- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
denicem ama daha benim ilk günüm yaaaa ben simdiden çok acıktımmmmm (daha akşam yemegi yemedim )
Resimlerden faydalan şekerim. Bu resimlere bakarak yapamayan daha anasının karnından doğmadı.
Eki Görüntüle 256358
Eki Görüntüle 256360
Eki Görüntüle 256356
Eki Görüntüle 256357
Eki Görüntüle 256361
Eki Görüntüle 256359 [/QUO
yarın sabah yapıcam çok teşekkürlerrrrrrrrr
ohooooo daha aksam yemegı var sırada hemen oyle dıyet psıkolojısıne gırıp aksamı yemegını yemeden, yemekten sonra acıkacagını mı düşünüyosunnn sen de
çık o diyet psıkolojısınden cabuk
kızlarrrr ne zmandır yoktum bildirimi yaptım kayboldum haa
ankaranın suyundan mı havasından mı ne kilo vermem durdu malesef....ölümüne yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ama yok:18:
bugun azimle tekrar başladım
tırnak mantarı olmuşum sinir oldumtırnaklarımın kimisi deriden ayrı takılıo ilaca başladım. evim buz gibi dışarsı sıcak hasta oldum antibiyotik kullanıyorum
pantolon aldım oxxodan lanet pantolonlar hep dar paça ya da hepten bol her türlü şişman görünüyorum yani.anca oxxo pakladı beni sinir oldum ondandır bu azmimmmm
ben cıkıyorum kızlar, herkese iyi aksamlar :79:
topiğin akşamcılarına da bol muhabbetlerrrr
ahahahhah sıpa
Hadi neyse trip atmıycam güldürdün gene beni
Özledik tribimiz ondandı herhaldeee
Naptın ne ettin bakalımm
valla ben de mywishe katılıyorum, sne gıt en yok bgn gunlerden cumaymış, soyle kotuyum boyle kotuyum yaz, sonrada bı 2 dakka gırıp kızlar mrk etmeyın ben ıyıyım demeeyanı bızı merak ettırmeye ne hakkın var bakayım senın alt tarafı ıkı dk gırıp bı selam çakcaktın bızde kk ya gırdıgımızde "ha tmm qivi" ıyıymış, bı sorun yokmuş dıyecektık ya da kızlar cnaım kk ya gırmek ıstemıyo artık mrk etmeyın bı akc gun ortalarda olmayacam deseydın yıne anlayısla karsılardık, ama sen oylecene yok oluverdın, dimi ama.... şimdi de mywish bısı dıyınce trıp yapıo oluo, trıbını yesınler senın
mywish yap kız trıp ben de arkandayımmmmmmmm
ayrıcana ben oyle balgam atabılsem sorun azalcak ama onceden ıgrendıgım o adamlara artık özenıyorummmmmmmmmmmmmm
denicem ama daha benim ilk günüm yaaaa ben simdiden çok acıktımmmmm (daha akşam yemegi yemedim )
bende seni özledim hatun...iyi dileklerin içinde çok sağol,inş.yarın mamografi sonucu temiz çıkarda müjdeyi veririm canımherkese iyi gecelerrr...çok yoğundum kızlar okul bi de kış hazırlıkları.turşu kurdum ezme yaptım menemen yaptım çoookkk yoruldum.ee tabi diyeti de toplyamadım daha.inşşş haftaya düzene girer daha da.ben kaçıyorum kızlar çok yorgunum.
şimdilik belli değil canım iş başvurusu sonuçlansın ozaman belli olucak herşey,,iş çanakkaledeymiş onu biliyorum şimdilik inşallah olsundaa rahatlasında aşkım ben fizana bile giderim onunlaaa.
tubacım,iş konusunda hayırlısı olsun tatlım...konuya tam hakim değilim ama bi değişiklik söz konusu galiba...hakkınızda hayırlısı canımbu aradaa dün 62.2 olmuştum çünküü gecenin bi yarısı bi büyük paket cips vede 2tane çikolata yedim strestenneyseki dün dikkat ettim ve normal şeyler yedim ve kaçamak yapmadım ve bugün 61.8 gösterdi tartıı, demekki hiç bişey için moral bozmaya değmezmiş ..ben alıştım artık,, yüksek çıktığım şeyse vücutta oluşmuş yağ değil tamamen yediğin şeylerle alakalı yani bigünde fazlalıktan kurtuldum darısı başınıza canılarım benim,,cıss yersen ertesi gün dengeliyceksin okadar
iyiyiz canım ,bende senin gibi kaçaklardaydım ama beni soran hiç yoktu kuşum...sevenin çok kıymetini bil tatlım...bu arada sorunlarını halletmene sevindim,yanıklar içinde çok geçmiş olsun canımmerhaba kızlaaarrrrrrrnabersiniiiiiizzz:101: ne zamandır girmeye fırsat bulamadım.. gerçi geçenlerde girmiş geçmişi okumuş bir sürü alıntı yapmıştım.. o kadar alıntıya cevap veririken uyuyakalmışım baktım olacak gibi değil kapattım uyudum bu sefer geçmişe dalmıcam hemen fırsat buldukça dalar dalar çıkarım merak ediyorum nasılsınız.. umarım hepiniz iyisinizdir :109:
seni özlemez olurmuyum kıymetlim benim...ama bir türlü denk gelmedik,sen gittin ben burdaydım,sen geldin ben gittim...derken vuslat bahara kaldı....kızının derslerini vermesine çok sevindim,gözün aydın aşkitom...inş.şu yarınıda atlatırsam daha motive olucam sağlıklı ilo hedefime ve sporuma...pazartesiden itibarende ekibi kuralım artık yeter,motive olmamız lazım...okullarda başlıyor herşey daha düzenli ve sistemli olucak gene,en azından benim için...öpüyorum seni gıdından fıstığım benim,moral ve motivasyon kaynağım,idolümsün benimçok rahat istediqin kiloya erişirsin bu diyetle..
