ya haklısın tatlım yaa hep bi niyetleniyorumm ama olmuyo, inanırmısın okdr yogun ki işler sabah 5.45de kalkıyorum, 8de mesaim başlıyo, akşam mesaiye kalırsam eve gelmem 9u buluyo 10da 11de de yatıorum zaten, benim iş deiştirince oturmuş düzenim bozuldu yaa adepte olamadm hala, temizlik de yapmıyomm yemek de yapmıyomm arkadaşlarımı arayp sormuyom kkya gelmiyom böle bi mal bişi oldum cıktım,diyet fln da hakgetire zaten 64e kdr cıktım, bildiğin saldım kendimibeni toparlamanız için size geldimm bir umutt :26:
walla işte bahsettiğim gibi yogun cok, alışmaya calısıyorum, dedim ya adapte olmam lazım hayata tekrardan
enişte bey de naapsın benim kahrımı cekip duruyoo, herşeye ona patlıyom bu dönemde, oda darlanmış durumda hayırlısı bakalımm
Cuma gününde yazılanlara bakarsan görebilirsin canım.
biraz değişiklik ii gelir diye düşünüyorum kızlar ve saçlarımı boyatmak istiyorum...
şuan dipleri gelmiş sarıyım, resim de eklicemmm, şu bakır rengi gidermi bana ne dersiniz, yoksa sarı da devam mı ediyimm.. yoksa yepyeni fikirleriniz de var mı varsa açığım :)
şimdikiii
Eki Görüntüle 256245
Eki Görüntüle 256246
istediğim renk ?????
Eki Görüntüle 256247
Sorunlarını sende biliyorsun canım neden kilo aldıgını da
Dolayısıyla operasyon yaptırsan da sen değişmediğin sürece o kilolar hep gelecek.
Ve vucudun deforme olacak..
Bi spor salonuna yazıl derim ben lipo falan düşündüğüne göre durumun iyi.
Havuzlu falan güzel bir salona yazılırsan hem snn icinde harekt ve degisiklik olur kendine gelmen için bir fırsat olur.
Evde dura dura sürekli eşofman giymekten insan kendini şişman bile görmüyor.
Hazır eşinde şehirdısında işleri varmış salona yazıl derim ben..
dünkü menü kötüydü yorumladım zaten.ama bugün ki gerçekten muhteşem canım akşamda bi sebze yemeği yanında salata yada yoğurt muhteşem olur.hep böyle devam et...Herkese selam
Buqün eşim evde o yüzden diyetime ne kadar sadık kalabilirim bilmiyorum...
Gerçi dün misafirlikteydim ve diyetime çok sadık kaldım çok şükür:)
sabah kahvaltıdan önce 15 dk tempolu yürüyüş yaptım
ve 5dk da egzersiz hareketleri yaptım
kahvaltımda
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yeşil çay
yarım salatalık
yarım domates
2-3 çatal peynir
1 dilim salam
1 dilim kaşar
2 çatal (tereyağ ile kırılmış) peynirli yumurta
ara
1 litre su
öğle
1 kase çorba
ara
1 muz
akşam
belli değil ne yiyeceğim
yediğim zaman yazarım
ya haklısın tatlım yaa hep bi niyetleniyorumm ama olmuyo, inanırmısın okdr yogun ki işler sabah 5.45de kalkıyorum, 8de mesaim başlıyo, akşam mesaiye kalırsam eve gelmem 9u buluyo 10da 11de de yatıorum zaten, benim iş deiştirince oturmuş düzenim bozuldu yaa adepte olamadm hala, temizlik de yapmıyomm yemek de yapmıyomm arkadaşlarımı arayp sormuyom kkya gelmiyom böle bi mal bişi oldum cıktım,diyet fln da hakgetire zaten 64e kdr cıktım, bildiğin saldım kendimibeni toparlamanız için size geldimm bir umutt :26:
walla işte bahsettiğim gibi yogun cok, alışmaya calısıyorum, dedim ya adapte olmam lazım hayata tekrardan
enişte bey de naapsın benim kahrımı cekip duruyoo, herşeye ona patlıyom bu dönemde, oda darlanmış durumda hayırlısı bakalımm
canım teyzen için inşallah hayırlı haberler getirirsin bizlere.bu arada saç rengi gayet hoş kuaför tutturursa muhteşem olur.zaten güzele ne yakışmazbiraz değişiklik ii gelir diye düşünüyorum kızlar ve saçlarımı boyatmak istiyorum...
