Selam kızlarr..
Tuğba'cım açıklamaların için çok saolHepsine dikkat edicem.
Yalnız sekteye uğradımm annem oruç tutarken bende başlıyım diyorum yarın niyetli olabilirim.
Sahurda yumurta falan yerim artık...
Spor yapmam gerek ama totomu kaldırasım yok :2:
Neyse ya bismillah diyip kalkıyorum.
İyi geceler kısçeler bu akşam uğramam sanırım bi daha
herkese iyi gecelerrr...çok yoğundum kızlar okul bi de kış hazırlıkları.turşu kurdum ezme yaptım menemen yaptım çoookkk yoruldum.ee tabi diyeti de toplyamadım daha.inşşş haftaya düzene girer daha da.ben kaçıyorum kızlar çok yorgunum.
günaydıııııııııııınnnnnnnnnn
bugünden itibaren dilek'in gazıyla karbona başlamış bulunmaktayım
sabah gelirken kepek ekmeği aldım.arkadaşlarda salça peynir falan varmış bakalım beeraber kahvaltı etçüüüükkk
şu karbon listesine bakayımda ne ne kadar yemeden önce öğreneyim
Ne yazıkki bende geldim..3 gün oldu diyete başlayalı umuyorumki 2 yıl önceki azmimi yeniden yakalar ve ideal kiloma ulaşabilirim.Ben 2 yıl önce 5i bir arada çayı kullandım yemeklerden 30 dakika önce içiyordum aynen onu uygulayacağım.
Sabah:Yarım simit,az peynir,5 zeytin,az salatalık,az domates,1 yumurta,1 şekersiz çay.
Ara:Yeşilçay
Öğlen:Taze fasülye,Salata
Ara:Şekersiz Çay
Akşamı nasıl geçiricem şuanlık bilemiyorum,bakıcaz :)
Günaydın Cansuyuu
Karbon diyeti yorumlarını okumuşsundur yapanlar memnun bakalım bizde deneyelim sonuç ne olacak
günaydın wishim benim
valla öyle girdik bakalım bi işe 1 hafta denicem nasıl gidiyor diye
bu arada cüzdanı kaptırmışızzz
şaka bi yana geçmniş olsun arkadaşım
günaydınlar
bugün sağlıklı beslenmeye başlıyorum tabi becerebilirsem :)
sabah için poça yerine evden getirdiğim beyaz peynirli çavdar ekmeğine yapılmış bir sandiviçle başlıyorum öğle içinse Allahkerim :)))
çok rahat istediqin kiloya erişirsin bu diyetle..Bende cevap vermiceksin sanmıştım.:78:
Bende onun karbonhidrat çizelgesini çıkarttım.
2 ayda 16 kilo heSüpermiş kaptann
57 olurum harfi harfine uyarsam yatar kalkar sana dua ederim valla
Öğlen:
1 domates = 6
1 Salatalık = 4
Yoğurt = 12
Toplam 22 ünite oldu
33 ünitem kalmıştı sabahtan bu demek oluyo ki akşama kadar 11 ünitem kaldı
ortimmm nerelerdesin kıss sen....ceee diyip kaçıyosun..dövecem haa...geçenlerde aklıma geldin napıyo acaba dedim..hatta topiqe yazacaktım nasılsa girmiyosun okumassın diye yazmadın...bazen 1-2 günlük giremediqimiz zaman hepimizin oluyor ama sen bi gittimi tozunu bile bulamıyoruz...özletme bitanem kendini bukadar...Merhaba kızlar ben geri geldim hem de 79.5 kg olarak..
