70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ceren nıye artık topıge hıc ugramıyo, iş olayı var da hıc olmazsa aksamları bı selam çaksa ıyı oldugunu bılsek yeterdı yanı, teyzesının hastalıgı gundemdeydı en son, nası oldu acaba :26:

aynı seylerı kac gundur topıge ugramayan qivi içinde düşünüyorum, bı girip selam çakıp gıtse yeter, ıyı oldugunu gorelım barı :26:

topık ıcınde gunun buyuk bı bolumunu beraber gecırıyoruz, bı cok sey paylasıyoruz, ben paylasılan tek seyın kılo olmadıgına ınanıyorummm ...

dünyanın bın bır turlu halı var, ınsan hergun gordugu ınsanları bı gun goremeyınce aklına bı suru sey gelıyo, Allah korusun.. noldu acaba bı sorun mu var diye merak edıyo...

sonuc olarak cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen & qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinizzzz

Katılıyorum ger-düş sana bende merak etmeye başladım qiviyi iş için diye aklımdan geçiriyorum en son yoğunuz falan demişti.
Sınavları da geçti kim bilir nerelerde unuttu bizi.

Ben eksik kalmam hergün burdayım pelünüm
Özletmem kendimi

özletme canımmmm yanı insanın aklına bı suru sey gelıyoo, 2 dk topıge gırıp kızlar durum boyle boyle desen yeter, bız de merakta kalamıs oluruz

bı de qivican en son msjında da tuaf seyler ayzmıstı, gunlerı karıstırdım sınavlarım varmıs bugun cumaymış fılan, cok kotuyum fılan yazmıstı bız noldugunu anlayamadan da bı daha gırmedı :26:

Sempatık'te gırmıyo artık, o da işe basadı bızı bıraktı :26:

neyse bu konuyu kapatayım...

bu arada ben de dogadanın kayısılı form cayı vardı, form cayları duzenlı deılsadece tuvalet sorunu yasadıgımda kullanıyodum, kayısılı olan bıttı gecen gun, ben de markette mısır püsküllü ve elma kromlusunu gordum yıne aynı markanın form cayları.. bı denıyeyım dedım ve mısır puskullusunu aldım, sankı topıkten bu mısır puskulunun adını daga once duymusum gıbı geldı :26: içen varmıydı acaba bu cayı, yıne tuvalete cıkarmada işe yarıyo muuuu :44:

doğanın kullanıyom demiştim ben içinde mısır püskülü var ama tuvalete çıkarmıyor beni faydalıdır diye içiyorum.
Kabızlık sorunu için önerdiğim çay belli.
Kabızlıgın en şiddetlisini ben bildiğim için bana bile etki ediyosa herkese etki eder.
Doğuş maydanozlu limonlu form cayı sende kullanıyodun sanırım yoksa tri trii triendy miydi o:44:

hoş geldinnn buraya takılacaksın canımm

ay çokyorgunum oruçluyum o yüzden yemek menüm yok artık akşam yediklerimi yazarım
karbonhidrad diyetini merak ettim araştırıp öyle geleyim

ya bana bilgi verin lüfffeeeennnn önerin diet nasıl yapıcam napmalıyım ben hayatımda hiç diet yapmadım ben

yok canım ben değıldım o cayı kullanan, slimin icinde mısır puskulu var dımı, onu ben de ıcıyorum ama bı tanede zor zamanlar ıcın tuvalete cıkmama yardım edıcek cay ıstıyodum, kayısılı olanı vardı işe yarıyodu, bıtınce baska bısı denıyeyım dedım ama senın dedıgın o maydonozlu lımonluyu da marketlerde hıc gormedım :26: yoksa mutlaka dıkkatımı cekerdı..

şimdi bı tane demledım mısır puskullu form cayı, kokusu değişik bakalım tadı nasılllll

ya bana bilgi verin lüfffeeeennnn önerin diet nasıl yapıcam napmalıyım ben hayatımda hiç diet yapmadım ben

Hoşgeldinn
Ders 1: Diet değil diyet
Ders 2: 3+3 beslence yani sabah / ara / ögle / ara / akşam / ara
Ders 3: Aralarda bir meyve yada 4-5 tane kuruyemişgillerden yicen.
Ders 4: Burda takılcannn
Ders 5: Menülerini paylaşcan biz nerde yanlış nerde dogru yaptıgını söylicez
Ders 6: Kilo çizelgesi oluşturucann

bence dıyet dahı değil, dıyet yapıyorum moduna gırmeyeceksın, saglıklı beslenıyorum dıye bılınc altına msj gondereceksın, bı lıstemız yok cunku kendı bunyenı en ıyı sen tanıyosun, burda arkadaslar gunluk menulerını paylasıyolar hatta okullar acılınca bu paylasımların daha da artacagına ınanıyorum cunku yaz tatılı, ramazan, bayram derken hala topık tam olarak toparlanabılmış deil :26:

ara öğünlerini atlamıycaksın ki ana ogünlerinde ne yıyecegını sasırmayasın, beyaz ekmekten uzak duruyoruz onun yerıne tam bugday, cavdar vs tıpı ekmeklerle beslenıyoruz, o ekmek sansımızı sabah kahvaltılarında kullanıyoruz, akşam yemegı saatlerımızı mumkunse dga erken saatlere cekıyoruz, abur cuburu keısyoruz, makarnayı pılavı mumkunse yemıyoruz yersek te oglen ogunlerınde tercıh edıyoruz o da bı akc kasık, nefsimiz körelsin

spor yapmaya calısıyoruz, illa salonlarda deıl evde basıt hareketler ya da netten bulabılecegın leslıe veya callen gıbı egzersız vıdeolarıyla saglıklı beslenmemızı desteklıyoruz..

