canım kepek ekmeqi yemiyoruz kansızlık yapıyor..tam buqday tahıllı yada çavdar kullanalım...
oranlara gelince;
1 domates 6 yarısı 3k...2 dilim yediysen 2 diyelim
peynirin 1 porsiyonu 1 karbon 3-4 dilimde yesen bu 1 karbondur
kepek ekmeqine gelince poşetli olan ekmeklerden alalım..arkasında oranları yazıyor...halk ekmek bayilerinden temin edebilirsiniz...hem daha saqlıklı..paketin arkasında 1 dilimin kaç karbon olduqu yazıyor ona göre hesaplamalısın...yoksa dilimden dilime fark eder bazı dilimler çok büyük oluyor bazıları küçük..
valla çalışan bayanlar için şu pohaça simit v.s olayı çok zor ama bende evden getirdiğimiz seninki gibi seçimlerin daha tok tuttuğuna inanıyorum
tebrik koydum sanaaaaaa
:92: herkeslere günaydın :92:
hafta ortasına geldık yıneee :26:
ben bu hafta aniden regl olmanın ve stresın etkısıyle bıraz sarsıldım ama du bakalım nolcak :26:
şimcik ofisteyim 1 saat kadar sonra adlıyeye gecıcemdun akşam uzerı ıctıgım form cayının etkısı mı bılmem ama bagırsaklarımda sureklı bı hareketlenme var ama tık yok
ayrıca bugun antıbıyotıgımde son gunu ama dun aksamdan berı genzım tıkalı :26: iğneler bıttı ılaclar bıtıo bu hastalık nıye gecmıyo yaaaa
çok teşekkürler motivasyona inanılmaz ihtiyacım var ya çalışanlar için aslında öğle yemeği çok zor napcam bilmiyorum
:92: herkeslere günaydın :92:
hafta ortasına geldık yıneee :26:
ben bu hafta aniden regl olmanın ve stresın etkısıyle bıraz sarsıldım ama du bakalım nolcak :26:
şimcik ofisteyim 1 saat kadar sonra adlıyeye gecıcemdun akşam uzerı ıctıgım form cayının etkısı mı bılmem ama bagırsaklarımda sureklı bı hareketlenme var ama tık yok
ayrıca bugun antıbıyotıgımde son gunu ama dun aksamdan berı genzım tıkalı :26: iğneler bıttı ılaclar bıtıo bu hastalık nıye gecmıyo yaaaa
günaydınn
ya o form çayı beni mahfedio
dün misafirlikteydim ordada bitki çayı olarak sadece form varmış
içmez olaydımm
akşamdan beri wc den çıkamıyorum :26:
ve çok sancı yapıo bendee
canım bilmiyorum severmisin ama öğlenleri içecek olatak ayran tercih et yemek olarakda yanlış anlama ama maddi imkanlar ölçüsünde yiyorum ben.
gün oluyor döner yiyorum gün oluyor çubuk kreker ya gün oluyor evden getirdiğim bişeyler sorun olan çorba tüketememek ama onuda imkanım olursa dışardan alıyorum
çorbayı evden getirebilsem sıcak olsa ne güzel olacak dışarda bir kase çorbaya 4tl vermek zoruma gidiyor doğrusu
anaammm yarim gelmiş naber kısss
başladınmı karbona yoksa düşünme aşamasındamısın
maddi anlamda problem yok yemek kartım var ama bi işe yaramıyo çünkü etraftaki restoranlar çok yağlı yapıyolar yemegi bu gidişle evden getiricem ben bayılırım ayran yoğut süt peynir ama salata yesem tavuklu falan olur dimi???
bu arada günaydın kızlarr...
alıntılara daldım günaydın diyemedim....
muazzez;
kuzuuuuuu kaybolmuşsun ortadan bakıyorumda....kıss bulamadınmı hala resimleri
maddi anlamda problem yok yemek kartım var ama bi işe yaramıyo çünkü etraftaki restoranlar çok yağlı yapıyolar yemegi bu gidişle evden getiricem ben bayılırım ayran yoğut süt peynir ama salata yesem tavuklu falan olur dimi???
Yuh nasıl bilmez ya
Evet karbon akımı başlattım.Benimle birlikte başlayıp benden çok kilo verenler olur ben kilo veremezsem kendimi bi yerden atcam ona göre
Gazetelerde İstanbul da şişkoluktan bunalan kız kendini derin sulara bıraktı diye okursanız bilin ki benin
Gözünaydın canım hadi yaşadın babanla birlikte cısslar yemicen artık
Ne demek canım başlarsan söyle bakalım sen kaç kg vercen
Nette var canım yiyeceklerin belli değerleri var zayıflamak için günde 40-50 değer arasında tüketmen gerekiyor.
Yorumları okudum çoğu haftada en fazla 2 kg vermiş.
Denemediğim için net bişi diyemicem deneyip görcez
bilemedim canim yani baskent de olmiyan hicbiryerde olmaz düsüncesi istekeske bı hafta onceden fılan soyleseydın, ben hergun bakmama ragmen bulamamıstım hıc bı yerde, ev ve iş yolu üzerinde kac tane market gezdıgımı hatırlamıyorum vallaen sonunda mıgrostan aldım ben de, bı de begendıkte gormustum ama ordada benım ıstedıgım kalmamıstı :26:
hazır corbaların arkadasında kac karbon oldugu yazıyo, daha dohrusu cogu seyın paketınde karbon degerlerı zaten yazıyo, onlara dıkkat et bence
cekmecemde cabuk corba vardı bı tane sımdı bakıyorum, uzıernde 1 porsıyon oldugunu bunun 170 ml oldugu ve bu kadar mıktarda 14.7 g karbonhıdrat bulundugu yazıyoooo
iyilik canım sağol sendenn naberr..
başlıcam inşallahh ya daha yeni kalktım suyumu içiyorum sonra kahvaltımı edicem
ama başlıdığım gibi aksilik çıktı bir kaç gün evden uzağım nasıl yapıcam hiç bilmiyorum..
ve bugün tartıda 72.5 çıktım çook mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?