70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama sok diyet bi ise yaramiyo ben kac diyet yaptim hatti hesapi yok verdigim gibi geri aldim aslinda neyin bize kilo aldirdigini biliyoruz da iste ama topik bana iyi geldi ben mesela birseye canim sIkILdimi yemek yerdim simdi yaziyorum :87: sizlerin kafalarini sisiriyorum ama yemek yemiyorum

ben hala moralim bozuk olunca yiyorum
bende bende çok alıştım kkya sizi seviyorum

iyi iyi ne güzel sevindim haklı olduğumaageçmiş olsun bu arada bişeyler konuşulmuşya anlamadımm:44:
canım yaa üzülme ne diyim of bilemedim bende sabah moralim bozuktu tartıda manyak birakam görüncee ama öyle 2tane magnumda yemedim yaniiine diyim şimdi sana oh olsuunmu diyim haketmişinmi diyim hı söyle ne diyimm,ama diyememkii
öyle oldu biraz 19 da evlendim 20 de anne oldum beraber büyüdük oğlumla
ne güzel yaa bende 21 yaşında oldum anne 22 yaşında bidaha oldum amaabende esir gibiyim aralarında bana çok kötü davranıyolar ah diyolar banaaaa

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende rejime başladım,üniversiteden yeni mezun oldum,yeni mezun psikolojisiyle kilo aldım galiba..
Bu forumu görünce umutlandım gereçkten,çünkü şu ara beni en çok motive edecek şey bu olur olursa

Siteyede yeni üye olduğum için biraz acemi gibiyim,biri bana cevap yazarsa çok motive olacağım

kizma ama okurken güldüm kiz su magnumlari alip durmasana hemde iki tane bari üstünde findik fistik varmiydin
valla suraya bi inek koysalar bu ara bende yiyebilirim bilmiyorum dolunay mi var ne

Vardı maalesef.. Neden yediğimi bende bilmiyorum hepsi içimde kaldı.
Sonuç: mutsuzum..

Ne dersen dee saçımdan sürükle, kafama vur.
Çok canım sıkkın çokk..

günaydınnn kısçelerimmm :)

süper bir deişikliklen saçlarımı boyadım geldimm :)

kızıl gibim bişi oldum snırım ama tepkiler süper

psikolojini anlıyorum ama yapman gereken aceleci olmamak.beyninde bir hedefin olduğuna ergeç bu hedefe ulaşacağına kendini inandırmalısın.bende ilk dönemlerde böyle hissettim.bu yüzden gün gün tartılmak yerine haftada 1 gün tartıldım.çıkan sonuç biraz eksi olsa bile sorun etmedim biliyordumki yolumuz uzun.sende ben gibi sürekli kilo alıp verme süreci yaşıyosun ve biliyosunki ne kadar hızlı ilerlersek okadar hızlı geriye geliriz.bu yüzden emeğinin karşılığını ergeç alacağını bil ve asla moralini bozma diyetinide

Günaydın kızlar..
günaydın ve sana gaz vercek belkide hırs yaptıracak bir haberim var diyete başlayalı tam 9 ay oldu.aslında hedefim 65 kilo falan olmaktı.fazlasını hayal bile edemiyordum.3 ay sonunda ben bu hedefimin altına bile inmiştim.sonra her kadın gibi yada her insan gibi herkesin hedefi şuyken benimki neden bu olsun vermişken rahatken birazdaha vereyim dedim.ki veremedimde motivasyonum bozuldu kendimi zararlı cıslara verdim takriben 3 kilo falan geri aldım.hergün yeniden başlıyordum ama bir yerde kopuyodu diyetim ben nasıl önceden diyet yaptımda 15 kilo verdim diyodum kendi kendime ama yılmadım tekrar tekrar başlayıp tekrar tekrar bozdum nisan ayının başından haziran ayının sonuna kadar bu hep böyle devam etti.sonra oruç tutarak nefsimi köreltmeye başladım.zamanla zamanla yeme düzenimi tekrar oturttum.çok yiyodum eskiye göre ama diğer öğünlerde bunu dengelemeye daha çok hareket etmeye başladım.ve sonuç ben bugün itibariyle 59 kiloyum ve ben hayatımda bu kiloya hiç düşmedim.anca büyürken bi dönem 59 olmuşumdur kendi adıma zor olanı başardım şimdi imkansızı başarmam gerekiyor.yani kilomu bu seviyelerde tutmalıyım.yani sonuç olarak ben başardım başaramama psikolojisine rağmen.sıra sende sende başarabilirsin.sadece aceleci olma hedefine ergeç ulaşacağına inandır kendini ve pes etme.

yakıştığına eminim dedimya güzele ne yakışmaz her saç renginde farklı bi havaya bürünüyosun zaten ama söylim benim saçımdada sarı vardıya üzerine ne boyarsam boyayayım bi süre sonra akıyor ve yine o sarı tonuna dönüyor ama ben memnunum çok tatlı bi sarı tonuna dönüşüyor

demek 59 oldun hemde mısır ekmeklerine falan rağmen kutlarım darısı başıma ama bu hafta yine veremedim sanırım

Günaydın kızlar..

günaydın üzülme ama kıyamam

dilekcim niye bu kadar takıyosun ki bu 1 hafta tatlı matlı cııısss yemessin dengelersin olur biter

bunca kiloyu sen vermedin mi bunuda halledersin

sanırım bi süre sonra yavaşlıyo kilo verimi benim öyle oldu

bak 70 e inene kadar her hafta 1 kilo veriyodum

70 de 2.5 hafta kadar takıldım şimdi sabah yine tartılıyım bi dedim lavabodan sonra 69 vermemişim u hafta yine

ama eminim 5-6 güne gidecek birden

emin ol forumun katkısı buyuk oluyo.. ben ne zaman kopsam forumdan kilo alıyorum... buradakilerle tanışıp kaynaşınca ister istemez farklı bi pskoloji içine giriyosun ve bu seni dizginliyo.. bkendini tanıtana kadar yabancılık çekebilirsin ama sonrasında güzel arkadaşlıklar ve hırs getirisi olacaktır bu sitenin..

Vardı maalesef.. Neden yediğimi bende bilmiyorum hepsi içimde kaldı.
Sonuç: mutsuzum..

Bu kadar kolay mutsuz olma!!!!
ne yapalım yemişsin sefan olsunnn afiyet olsun..
olmuşa takıma canım olacağa bak.. kilolara ölüüüüüğğğğm

ayyy kızıl saça bayılırııııımmmm !!!

iyi günlerde kullan canım

günaydın geleceğin cıbırlarııııı
yarın spiral taktırmaya gidicem bana dua edinnn yaramaz diye tırsıyoruuuummmm
hiç canım tatlı değildir ama okuduklarımdan tırstım mı ne.. doğumdan sonra yarı paranoyak oldum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…