ya ben gelıyorum mywish kacıyo bı yerlere o gelıyo ben kacıyorummmmsen hangı topıklerde fınk atıyosun bakayımmm wishimmmm
hoşgeldiin canımmyaa kızlar ben sizi cok özledimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geldim işte,, size geldimm tekrardan.. eskisi kadar girmeye çalışıcam elimden geldiğince.. karışık bi dönemden geçtim biliosunuz, iş değişikliği ailemde ki sağlık problemleri fln yordu beni cok.. sırdaşlarımı özledimmm, kısçelerimi özledimmmm :)
buarada 61,9ları gören ben sizden uzak kaldığım müddette an itibariyle 63,5 kg ile geri döndüm
evet kızlaar bu cumada bildirimleri bana yapıyosunuzz..özele mj atamayanlarda topice yazabilirler tabiii dikkatinee yazmayıda unutmamak şartıylaa gözden kaçabiliyooohıı tamam canım sağol biz nasıl listeye dahil olucaz bu durumda erginsena ya mı yoksa triendy21 me bildiricez :44:
benim de iyi gidiyo bakalım 58 leri gördüm çok şükür hedefe doğru gidiyorum
An itibariyle topiğin tek sakinimmm:82:
Yehhuuuuuu:103:
Ya canım nette sorun var hemen kapanıyor bişiler oluyor inatla giriyorum bende
ben de burdayım, zaten kkdaydım da geldım gıttım topıge en son yazan ben olmama ragmen baktım kımse bısıycık yazmamıs ben de dıger topıklere mısafırlıge gıttım
az once antıbıyotıgımın sonuncusunu ıctım ama hala genzım tıkalı, sureklı bı genız akıntım var :26:
antibiyotık dolanıyo bence artık damarlarımda :26: önce iğneler sonra haplar, acaba antibiyotıge karsı dırencmı kazandı artık bunyem :26:
Oooooo qivi hanımcım siz uğrarmıydınız buralara??
Ger-düşüm gel de bi kaç laf et şu kıza kaç gündür merak ettirdi.
Cuty aferim gelin tek bırakmayın beni:76:
arkadaşlar bugünkü menüyü paylaşıyorum
kahvaltı:çavdar ekmeğine peynirli sandiviç
ara: yarım armut
öğle: ızgara tavuklu salata ve ayran
ara: yarım yeşil elma
akşam: taze fasulye bulgur pilavı ve yoğurt
bunun dışında yatmadan acıkırsam ne yiyebilirm?
kız dileekk ben bugün rüyamda seni gördüüm hayırdır kız kırk yıllık arkadaşmışız karşılaşınca sarıldıkk öpüştükfalan çok mutlu olduk ama bil bakalım seni nasıl gördüüümm hayırlara çıksın inşallah:44::44:
aaaaaaa nen diye trip atıyorsun insan böyle mi karşılanır dur ben sana atayımhem özledik yani my mywish hatta senin yüzün gözümün önüne geldi durdu sen özlemedin mi
ger düüüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşnaberr sevgilim npıyorsun ya geçmiş olsun dicem ama işe yaramıyor geçiremiyoruz bütün topik o kadar geçmiş olsun diyoruz geçmemiş oluyor ama yine de geçmiş olsun napçaz böyle seni ya :44: geliyorum gidiyorum hastasın.. üzülüyorum aklıma geldin durdun iyileşmişsindir sandım ama olsun daha iyisin sanırım umarım daha da iyi olursun.. hoş bilmez miyim boğaz enfeksiyonu en iyi bildiğim hastalıklık allahtan artık atakları yatağa düşürecek kadar ağır olmuyor bak sen de ayakta atlatır olmuşsun.. aslında antibiyotik fazla almasak iyi ama bu hastalığın da antibiyotik tek çaresi :97: yoksaki hala karadut şurubu falan yudumlamıyor değilim hani.. bak çabuk iyileşşş özledim kız vala ya iyileşmiş bulaydım daha mutlu olacaktım bak iyileeeeşşş o geniz akıntın balgamsa da ne yap biliyor musun ay ne pisim bak özellikle yolda yürüken ciğerinden doğru derin nefes alır gibi hhaaaaaaaaggghhhhhhh diye çek yukarı, sonra ttuuuuuuuuu diye ağzından dışarı at.. ama yere düşen atık şıllaakkk diye ses çıkartsın gözlemlediğim kadarıyla sanırım bu rahatlatıcı oluyor :26:
aaaaaaa nen diye trip atıyorsun insan böyle mi karşılanır dur ben sana atayımhem özledik yani my mywish hatta senin yüzün gözümün önüne geldi durdu sen özlemedin mi
Aaaa
Çabukk anlatttt çatlarımm baakk..
