70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah kabul etsin canım iyi geceler,,
bu arada alıntı demeyi unutmuşum sena ablanın kb diyeti yaptığı zamanlarda verdiği bişeydii onuda ekliyim burdan,,

birde dilekcim bak buda alıntı bi oku istersen belki okumussundur sonuçta aynı yerde yazıyo yani kb diyeti yapanlara girdinya sende işte orda bak ne diyoo

merhaba kızlar ..ben bu diyeti 3 kere yaptım kiloda verdim . ama size yazmam gereken bişi var bu diyet sedece takıldıgınızda yapmanız gereken sizi gaza getirecek bir diyet . çünkü

DR. MEHMET ÖZ ÜN SıZ DıYETTESıNıZ KıTABINDAN ALINTIDIR ....

Bir kere ne yedigimize balı olarak .su agırlımız sık sık degişir ...

Düşük karbon hidratlı diyet purogramlarını uygulayanlarınhızlı kilo vermesinin nedeni . karbonhidrat yetersizliginin kaslarındaki glikojeni azaltmasıdır ve bu glikojen kaybı ,bolmiktarda su kaybından dogar ,
karbonhidrat geri döndügünde, glikojende kaslara geri döner ve suyu çeker. .
buda kiloları hemen yerine getirir.

Dolaysıyle ,düşük karbonhidratlı diyetlerde ilk 2 ve 5 kilo,

geçiçi su kaybından kaynaklanan sahte kilo kaybıdır .

BAŞTADA DEDıGıM GıBı BU DıYETı SADECE KıLO VERıRKEN TAKILDIGINIZ BıR DÖNEMDE . 1.2 GÜN YAPIN VE YAPARKENDE PUANLARINIZI KARBON HıDRATDAN YANA ( EKMEK GıBı ) KULLANIN

Son düzenleme:

şimdilik belli değil canım iş başvurusu sonuçlansın ozaman belli olucak herşey,,iş çanakkaledeymiş onu biliyorum şimdilik inşallah olsundaa rahatlasında aşkım ben fizana bile giderim onunlaaa.

bugünkü menüm

sabah:dediğime bakmayın saat 13.00tübugün çok kötüydüm bi türlü kalkamadımda geç olduu:95:

tavada peynirli yumurtaa(azcık yağ kattım)

4zeytiinn

2kk peynir

4k. yoğurt

2d. ekmek

bol yeşil salataa(marul domates)

1tanede baklava:125:

ara

yoğurt

yeşil çay

akşam = 17.30

yarım ekmek arası döner dün yiyememiştim bugün yedim yarısını yarısınıda çocuklara verdim gıcıklığımaa,,yemiycektim yaa..kırk yılda bi babamı yakalamışım evinde bide bana döner alıvermiş yemezmiyim

neysee işte doymadııım amaa

saat 18.00:78:

1kepek ekmeğine yoğurt sürdüm ve üzerine tuz serper gibi azcık şeker ektim ve yediim doyduğumu hissettim işte şimdiii

şimdide yeşil çayımı içiyorum hadi hep beraber içelim

toplamda 3litre su ve 2bardak yeşil çay içtimm

bu aradaa dün 62.2 olmuştum çünküü gecenin bi yarısı bi büyük paket cips vede 2tane çikolata yedim strestenneyseki dün dikkat ettim ve normal şeyler yedim ve kaçamak yapmadım ve bugün 61.8 gösterdi tartıı, demekki hiç bişey için moral bozmaya değmezmiş ..ben alıştım artık,, yüksek çıktığım şeyse vücutta oluşmuş yağ değil tamamen yediğin şeylerle alakalı yani bigünde fazlalıktan kurtuldum darısı başınıza canılarım benim,,cıss yersen ertesi gün dengeliyceksin okadar

merhaba kızlaaarrrrrrr nabersiniiiiiizzz:101: ne zamandır girmeye fırsat bulamadım.. gerçi geçenlerde girmiş geçmişi okumuş bir sürü alıntı yapmıştım.. o kadar alıntıya cevap veririken uyuyakalmışım baktım olacak gibi değil kapattım uyudum bu sefer geçmişe dalmıcam hemen fırsat buldukça dalar dalar çıkarım merak ediyorum nasılsınız.. umarım hepiniz iyisinizdir :109:

Günaydın kızlar..
qivicim, ger-düş seni se-le-na çağırır gibi kaç kere çağırdı.
Bende kokusunu alırsın diye doğa slim çay demledim tık yok gelemedin bi.
Arada bi haber ver merak ediyoruz geçmişi okursan bahsettiğimizi görcen zati

Tri trii triendyyy ne güzel sen Cuma'ya kadar 60'ı kesin görürsün kaçamak yapmazsan..
Darısı başımaa:76:

