70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben gelıyorum mywish kacıyo bı yerlere o gelıyo ben kacıyorummmm sen hangı topıklerde fınk atıyosun bakayımmm wishimmmm

hoşgeldiin canımmboşveryaa tekrar düzene sokarsan,, buraya takılırsan tekrar verirsin gelen kilolarıı üzülme hiç..
hıı tamam canım sağol biz nasıl listeye dahil olucaz bu durumda erginsena ya mı yoksa triendy21 me bildiricez :44:

benim de iyi gidiyo bakalım 58 leri gördüm çok şükür hedefe doğru gidiyorum
evet kızlaar bu cumada bildirimleri bana yapıyosunuzz..özele mj atamayanlarda topice yazabilirler tabiii dikkatinee yazmayıda unutmamak şartıylaa gözden kaçabiliyooosonra neden adımız yok demeyin banaabu arada yeni gelipte ilk bildirimlerini yapanlar listenin altında yazılıyo ismi,gelecek haftayada listeye giriyorsunuz bunuda duyurayımm..
An itibariyle topiğin tek sakinimmm:82:
Yehhuuuuuu:103:

kız dileekk ben bugün rüyamda seni gördüüm hayırdır kız kırk yıllık arkadaşmışız karşılaşınca sarıldıkk öpüştük falan çok mutlu oldukama bil bakalım seni nasıl gördüüümm hayırlara çıksın inşallah:44::44:

Son düzenleme:

ger düüüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşş naberr sevgilim npıyorsun ya geçmiş olsun dicem ama işe yaramıyor geçiremiyoruz bütün topik o kadar geçmiş olsun diyoruz geçmemiş oluyor ama yine de geçmiş olsun napçaz böyle seni ya :44: geliyorum gidiyorum hastasın.. üzülüyorum aklıma geldin durdun iyileşmişsindir sandım ama olsun daha iyisin sanırım umarım daha da iyi olursun.. hoş bilmez miyim boğaz enfeksiyonu en iyi bildiğim hastalıklık allahtan artık atakları yatağa düşürecek kadar ağır olmuyor bak sen de ayakta atlatır olmuşsun.. aslında antibiyotik fazla almasak iyi ama bu hastalığın da antibiyotik tek çaresi :97: yoksaki hala karadut şurubu falan yudumlamıyor değilim hani.. bak çabuk iyileşşş özledim kız vala ya iyileşmiş bulaydım daha mutlu olacaktım bak iyileeeeşşş o geniz akıntın balgamsa da ne yap biliyor musun ay ne pisim bak özellikle yolda yürüken ciğerinden doğru derin nefes alır gibi hhaaaaaaaaggghhhhhhh diye çek yukarı, sonra ttuuuuuuuuu diye ağzından dışarı at.. ama yere düşen atık şıllaakkk diye ses çıkartsın gözlemlediğim kadarıyla sanırım bu rahatlatıcı oluyor :26:

Oooooo qivi hanımcım siz uğrarmıydınız buralara??

Ger-düşüm gel de bi kaç laf et şu kıza kaç gündür merak ettirdi.

Cuty aferim gelin tek bırakmayın beni:76:

aaaaaaa nen diye trip atıyorsun insan böyle mi karşılanır dur ben sana atayım hem özledik yani my mywish hatta senin yüzün gözümün önüne geldi durdu sen özlemedin mi

arkadaşlar bugünkü menüyü paylaşıyorum

kahvaltı:çavdar ekmeğine peynirli sandiviç
ara: yarım armut
öğle: ızgara tavuklu salata ve ayran
ara: yarım yeşil elma
akşam: taze fasulye bulgur pilavı ve yoğurt

bunun dışında yatmadan acıkırsam ne yiyebilirm?

haşlanmış yumurtaa,yada yoğurt yada kaldıysa tavuktan yiyebilirsin bencee...:97:

