Şu karbon diyetini deneyelim kısçelerde ardından pirinç lapası diyetine girişelim
Onu da denemek lazm kilo verenler varmış
Kaptan: erginsena yardımcısı triendy21 kaptan listeyi hazırlayamadıgında triendy hazırlıyor
slm canım teldeydim.diyet iyi gidiyo aç 63 tüm şimdi 62 olmuşum.sen neler yapıyosun diyetle ilgili
slm canım 262 kcl almışsın fazla değil bence
hıı tamam canım sağol biz nasıl listeye dahil olucaz bu durumda erginsena ya mı yoksa triendy21 me bildiricez :44:
benim de iyi gidiyo bakalım 58 leri gördüm çok şükür hedefe doğru gidiyorum
Hoşgeldin lequu,
Dün de ger-düş seni soruyordu
Geçmiş olsun bu arada teyzen nasıl oldu?
Yeni işine alışabildin mi??
tekrardan merhaba :92:
sabah bişiden bahsetmeyı unutmusum sıze, dun aksam callen yapayım dedım, giydim üziermerahat bısıler taktım cd mi, basladım bır ıkı derken aay bı sıkıldım bı sıkıldım, ozellıkle su bacak hareketlerınde ayagını yuksege koyup yapıyo ya bısıler amanınnnnnnnnnnnnnnnsonra bi sutun tutup 3 santım asagı pelvısı kaldır 3 santım asagı pelvısı kaldır vs vs, yok dedım ya ben bunları yapamammm:26:
hıc huyum deıldır basladıgım bıseyı bıtırmeden bırakmak, ama callenı bıraktım valla, gıttım bı duş aldım onun yerıneee:26:
belenay ve callen yapan herkesi tebrık edıyorum vallaaaanası yapabılıyolar hayret ettımmm
nekadar zamnda gördün 58 i ???
bebekimmmmmmm özledimmmmm
Belenayımm tebriklerrr
1 kg da gitmişş
Sonra gelsin bebişş
Bu haftada sena abla yoktu sanırım triendy ye bildirim yapılcaktı.
Tuğba gelince cevap yazar size..
Biliyorsunuzdur zaten ilk hafta listenin altına ekleneceksiniz.
2. hafta listedesiniz
nerdesin sen bakayımmmmmmmm, kızayım bıraz sanaaabı gırıyosun bundan sonra yanınızdayım dıyosun ertesı gun yıne pırrr dıye ucuyosun bı daha da ortalarda gozukmuyosun onceden gunduz gıremesen aksam netbooktan bısıler yazmaya calısıyodun, merakta bıraktın bızı :26:
bı de en son hastalıklardan fılan bahsettın,insanın aklına turlu turlu sey gelıoo :26:
teyzen ıcın dua edelım bız de, inş kısa zmnda saglıgına kavusur
sen yokken denız de geldı, tatılı bıttı tabı ama gunduz okulda oluyo kacamak gırıyo, bak dün o da ugramadı hıc, eve gelınce yazıyo bısıler o da sordu senı özlemişşşş
sen anlat bakalım, iş nası, iş ortamı nası, sen nasılsın, bıçkın delikanlı enişte beyimiz nasıllarrr
3 ayda canım ben geçen yıl vermştim bu kiloları fakat dikkat etmeyince 6.5 kilo geri aldım şimdi de ramazanda başladım yarım kilo kaldı çıtayı yükselttim 55 kilo olmayı hedefliyorum
ya nerde bu liste baktım baktım bulamadım
inşallah hedeflediğin kiloya düşersin ama ben verebilcekmiyim acaba bu hafta nolcak bakalım
vermesen de devam et pes etmek yok illaki bi gün istediğin kiloya ulaşacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?