Bende bugün niyetliyim annem kaldırdı tutmıcam diyemedim akşam atıp tuttum beni de kaldır kesin tutcam diye
Neyse sahur da 1 haşlanmış yumurta yarım dilim tam tahıllı ekmek yedim o kaaa
Bugün gene buralardayım bensiz olmaz

günaydıııııııııııınnnnnnnnnn

bugünden itibaren dilek'in gazıyla karbona başlamış bulunmaktayım

sabah gelirken kepek ekmeği aldım.arkadaşlarda salça peynir falan varmış bakalım beeraber kahvaltı etçüüüükkk

şu karbon listesine bakayımda ne ne kadar yemeden önce öğreneyim

hıımmm peynir 100 gr değeri 1 miş süpeeerrr

tabiki listede salça yok bu yemicez anlamına geliyor heralde tamda salça zamanı kardeşiiiiiiiiiimmmmmmmm

Günaydın Cansuyuu
Karbon diyeti yorumlarını okumuşsundur yapanlar memnun bakalım bizde deneyelim sonuç ne olacak

hoşgeldiiinn bence süper bir mönü böyle devam etsen kısa zamanda bile çok yol katedersin canım

Günaydın Cansuyuu
Karbon diyeti yorumlarını okumuşsundur yapanlar memnun bakalım bizde deneyelim sonuç ne olacak

günaydın wishim benim

valla öyle girdik bakalım bi işe 1 hafta denicem nasıl gidiyor diye

bu arada cüzdanı kaptırmışızzz

şaka bi yana geçmniş olsun arkadaşım

günaydın wishim benim
valla öyle girdik bakalım bi işe 1 hafta denicem nasıl gidiyor diye
bu arada cüzdanı kaptırmışızzz
şaka bi yana geçmniş olsun arkadaşım

Denemekte fayda var herşeyi denedim bundan da kusur kalmayayımm
Evet ya gitti cüzdan teşekkür ederim içinde resmim vardı ben ona üzüldüm sevdicek de ona üzüldü

Salı olsa da ne kadar verebiliyorum bi görsem

günaydınlar
bugün sağlıklı beslenmeye başlıyorum tabi becerebilirsem :)
sabah için poça yerine evden getirdiğim beyaz peynirli çavdar ekmeğine yapılmış bir sandiviçle başlıyorum öğle içinse Allahkerim :)))

kızlarla kahvaltı ettik

ben şimdi yediklerimi yazcam wish de değerlerini yazcak dimi kızz

2 dilim domates
2 dilim peynir
yarım dilim kepekli ekmek
şekersiz çay

yaz wish yaz yaz yaz

kızlarla 100 gr peynir kaç dilim eder onu tartışıyorduk :26:

valla çalışan bayanlar için şu pohaça simit v.s olayı çok zor ama bende evden getirdiğimiz seninki gibi seçimlerin daha tok tuttuğuna inanıyorum

tebrik koydum sanaaaaaa

Bende cevap vermiceksin sanmıştım.:78:
Bende onun karbonhidrat çizelgesini çıkarttım.
2 ayda 16 kilo he Süpermiş kaptann
57 olurum harfi harfine uyarsam yatar kalkar sana dua ederim valla
çok rahat istediqin kiloya erişirsin bu diyetle..
büyük bir heyecanla başlamıştım bende..hergün baskülde düşen rakam beni havalara uçuruyordu...ogünleri unutamam..hayatım dönüm noktasıydı...bu arada dualarını her zaman beklerim cnm...

Öğlen:
1 domates = 6
1 Salatalık = 4
Yoğurt = 12

Toplam 22 ünite oldu
33 ünitem kalmıştı sabahtan bu demek oluyo ki akşama kadar 11 ünitem kaldı

