70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

denicem ama daha benim ilk günüm yaaaa ben simdiden çok acıktımmmmm (daha akşam yemegi yemedim )

ohooooo daha aksam yemegı var sırada hemen oyle dıyet psıkolojısıne gırıp aksamı yemegını yemeden, yemekten sonra acıkacagını mı düşünüyosunnn sen de

çık o diyet psıkolojısınden cabuk

evde int olmadığı için akşam menüsünüde yazdım ama yemedimmm daha yarın acıktımmı acıkmadımmı yazıcammmm
hepinizi öptümmmmm

geçmiş olsun canım bende nerelerdesin diye merak ettim
hoşgeldin belki sen hatırlamazsın ama ben buraya katıldığımda bana yardımcı olmuştun

ahahahhah sıpa
Hadi neyse trip atmıycam güldürdün gene beni
Özledik tribimiz ondandı herhaldeee
Naptın ne ettin bakalımm

dur şekerim aşağıya yazıcam, oradan oku

ben merak edeceğinizi düşünemedim yani daha doğrusu aklıma gelmedi ben iyiyim demek.. özür dilerim utandırdınız valla.. keyfime girmemezlik yapmadım aslında.. haftasonu sınavlar vardı cumartesi işe gelmedm ama sınavlara da girmedim zaten çalışmamıştım hoş normalde de çalışmadan giriyordum ama soruyu okuyup belli bir mantık geliştirip destekli sallıyordum eee bu hafta farketmişsiniz ki kafam hiç mantık yüretecek potansiyele sahip değildi zaten aşkım farketti, kafa dağıtalım dedi, zaten kimse giderken beni tatile de götürmemişti o da hava soğuyup sezon kapanmadan gidip yüzelim dedi gittim.. hatta cesaretimi topladım elbiseler giydim giderken dönerken bile neyse sezonun son haftasıymış kapanacakmış diye bacakları yakayım derken ben feci yanık oldum şu yaşıma kadar, hep yaza 50 faktörle başlayıp 30-25-15-5 diye bronzlaştıkça düşürürdüm :97: sadece 1 gün şansım olduğu için umudum yoktu ve akıllı aşkım yaaa ben nasıl amele yanıklarımı kamapatıcam o kadar yanamam ki diye sormam üzerine beni kendi gibi sanıp bişey sürme dedi ve ben kaç gündür anestol, silverdin, bepanten, serinletici spreylerle hayatta kalmış durumdayım canım yanıyor hala kırmızıyım ödem oldu vücudum türk bayrağı gibi kırmızı beyaz ay yıldız dolaşıyorum ay gülüyorum falan ama bu sabaha kadar robot gibi hareket edebiliyordum daha iyiyim ama.. en önemlisi geçen haftaki kafa yorgunluğum biraz dağıldı yoksa o kafayla devam etseydim asıl o zaman yanacaktım projedeki ciddi hesap sorununu da pzt hallettim son defa ohh bee kafa çok önemli yaa:97: ya bi de bu hafta yine oda taşıyorum offf dün boşaltmışlar geçeceğim odayı, temizlik için bi çıkayım dedim baktım baza falan yok hadeee kaldı bu akşama.. baza getirip temizleriz dediler ama başkasının temizliği tatmin etmiyor beni bu akşam üstünden siler süpürür yıkar, taşınmaya da başlarım artıkın.. demiş miydim benim kaldığım odayı içinde olduğum halde iki öğrenciye söz vermişler diye?? sinirler yaaa.. gelsin biri yanıma dedim ama ikinci öğretimler sen çalışıyorsun dediler ya ben de geç yatıyorum hem öğrenciyi severim hala o kafadayım dediysem de oda çoktan söz verilmiş anlaşıldı ben de büyüklük kalsın dedim çömezler gelir gelmez benim gibi sıyrıkla karşılaşmasınlar en iyisi dedim neyse öyle işte

herkes gitmiş

neyse menümü yazayım

sabah:9 gibi

2 yumurtadan biberli zeytin yağındA sahanda yaptım(peynirim bitmişti ondan 2 yumurta)