Bı senedir diyet yapıyorum dağıtmaya da ihtiyacım vardı biraz kilo aldım ama canım sagolsun :)
Karbon diyetine bakayım ben de
Motivasyonu da fulledimmi bu ısı 60 a bağlarız kismetse
diyet müş. hiz. benemtamam kızlar yarın başlıyorum karbona ama mesela bu akşam salata yiyim diyorum ya marul 1 adet orta boy 8 yazıyor e ben 3 yapraktan falan yapıyorum kendime
galiba onuda kendim hesaplıcam
aklıma ne geldi yaaa keşke şu bankacılık müşteri hizmetleri gibi diyet müşteri hizmetleri olsa arayıp arayıp sorsam o kaç bu kaç diyee
Allah kavuştursun cnm...kardeşinede başarılar dilerim..kızlar kardeşimi yolcu edicem kıbrısa ünv. için o yüzden çıkıcam 5 dk ya hepinizi öptüm
canım btün bu ürünler takviyedir..hiçbiri birebir etkili olmaz sadece yardımcı olur..ama sana müsli ürünlerini önerebilirm...özellikle keten tohumlu olanı wc olayını ortadan kaldırıyor..yada keten tohumunu ara öqünlerde yoqurda karıştırıpta yiyebilirsin..özletme canımmmmyanı insanın aklına bı suru sey gelıyoo, 2 dk topıge gırıp kızlar durum boyle boyle desen yeter, bız de merakta kalamıs oluruz
bı de qivican en son msjında da tuaf seyler ayzmıstı, gunlerı karıstırdım sınavlarım varmıs bugun cumaymış fılan, cok kotuyum fılan yazmıstı bız noldugunu anlayamadan da bı daha gırmedı :26:
Sempatık'te gırmıyo artık, o da işe basadı bızı bıraktı :26:
neyse bu konuyu kapatayım...
bu arada ben de dogadanın kayısılı form cayı vardı, form cayları duzenlı deılsadece tuvalet sorunu yasadıgımda kullanıyodum, kayısılı olan bıttı gecen gun, ben de markette mısır püsküllü ve elma kromlusunu gordum yıne aynı markanın form cayları.. bı denıyeyım dedım ve mısır puskullusunu aldım, sankı topıkten bu mısır puskulunun adını daga once duymusum gıbı geldı :26: içen varmıydı acaba bu cayı, yıne tuvalete cıkarmada işe yarıyo muuuu :44:
canım tuqba listeyi yayınlamış ordan yararlanabilirsin..ya bana bilgi verin lüfffeeeennnn önerin diet nasıl yapıcam napmalıyım ben hayatımda hiç diet yapmadım ben
ohh ne güzel...bana bul öyle bi iş hem çalışayın hemde burda olayım...
Müsvettenin müsvettesi olabilirimBütün gün burdayım
Kullanıcılar arıyo işim var mail atın diyorum burda takılıyorum
Çok yoğunum falan diyorum
Ama nabim canım çalışmak istemiyor bugün karbon diyeti vurdu beni
ben takım kaptanıyım...şu yazdıqın şeyler geçici şeyler...bunların hepsini kafandan sil..beyninde işi bitirmen gerekiyro..sonrası kolay...bak ben 28 kilo verdim..ve senin yazdıqın hiçbirşeyi yapmadım..dengeli beslendim hiç aç kalmadım..bence saydıqın şeylerin hepsi bahane...eşinin olmaması vs...herşeyden önce sen diye bişey var...önce bişeyleri kendin için yapmalısın cnm...güne erken başla..bereket vardır günü ilk saatlerinde...kahvaltını erken yap...spnra çık biraz yürü...kendine zaman ayır...buraya gel sonrasında..arkadaşlarımızla sohbet et..mot,vasyon açısından bu son derece önemli..haftalık listemizi gördünmü ne güzel kilolar verdik biz..destek olarak elele geldik bugünlere..diyetin dışında herşeyi paylaştık..yeri geldik aqldık yeri gülmekten yerlere yattık...kardeş olduk..kimseye anlatamadıqımız şeyleri burda paylaştık..biz şimdi kocmaan bir aileyiz..ve bizi hiçkimse koparamaz...bizim her sabah buraya gelmek için birsürü nedenimiz var..burası bizim herşeyimiz oldu...ve buraya geldiqim gün hep söylüyorum hayatımın dönüm noktasıydı..iyiki bulmuşum burayı..bunca kiloyu vermemi buarya borçluyum...Bende 10 ay içerisinden 15 kilo aldım.. 1.74 boyum ve gece acil nöbetlerinden dolayı 10 kilo aldım ve işten ayrıldıktan sonra bir 5 kilo daha aldım.. suan 75 kiloyum.. 15 kilo bünyeme yerleşti.
yemek yemeyi sevdiğim için, alma sürecinde devam etti ve suan kendimi cok kötü hissediyorum.. Beni gören yakınlarım bile saskınlıkla bakıyor.. Bir sene içerisinde bu kadar kilo değişimi beni cok sarstı.
Psikolojik olarak ta kendimi iyi hissetmiyorum..
Önerileriniz neler?
