zaten 5 tane zıyaretcımız varmış, kesın bızım topıkten bunlarda gırmeye üşenıp ordan okuyolar gızlı gızlı
ordan okuyacagına gel vatandaş geeeeeeeeeeeeeeeelll
kuzenime gidicem canım ordanda düğün var düğüne gidicem ancak pazar günü gelebilcem yani malesef internet falanda yok haberleşemicez72.5 he süper valla bende çok sevindim
ben mi kaçırdım nereye gidiyorsun haberleşemicekmiyiz yoksa
Aaaaaaaaaaa:86::86:
Tebrik ettim ve de çok kıskandım ben korkumdan sabah tartılmadım akşam açken tartılırım bakalım kaç oldum.
Çok pis kıskancımdır bu aarada daha dün 73.5 um demiyo muydun sen.
Ne güzel gitmiş kiloooooo:76:
Karbona dün başlamamıştın dimi sen?
valla bende anlamadım canım nasıl okadar çıktığımı çok şaşırdıminip çıkıyorum yine tartılıyorum aynı rakam giden su olsada çok mutlu etti valla beni ama nasıl gitti hiç anlamadım:44::44: bir kaç gün yokum umarım o verdiklerimi geri almam ekmek falan yemiyorum zaten biryere gitsemde yemeklerdnde okadar kilo almam dimi kızlarrrrrr
evet dün başladım dün sabah mısır gevreği yemiştim sabah sütle beraber o 29.birşeydi o beni baya tok tuttu birdaha anca akşam yedim ozmanda döner yedim dönerinde porsiyonu 0 hiç ekmek falan yememiştim birde yoğurt vardı semizotlu onun değeri kaç bilmiyorum ama 20 olsa anca 50yi topluyorum işte..
regldim dün bitti acaba ödemi ancamı attım daböyle çıktı:44:
bu sabahta bunları yedimmm
1 dilim kepek ekmeği kızarmış:3 ünite (wish kopya çektim sendenn dğru dimi)
2 kk peynir:1 ünite
yarım domates:3 ünite
yumurta yicektim kalmamışş
toplam 7 ünite kaldı 33 ünite
8 ziyaretçi kız ssibel çabuk topiğe geri dönziyaretçiler üyeliri geçtii
Evet canım dünden bugüne çok kalabalık bakalım kaçı gerçekten burda kalacak
hadi gözümüz aydın sağlıklada kucağına almak nasip olur inşallah.erkek dedim çünkü.oğluna bi kardeşi daha olacağını ile ilgili konuşma yaptığını ve onun bunun üzerine yorumunu yazmıştın.o mesajı okuduktan sonra erkek olacağı içime doğmuştu.kız abisi olmak güzel olsada ona yoldaş olacak bir erkek kardeşi olacağına gerçekten çok sevindimgreen mywish erkek demişsiniz ...
trendy tuğba kız demişsin...
Sonuç: Bir şehzade daha geliyor!!!!
green mywish erkek demişsiniz ...
menün eskilerden farksız.kötü değil ama eksik.hep atıştırmayla geçiştirmişsin menülerini.böyle olunca da belli bir süreden sonra vucut buna isyan eder vebir yerde patlar.daha düzenli ve dengeli beslenmeni tavsiye ediyorum.bak aynı dönemlerde diyete başladık ama sende hep kopmalar oldu.istersen sende diğer arkadaşlar gibi karbon diyetine başla.devam edemesen bile kısa süreli bi şoklama yapmış olursun.sonrada daha düzenli yemeye başlarsın.şurda max 1bilemedin 2 ayımız daha var.kış gelcek ve biz evlere tıkılacaz o dönem kilo vermek dahada zorlaşacak biçoğumuz için.bu yüzden şimdiden kendine bi düzen kur geçiştirmeye çalışma öğünlerinineden kimse benim menümü yorumlamıooo
neysee gidiyorum benn hoşçakalınnn
bence sen doğru bildi,ğimiz gibi yeşil çayı 3 e indir onun yerine kalan kısmı değişik bitki çaylarına veya suya tamamla
kızlarrr karnınızın üzerine yani tam göbeğinizin ve birazdaha altının falan elinizi üstüne bastırdığınız zaman kalp atışları veya nabız gibi işte neyse öyle şeyler varmı hissediyomusunuzz acil cvb çok stresliyiiiimmmmmmmmmmmmmm cvb verin hadiiii meraklardayıımm...
vucudun biçok yerinde nabzını hissedebiliyosun canım.hayırdır neden korktun :26:kızlarrr karnınızın üzerine yani tam göbeğinizin ve birazdaha altının falan elinizi üstüne bastırdığınız zaman kalp atışları veya nabız gibi işte neyse öyle şeyler varmı hissediyomusunuzz acil cvb çok stresliyiiiimmmmmmmmmmmmmm cvb verin hadiiii meraklardayıımm...
tamam ablacım hemen yayınlıyorummbu arada günaydın kızlarr...
alıntılara daldım günaydın diyemedim....
muazzez;
kuzuuuuuu kaybolmuşsun ortadan bakıyorumda....kıss bulamadınmı hala resimleri
aslında içime erkek doğmadı değil ama kimse kız dememiş arada kaynıyım dedimgreen mywish erkek demişsiniz ...
vucudun biçok yerinde nabzını hissedebiliyosun canım.hayırdır neden korktun :26:
ben hissediyorum valla canım hayırdır nolduu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?