3 dilim ekmek 29 kalorilik

1 bardak y.yağlı süt
1domates 1 salatalık

ara:1 bayram çikolatası 6-7 fındık

yemek:3 gibi

1 servis tabağı morlahana salatası

patates tavuklu tava yemeği

soda

birazdan yeşil çay içecem
belki yatmadan meyve ve çerez yerim yada kuru meyve

spor.pilates 40 dk falan 40 dk falanda bantta yürüyüş

iyi akşmlart nasılsınız çok konuşmuşsunuz yine okuyamadım geçmişi midem bulanıyor kıslar niyekinecanım hiç bişey istemiyor akşam sadece üzümle geçiştiriyorum pofff dondurmayemek istiyorum ama akşmki akibete uğramak istemiyorum eve gidince gweçmişe bi bakim ya böle uzak kalınca olmuyor merak diyorum kim ne yedi kim ne yaptı
bu arada yeni gelen arkidişler hoş geldiniz
kızlar bu arada beni beklersiniz dimi burda nasip olursa çok değil bir seneye kalmaz gelirim çizelgemleama tabi siz çıtır olun canım kiloları vermiş olun koruma programı uygulayın ben size yetişirimyoksa siz olmadan ben zayıflayamamki bide cllen tabiii

bende seni özledim hatun...iyi dileklerin içinde çok sağol,inş.yarın mamografi sonucu temiz çıkarda müjdeyi veririm canım
yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun bu arada canım
şimdilik belli değil canım iş başvurusu sonuçlansın ozaman belli olucak herşey,,iş çanakkaledeymiş onu biliyorum şimdilik inşallah olsundaa rahatlasında aşkım ben fizana bile giderim onunlaaa.

tubacım,iş konusunda hayırlısı olsun tatlım...konuya tam hakim değilim ama bi değişiklik söz konusu galiba...hakkınızda hayırlısı canım
kilo farkı konusunda sana aynen katılıyorum,destekliyorum ve teşhisin tam onikiden diyorum...çünkü bende aynen senin gibiyim,metomuz aynı kuşum
iyiyiz canım ,bende senin gibi kaçaklardaydım ama beni soran hiç yoktu kuşum...sevenin çok kıymetini bil tatlım...bu arada sorunlarını halletmene sevindim,yanıklar içinde çok geçmiş olsun canım
seni özlemez olurmuyum kıymetlim benim...ama bir türlü denk gelmedik,sen gittin ben burdaydım,sen geldin ben gittim...derken vuslat bahara kaldı....kızının derslerini vermesine çok sevindim,gözün aydın aşkitom...inş.şu yarınıda atlatırsam daha motive olucam sağlıklı ilo hedefime ve sporuma...pazartesiden itibarende ekibi kuralım artık yeter,motive olmamız lazım...okullarda başlıyor herşey daha düzenli ve sistemli olucak gene,en azından benim için...öpüyorum seni gıdından fıstığım benim,moral ve motivasyon kaynağım,idolümsün benim
kız ben yerim seni...hayırlı olsun bebiş yeni jetonum düştü...okadar bulantında olsun ,bunlar tatlı sıkıntılar güzelim..çok sevindim,allah tamamına erdirsin...darısı topikte isteyen diğer fıstıkların başına...hadi bakalım topik fifty fifty gebiş topiği oldu..hadi hayırlısı fıstığım

bugünümü yazayım kızlar...niye bukadar sessiz burası yaaaa...ben sıkılıyorum yaaaaa...neyse,aklım hep yarında
sabah(07.30)
2 dlm.kızartma mkn.de kızarmış çavdar ekm.üzerine labne peynir,6 tane siyah zeytin,1 hşl. yumurta,çay,1 çay kaşığı çokokrem(adet olucam 3-5 gün kaldı yaaaa)
ara(10.00)
6 tane iç fındık
öğle(12.20)
1 pors.tavada pişmiş az sulu,sıfır yağlı patates,köfte,domates,biber oturtma,4 kaşık yoğurt
ara(15.00)
1 kutu ayran
akşam(19.00)
yağsız tavada kırılmış yumurta(sade),1 baş kuru soğan,3 çatal peynir,çay(canım bişey istemiyordu,moralim bozuktu kahvaltılık yedim bende)
gün boyu 3,5 lt. su,mate çayı,yemek sonrası çay...
bugün spor yapmadım ama bir haftadır hergün yapıyordum...tam motiveyim spor konusunda ve bir haftadır düzene koydum yeniden şükür...

