70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman kızlar cuma diyoruz bundan sonra di mi?
sonraki bildirim tarihimiz 10 nisan olarak kabul ediyoruz
güleysacım hava da güzel yürüyüş te yapçam bundan sonra
spora da varım diyorum :))

slm kizlar bugün kilo bildirmiyormuyuz????? ben 67 olmusum tekrar 68 ,67 gidip geliyom bakalim
dün aksam sadece beyaz lahanayi salata yaptim yedim bol limonlu aksamlai salata yiycem bakalim ne olcak acik acliktan uyumak zor oluyor ama hedefe ulasmam lazim.

tmm kızlar bundan snra bıldırım cuma gunlerı bugunden snra ilk bıldırım gunumuz 10 nısan hepmızıe hayırlı ugurlu olsun :)

svlkbr iyi gidiyorsun canim yaaa ? masallahhhhh???
özel birsey uyguluyormusun???

tsk ederım cnmmm hayır özel bişi uygulamıyorum dıkkat edıyorum o kadar hatta eskısı gıbı cokta dıkkat etmıyorum dun ınanılmaz kacırdım ama allahtan vermısım almamişim:lepi:

Kızlar merhaba, hafta sonu annemler umreden geldi ondan yazamaadım. Ama bu hafta almışım tabi adetliydim tatlılar pikolatalar derken 73.40 dan 74 e çıkmışım Sabah bir yumurta, 5 zeytin, biraz peynir bir dilim normal ekmek yedim arada bi form cubuk kraker yedim öğlene kadar. Ve şekersiz olmak üzere biri yeşil 2 si siyah 3 bardak çay ile 1 buçuk litre su içtim. Öğlem yemeğinde 2 parça balık bir kase çorba ve bir dilim kepekli ekmek yedim, yemekten sonra bir elma...

ben artık bu hafta başlıcam olmuyo bçle artık boğazımı tutmanın zamanı geldi çünkü
ankara ya bahar geldiiiiii

afiyet olsun arkadaşım ama sana bi dipnot
yumurta ile zeytini aynı öğünde tüketme çünkü kalorileri aynı (1 yumurta=5 zeytin)
farklı günlerde yersen daha iyi olur diye düşünüyorum
ve bunu da ben deil doktorlar söylüyo

bende bu 10 gun içinde cok dıkkat edıcem hatta 66a inicem inş herkes kendıne hedef belırlesın kızlar böle daha azımlı oluruz bence

saat 10,30 gibi elma yedim,az öncede öğle yemeğimi
yaklaşık 5 kaşık nohut (susuz),3 kaşık bulgur pilavı
menüde turşuda vardı ama ben çok sevmeme rağmen yemedim,malum vücuttan atması zor oluyo,ayrıca su topladığı için şişlikte yapıyo
bu arada metobolizma hızlandırıcı çayımıda elimden düşürmüyorum,gün boyu içiyorum
umarım bu 10 gün herkese iyi gelir kızlar iyice toparlanırız

günaydın kızlaaar.kilom 70.6 1 kg vermiştim hafta sonuna doğru tartılmıştım.bugün henüz tartılamıyorum akşama anca.kilomu bu şekilde alırsanız sevinirim.

hafta sonmum güzeldi.dikkat etmeye çok gayret ettim.
cumartesi öğleni etiform ve üzüm suyu ile geçiştirdim.,akşam yavuk sote ve çorba -salata üçlüsü

ğpazar kahvaltıda 2 dilim köy ekmeği.peybir domaates salatalık zeytinyağlı havuçsalatası

akşamda 3 dilim partates 1 parça et ve salata yedim.
1 avuç fındık ve irmik tatlısı

sabahta etiform ve yeşilçay
şimdi 4 yk. nohut(susuz) ve salata yedim

ve dün bir merkezle görüştüm haftada 3 gün 1 saatlik bi programa yazılacağım.
plates aerobik karışık bişiler.

yok ben sadece bu 10 gun içinde dedım kızlar yoksa ben mayısn 18ıne kadar 60 olmak ,stiyorummmm bu 10 gun içindede 66 olsam hıc fena olmucakk

Doğrudur canım ben pek kalori felan hesap edemiyorum ya. Ama bundan sonra ona da dikkat ederim. Benim önümdeki hedef 65, ondan sonra da 57 olacak :) İlk olarak 65 rabbim nasip kısmet ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…