suzancım yatalım sen diledin bende sana dileyeyim iyi geceler tatlı rüyalar
ama sok diyet bi ise yaramiyo ben kac diyet yaptim hatti hesapi yok verdigim gibi geri aldim aslinda neyin bize kilo aldirdigini biliyoruz da isteama topik bana iyi geldi ben mesela birseye canim sIkILdimi yemek yerdim simdi yaziyorum :87: sizlerin kafalarini sisiriyorum ama yemek yemiyorum
tugba sen gecmisden gelene kadar ben kacmis olurumcanim benim
sanada iyi geceler :92:
ben hala moralim bozuk olunca yiyorum
bende bende çok alıştım kkya sizi seviyorum
tugba sen gecmisden gelene kadar ben kacmis olurumcanim benim
sanada iyi geceler :92:
nereye gidiyon gıı bak benimkide 3dk geç kaldı ondan daha burdayımm birazdan gelirse bende kaçarım aniden haberin olsun iyi geceler..:79::79::79:
bende seni özledim hatun...iyi dileklerin içinde çok sağol,inş.yarın mamografi sonucu temiz çıkarda müjdeyi veririm canım
yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun bu arada canım
tubacım,iş konusunda hayırlısı olsun tatlım...konuya tam hakim değilim ama bi değişiklik söz konusu galiba...hakkınızda hayırlısı canım
kilo farkı konusunda sana aynen katılıyorum,destekliyorum ve teşhisin tam onikiden diyorum...çünkü bende aynen senin gibiyim,metomuz aynı kuşum
kız ben yerim seni...hayırlı olsun bebiş yeni jetonum düştü...okadar bulantında olsun ,bunlar tatlı sıkıntılar güzelim..çok sevindim,allah tamamına erdirsin...darısı topikte isteyen diğer fıstıkların başına...hadi bakalım topik fifty fifty gebiş topiği oldu..hadi hayırlısı fıstığım
canım yaa üzülme ne diyim of bilemedim bende sabah moralim bozuktu tartıda manyak birakam görüncee ama öyle 2tane magnumda yemedim yaniiiSelam kızlar..
Mutsuz Dilek geldi..
Hemde çok mutsuz malumunuz bugün oruçluydum. Dün akşam onca su, bitki çayı tabi bide yemek yediğim halde akşam 73.3 görmüştüm.
Garanti 72.5 olmuşumdur diyordum.
Bugün oruç tuttuğum için eve geldim tartıldım.
Hadi bilin bakalım ne gördüm. Tabiki koskocaman 73 :2:
O sinirle ve açlıkla menümü yazayım.
Dileyen istediğini sayabilir, iyi de eder..
Sahur:
1 haşlanmış yumurta,
Yarım dilim tam tahıllı ekmek,
İftar:
1 tabak tavuklu bezelye yemeği,
3 yk pilav,
2 kase yoğurt
2 tane magnum
2 litre su
Form çayı
Evet bildiğiniz tosunum:2:
Herkese yemeyin derim kendim yerim malım çünkü.
Bu arada wc e çıkamadığım yemekte sonra aklıma geldi.
Yani yemeseydim belki 72lerdeydim.:2:
ne güzel yaa bende 21 yaşında oldum anne 22 yaşında bidaha oldum amaaöyle oldu biraz 19 da evlendim 20 de anne oldum beraber büyüdük oğlumla
kizma ama okurken güldüm kiz su magnumlari alip durmasana hemde iki tane bari üstünde findik fistik varmiydin
valla suraya bi inek koysalar bu ara bende yiyebilirim bilmiyorum dolunay mi var ne
canım yaa üzülme ne diyim of bilemedim bende sabah moralim bozuktu tartıda manyak birakam görüncee ama öyle 2tane magnumda yemedim yaniiine diyim şimdi sana oh olsuunmu diyim haketmişinmi diyim hı söyle ne diyimm,ama diyememkii
psikolojini anlıyorum ama yapman gereken aceleci olmamak.beyninde bir hedefin olduğuna ergeç bu hedefe ulaşacağına kendini inandırmalısın.bende ilk dönemlerde böyle hissettim.bu yüzden gün gün tartılmak yerine haftada 1 gün tartıldım.çıkan sonuç biraz eksi olsa bile sorun etmedim biliyordumki yolumuz uzun.sende ben gibi sürekli kilo alıp verme süreci yaşıyosun ve biliyosunki ne kadar hızlı ilerlersek okadar hızlı geriye geliriz.bu yüzden emeğinin karşılığını ergeç alacağını bil ve asla moralini bozma diyetinideSelam kızlar..