canım öqünlerine et ekle lütfen...öqlen öqünün hiç olmamış..aç kalırsın bu şekilde..eqer evdeysen mutlaka çoba iç sebze yada et yemeqi ye..eqer dışardaysan ton balıqı al yanına(light olmasın)...yarım domates yarım salatalıkla birlikte fazlasıyla doyarsın ve tam bir öqün olmuş olur...arkasına bir bitki çayı hepsi bukadar...
ortimmm nerelerdesin kıss sen....ceee diyip kaçıyosun..dövecem haa...geçenlerde aklıma geldin napıyo acaba dedim..hatta topiqe yazacaktım nasılsa girmiyosun okumassın diye yazmadın...bazen 1-2 günlük giremediqimiz zaman hepimizin oluyor ama sen bi gittimi tozunu bile bulamıyoruz...özletme bitanem kendini bukadar...
diyet müş. hiz. benem her dakka danışabilirsin cnm..bu konuda mütevazilik yapamıcam gerçekten profesyonel oldum diyebilirm...telimide verebilirim anında ulaşmak istersen..
kızlar kardeşimi yolcu edicem kıbrısa ünv. için o yüzden çıkıcam 5 dk ya hepinizi öptüm
Allah kavuştursun cnm...kardeşinede başarılar dilerim..
canım btün bu ürünler takviyedir..hiçbiri birebir etkili olmaz sadece yardımcı olur..ama sana müsli ürünlerini önerebilirm...özellikle keten tohumlu olanı wc olayını ortadan kaldırıyor..yada keten tohumunu ara öqünlerde yoqurda karıştırıpta yiyebilirsin..
ya bana bilgi verin lüfffeeeennnn önerin diet nasıl yapıcam napmalıyım ben hayatımda hiç diet yapmadım ben
canım tuqba listeyi yayınlamış ordan yararlanabilirsin..
ohh ne güzel...bana bul öyle bi iş hem çalışayın hemde burda olayım...
ben takım kaptanıyım...şu yazdıqın şeyler geçici şeyler...bunların hepsini kafandan sil..beyninde işi bitirmen gerekiyro..sonrası kolay...bak ben 28 kilo verdim..ve senin yazdıqın hiçbirşeyi yapmadım..dengeli beslendim hiç aç kalmadım..bence saydıqın şeylerin hepsi bahane...eşinin olmaması vs...herşeyden önce sen diye bişey var...önce bişeyleri kendin için yapmalısın cnm...güne erken başla..bereket vardır günü ilk saatlerinde...kahvaltını erken yap...spnra çık biraz yürü...kendine zaman ayır...buraya gel sonrasında..arkadaşlarımızla sohbet et..mot,vasyon açısından bu son derece önemli..haftalık listemizi gördünmü ne güzel kilolar verdik biz..destek olarak elele geldik bugünlere..diyetin dışında herşeyi paylaştık..yeri geldik aqldık yeri gülmekten yerlere yattık...kardeş olduk..kimseye anlatamadıqımız şeyleri burda paylaştık..biz şimdi kocmaan bir aileyiz..ve bizi hiçkimse koparamaz...bizim her sabah buraya gelmek için birsürü nedenimiz var..burası bizim herşeyimiz oldu...ve buraya geldiqim gün hep söylüyorum hayatımın dönüm noktasıydı..iyiki bulmuşum burayı..bunca kiloyu vermemi buarya borçluyum...
şimdi sıra sende...hemen bugün kendine yepyeni bir sayfa aç..bambaşka bir hayatın olsun...bunu senden başkası yapamaz..kimseden bekleme...kendini sev...ve uzat elini bize sana yardımcı olalım..bulunduqun durumdan seni kurtaralım...1 sene sonra bu yazıları okurken bugünleri tatlı bir hatıra olarak görmeni ve gülümsemeni istiyorum...hadi canım gün bugündür...

kesinlikle haklısın cnm..bir an önce toparlanmalısın..
inşllah sonuçların güzel çıkar deryacım ama sana çookk kızıyorum..neden yoksun...bizi hiç özlemiyormusun...

evet tuqbacım bu liste ama bunu alıntıların arasına sıkıştırmışsın...çok kişi es geçebilir...tek olarak yayınlarsan daha etkili olur...

canım kepek ekmeqi yemiyoruz kansızlık yapıyor..tam buqday tahıllı yada çavdar kullanalım...
oranlara gelince;
1 domates 6 yarısı 3k...2 dilim yediysen 2 diyelim
peynirin 1 porsiyonu 1 karbon 3-4 dilimde yesen bu 1 karbondur
kepek ekmeqine gelince poşetli olan ekmeklerden alalım..arkasında oranları yazıyor...halk ekmek bayilerinden temin edebilirsiniz...hem daha saqlıklı..paketin arkasında 1 dilimin kaç karbon olduqu yazıyor ona göre hesaplamalısın...yoksa dilimden dilime fark eder bazı dilimler çok büyük oluyor bazıları küçük..

bu arada günaydın kızlarr...
alıntılara daldım günaydın diyemedim....

muazzez;
kuzuuuuuu kaybolmuşsun ortadan bakıyorumda....kıss bulamadınmı hala resimleri

günaydınnnnnnnnn güzell zayıfff vee çıtır hatunlarrr...
bu sabah aynaya baktığımda pdikolojik olsa gerek kendimi zayıflıyor gibi gördümm
dünkü menümü paylaşayımm sizde yorumlayınn

sabah: 1 ısırımlık ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim salam
1 fincan yeşil çay

15 dk tempolu yürüyüş
ve egzersiz hareketleri
bol bol su...

ara
1 ısırımlık muz

öğle
3 tane mercimek köftesi
bol salata ve yeşillik
1 fincan form çayı

ara
1 fincan yeşil çay

akşam
4-5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…