70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

erginimmmmm kaptanımmmm sağolasıınnnn

ben kepek çavdar karışık alıyordum bizim evin altındaki fırından bu sabah çıkmamış.

hani kesiyolarya fırında haa işte o dilimlerden yiyorum

ama napçam biliyomusun bizim burda halk ekmekleri yok ama marketlerde var o poşetli ekmeklerden gidip bakıcam değerine ve dilim büyüklüğüne

valla çalışan bayanlar için şu pohaça simit v.s olayı çok zor ama bende evden getirdiğimiz seninki gibi seçimlerin daha tok tuttuğuna inanıyorum

tebrik koydum sanaaaaaa

çok teşekkürler motivasyona inanılmaz ihtiyacım var ya çalışanlar için aslında öğle yemeği çok zor napcam bilmiyorum

:92: herkeslere günaydın :92:

hafta ortasına geldık yıneee :26:

ben bu hafta aniden regl olmanın ve stresın etkısıyle bıraz sarsıldım ama du bakalım nolcak :26:

şimcik ofisteyim 1 saat kadar sonra adlıyeye gecıcem dun akşam uzerı ıctıgım form cayının etkısı mı bılmem ama bagırsaklarımda sureklı bı hareketlenme var ama tık yok

ayrıca bugun antıbıyotıgımde son gunu ama dun aksamdan berı genzım tıkalı :26: iğneler bıttı ılaclar bıtıo bu hastalık nıye gecmıyo yaaaa

günaydınn
ya o form çayı beni mahfedio
dün misafirlikteydim ordada bitki çayı olarak sadece form varmış
içmez olaydımm
akşamdan beri wc den çıkamıyorum :26:
ve çok sancı yapıo bendee

çok teşekkürler motivasyona inanılmaz ihtiyacım var ya çalışanlar için aslında öğle yemeği çok zor napcam bilmiyorum

canım bilmiyorum severmisin ama öğlenleri içecek olatak ayran tercih et yemek olarakda yanlış anlama ama maddi imkanlar ölçüsünde yiyorum ben.

gün oluyor döner yiyorum gün oluyor çubuk kreker ya gün oluyor evden getirdiğim bişeyler sorun olan çorba tüketememek ama onuda imkanım olursa dışardan alıyorum

çorbayı evden getirebilsem sıcak olsa ne güzel olacak dışarda bir kase çorbaya 4tl vermek zoruma gidiyor doğrusu

o form çaylarının seçimi çok önemli canım

mesela ben ülserim olduğu için özellikle içinde sinameki olan çayları tüketemiyorum

kızlarr arka sayfada dünkü menüm var
yorumlarmısınız lütfenn
doğrularımı ve yanlışlarımı bilmek istiyorum:26:

günaydınn
ya o form çayı beni mahfedio
dün misafirlikteydim ordada bitki çayı olarak sadece form varmış
içmez olaydımm
akşamdan beri wc den çıkamıyorum :26:
ve çok sancı yapıo bendee

ben de wc den cıkamama durumu yok ama boyle bırden sancı gırıyo, sankı tuvalete koşmam gerekıyo gıbı ama hemen gecıverıyo anlamadım ben de :26:

maddi anlamda problem yok yemek kartım var ama bi işe yaramıyo çünkü etraftaki restoranlar çok yağlı yapıyolar yemegi bu gidişle evden getiricem ben bayılırım ayran yoğut süt peynir ama salata yesem tavuklu falan olur dimi???

günaydınnnnlar

dün yazamadım ama öğle gibi okumuştum. geçmiş çok uzun ohoooo:84: neyse bi ara gözden geçiririm. topik git gide kalabalık olmaya başlıyo birlikten güç doğacak onu hissediyorum. ben dünü yoğun geçirdim kaçamak filan yapmadım iyiydi. kendime hani oryantel yapanlar takılyo pullu adı neyse bilmiyom alırkende utandım zaten ondan aldım ve 30-40 dkka göbek attım. 30-40 dkka yürüdüm. gebelik testi yaptım sonuç ne var ne yok neyse anlamadım. bi olsaydım...

anaammm yarim gelmiş naber kısss

başladınmı karbona yoksa düşünme aşamasındamısın

iyilik canım sağol sendenn naberr..
başlıcam inşallahh ya daha yeni kalktım suyumu içiyorum sonra kahvaltımı edicem
ama başlıdığım gibi aksilik çıktı bir kaç gün evden uzağım nasıl yapıcam hiç bilmiyorum..
ve bugün tartıda 72.5 çıktım çook mutluyumm

olur canım çok güzel olur yanınada bir ayran içtin mi gerçekten çok tok tutuyor..

problem olmadığına çok sevindim canım

tavuklu salata işini ger-düş e sorcan

şaka bi yana bence olur canım

ay ne güldüm bende bi kere asma köprüden geciyorduk babama dursana reha muhtari cagrin atacam kendimi diyordum aklima geldi

bilemedim canim yani baskent de olmiyan hicbiryerde olmaz düsüncesi iste

gecmise fazla takilamadim kizlar is yerindeyim cikacam dün benimki izinliydin bilgisayarin basindan kalkmadi birde benim bilgisayar a girmeme gicik bilgisayari kizkaniyo delü

72.5 he süper valla bende çok sevindim

ben mi kaçırdım nereye gidiyorsun haberleşemicekmiyiz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…