70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen işyerinin verdiği yemeği yedim sanırım porsiyon olarak çıkartıyorlar

bulgur pilavı
ızagara tavuk şiş
yarım yağlı yarım bardak ayran

değerlerini hesaplarım sonra gerçi zaten wishin işi bu hıh banane

biraz değişiklik ii gelir diye düşünüyorum kızlar ve saçlarımı boyatmak istiyorum...
şuan dipleri gelmiş sarıyım, resim de eklicemmm, şu bakır rengi gidermi bana ne dersiniz, yoksa sarı da devam mı ediyimm.. yoksa yepyeni fikirleriniz de var mı varsa açığım :)

şimdikiii

istediğim renk ?????

Eki Görüntüle 256247

sen dur topıkte de yıne motıve olursun, düzenini oturtmaya calış ama 5.45te kalkmakta cok zor yaa :26: sen bı caresını bulursun, azımlı bı ısna oldugunu hepımız bılıyoruz

iş değişikliği zor ya ben de ekonomık yonden dusunuyorum bu aralar sık sık ama işte yenı bı yer yenı bı ortam yenı duzen yenı patron yenı claısma arkadasları valla gozumu korkutuoooo :26: boyle bı seye hazır deılmısım gıbı gelıyoo:26: bakalım nolcak benım halımdee...

Cuma gününde yazılanlara bakarsan görebilirsin canım.

kızzzzzzzz o avatardaki foto ne oyleeee, hu huuuuuuuuuuuuuuu tam fotonuda kaybetmısken al bunu yolla işte askerıneee

canım ben ılk bnoyattıgın zmnlarda da bakır renklerı tavsıye etmıstım sana ama benım dedıgım daha koyu tonlardı, bence bakır da cok acık boyatma ömrü cok kısa olur 2-3 yıkamada akar gıder cok ugrasırsın altı su an sarı oldugu ıcın.. bıraz daha koyu bakırlar dene onlarda 2-3 yıkamaya acılıp ıstedıgın tonlara gelıyolar

Evet, ilk işim güzel bir arastırmaya girmek olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
dünkü menü kötüydü yorumladım zaten.ama bugün ki gerçekten muhteşem canım akşamda bi sebze yemeği yanında salata yada yoğurt muhteşem olur.hep böyle devam et...

canım teyzen için inşallah hayırlı haberler getirirsin bizlere.bu arada saç rengi gayet hoş kuaför tutturursa muhteşem olur.zaten güzele ne yakışmaz

Canım ben palettenin tarçın bakırını öneririm. Aktıktan sonra bile güzel duruyor.
Eski saç rengim bak koyayım resmini.

İlk boyandığında;

Aktıktan sonra;

dün görmeyince merak etmiştim
geçmiş olsun canım
hayırlı olsun canım
slm ben daha önce bu topikte kilo vermiştim.şimdi 62 kiloyum.
yine bu topikte kilo vermek istiyorum.aranızda banada yer varmıki :97:
hoş geldinn
bende dün katıldım cnm inşallah bende senin gibi kilo veririm sende hoşgeldinnn
hoşgeldin
Bebeğini kucağına alırken kilolarını da kaybedip çıtır anne olucan

Alışverişe gidiyorum sonra görüşürüz kızlar

ay nette sorun var sureklı gıdıyooooo tam sayfa yenılıycem basıyorum, baglantı yok dıye, sadece kk'y lamı ılgılı dıye baktım ama yok facebooka gırıncede aynı seyı yapıooo

kızlarrrr ne zmandır yoktum bildirimi yaptım kayboldum haa
ankaranın suyundan mı havasından mı ne kilo vermem durdu malesef....ölümüne yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ama yok:18:
bugun azimle tekrar başladım
tırnak mantarı olmuşum sinir oldum tırnaklarımın kimisi deriden ayrı takılıo ilaca başladım. evim buz gibi dışarsı sıcak hasta oldum antibiyotik kullanıyorum
pantolon aldım oxxodan lanet pantolonlar hep dar paça ya da hepten bol her türlü şişman görünüyorum yani.anca oxxo pakladı beni sinir oldum ondandır bu azmimmmm

