70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende kaçtım...yarın doktor için bana dua edin inşallah bişey çıkmaz
hepinize iyi geceler tatlılar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

geçmiş olsun. İnşallah bişey çıkmaz canım..

sen götür 2 tane magnumu sonra gel bi de söyle özendir

resmin nerdeee bende görmek istiyorum

burada http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-4164.html#post19006484

okudum durumunu aynı dert bende de var ara ara oluyo
senin ki gibi dışta bişi yok ama be hiç dr gitmedim utanıyorum
sen sonuç al da ona göre bakim durum ne ama hemoroid değilse bile çatlaktır o
kabızlık olunca oluyoo

isarkadasi aradi az önce ona anlatim var dedi eczanede cok sagol canim yarin gittip alayim allah razi olsun sayili gün cabuk gecer bi bakmissin gelmisler yani basina ne güzel

kızlar bende kaçtım...yarın doktor için bana dua edin inşallah bişey çıkmaz
hepinize iyi geceler tatlılar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
isallah canim benim iyi haberlerini bekliyorum öpüldün

kizma ama okurken güldüm kiz su magnumlari alip durmasana hemde iki tane bari üstünde findik fistik varmiydin
valla suraya bi inek koysalar bu ara bende yiyebilirim bilmiyorum dolunay mi var ne

yok ben korkumdan kosa kosa gittim ben sana haber veririm canim yarin kesin alacam

zeynepberat canim bana suzan diyebilirsin gerci annem benim adimi mukkades koymak istemis de suzan olmus
teyzem annemgile mektup yazmis benim kizim oldu adini suzan koydum diye babamda aceleyle okumus anlamiski kiziniz olursa adini suzan koyun olmussum suzan teyzemin kizi da suzan 1 ay benden büyük tabii bana ismi koyduktan sonra birdaha okumus mektupu oldu mukades yerine suzan

benim adım da tahmin et Allah aşkına bilitorum zor bir soru ama lütfennnnn

evet ama kabül et zordu dimi
berat büyük oğlumun 7 yaşında 1 sınıfa başladı
resimdeki yusuf daha 6,5 aylık teyzesi

ben bi ara okudum herhalde gecmisde ondan kaldi aklimda birisi sormusdun herhalde sana :26:
allah bagislasin canim benim masallah cok tatli gülüyo resimde aman tü tü tü
profiline baktim sen daha 26 yasindasin herhalde erken anne oldun dimi :26:

öyle oldu biraz 19 da evlendim 20 de anne oldum beraber büyüdük oğlumla

benim isarkadasi sürekli googleden diyet ariyo bugün diyo bana yeni birsey cikmis sunami mi dedi ne biraz okudum ilk kafta en zor dalga sonrakiler hafif dalga bilmem ne diye yaziyo dedim ben o dalgalarda bogulurum hic dalgayla bogusacak halim yok

öyle oldu biraz 19 da evlendim 20 de anne oldum beraber büyüdük oğlumla

ama iyi olmus onlar büyüdükce sen biraz daha kendine vakit ayira bilirsin keske bende olabilseydim normal sekilde önceden diye düsünüyorum ama nasip kismet:97: hem ben daha 20 gösteriyom dermissim zayifladimmi artik 17 ye düserim

bende facede bi sayfa buldum öyle anam ne diyetler var manyak bişi yaz kış bahar ramazan bayram yumurta ......
aklına gelmiyecek saçma sapan bir sürü diyet neyseki hiçbiri beni etkileyemedi ama lahana diyeti var onu düşündüm sonra vazgeçtim o çorbayı içemem ben hem hiç olumlu bi yorum okumadım o diyetle ilgili yapmam lakin bi şok diyet lazım 60'lara düşmem lazım da nasıl bi diyet olacak bilmiyorum. ben kasabada yaşıyorum market pazar filan uzak bana öyle her istediğimi gidip alamıyorum zaten bebek de var onunla bi yere çıkamıyorum eşimle markete gidince gizliden ne attıysam sepete onunla kalıyo onlarda bitiyo haliyle taaaa bi dahaki alış verşi bekliyorum bazen de ben gidemiyorum ona söylüyorum ya unutuyo ya beceremiyo ya da almıyo işte öyle

caniminici ben kaciyorum yarin is var alisdiydim aslinda evde kalmaya ben yatayim sabah zor kalkiyorum
iyi geceler canim tatli rüyalar :92::92::92:

seninde oğlun var sen kaç yaşındasın ki

benim o bahsettim isarkadasi 75 kilo falan din 63 kilo simdi o mesela lahana diyeti uyguladi ama öyle deyil bu sabah öglen normal yedi aksam da lahana corbasini icti bi ara bende denedim ama bikinlik geliyor aslinda lahana yi severim ama cok ugrastiriyo hem evin ici acayip kokuyo
bi ara yerine yenilir aslinda yemek olarak fena birsey deyil cünkü karbonhydrat yok hem lahana da yag yakiyo bilmiyorum ki:26:

ben napiyorum aliyorum lahanayi icine kereviz domates havuc hepsini katiyorum icine birde bulyon katiyorum tat versin diye suyu dolduruyorum 1-2 saat kaynatiyorum kis yaklasiyo arada menü olarak koyabilirim belki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…