70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende geçen sene ekimde 46-48 beden arası bişeydim...şu anda 38-40 beden arası gidip geliyorum kalıba göre ve bende senin gibi birgün eski günlerime dönermiyim diyordum...ama azmedince oluyor heves yap hırs yap ama sağlıklı yoldan yap olur kuşum

yine de alsaydin keske baktikca daha cok hirslanirsin benim de eski bir eteyim var 1 kere giydim cok güzel bekliyorum bakalim yine nezaman giyebilcem diye 38 beden herhalde ama giydim gün dünyalar benim olur herhalde :97:

ben hep kiloluydum evlendikten iki sene sonra aniden kilo aldım bidaha 40 beden giyemedim
onuniçin güvenemedim ama hırs yaptım inşallah kilolarımdan kurtulcam

aynı şeyleri düşünüyomuşuz ağır yazdığım için geçkalıyorm
olur bitanem

hayirlisi isallah canim haber et olurmu iyi haberlerini bekliyorum bi ezaneye sorsammi doktor beni yine hastane ye gönderiyor isallah kötü birsey yoktur ama kafama takiliyo korkuyorum ic basur olunca bilemiyorlarmi :44:

görülür hemoridim yok doktor dedi dogumdan sonra olmusdur ama ben normal dogum yapmadim seseryan olmusdum
valla bugün isyerinde artik aynen böyle yaptim :84: ac kaldim diye cünkü ben karbonhydrat yemedimmi doymuyorum patetes de güzel hem tok tutuyor ama aksam yemiyorum yersem öglen yerim ama simdilik nekadar uzak durabilirsem durmaya calisiyorum karbon lardan
sert birseyler yiyemiyorum dis sorunum cikdi birde daha birkac hafta önce hic birsey yoktun ya niye hersey üst üste geliyo üfff

üzülme canım bir bakmışsın herşey yoluna girmiş sen moralini yüksek tutarsan iyileşme sürecin hızlanır
şöyle düşün hastalıklar bize misafir gelir ve giderler

tatlım iç hemoroid dıştan belli olmaz...ancak parmak muayenesiyle belli olur,onuda dr. teşhis edebilir yada sende yapabilirsin becerebilirsen...yazdığım krem ve fitil bu rahatsızlığın en iyi ve güzel tedavi edici ilacıdır canım...sülemesi ayıp ben hemşireyimde kuşum güvenebilirsin yani:94::94:

KILAVUZ:
senin boy uzun galiba ben 76 kilo ile 46 bedenim
1.58 boyla kilo daha sorun aslında sorun yapmıyorum ama 1.65olsam daha iyi olurdu
20 kilo yerine 10 kilo vermeye uğraşıdım dimi

keşke bütün hemşireler senin gibi tatlı dilliolsa canım

üzülme canım bir bakmışsın herşey yoluna girmiş sen moralini yüksek tutarsan iyileşme sürecin hızlanır
şöyle düşün hastalıklar bize misafir gelir ve giderler

isallah allah hepimize saglik versin dert verip derman aratirmasin..

ay cok sagol hayatim burdakiler birsey bildigi yok:97: ben avusturyadayim isallah bulurum annem de dün geldi türkiyeden bilseydim getitirirdim tüh

KILAVUZ:
senin boy uzun galiba ben 76 kilo ile 46 bedenim
1.58 boyla kilo daha sorun aslında sorun yapmıyorum ama 1.65olsam daha iyi olurdu
20 kilo yerine 10 kilo vermeye uğraşıdım dimi
kız ne uzunu boyum 162 cm.selvi boylu değilim yani..ben 86 kiloyken 46 dar kalıpsa 48 bedene giriyordum ve ben hayatımda 40 bedenin üstüne çıkmamıştım düşün yani...işte 48 bedeni ilk deneyipte olduğunu gördüğüm gün geçen sene 30 ekimdi ve benim miladım ogün oldu ve beslenmemi tamamen değiştirdim ve sporla destekleyerek bugünlere geldim bitanecim
keşke bütün hemşireler senin gibi tatlı dilliolsa canım

ben herzaman böyleyim,en yoğun nöbetimde,günümde,özelimde hep böyleyim....hastalar hep severler beni...nöbete gittiğimde bizim hemşire gelmiş bugece güzel geçicek ağrı kesiciye gerek yok derler fıstığım...o dualarda bana yetiyor canımcım

isallah allah hepimize saglik versin dert verip derman aratirmasin..

ay cok sagol hayatim burdakiler birsey bildigi yok:97: ben avusturyadayim isallah bulurum annem de dün geldi türkiyeden bilseydim getitirirdim tüh

çok bilindik bir ilaçtır,mutlaka vardır...yoksada ilacın adını söylersen eczacılar etken maddesini ilaç fihristinden bulup yakın olan muadil ilacı verirler sıkma canını tatlım...gözün aydın anneciğinede kavuşmuşsun...darısı benim başıma,ama aralığa çok var daha...kardeşimin doğumu için gölcük kocaeline gelince görücem anacığımla babamı...burnumda tütüyorlar,yazında göremedim zaten

kızlar bende kaçtım...yarın doktor için bana dua edin inşallah bişey çıkmaz
hepinize iyi geceler tatlılar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Selam kızlar..
Mutsuz Dilek geldi..

Hemde çok mutsuz malumunuz bugün oruçluydum. Dün akşam onca su, bitki çayı tabi bide yemek yediğim halde akşam 73.3 görmüştüm.
Garanti 72.5 olmuşumdur diyordum.
Bugün oruç tuttuğum için eve geldim tartıldım.
Hadi bilin bakalım ne gördüm. Tabiki koskocaman 73 :2:

O sinirle ve açlıkla menümü yazayım.
Dileyen istediğini sayabilir, iyi de eder..

Sahur:
1 haşlanmış yumurta,
Yarım dilim tam tahıllı ekmek,

İftar:
1 tabak tavuklu bezelye yemeği,
3 yk pilav,
2 kase yoğurt

2 tane magnum
2 litre su

Form çayı

Evet bildiğiniz tosunum:2:

Herkese yemeyin derim kendim yerim malım çünkü.
Bu arada wc e çıkamadığım yemekte sonra aklıma geldi.
Yani yemeseydim belki 72lerdeydim.:2:

sağol canım.. fit duruyorum ama kalınım
60a inmek hedefim...

kızlar genelde telefonla giriyorum nete alıntı yapmadan ortaya konuşmak durumundayım

cuma karbonhidrat diyetindeyim inşallah....

2 tane magnum doğru okudum dimi
neyse kelin ilacı olsa başına sürer bende bu vaşı duvarlara vurmak istiyorumbende kaçırdım bu gün
ya adet de olmadım ondan mı bilmem moralim bozuk kendimi yemeğe verdimm bu hafat kesin ceza alırım artılardayım depresyondayım ..............

Hı hııı doğru okudun.:97::97:
Bende regl olucam sanırım tarih yaklaştı.
Daha fazla ineklik etmeden az spor yapayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…