büyük bir heyecanla başlamıştım bende..hergün baskülde düşen rakam beni havalara uçuruyordu...ogünleri unutamam..hayatım dönüm noktasıydı...bu arada dualarını her zaman beklerim cnm...
canım öqünlerine et ekle lütfen...öqlen öqünün hiç olmamış..aç kalırsın bu şekilde..eqer evdeysen mutlaka çoba iç sebze yada et yemeqi ye..eqer dışardaysan ton balıqı al yanına(light olmasın)...yarım domates yarım salatalıkla birlikte fazlasıyla doyarsın ve tam bir öqün olmuş olur...arkasına bir bitki çayı hepsi bukadar...
ortimmm nerelerdesin kıss sen....ceee diyip kaçıyosun..dövecem haa...geçenlerde aklıma geldin napıyo acaba dedim..hatta topiqe yazacaktım nasılsa girmiyosun okumassın diye yazmadın...bazen 1-2 günlük giremediqimiz zaman hepimizin oluyor ama sen bi gittimi tozunu bile bulamıyoruz...özletme bitanem kendini bukadar...
diyet müş. hiz. benemher dakka danışabilirsin cnm..bu konuda mütevazilik yapamıcam gerçekten profesyonel oldum diyebilirm...telimide verebilirim anında ulaşmak istersen..
Allah kavuştursun cnm...kardeşinede başarılar dilerim..
canım btün bu ürünler takviyedir..hiçbiri birebir etkili olmaz sadece yardımcı olur..ama sana müsli ürünlerini önerebilirm...özellikle keten tohumlu olanı wc olayını ortadan kaldırıyor..yada keten tohumunu ara öqünlerde yoqurda karıştırıpta yiyebilirsin..
canım tuqba listeyi yayınlamış ordan yararlanabilirsin..
ohh ne güzel...bana bul öyle bi iş hem çalışayın hemde burda olayım...
ben takım kaptanıyım...şu yazdıqın şeyler geçici şeyler...bunların hepsini kafandan sil..beyninde işi bitirmen gerekiyro..sonrası kolay...bak ben 28 kilo verdim..ve senin yazdıqın hiçbirşeyi yapmadım..dengeli beslendim hiç aç kalmadım..bence saydıqın şeylerin hepsi bahane...eşinin olmaması vs...herşeyden önce sen diye bişey var...önce bişeyleri kendin için yapmalısın cnm...güne erken başla..bereket vardır günü ilk saatlerinde...kahvaltını erken yap...spnra çık biraz yürü...kendine zaman ayır...buraya gel sonrasında..arkadaşlarımızla sohbet et..mot,vasyon açısından bu son derece önemli..haftalık listemizi gördünmü ne güzel kilolar verdik biz..destek olarak elele geldik bugünlere..diyetin dışında herşeyi paylaştık..yeri geldik aqldık yeri gülmekten yerlere yattık...kardeş olduk..kimseye anlatamadıqımız şeyleri burda paylaştık..biz şimdi kocmaan bir aileyiz..ve bizi hiçkimse koparamaz...bizim her sabah buraya gelmek için birsürü nedenimiz var..burası bizim herşeyimiz oldu...ve buraya geldiqim gün hep söylüyorum hayatımın dönüm noktasıydı..iyiki bulmuşum burayı..bunca kiloyu vermemi buarya borçluyum...
şimdi sıra sende...hemen bugün kendine yepyeni bir sayfa aç..bambaşka bir hayatın olsun...bunu senden başkası yapamaz..kimseden bekleme...kendini sev...ve uzat elini bize sana yardımcı olalım..bulunduqun durumdan seni kurtaralım...1 sene sonra bu yazıları okurken bugünleri tatlı bir hatıra olarak görmeni ve gülümsemeni istiyorum...hadi canım gün bugündür...
kesinlikle haklısın cnm..bir an önce toparlanmalısın..
inşllah sonuçların güzel çıkar deryacım ama sana çookk kızıyorum..neden yoksun...bizi hiç özlemiyormusun...
evet tuqbacım bu liste ama bunu alıntıların arasına sıkıştırmışsın...çok kişi es geçebilir...tek olarak yayınlarsan daha etkili olur...