Aaaa
Çabukk anlatttt çatlarımm baakk..
Hadii bekliyorumm nasıl gördünnn

aaaaaaa nen diye trip atıyorsun insan böyle mi karşılanır dur ben sana atayım hem özledik yani my mywish hatta senin yüzün gözümün önüne geldi durdu sen özlemedin mi

ahahahhah sıpa
Hadi neyse trip atmıycam güldürdün gene beni
Özledik tribimiz ondandı herhaldeee
Naptın ne ettin bakalımm

valla ben de mywishe katılıyorum, sne gıt en yok bgn gunlerden cumaymış, soyle kotuyum boyle kotuyum yaz, sonrada bı 2 dakka gırıp kızlar mrk etmeyın ben ıyıyım demee yanı bızı merak ettırmeye ne hakkın var bakayım senın alt tarafı ıkı dk gırıp bı selam çakcaktın bızde kk ya gırdıgımızde "ha tmm qivi" ıyıymış, bı sorun yokmuş dıyecektık ya da kızlar cnaım kk ya gırmek ıstemıyo artık mrk etmeyın bı akc gun ortalarda olmayacam deseydın yıne anlayısla karsılardık, ama sen oylecene yok oluverdın, dimi ama.... şimdi de mywish bısı dıyınce trıp yapıo oluo, trıbını yesınler senın

mywish yap kız trıp ben de arkandayımmmmmmmm

ayrıcana ben oyle balgam atabılsem sorun azalcak ama onceden ıgrendıgım o adamlara artık özenıyorummmmmmmmmmmmmm

karşıdan geliyodun beni gördün gülümsedin ve önünde bebek arabası içindede yavrucak vardı seninmiş bi kız çocuğu çok tatlıydı batu kadar buda sanırım demiştim 2yaşındaya benimki o civarlarda,,bilmiyorum valla çok mutlu sevinçli bi halin vardı tabi sebebide beni gördüğün içindi sanırsaam nede seviyomuşun benii,,tersinemi yorumlıyım :44: yoksa sevmiyonmu lan beni gerçekte

bence hersey tam guzel olmuş, bısı yemesen ıyı olur ama ılla da yıyecem dersen bence bı avuc beyaz leblebı yanına ıcıne lımon sıkcagın bı soda ıyı olabılır yemek tarzında bısı yeme aksam yemegınden sonra..

öncelikle merhabaa sanırım ilk gördüm topikte.. yani yeniysen hoş geldin, uzuuuun zamandır uğramayan eskilerdensen de.. :26:.. :44:.. .. yine hoş geldin hem nerde bakayım senin çizelgen anlaşıldı sen buralarda yeni olmalısın evlaatt
şimdi gelelim asıl mevzuya.. bol salatalık yiyebilirsin hem kalorisi en az, hem lezzetli, hem sulu sulu baktın kesmiyor, yoğurt yiyebilirsin baktın yine yetmedi meyve yiyebilirsin kendini çok kasma, sevdiğin meyvelerden ye.. ama porsiyonlarını kendin ayarla.. yani abartma

hamıle olarak gordugunu tahmın etmıstım ben de ama sen dogurtmussun bıleee

"bilmiyorum valla çok mutlu sevinçli bi halin vardı tabi sebebide beni gördüğün içindi sanırsaam nede seviyomuşun benii,,tersinemi yorumlıyım :44: yoksa sevmiyonmu lan beni gerçekte" kısmı ise şu halde benı güldürdüüü

bu arada kelebek tuga sen nıye artık gunduzlerı pek topıge ugramıyosun, ıdeal kılona düşünce boşladın bızı sanırımmmm

Ayyyyyyyyy yerimmm seniiii kızın olmuş demen bile yeterlii
Kız çocuklarına bayılırım. İlerde evlendiğimde hep kızım olacağını hissediyorum nedense.
Saçmalama bea seni sevmesem laf atıp dururmuyum
Sevdiğim insanlarla konuşuyorum bi ben..
Hadi hayırlısı rüyana bile girmişim
Bak yaaa kızım olacagını hayal edince günün stresii falan kalmadıı..
Seviyorum seni tersine yorumlama sakın çıtır annee

Delisiniz siz yaa adamlara özeniyormuş
Haklıyım dimi ger-düşüm sen benim arkamda ol bu qiviye iyi bi trip atalım biz.
Bi daha bizi bırakıp haber vermeden çekip gitmesin

aaaaaaaaaaa givi gelmiş............ sayın avukatımız, kaptan yardımcımız şemsi ve diğer manken arkadaşlarım merhaba
ama çok işim var valla kocam boşucak beni diyo akşama kadar nettesin
bi bakıp kaçıyorum arada bu gün çok yedim hiç sormayın ama akşam yemicem öptümm
bi ara gine uğrarım

ben yeniyim çizelge için uğraştım başaramadım malesef hoşbulduk
evet mantıklı yoğurt manyağıyım ben bol bol yerim

denicem ama daha benim ilk günüm yaaaa ben simdiden çok acıktımmmmm (daha akşam yemegi yemedim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…