cuma gunlerı burda kılo bıldırımınde bulunuyoruz kaptan senaya o yoksa yardımcısı trıendy e..motıve oluyoruz, bırbırmıze destek verıyoruz.. menulerını yazarsan yenlıslarını zaten soylerız..zamanla dogruyu bulursun ılk hafta bı deneme yapabılırsın...

bunları okuyup nası yapcam ben bunları dıye karamsarlıga da kapılmıyoruz, cunku hepımız baslarda aynı sekıldeydık, kısa zmnda saglıklı beslenmeye vucutta alısıyooo

Ne yazıkki bende geldim..3 gün oldu diyete başlayalı umuyorumki 2 yıl önceki azmimi yeniden yakalar ve ideal kiloma ulaşabilirim.Ben 2 yıl önce 5i bir arada çayı kullandım yemeklerden 30 dakika önce içiyordum aynen onu uygulayacağım.

Sabah:Yarım simit,az peynir,5 zeytin,az salatalık,az domates,1 yumurta,1 şekersiz çay.

Ara:Yeşilçay

Öğlen:Taze fasülye,Salata

Ara:Şekersiz Çay

Akşamı nasıl geçiricem şuanlık bilemiyorum,bakıcaz :)

Ne yazıkki bende geldim..3 gün oldu diyete başlayalı umuyorumki 2 yıl önceki azmimi yeniden yakalar ve ideal kiloma ulaşabilirim.Ben 2 yıl önce 5i bir arada çayı kullandım yemeklerden 30 dakika önce içiyordum aynen onu uygulayacağım.

Sabah:Yarım simit,az peynir,5 zeytin,az salatalık,az domates,1 yumurta,1 şekersiz çay.

Ara:Yeşilçay

Öğlen:Taze fasülye,Salata

Ara:Şekersiz Çay

Akşamı nasıl geçiricem şuanlık bilemiyorum,bakıcaz :)

peki yarın başlıyorum ozamn ama lütfen beni takip edin olumu bu sefer başarmak istiyorum yanlışlarımı hemen iletin ben yarın sağlıklı beslenmeye başlıyorum kararlıyım

bu kilo çizelgesini nasıl oluşturucam?

Bende 10 ay içerisinden 15 kilo aldım.. 1.74 boyum ve gece acil nöbetlerinden dolayı 10 kilo aldım ve işten ayrıldıktan sonra bir 5 kilo daha aldım.. suan 75 kiloyum.. 15 kilo bünyeme yerleşti.
yemek yemeyi sevdiğim için, alma sürecinde devam etti ve suan kendimi cok kötü hissediyorum.. Beni gören yakınlarım bile saskınlıkla bakıyor.. Bir sene içerisinde bu kadar kilo değişimi beni cok sarstı.
Psikolojik olarak ta kendimi iyi hissetmiyorum..

Önerileriniz neler?

Akapunktur daha düşünüyorum fakat yemek yemeyi sevdiğim için farklı yöntemler uygulamak istiyorum.. Yemeği keserek zayıflayamam... liposuction da olabilir, kararsısım ama bu kilolarımı verip eskisi gibi fit bir görünüme sahip olmak istiyorum.. Kilolarım benim olduğumdan da olgun gösteriyor..

Her hangi bir operasyon vs öneriniz var mı?

bunye yenı bı duzene alısıo ne de olsa, gecer 1-2 gunu atlatınca hem karbon degerı sıfır olan bı suru sey var, onlardan yersın daraldıgnda, ama boyle hergun salatalık domatesle gecmez gunler ona gore

sen endense bı gun kacamak yapsan dıger gun neredeyse hıc bısı yemıyosun boyle saglıksız olur, elinden geldıgınce kacamaklarını dahı bı duzene oturtmaya calıs

kendını kasmadan devam et ister karbonla ıster baska bı seyle ıllaki bu kılolar gıtcekk

Merhabaa
Burdaki herkes yemeyi çok seviyor emin olabilirsin..
Liposuction da yaptırsan yemene içmene dikkat etmek zorundasın.
Burdaki herkes yavaş yavaş sağlıklı beslenerek kilo vermeyi savunuyor.
Dediğin gibi bir operasyon geçiren veya geçirmek isteyen oldugunu düsünmüyorum.
Hep dediğimiz gibi burda takılır menülerini paylaşırsan sana yardımcı olcak bir sürü kısçe var.
Herşey kafanda bitiyor ne kadar operasyonda yaptırsan gırtlağı tutmadıkça gene alacaksın.
Burda 10-20-28 kg veren arkadaşlar var spor ve dengeli beslenmeyi savunuyoruz.
Sormak istediklerin varsa sor istersen herkes cevaplar.

Nacizane fikrim porsiyonları küçültmen ve sağlıklı şeyler yemen.
Sen kendini motive etmelisin ilk önce bi hayalin olsun mesela güzel bir kıyafet giymek gibi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…