70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hıı tamam canım sağol biz nasıl listeye dahil olucaz bu durumda erginsena ya mı yoksa triendy21 me bildiricez :44:

slm canım teldeydim.diyet iyi gidiyo aç 63 tüm şimdi 62 olmuşum.sen neler yapıyosun diyetle ilgili

benim de iyi gidiyo bakalım 58 leri gördüm çok şükür hedefe doğru gidiyorum

nasılsınız çıtır çıtırlar geçmişe bakamdım bi ara okuyup gelicem ben mönüyü yazim yazmadımmı suçlu hissediyom kendimi

sabah:iki tane boyoz almıştım canım çekti birini yeim
ara:10 adet fındık
öğle :kalan bir boyozu götürdüm canım bişeyler istemiyor bu ara
ara:siyh üzüm
akşam sadece yoğurt ydim az olmuş imi ama mide bulantım var hafif canım bişey istemiyor akşam iki top dondurmayı aldım önüme sevinçle götüreceğim mideye hoooop içim kalktı dondurmayı kaldırdım göresim gelmedisonrda sbaha kadar su içtim bol bol işte böle ben şimdi çıkıyorum bi ara geçmişi okuyup alıntı yapıcam nasipse görüşürüz çıtırlar seviyom be sizi bu arada tartıya çıktım şok 1 kilo vermişim yuppiii

hıı tamam canım sağol biz nasıl listeye dahil olucaz bu durumda erginsena ya mı yoksa triendy21 me bildiricez :44:

benim de iyi gidiyo bakalım 58 leri gördüm çok şükür hedefe doğru gidiyorum

nekadar zamnda gördün 58 i ???

tekrardan merhaba :92:

sabah bişiden bahsetmeyı unutmusum sıze, dun aksam callen yapayım dedım, giydim üziermerahat bısıler taktım cd mi, basladım bır ıkı derken aay bı sıkıldım bı sıkıldım, ozellıkle su bacak hareketlerınde ayagını yuksege koyup yapıyo ya bısıler amanınnnnnnnnnnnnnnn sonra bi sutun tutup 3 santım asagı pelvısı kaldır 3 santım asagı pelvısı kaldır vs vs, yok dedım ya ben bunları yapamammm:26:

hıc huyum deıldır basladıgım bıseyı bıtırmeden bırakmak, ama callenı bıraktım valla, gıttım bı duş aldım onun yerıneee:26:

belenay ve callen yapan herkesi tebrık edıyorum vallaaaa nası yapabılıyolar hayret ettımmm

Belenayımm tebriklerrr
1 kg da gitmişş
Sonra gelsin bebişş

Bu haftada sena abla yoktu sanırım triendy ye bildirim yapılcaktı.
Tuğba gelince cevap yazar size..
Biliyorsunuzdur zaten ilk hafta listenin altına ekleneceksiniz.
2. hafta listedesiniz

Hoşgeldin lequu,
Dün de ger-düş seni soruyordu
Geçmiş olsun bu arada teyzen nasıl oldu?
Yeni işine alışabildin mi??

hoşbuldum cnmm yaa, gerdüşşşüm benim vefalı arkadaşım ya özelden de yazmış bana..
teyzem dün ilk ameliyatını oldu, kasıktan girip beyin damarlarını daralttılar, 48 saati atlatırsa kurtulma sansı yüksek, su an hayati riski devam ediyor, bekliyoruzz duaetmekten baska bişi gelmiyo elimizden..
yeni işimi de ne sen sor ne ben anlatiiim :) cok yogunnn cok karmaşıkk 5 hafta oldu ama daha alışamadm tam ama maaşı alınca herşeyi unutuyorum cok şükür :)

bebekimmmmmmm özledimmmmm

bebekimmmmmmm özledimmmmm

nerdesin sen bakayımmmmmmmm, kızayım bıraz sanaaa bı gırıyosun bundan sonra yanınızdayım dıyosun ertesı gun yıne pırrr dıye ucuyosun bı daha da ortalarda gozukmuyosun onceden gunduz gıremesen aksam netbooktan bısıler yazmaya calısıyodun, merakta bıraktın bızı :26:

bı de en son hastalıklardan fılan bahsettın,insanın aklına turlu turlu sey gelıoo :26:

teyzen ıcın dua edelım bız de, inş kısa zmnda saglıgına kavusur

sen yokken denız de geldı, tatılı bıttı tabı ama gunduz okulda oluyo kacamak gırıyo, bak dün o da ugramadı hıc, eve gelınce yazıyo bısıler o da sordu senı özlemişşşş

sen anlat bakalım, iş nası, iş ortamı nası, sen nasılsın, bıçkın delikanlı enişte beyimiz nasıllarrr

Herkese selam
Buqün eşim evde o yüzden diyetime ne kadar sadık kalabilirim bilmiyorum...
Gerçi dün misafirlikteydim ve diyetime çok sadık kaldım çok şükür:)

sabah kahvaltıdan önce 15 dk tempolu yürüyüş yaptım
ve 5dk da egzersiz hareketleri yaptım
kahvaltımda
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yeşil çay
yarım salatalık
yarım domates
2-3 çatal peynir
1 dilim salam
1 dilim kaşar
2 çatal (tereyağ ile kırılmış) peynirli yumurta

ara
1 litre su

öğle
1 kase çorba

ara
1 muz

akşam
belli değil ne yiyeceğim
yediğim zaman yazarım

Son düzenleme:

ya nerde bu liste baktım baktım bulamadım

ya haklısın tatlım yaa hep bi niyetleniyorumm ama olmuyo, inanırmısın okdr yogun ki işler sabah 5.45de kalkıyorum, 8de mesaim başlıyo, akşam mesaiye kalırsam eve gelmem 9u buluyo 10da 11de de yatıorum zaten, benim iş deiştirince oturmuş düzenim bozuldu yaa adepte olamadm hala, temizlik de yapmıyomm yemek de yapmıyomm arkadaşlarımı arayp sormuyom kkya gelmiyom böle bi mal bişi oldum cıktım,diyet fln da hakgetire zaten 64e kdr cıktım, bildiğin saldım kendimi beni toparlamanız için size geldimm bir umutt :26:

walla işte bahsettiğim gibi yogun cok, alışmaya calısıyorum, dedim ya adapte olmam lazım hayata tekrardan

enişte bey de naapsın benim kahrımı cekip duruyoo, herşeye ona patlıyom bu dönemde, oda darlanmış durumda hayırlısı bakalımm

3 ayda canım ben geçen yıl vermştim bu kiloları fakat dikkat etmeyince 6.5 kilo geri aldım şimdi de ramazanda başladım yarım kilo kaldı çıtayı yükselttim 55 kilo olmayı hedefliyorum

inşallah hedeflediğin kiloya düşersin ama ben verebilcekmiyim acaba bu hafta nolcak bakalım

merhaba kızlar nasılsınız
kahvaltımı yeni yaptım
1dilim ekmek
1domates
1zeytin
biraz peynir
birazda fırında patates(yarım patates kadar)
ve çay
biraz sonrada yeşil çayımı içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…