canım yaa varya 6.20de geçiyo servis, ağustosta bile kalktıgımda nerdeyse karanlık oluyo hava :S
ben ne kdr istekli bir şekilde iş deiştirdiğim halde bocaladım, emin olmadan karar verme aman diyim.. insanın tüm hayat düzeni işinin üzerinde kuruluymuş ben bunu anladım bunu gördüm walla,
bakır tonlarını topikten diyen cok oldu canm ama koyusundan korkuyomm teyze kızılı gibi olsun istemiyom, senin dediğin tonlar neler resim isterim :)

canımm benimm cok teşekkür ederim, allah ihtiyacı olan herkese acil şifa versin inşallah..
yakısır diye umud ediyorumm bgn gitcem sanırım :)

renkler bi iimiş walaa da ben cesaret edemem kendim boyamaya, diplerim koyu kestane kuaför bile ton farkını zor kapıyo boya yaparken ilk boyamdan sonra taktik alabilirim ama senden..

canım oncelıkle gecmıs olsun

bu aralar bende de pantolon bakma durumu var, ben de baktım haftasonu bıraz ama heryerde havuç pantolonlardan var, bel absen kısmı bol pileli fılan pacaya dogru daralanlardan, tabı ben de zaten kalca ve basen sorunu oldugundan onlarla ıkı katı buyukluge ulasıyolar, gercı bı tane var oyle pantolonum daha kılolu gostermesıne ragmen gıyıyorum ama bu defa duzgun bısı olsun işe gelırken rahatca gıyeyım ıstıyorum,oxxo benımde aklıma geldı ama sen madem almıssın sana sorayım, modelı nasıl, fıyatlar nasıl ve hatta ekleyebılırsen bı fotosunu eklesene bızeee :44:

baska nerelere bakabılırım fıkrı olan varsa da onerılerını beklıyorum bu arada ben işe gelırken de olsa o normal kumaş pantolonlardan gıyemıyorumcunku sevmıyorum anca bıraz kanvas tarzı olcak ya da spor kesim filan olcak:26:

beğenmene sevindim
ok akşam sebze yemeği ve yoğurt yerim cnm

güdük olduğumdan pantolan tadilatta
oxxo nun internet sitesinden online kargosuz alışveriş yapılıyor modellere de bakabilirsin.ancak beden sıkıntısı var large her renkte yok mağazalarda da aynı sorun var.fiyat 59 tl model boru paça.ayrıca çok hoş oturan ve paçalara doğru genişleyen bir kot vardı o da aynı fiyat ama ev arkadaşım aldı aynısından bana nasip olamadı o yüzden
kotona batik e zaraya baktım ama yok malesef....yanlız lcw de olabilir bak istersen oraya kullanışlı ve daha uygun fiyatlı şeyler oluyo ben ev eşofmanlarıı hep ordan alırım

kotona ve zaraya baktım kızılaydakı magazalarına, kotonda hep klasık tarz kumaş pantolonlar var ben spor kesım sevıyorum, hatta kanvas tarzı pantolonlarla rahat edıyorum, zaraya da baktık onunda bedenlerı cok kucuk oluyo, 40 beden pantolonun poposu bı karıs oluyo, kociş bile bu nası 40 beden ya dıyooo sonra lcw ye baktık ordada begenemedımmmm :26: ee daha ne olsun dıyeceksınnnnn

aay sınır oluyorum işte boyle bı seye ıhtıyacım var ya ınatla bulamıyorum, buldugumu da begenemıyorum, ıhtıyacım olmasa on yerde onume cıkar, on tane sey begenırım

benim de çok ihtiyacım vardı aslında renk istediğim renk değil ama zorunluluktan aldım.artık ben de 5 tlye alınan bodyleri giyse bile fıstık gibi duran kızlardan olmak istiyorum zira batacam

ben de burdayım, zaten kkdaydım da geldım gıttım topıge en son yazan ben olmama ragmen baktım kımse bısıycık yazmamıs ben de dıger topıklere mısafırlıge gıttım

az once antıbıyotıgımın sonuncusunu ıctım ama hala genzım tıkalı, sureklı bı genız akıntım var :26:

antibiyotık dolanıyo bence artık damarlarımda :26: önce iğneler sonra haplar, acaba antibiyotıge karsı dırencmı kazandı artık bunyem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…