kızlarrrrrr nerdesiniz dizilerimi seyre daldınız
bende yediklerimi yazayım
saat 1 :1dilim çavdar ekmeği
domates peynir 1zeytin fırında patates(yarım)ve çay
ara:1elma yeşil çay
akşam 6:30
1tabak dolusu haşlanmış makarna
morlahana havuçve dere otundan yapılmışyoğurtlu salata(1çay tabağı kadar)
8:30 çay ve yanında kabak çekirdeği yedim offffffffff pişmanım
bu hafta tek kaçamağım bu oldu ama ilk hafta gibi kilo veremedim

yaptığın hiç bir kaçamak için pişman olma,çünkü vücut kortizon salgılıyor o an ve sonrasında ödem yaparsın...oyüzden yarın sabahtan itibaren bugünü dengele...zaten fazla yediğin bişey yok makarna biraz çok olmuş bide üstüne çekirdek...yarın sebze ağırlıklı ve bol sulu geçirirsin olur biter canım...
bende bi yandan hürreme bakıyorum biyandan burayı takip ediyorum canım

slm kizlar kilavuz canim bi ara gecmis de okudum herhalde gögüz kontrollüne bidaha gitmen lazim :26: nezaman sonuc cikacaktin:26:
ya kizlar canim cok sIkkIn bende cok oluyor 1-2 hafta geciyo büyük tuvalettimi yaparken kan geliyor 2 sene önce doktor beni endoskopieye yolladi baktilar birsey bulamadilar ama yine basladi bugün yine gittim ayni seyi yine yapacaklar amaan niye böyle oluyor anlamadim bu aralar yine hersey üst üste geldikce cok bunaldim disimi yaptirdim gecen hafta o da gecmedi dogru dürüst isiramiyorum öbür taraf da acimaya basladi

menümü yazayim:
sabah: sade yogurt icine yulaf ezmesi
öglen: süzme peynir yaninda domates
ara: kahve nin yanina avcumun ici büyüklünde bisküvit
aksam: et kavurma yaninda salata
1 kasik sehriye corbasi bir kasik pilav yedim tatimlik canim cekti 1 tane de chips ay kendimi zor tutuyorum okadar sIkIndIyI aslinda yemege gömülerk yapmamak icin kendimi zor tutuyorum

bu gün oğluma pantolon almak için tuhafiye ye gittim keşke gitmeseydim
40 beden etek gördüm bayıldım 46beden olunca tabii alamadım inşallah birgün bende istediğim eteği giyerim
büyük beden eteklerde istediğin modeli giyemiyosun

yine de alsaydin keske baktikca daha cok hirslanirsin benim de eski bir eteyim var 1 kere giydim cok güzel bekliyorum bakalim yine nezaman giyebilcem diye 38 beden herhalde ama giydim gün dünyalar benim olur herhalde :97:

yarın gidicem mamografi sonucunu alıp dr.a göstericem...hayırlısı bakalım
sanada çok geçmiş olsun,iç basurun olmasın...kabızlıkta olunca kanıyordur canım...proctolog krem ve fitili var çok iyi geliyor beraber kullan faydasını görüceksin...hastalarımız çok memnun kalıyorlar:94:

sağol canım ya dediğini yapmaya çalışıcam
geçmiş olsun canım eminim korkacak bişey yoktur hemoroid in varsa o yapar
ne güzel az yiyebiliyosunuz ben tok tutsun diye patates ağırlıklı besleniyorum içimden patates ağacı çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…