70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebek kalp atışını duyabilmen için epey gelişmiş olması lazım ki öyle olsa buzamana kadar hissedersin.hem 2 farklı ritmde atış olmalı eşin o hassas kulaklarıyla bida dinlesin isterse ama içine kurt düşürme spralinde sorun olmuştur diye düşünüyosan hep böyle stres yaşayacağına bi kontrol ettir.sonuçta 1 sene geçti üzerinden bi doktor kontrolüne girsen her açıdan iyi olur.

cnm öle güzel anlatmışsın ki allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ay bi an özendim 4 çocuk

çıtır olan sensin canım hiç üstüme alınmıyorum

döverim seni hepimiz çıtırızz

benden bugünlük bukadar canlar..dondurucuya atmak için bamya almıştım onları ayıklıyım..öqleden sonrada gezmeye gidicez kızımla

bamya bitince aban gel fasulye ayıtlancakk resimleri bulamadım aramıcam aa delirdim beynim uyuştu bak bak :84: :84: :84: :84:

okurken cok duygulandim cok sevindim senin adina canim benim isyerinde olmazam aglardim kendimi zor tuttum.. sen demissin
Allah korusun kalbi delik deseler
Ya da 6 parnmakllı deseler
Aldırır mıydım?
Asla.....
benim arkadasima 6 aylik hamileyken kafasi gözükmüyo cok kücük aldirmamiz lazim demisler oda asla demis onda da kaburkanin oraya saklanmis kafasi simdi kizi 8 yasinda hic birsey i yok :97:
allah herseyin hayirlisini versin insallah annene niye söyliyemiyorsun kafama takildi :26:

1SENEM 2.AYDA dolucak canım yaa..spiralle bi sorunumda yok hani ağrı falan kayarsa ağrı olur öyle gelirsin demiştiiyaa eşim dinlemeden öncee ben eveligün anneme masaj yatağına yatmaya gitmiştim,karnımada titreyen bi alet var sıcakta oluyo terletiyoo,bide kızılötesi ışınlar veriyo vücudumuza yeşim taşı esası faydası orda amaaaan neyse işte ben onu karnıma koyar koymaz karnım acıdı sanki bi cisim var ve tı tık tık hızlı hızlı çarpıyo kalp atışı gibi nasıl ayağa fırladım bilemezsinanneme sordum olurmu orda nabız atışı gibi ..dedi bana olur tabi göbektede atar öyle normal yani diyince tekrar yattımm..ya bide annem dediki hamilelik şüphesi olanlar dahii yatmamalıymış zararı çok büyükmüş bebeğe vede yanına dahi sokmuyolarmış yatağın o dahada bi kötü yaptı beni ,,oyüzden dahada kötü hissediyorum,eşim sabah test alcaktı unutmuş öğlen gidiyim dedi şimdi tekrar uyudu öğlen alıp gelicek yapıcaam,,düşüncesi bile çok üzüyo beni yaa allahım inşallah yoktur..

bende çok duygulandım ,senin arkadaşında helal olsun vazgeçmemiş,yoksa neler olurmuş baksana şükür yarabbim herşeyin en güzelini nasip etsin bizlereee

biliyorum o yatakları.sen yine içini ferah tut bi test al sonra en yakın sağlık ocağına git bi sor neden niçin olabilir diye.:26:

sen kafaya cok takdigin icin öyle hisettiyorsundur canim spirale hamile kalan cok nadir diyorlar isallah istemedigin icin olmasin ama yesimin dediyi gibi bi konus bidaha doktorla belki rahatlada bilir seni canim :97:

birde sonradan epilepsie hastasi oldu cocukdan sonra sari hastaligi herhalde türkcesi simdi hamile kalmak istiyor olmuyo hap kulandigi icin eyer onlari dinleseydin simdi o cocugu da olmiycakdin allah belkide sinadi bilemesinki

yaa kızlar ben sizi cok özledimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

geldim işte,, size geldimm tekrardan.. eskisi kadar girmeye çalışıcam elimden geldiğince.. karışık bi dönemden geçtim biliosunuz, iş değişikliği ailemde ki sağlık problemleri fln yordu beni cok.. sırdaşlarımı özledimmm, kısçelerimi özledimmmm :)

buarada 61,9ları gören ben sizden uzak kaldığım müddette an itibariyle 63,5 kg ile geri döndüm

Hoşgeldin lequu,
Dün de ger-düş seni soruyordu
Geçmiş olsun bu arada teyzen nasıl oldu?
Yeni işine alışabildin mi??

slm ben daha önce bu topikte kilo vermiştim.şimdi 62 kiloyum.
yine bu topikte kilo vermek istiyorum.aranızda banada yer varmıki :97:

Şu karbon diyetini deneyelim kısçelerde ardından pirinç lapası diyetine girişelim
Onu da denemek lazm kilo verenler varmış

Kaptan: erginsena yardımcısı triendy21 kaptan listeyi hazırlayamadıgında triendy hazırlıyor

slm ben daha önce bu topikte kilo vermiştim.şimdi 62 kiloyum.
yine bu topikte kilo vermek istiyorum.aranızda banada yer varmıki :97:

bende dün katıldım cnm inşallah bende senin gibi kilo veririm sende hoşgeldinnn

Selam Nasilsiniz ? Son hizda rejime devam.. 1 kilo vermisim ama nasil degistircem bilmiyorum cizelgeyi ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…