daim arardık

kızlar 3 sene önce verdiğim kiloları bazı sebeplerden dolayı geri aldımmm. allahım kendime o kadar kızıyorumki size anlatamam. 76 kilodan 58 e düşmüştüm ve 2 sene boyunca korudum. ama şu an 69 kiloyum vebir türlü yeniden motive olamıyorum. çıldırıcam en kısa zamanda

ceyrek yıyeceksen dorde boleceksın hesabını yapacaksın, karbon dıyetı oyle hesaplamalarla yapılıyo, bı menemen yıyeceksın mesela yagını, kac bıber koydgunu, kac domates koydugunu fılan hesaplıyosun sonra o menemenden alacagın karbon degerı cıkıyo ortaya :26:

hatta bizim deniz karbon dıyetı yaparken eve mutfak tartısı almıştı, duzgun hesap yapabılmek ıcın..

ayrıca gunluk alman gereken karbon mıktarı da kılonla alakalı oluyodu :26:

hımmmmm evet buda önemli 60 kilo olan biriyle 80 kilo olan birinin alması gereken karbon miktarı farklı olur tabi

Bence kendini sürekli bir diyete yönlendirmek yanlış. Denedim belli sure sonra sıkılıorsun bırakıorsun delirmişcesine yiyeceklere saldırıyorsun d,yet b,le demiceksin sağlıklı beslenıorum sağlıklı yasıyorum dıceksın ki beyın onu kabullendırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…