Akapunktur daha düşünüyorum fakat yemek yemeyi sevdiğim için farklı yöntemler uygulamak istiyorum.. Yemeği keserek zayıflayamam... liposuction da olabilir, kararsısım ama bu kilolarımı verip eskisi gibi fit bir görünüme sahip olmak istiyorum.. Kilolarım benim olduğumdan da olgun gösteriyor..
Her hangi bir operasyon vs öneriniz var mı?
kesinlikle haklısın cnm..bir an önce toparlanmalısın..Haklısın.. Endişelerim var, herbalife önderdi arkadasım.. onlara basladım fakat devam ettiremiyorum artık.
Dediğin gibi, spor cok önemli ve ben cok hareketsizim.. Buna çözüm getirmeliyim..
Kuzenimin bir akademide dans eğitmen arkadasları var, onlarla görüşüp dansa baslamayı planlıyorum.. Büyük bir etkisi olacağını düşünüyorum.. Vücudum cok harekletsiz ve artık hareketlendirmeliyim!
Eşim bile bir yıl önceki halimi özlediğini dile getiriyor.. düzenli yemek alışkanlığım ve uykum yok.. Öğlenlere kadar uyuyorum ve bu beni hantallastırıyor..
Eşim şehir dışında, ayda bir iki ayda bir görüşüyoruz.. yani anlayacağınız evde bi sebebim yok, sıkıntıdan kendimi uykuya vurdum.. yapacak bir şey bulamıyorum..
Kendime gelmem gerekiyor! bu stresi bir kenara atıp kendime çeki düzen vermeliyim..
inşllah sonuçların güzel çıkar deryacım ama sana çookk kızıyorum..neden yoksun...bizi hiç özlemiyormusun...kızlar ben geldim...
gerçi pek merak edende yok ama neysesuçlu benim,uzun süre düzenli girmezsem olacağı bu
bugün doktora gittim önce meme kontrolü yaptı sonra ultrasona yolladı onda fibro adenom kiste benziyor yazıyordu...dr.a gönderdi gittik sonra yaşımında sınır olduğunu söyleyip risk almayalım siz bide mamografi çektirin dedi...çektirdik sonucunu perşembe öğleden sonra alıp göstericez...hayırlısı olsun bakalım
epeydir topiğe uzak kaldım kusura bakmayın kızlar yaaa...
hep aklımdasınız,merakta ediyorum ama yorgunluktan giremiyorum...
ama zannetmeyin saldım...sağlıklı beslenme ve spora tam gaz devam ediyorum...zaten şu sıkıntılı dönemde spor tam cankurtaran etkisi yaptı psikolojik olarak...
sizde nevar neyok nbakalım...
yeni gelenler hoşgelmişler eskilerede kocaman öpücükler
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
inşallah dediğin liste budur sena ablaaa..yapılan kurallar diyincee bu geldi aklımaa,,bide ramazandaki vardı ama o olamaz heraldeeneyse doğrudur inşallah...
aynen bende herşeyin karbonuna bakarak yiyorum ve biliyorum artık onlar bize düşman fazlası tabiiigeçen markette light mayt bütün yiyeceklerin karbonlarına baktım,bi bisküviden bişey olmaz küçük bi gofretten bişey olmaz dedim sonuçta bitter çikolata veya yulaflı kepekli bisküviler ama maşallah karbonları 63ten başlıyoo hiçbirini almadım tabi alırsam yerim bunu biliyorum en iisi almamak..
kız kız kıztahmininde bulundum bende bakalım hayırlısııı
hepiniz aramıza hoşgeldiniz geleceğin çıtır hatunlarıııı
la akşam ne tartılıyosun moralini bozmaktan başka işe yaramıyooo oo ,,çünkü dayanamayıp çok tartılmışımdırr,gerçi alıştım artık akşam kaç çıkıyosam sabah 1kilo aşağısı çıkıyorum hep onun için sabah tartılmayı tercih ediyorum zannımcaa
naptıın kızz çıtır oldun çıktın demi uğramazsın artık burlaraaa şaka biyanaa arada aklımıza geliyoo nerdeler bunlar diye falann en azından kulaklarınızı çınlatıyoz yetmezmii
kızlarla kahvaltı ettik
ben şimdi yediklerimi yazcam wish de değerlerini yazcak dimi kızz
2 dilim domates
2 dilim peynir
yarım dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
yaz wish yaz yaz yaz
kızlarla 100 gr peynir kaç dilim eder onu tartışıyorduk :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?