şuan dipleri gelmiş sarıyım, resim de eklicemmm, şu bakır rengi gidermi bana ne dersiniz, yoksa sarı da devam mı ediyimm.. yoksa yepyeni fikirleriniz de var mı varsa açığım :)
şimdikiii
Eki Görüntüle 256245
Eki Görüntüle 256246
istediğim renk ?????
Eki Görüntüle 256247
biraz değişiklik ii gelir diye düşünüyorum kızlar ve saçlarımı boyatmak istiyorum...
şimdikiii
Eki Görüntüle 256245
Eki Görüntüle 256246
istediğim renk ?????
Eki Görüntüle 256247
kızzzzzzzz o avatardaki foto ne oyleeee, hu huuuuuuuuuuuuuuutam fotonuda kaybetmısken al bunu yolla işte askerıneee
dün görmeyince merak etmiştimgünaydınnnnlar
dün yazamadım ama öğle gibi okumuştum. geçmiş çok uzun ohoooo:84: neyse bi ara gözden geçiririm. topik git gide kalabalık olmaya başlıyo birlikten güç doğacak onu hissediyorum. ben dünü yoğun geçirdim kaçamak filan yapmadım iyiydi. kendime hani oryantel yapanlar takılyo pullu adı neyse bilmiyom alırkende utandım zatenondan aldım ve 30-40 dkka göbek attım. 30-40 dkka yürüdüm. gebelik testi yaptım sonuç ne var ne yok neyse anlamadım. bi olsaydım...
geçmiş olsun canımkizlar merhaba ben de kendimi bildim bileli 58-60 kiloydum dogumdan sonra inanilmaz bir sekilde kilo aldim en son kisin 85 i gorunce yeter artik dedim, cok yemek yiyen biri degilim duzensiz yiyordum hep, sonra yazin basindan beri rahatsizliklar yasadim derken su an 71 kiloyum boyum 169, ani kilo verisimin sebebini de gecen hafta ogrendim hipertiroidmisim tedaviye baslayinca kilo alindigini duydum bakalim gorcez.:26:
hayırlı olsun canımkızlarr dün günlük açtım bendee yorumlarınızı beklerimm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/469989-yarimm1in-diyet-gunlugu.html
hoş geldinnslm ben daha önce bu topikte kilo vermiştim.şimdi 62 kiloyum.
yine bu topikte kilo vermek istiyorum.aranızda banada yer varmıki :97:
hoşgeldinbende dün katıldım cnm inşallah bende senin gibi kilo veririm sende hoşgeldinnn
Bebeğini kucağına alırken kilolarını da kaybedip çıtır anne olucannasılsınız çıtır çıtırlar geçmişe bakamdım bi ara okuyup gelicem ben mönüyü yazim yazmadımmı suçlu hissediyom kendimi
sabah:iki tane boyoz almıştım canım çekti birini yeim
ara:10 adet fındık
öğle :kalan bir boyozu götürdüm canım bişeyler istemiyor bu ara
ara:siyh üzüm
akşam sadece yoğurt ydim az olmuş imi ama mide bulantım var hafif canım bişey istemiyor akşam iki top dondurmayı aldım önüme sevinçle götüreceğim mideye hoooop içim kalktı dondurmayı kaldırdım göresim gelmedisonrda sbaha kadar su içtim bol bol işte böle ben şimdi çıkıyorum bi ara geçmişi okuyup alıntı yapıcam nasipse görüşürüz çıtırlar seviyom be sizi bu arada tartıya çıktım şok 1 kilo vermişim yuppiii
sen dur topıkte de yıne motıve olursun, düzenini oturtmaya calış ama 5.45te kalkmakta cok zor yaa :26: sen bı caresını bulursun, azımlı bı ısna oldugunu hepımız bılıyoruz
iş değişikliği zor ya ben de ekonomık yonden dusunuyorum bu aralar sık sık ama işte yenı bı yer yenı bı ortam yenı duzen yenı patron yenı claısma arkadasları valla gozumu korkutuoooo :26: boyle bı seye hazır deılmısım gıbı gelıyoo:26: bakalım nolcak benım halımdee...
kızzzzzzzz o avatardaki foto ne oyleeee, hu huuuuuuuuuuuuuuutam fotonuda kaybetmısken al bunu yolla işte askerıneee
canım ben ılk bnoyattıgın zmnlarda da bakır renklerı tavsıye etmıstım sana ama benım dedıgım daha koyu tonlardı, bence bakır da cok acık boyatma ömrü cok kısa olur 2-3 yıkamada akar gıder cok ugrasırsın altı su an sarı oldugu ıcın.. bıraz daha koyu bakırlar dene onlarda 2-3 yıkamaya acılıp ıstedıgın tonlara gelıyolar
dünkü menü kötüydü yorumladım zaten.ama bugün ki gerçekten muhteşem canım akşamda bi sebze yemeği yanında salata yada yoğurt muhteşem olur.hep böyle devam et...
canım teyzen için inşallah hayırlı haberler getirirsin bizlere.bu arada saç rengi gayet hoş kuaför tutturursa muhteşem olur.zaten güzele ne yakışmaz
Canım ben palettenin tarçın bakırını öneririm. Aktıktan sonra bile güzel duruyor.