Mutsuz Dilek geldi..
Hemde çok mutsuz malumunuz bugün oruçluydum. Dün akşam onca su, bitki çayı tabi bide yemek yediğim halde akşam 73.3 görmüştüm.
Garanti 72.5 olmuşumdur diyordum.
Bugün oruç tuttuğum için eve geldim tartıldım.
Hadi bilin bakalım ne gördüm. Tabiki koskocaman 73 :2:
O sinirle ve açlıkla menümü yazayım.
Dileyen istediğini sayabilir, iyi de eder..
Sahur:
1 haşlanmış yumurta,
Yarım dilim tam tahıllı ekmek,
İftar:
1 tabak tavuklu bezelye yemeği,
3 yk pilav,
2 kase yoğurt
2 tane magnum
2 litre su
Form çayı
Evet bildiğiniz tosunum:2:
Herkese yemeyin derim kendim yerim malım çünkü.
Bu arada wc e çıkamadığım yemekte sonra aklıma geldi.
Yani yemeseydim belki 72lerdeydim.:2:
günaydınGünaydın kızlar..
yakıştığına eminimgünaydınnn kısçelerimmm :)
süper bir deişikliklen saçlarımı boyadım geldimm :)
kızıl gibim bişi oldum snırım ama tepkiler süper
psikolojini anlıyorum ama yapman gereken aceleci olmamak.beyninde bir hedefin olduğuna ergeç bu hedefe ulaşacağına kendini inandırmalısın.bende ilk dönemlerde böyle hissettim.bu yüzden gün gün tartılmak yerine haftada 1 gün tartıldım.çıkan sonuç biraz eksi olsa bile sorun etmedim biliyordumki yolumuz uzun.sende ben gibi sürekli kilo alıp verme süreci yaşıyosun ve biliyosunki ne kadar hızlı ilerlersek okadar hızlı geriye geliriz.bu yüzden emeğinin karşılığını ergeç alacağını bil ve asla moralini bozma diyetinide
günaydınve sana gaz vercek belkide hırs yaptıracak bir haberim var diyete başlayalı tam 9 ay oldu.aslında hedefim 65 kilo falan olmaktı.fazlasını hayal bile edemiyordum.3 ay sonunda ben bu hedefimin altına bile inmiştim.sonra her kadın gibi yada her insan gibi herkesin hedefi şuyken benimki neden bu olsun vermişken rahatken birazdaha vereyim dedim.ki veremedimde motivasyonum bozuldu kendimi zararlı cıslara verdim takriben 3 kilo falan geri aldım.hergün yeniden başlıyordum ama bir yerde kopuyodu diyetim ben nasıl önceden diyet yaptımda 15 kilo verdim diyodum kendi kendime ama yılmadım tekrar tekrar başlayıp tekrar tekrar bozdum nisan ayının başından haziran ayının sonuna kadar bu hep böyle devam etti.sonra oruç tutarak nefsimi köreltmeye başladım.zamanla zamanla yeme düzenimi tekrar oturttum.çok yiyodum eskiye göre ama diğer öğünlerde bunu dengelemeye daha çok hareket etmeye başladım.ve sonuç ben bugün itibariyle 59 kiloyum ve ben hayatımda bu kiloya hiç düşmedim.anca büyürken bi dönem 59 olmuşumdur kendi adıma zor olanı başardım şimdi imkansızı başarmam gerekiyor.yani kilomu bu seviyelerde tutmalıyım.yani sonuç olarak ben başardım başaramama psikolojisine rağmen.sıra sende sende başarabilirsin.sadece aceleci olma hedefine ergeç ulaşacağına inandır kendini ve pes etme.
Günaydın kızlar..
Arkadaşlar bende rejime başladım,üniversiteden yeni mezun oldum,yeni mezun psikolojisiyle kilo aldım galiba..
Bu forumu görünce umutlandım gereçkten,çünkü şu ara beni en çok motive edecek şey bu olur olursa
Siteyede yeni üye olduğum için biraz acemi gibiyim,biri bana cevap yazarsa çok motive olacağım
Vardı maalesef.. Neden yediğimi bende bilmiyorum hepsi içimde kaldı.
Sonuç: mutsuzum..
günaydınnn kısçelerimmm :)
süper bir deişikliklen saçlarımı boyadım geldimm :)
kızıl gibim bişi oldum snırım ama tepkiler süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?