70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

guzeller gunaydin 70tim 69.100 olmusum kilo verimim yavasladi 10kilonun ardindan ama ayin 3u adet baslangici sanki icimde kilolarca baski var 900gr sukur alsam delirirdim ben ne yapicam ya tatli krizindeyim offf ya olsamda kurtulsam su regli

olrsun canım. 2 kilo bile değil,biraz gayretle verirsin.mayıs 18 dogum günün mü yoksa benim de 15 mayıs.boga burcu olarak kilolarla savasım ömür büyu devam etcek heraldeÇok üzgünüm çoook

bu arada diger bildirim 10nisan kesin degil mi? iyi oldu toparlaniriz biraz ayrica cuma olmasi iyi olucak cuma verilen kilo goruldumu haftasonlari motivasyon yuksek olucak kacamak yapmiycaz boylece

♥gözyaşı♥;6004587 .!.:

Doğrudur canım ben pek kalori felan hesap edemiyorum ya. Ama bundan sonra ona da dikkat ederim. Benim önümdeki hedef 65, ondan sonra da 57 olacak :) İlk olarak 65 rabbim nasip kısmet ederse.

işallah verirsin canım çizelgen olmadığı için göremiyorum kilonu ama veririz yeterki motivasyonumuz iyi olsunn

kizlar dun bir arkadasimi gordum bayagi gobekliydi ozellikle 2bebek onu cok sisirdi kilo vermis 9kilo bayagi incelmis ananas diyeti vermis dr yag yakimi icin ara ogunlerde 1kase ananas salatasi yemis atistirmalik cani istediginde ananas yemis gece yatarken yemis geri kalaninda bizim diyetlere benzer bir rejim yapmis kadinda kilo gorunumunden cok fiskiran yaglar girmis ananas cok iyi bir yag yakici bende hamileleikten sonra gobek kalmisti kaldi ki dumduzdu oncesinde kadindogumcum tavsiye etmisti ananasi 15gun yemistim gobegimden kurtuldum simdi gobegim yok denecek kadar az hamilelik gobegimi gorseydiniz bu kadin nasil toplandi derdiniz deneyin isterseniz ben ananasi pek sevmem dilimin ucunu buruyor ama dogumdan sonra gobegim konusunda yardimini cok gormustum

Son düzenleme:
selam kızlar bende 2007 de doğum yaptım hala veremedim. 75 de kaldım
ne olcak bu halimiz.((( lahana diyeti yaptım geçen hafta 5 günde 4 kilo verdim .ama sanırım dün hepsini geri aldım.seçimde görevliydim oralarda acayip tıkındım valla....

evet cnm ben hazırlayacagım bugun temızlık yaptım daha bıtmedı oğluşumu uyutunca kalan işlerımıde yapıp listeyı hazırlayacagım kıslar bekletdıgım ıcın kusura bakmayın ltfen

tatlım şey için sordum listeye bir sonraki bildirimin 10 nisanda olsuğunu da yazar mısın diye
bundan sonra cumadam cumaya tartılalım diye konuştuk
whitehallcım sonraki bildirim 10 nisan
hadi kızlar 10 nisanda kimse klava: görmesin

slmmm kızlarrr ben 3 kilo vermişim 76 dım şu an tartıda 73 çıkıyorumm şükürler olsun allahıma 1 haftada 3 kilo inş gerisi gelir bu ilk haftamdı şimdi tekarar yürüyüşe çıkıcamm kilo çizelgemide düzelteyimm hihoyyyt

Ananas insan vücudunun ihtiyaç duyduğu bütün vitaminleri ve 16 doğal mineral içerir. Ananasın kilo verdirmedeki sırrı ise zengin suyunda saklıdır. Ananas suyu vücuttaki yağı etkili bir şekilde eritebilir. Dolayısıyla her gün yemekte ananas ya da ananas suyu tüketilebilir.

bir siteden alıntıdır.
ama pahalı ya bu da hergün nasıl yetişeceğiz

kızlar selam bende bi değişiklik yok
almadığımıa sevindim geçen hafta 69 u görünce rahatlık çöktü bana ..hehe ...ay ben 10 nisanda yokum olsun bi gün öncesinde haber veririm bende ..nede olsa daha çok var ...cumadan cumaya daha iyi olur ..çünkü pazartesi hafta sonundan çıkmış oluyoruz bütün hafta çok iyiy gidiyo ama pzartesi farklı olabiliyo ...

tamam canım yazarım daha ıyı ınsallah bende daha fazla kılo verırım su yaramazı uyutsam gelecegım aranıza ama nerde kaydirigubbakcemile2

1 hafta 3 kg.süper ya.ben 10 marttan beri ciddi dikkat ediyorum 2 kg verdim sadece.spor yapamadığım içinmi acaba.deli olacağım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…