70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar merhaba ben de kendimi bildim bileli 58-60 kiloydum dogumdan sonra inanilmaz bir sekilde kilo aldim en son kisin 85 i gorunce yeter artik dedim, cok yemek yiyen biri degilim duzensiz yiyordum hep, sonra yazin basindan beri rahatsizliklar yasadim derken su an 71 kiloyum boyum 169, ani kilo verisimin sebebini de gecen hafta ogrendim hipertiroidmisim tedaviye baslayinca kilo alindigini duydum bakalim gorcez.:26:

benden bugünlük bukadar canlar..dondurucuya atmak için bamya almıştım onları ayıklıyım..öqleden sonrada gezmeye gidicez kızımla

neden kimse benim menümü yorumlamıooo
neysee gidiyorum benn hoşçakalınnn

evet ilk yorum benden gelsin canım

kızların fikri nolur bilmem ama bana yediklerin az gibi geldi yada ben senden daha çok yiyorum o yuüzden özellikle sabah menün çok az domates salatalık haşlanmış yumurta ve ısırımlık değilde ekmeği dilim olarak tüketsen daha iyi olur bence

ya kızlar biliyorum geçmiş kalabalık oluyo gözden kaçıyo hepsi yetişmiyor ama şu arkadaşların menülerine biraz daha dikkat etsek iyi olacak bence

olur canım çok güzel olur yanınada bir ayran içtin mi gerçekten çok tok tutuyor..

eveeettt ozamna napıyoruz haftasonu markete gidip ayran depoluyoruz :)))

problem olmadığına çok sevindim canım

tavuklu salata işini ger-düş e sorcan

şaka bi yana bence olur canım

mc nin tavuklu salatası çok güzel ögle yemegi ok ozamn ya bide ben gün içinde 5 6 bardak yeşilçay içiyorum zararlımı acaba???

gerçi menü konusunda sizler kadar usta değilim ama sanki hepimiz yediklerimizi az paylaşır olduk ve diğer sohbetlerden paylaşılan menüler arada kaynıyor gidiyor

sizce ???

eveeettt ozamna napıyoruz haftasonu markete gidip ayran depoluyoruz :)))

mc nin tavuklu salatası çok güzel ögle yemegi ok ozamn ya bide ben gün içinde 5 6 bardak yeşilçay içiyorum zararlımı acaba???

bence sen doğru bildi,ğimiz gibi yeşil çayı 3 e indir onun yerine kalan kısmı değişik bitki çaylarına veya suya tamamla

gerçi menü konusunda sizler kadar usta değilim ama sanki hepimiz yediklerimizi az paylaşır olduk ve diğer sohbetlerden paylaşılan menüler arada kaynıyor gidiyor

sizce ???

bencede ama sırf kiloları düşünerek mi yaşıcaz arada tatalı acı şeylerde yaşıyoruz bunları paylaşmakta düzel bence

Domates: 2 ünite desek
Peyniri 1 üniteden sayıyorum
1 dilim beyaz ekmek 12 ise yarısı 6 kepek daha az olacağı için 3 ünite sayıyorum.
Şekersiz çay 0 ünite

Toplam 6 ünite toplamışsın canım

bu arada günaydın kızlarr...
alıntılara daldım günaydın diyemedim....

Günaydın kaptann ve güle güle kızınla dışarı çıkacakmışsın.
Verdiğin bilgiler için tekrar çok saol.
Ve hep dua ediyorum aklıma geldikçe emin olabilirsin

Genel olarak iyi canım 1 ısırmlık ekmek yemek yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek tüketmen daha mantıklı bence
Bitki çayları da içmişsinn
Eee sen olmuşsunnn

Günaydın ger-düşümmm
Sonunda çarşamba gününü gördük..
Form çayının bi etki zamanı var o zamanda wc de olmazsan geriye karın gurultusu ve gazı kalıyor
En azından bende etkisi böylee
Hadi kolay gelsin bakalım sanaa

Aaaaaaaaaaa:86::86:
Tebrik ettim ve de çok kıskandım ben korkumdan sabah tartılmadım akşam açken tartılırım bakalım kaç oldum.
Çok pis kıskancımdır bu aarada daha dün 73.5 um demiyo muydun sen.
Ne güzel gitmiş kiloooooo:76:
Karbona dün başlamamıştın dimi sen?

yediklerime bakmadan nere gittin aşk olsuuuunnnnnn

İş çıktı canım anca yazabildim

ben cikip ziyaretci olacam masallah topik cogalmis canim sIkILmiycak okur dururum sizi gizli gizli

Evet canım dünden bugüne çok kalabalık bakalım kaçı gerçekten burda kalacak

ben sabah suyu içemedim geç kalmıştım bende bi form çayı içtim zaten dün wcye çıkmamıştım. eşim ve oğlum evden gidiyolar ben de tek başıma kahvaltı yapamıyorum diy küçük bi kase tam tehıllı gevrek yağsız sütle yedim

wishim dilekimm

sağol kardiş okudum yazdıklarını bakalım mesai bitene kadar yediklerimi yazarım canım sen niyetlisin tabi akşam yemek planında ne var acaba

anneciğin hazırlar sana sende yazarsın bize

neyse canım şimdi bebişime doğru gitmem lazım 1 gibi geliyorum inş.
öpleden sonra yazışırız hepinizi öptüüüüüüüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…