Eski saç rengim bak koyayım resmini.
İlk boyandığında;
Eki Görüntüle 256261
Aktıktan sonra;
Eki Görüntüle 256262
kızlarrrr ne zmandır yoktum bildirimi yaptım kayboldum haa
ankaranın suyundan mı havasından mı ne kilo vermem durdu malesef....ölümüne yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ama yok:18:
bugun azimle tekrar başladım
tırnak mantarı olmuşum sinir oldumtırnaklarımın kimisi deriden ayrı takılıo ilaca başladım. evim buz gibi dışarsı sıcak hasta oldum antibiyotik kullanıyorum
pantolon aldım oxxodan lanet pantolonlar hep dar paça ya da hepten bol her türlü şişman görünüyorum yani.anca oxxo pakladı beni sinir oldum ondandır bu azmimmmm
dünkü menü kötüydü yorumladım zaten.ama bugün ki gerçekten muhteşem canım akşamda bi sebze yemeği yanında salata yada yoğurt muhteşem olur.hep böyle devam et...
canım teyzen için inşallah hayırlı haberler getirirsin bizlere.bu arada saç rengi gayet hoş kuaför tutturursa muhteşem olur.zaten güzele ne yakışmaz
güdük olduğumdan pantolan tadilattacanım oncelıkle gecmıs olsun
bu aralar bende de pantolon bakma durumu var, ben de baktım haftasonu bıraz ama heryerde havuç pantolonlardan var, bel absen kısmı bol pileli fılan pacaya dogru daralanlardan, tabı ben de zaten kalca ve basen sorunu oldugundan onlarla ıkı katı buyukluge ulasıyolar, gercı bı tane var oyle pantolonum daha kılolu gostermesıne ragmen gıyıyorum ama bu defa duzgun bısı olsun işe gelırken rahatca gıyeyım ıstıyorum,oxxo benımde aklıma geldı ama sen madem almıssın sana sorayım, modelı nasıl, fıyatlar nasıl ve hatta ekleyebılırsen bı fotosunu eklesene bızeee :44:
baska nerelere bakabılırım fıkrı olan varsa da onerılerını beklıyorumbu arada ben işe gelırken de olsa o normal kumaş pantolonlardan gıyemıyorumcunku sevmıyorum anca bıraz kanvas tarzı olcak ya da spor kesim filan olcak:26:
güdük olduğumdan pantolan tadilatta
oxxo nun internet sitesinden online kargosuz alışveriş yapılıyor modellere de bakabilirsin.ancak beden sıkıntısı var large her renkte yok mağazalarda da aynı sorun var.fiyat 59 tl model boru paça.ayrıca çok hoş oturan ve paçalara doğru genişleyen bir kot vardı o da aynı fiyat ama ev arkadaşım aldı aynısından bana nasip olamadı o yüzden
kotona batik e zaraya baktım ama yok malesef....yanlız lcw de olabilir bak istersen oraya kullanışlı ve daha uygun fiyatlı şeyler oluyo ben ev eşofmanlarıı hep ordan alırım
kotona ve zaraya baktım kızılaydakı magazalarına, kotonda hep klasık tarz kumaş pantolonlar var ben spor kesım sevıyorum, hatta kanvas tarzı pantolonlarla rahat edıyorum, zaraya da baktık onunda bedenlerı cok kucuk oluyo, 40 beden pantolonun poposu bı karıs oluyo, kociş bile bu nası 40 beden ya dıyooosonra lcw ye baktık ordada begenemedımmmm :26: ee daha ne olsun dıyeceksınnnnn
aay sınır oluyorum işte boyle bı seye ıhtıyacım var ya ınatla bulamıyorum, buldugumu da begenemıyorum, ıhtıyacım olmasa on yerde onume cıkar, on tane sey begenırım
An itibariyle topiğin tek sakinimmm:82:
Yehhuuuuuu:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?