- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ya ceren nıye artık topıge hıc ugramıyo, iş olayı var da hıc olmazsa aksamları bı selam çaksa ıyı oldugunu bılsek yeterdı yanı, teyzesının hastalıgı gundemdeydı en son, nası oldu acaba :26:
aynı seylerı kac gundur topıge ugramayan qivi içinde düşünüyorum, bı girip selam çakıp gıtse yeter, ıyı oldugunu gorelım barı :26:
topık ıcınde gunun buyuk bı bolumunu beraber gecırıyoruz, bı cok sey paylasıyoruz, ben paylasılan tek seyın kılo olmadıgına ınanıyorummm ...
dünyanın bın bır turlu halı var, ınsan hergun gordugu ınsanları bı gun goremeyınce aklına bı suru sey gelıyo, Allah korusun.. noldu acaba bı sorun mu var diye merak edıyo...
sonuc olarak cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen & qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinizzzz
Katılıyorum ger-düş sana bende merak etmeye başladım qiviyi iş için diye aklımdan geçiriyorum en son yoğunuz falan demişti.
Sınavları da geçti kim bilir nerelerde unuttu bizi.
Ben eksik kalmam hergün burdayım pelünüm
Özletmem kendimi
bu arada ben de dogadanın kayısılı form cayı vardı, form cayları duzenlı deılsadece tuvalet sorunu yasadıgımda kullanıyodum, kayısılı olan bıttı gecen gun, ben de markette mısır püsküllü ve elma kromlusunu gordum yıne aynı markanın form cayları.. bı denıyeyım dedım ve mısır puskullusunu aldım, sankı topıkten bu mısır puskulunun adını daga once duymusum gıbı geldı :26: içen varmıydı acaba bu cayı, yıne tuvalete cıkarmada işe yarıyo muuuu :44:
hoş geldinnn buraya takılacaksın canımm
ay çokyorgunum oruçluyum o yüzden yemek menüm yok artık akşam yediklerimi yazarım
karbonhidrad diyetini merak ettim araştırıp öyle geleyim
doğanın kullanıyom demiştim ben içinde mısır püskülü var ama tuvalete çıkarmıyor beni faydalıdır diye içiyorum.
Kabızlık sorunu için önerdiğim çay belli.
Kabızlıgın en şiddetlisini ben bildiğim için bana bile etki ediyosa herkese etki eder.
Doğuş maydanozlu limonlu form cayı sende kullanıyodun sanırım yoksa tri trii triendy miydi o:44:
ya bana bilgi verin lüfffeeeennnn önerin diet nasıl yapıcam napmalıyım ben hayatımda hiç diet yapmadım ben
ya bana bilgi verin lüfffeeeennnn önerin diet nasıl yapıcam napmalıyım ben hayatımda hiç diet yapmadım ben
Hoşgeldinn
Ders 1: Diet değil diyet
Ders 2: 3+3 beslence yani sabah / ara / ögle / ara / akşam / ara
Ders 3: Aralarda bir meyve yada 4-5 tane kuruyemişgillerden yicen.
Ders 4: Burda takılcannn
Ders 5: Menülerini paylaşcan biz nerde yanlış nerde dogru yaptıgını söylicez
Ders 6: Kilo çizelgesi oluşturucann
bence dıyet dahı değil, dıyet yapıyorum moduna gırmeyeceksın, saglıklı beslenıyorum dıye bılınc altına msj gondereceksın, bı lıstemız yok cunku kendı bunyenı en ıyı sen tanıyosun, burda arkadaslar gunluk menulerını paylasıyolar hatta okullar acılınca bu paylasımların daha da artacagına ınanıyorum cunku yaz tatılı, ramazan, bayram derken hala topık tam olarak toparlanabılmış deil :26:
ara öğünlerini atlamıycaksın ki ana ogünlerinde ne yıyecegını sasırmayasın, beyaz ekmekten uzak duruyoruz onun yerıne tam bugday, cavdar vs tıpı ekmeklerle beslenıyoruz, o ekmek sansımızı sabah kahvaltılarında kullanıyoruz, akşam yemegı saatlerımızı mumkunse dga erken saatlere cekıyoruz, abur cuburu keısyoruz, makarnayı pılavı mumkunse yemıyoruz yersek te oglen ogunlerınde tercıh edıyoruz o da bı akc kasık, nefsimiz körelsin
spor yapmaya calısıyoruz, illa salonlarda deıl evde basıt hareketler ya da netten bulabılecegın leslıe veya callen gıbı egzersız vıdeolarıyla saglıklı beslenmemızı desteklıyoruz..
cuma gunlerı burda kılo bıldırımınde bulunuyoruz kaptan senaya o yoksa yardımcısı trıendy e..motıve oluyoruz, bırbırmıze destek verıyoruz.. menulerını yazarsan yenlıslarını zaten soylerız..zamanla dogruyu bulursun ılk hafta bı deneme yapabılırsın...
bunları okuyup nası yapcam ben bunları dıye karamsarlıga da kapılmıyoruz, cunku hepımız baslarda aynı sekıldeydık, kısa zmnda saglıklı beslenmeye vucutta alısıyooo
Hoşgeldinn
Ders 1: Diet değil diyet
Ders 2: 3+3 beslence yani sabah / ara / ögle / ara / akşam / ara
Ders 3: Aralarda bir meyve yada 4-5 tane kuruyemişgillerden yicen.
Ders 4: Burda takılcannn
Ders 5: Menülerini paylaşcan biz nerde yanlış nerde dogru yaptıgını söylicez
Ders 6: Kilo çizelgesi oluşturucann
bu kilo çizelgesini nasıl oluşturucam?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Burdan bakabilirsin şekerim.
kılo cızergesı olayında senle tugba hızır acıl gıbısınızz
Müsvettenin müsvettesi olabilirimBütün gün burdayım
Kullanıcılar arıyo işim var mail atın diyorum burda takılıyorum
Çok yoğunum falan diyorum
Ama nabim canım çalışmak istemiyor bugün karbon diyeti vurdu beni
Bende 10 ay içerisinden 15 kilo aldım.. 1.74 boyum ve gece acil nöbetlerinden dolayı 10 kilo aldım ve işten ayrıldıktan sonra bir 5 kilo daha aldım.. suan 75 kiloyum.. 15 kilo bünyeme yerleşti.
yemek yemeyi sevdiğim için, alma sürecinde devam etti ve suan kendimi cok kötü hissediyorum.. Beni gören yakınlarım bile saskınlıkla bakıyor.. Bir sene içerisinde bu kadar kilo değişimi beni cok sarstı.
Psikolojik olarak ta kendimi iyi hissetmiyorum..
Önerileriniz neler?
Akapunktur daha düşünüyorum fakat yemek yemeyi sevdiğim için farklı yöntemler uygulamak istiyorum.. Yemeği keserek zayıflayamam... liposuction da olabilir, kararsısım ama bu kilolarımı verip eskisi gibi fit bir görünüme sahip olmak istiyorum.. Kilolarım benim olduğumdan da olgun gösteriyor..
Her hangi bir operasyon vs öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?