Hadii bekliyorumm nasıl gördünnn
ahahahhah sıpa
Hadi neyse trip atmıycam güldürdün gene beni
Özledik tribimiz ondandı herhaldeee
Naptın ne ettin bakalımm
karşıdan geliyodun beni gördün gülümsedin ve önünde bebek arabası içindede yavrucak vardıseninmiş bi kız çocuğu çok tatlıydı batu kadar buda sanırım demiştim 2yaşındaya benimki o civarlarda,,bilmiyorum valla çok mutlu sevinçli bi halin vardı tabi sebebide beni gördüğün içindi sanırsaam nede seviyomuşun benii,,tersinemi yorumlıyım :44: yoksa sevmiyonmu lan beni gerçekte
karşıdan geliyodun beni gördün gülümsedin ve önünde bebek arabası içindede yavrucak vardıseninmiş bi kız çocuğu çok tatlıydı batu kadar buda sanırım demiştim 2yaşındaya benimki o civarlarda,,bilmiyorum valla çok mutlu sevinçli bi halin vardı tabi sebebide beni gördüğün içindi sanırsaam nede seviyomuşun benii,,tersinemi yorumlıyım :44: yoksa sevmiyonmu lan beni gerçekte
valla ben de mywishe katılıyorum, sne gıt en yok bgn gunlerden cumaymış, soyle kotuyum boyle kotuyum yaz, sonrada bı 2 dakka gırıp kızlar mrk etmeyın ben ıyıyım demeeyanı bızı merak ettırmeye ne hakkın var bakayım senın alt tarafı ıkı dk gırıp bı selam çakcaktın bızde kk ya gırdıgımızde "ha tmm qivi" ıyıymış, bı sorun yokmuş dıyecektık ya da kızlar cnaım kk ya gırmek ıstemıyo artık mrk etmeyın bı akc gun ortalarda olmayacam deseydın yıne anlayısla karsılardık, ama sen oylecene yok oluverdın, dimi ama.... şimdi de mywish bısı dıyınce trıp yapıo oluo, trıbını yesınler senın
mywish yap kız trıp ben de arkandayımmmmmmmm
ayrıcana ben oyle balgam atabılsem sorun azalcak ama onceden ıgrendıgım o adamlara artık özenıyorummmmmmmmmmmmmm
haşlanmış yumurtaa,yada yoğurt yada kaldıysa tavuktan yiyebilirsin bencee...:97:
öncelikle merhabaasanırım ilk gördüm topikte.. yani yeniysen hoş geldin, uzuuuun zamandır uğramayan eskilerdensen de.. :26:.. :44:.. .. yine hoş geldin hem nerde bakayım senin çizelgen anlaşıldı sen buralarda yeni olmalısın evlaatt
şimdi gelelim asıl mevzuya.. bol salatalık yiyebilirsinhem kalorisi en az, hem lezzetli, hem sulu sulu baktın kesmiyor, yoğurt yiyebilirsin baktın yine yetmedi meyve yiyebilirsin kendini çok kasma, sevdiğin meyvelerden ye.. ama porsiyonlarını kendin ayarla.. yani abartma
bence hersey tam guzel olmuş, bısı yemesen ıyı olur ama ılla da yıyecem dersen bence bı avuc beyaz leblebı yanına ıcıne lımon sıkcagın bı soda ıyı olabılıryemek tarzında bısı yeme aksam yemegınden sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?