kız ben yerim seni...hayırlı olsun bebiş yeni jetonum düştü...okadar bulantında olsun ,bunlar tatlı sıkıntılar güzelim..çok sevindim,allah tamamına erdirsin...darısı topikte isteyen diğer fıstıkların başına...hadi bakalım topik fifty fifty gebiş topiği oldu..hadi hayırlısı fıstığımiyi akşmlart nasılsınız çok konuşmuşsunuz yine okuyamadım geçmişimidem bulanıyor kıslar niyekine canım hiç bişey istemiyor akşam sadece üzümle geçiştiriyorum pofff dondurmayemek istiyorum ama akşmki akibete uğramak istemiyorum eve gidince gweçmişe bi bakim ya böle uzak kalınca olmuyor merak diyorum kim ne yedi kim ne yaptı
bu arada yeni gelen arkidişler hoş geldiniz
kızlar bu arada beni beklersiniz dimi burda nasip olursa çok değil bir seneye kalmaz gelirim çizelgemleama tabi siz çıtır olun canım kiloları vermiş olun koruma programı uygulayın ben size yetişirim yoksa siz olmadan ben zayıflayamamki bide cllen tabiii
kızlarrrrrr nerdesiniz dizilerimi seyre daldınız
bende yediklerimi yazayım
saat 1 :1dilim çavdar ekmeği
domates peynir 1zeytin fırında patates(yarım)ve çay
ara:1elma yeşil çay
akşam 6:30
1tabak dolusu haşlanmış makarna
morlahana havuçve dere otundan yapılmışyoğurtlu salata(1çay tabağı kadar)
8:30 çay ve yanında kabak çekirdeği yedim offffffffff pişmanım
bu hafta tek kaçamağım bu oldu ama ilk hafta gibi kilo veremedim
bu gün oğluma pantolon almak için tuhafiye ye gittim keşke gitmeseydim
40 beden etek gördüm bayıldım 46beden olunca tabii alamadım inşallah birgün bende istediğim eteği giyerim
büyük beden eteklerde istediğin modeli giyemiyosun
yarın gidicem mamografi sonucunu alıp dr.a göstericem...hayırlısı bakalımslm kizlarkilavuz canim bi ara gecmis de okudum herhalde gögüz kontrollüne bidaha gitmen lazim :26: nezaman sonuc cikacaktin:26:
ya kizlar canim cok sIkkIn bende cok oluyor 1-2 hafta geciyo büyük tuvalettimi yaparken kan geliyor 2 sene önce doktor beni endoskopieye yolladi baktilar birsey bulamadilar ama yine basladi bugün yine gittim ayni seyi yine yapacaklaramaan niye böyle oluyor anlamadim bu aralar yine hersey üst üste geldikce cok bunaldim disimi yaptirdim gecen hafta o da gecmedi dogru dürüst isiramiyorum öbür taraf da acimaya basladi
menümü yazayim:
sabah: sade yogurt icine yulaf ezmesi
öglen: süzme peynir yaninda domates
ara: kahve nin yanina avcumun ici büyüklünde bisküvit
aksam: et kavurma yaninda salata
1 kasik sehriye corbasi bir kasik pilav yedim tatimlik canim cekti 1 tane de chips ay kendimi zor tutuyorum okadar sIkIndIyI aslinda yemege gömülerk yapmamak icin kendimi zor tutuyorum
sağol canım ya dediğini yapmaya çalışıcamyaptığın hiç bir kaçamak için pişman olma,çünkü vücut kortizon salgılıyor o an ve sonrasında ödem yaparsın...oyüzden yarın sabahtan itibaren bugünü dengele...zaten fazla yediğin bişey yok makarna biraz çok olmuş bide üstüne çekirdek...yarın sebze ağırlıklı ve bol sulu geçirirsin olur biter canım...
bende bi yandan hürreme bakıyorum biyandan burayı takip ediyorum canım
geçmiş olsun canım eminim korkacak bişey yoktur hemoroid in varsa o yaparslm kizlarkilavuz canim bi ara gecmis de okudum herhalde gögüz kontrollüne bidaha gitmen lazim :26: nezaman sonuc cikacaktin:26:
ya kizlar canim cok sIkkIn bende cok oluyor 1-2 hafta geciyo büyük tuvalettimi yaparken kan geliyor 2 sene önce doktor beni endoskopieye yolladi baktilar birsey bulamadilar ama yine basladi bugün yine gittim ayni seyi yine yapacaklaramaan niye böyle oluyor anlamadim bu aralar yine hersey üst üste geldikce cok bunaldim disimi yaptirdim gecen hafta o da gecmedi dogru dürüst isiramiyorum öbür taraf da acimaya basladi
menümü yazayim:
sabah: sade yogurt icine yulaf ezmesi
öglen: süzme peynir yaninda domates
ara: kahve nin yanina avcumun ici büyüklünde bisküvit
aksam: et kavurma yaninda salata
1 kasik sehriye corbasi bir kasik pilav yedim tatimlik canim cekti 1 tane de chips ay kendimi zor tutuyorum okadar sIkIndIyI aslinda yemege gömülerk yapmamak icin kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?