teşekkür ederim.
demek 59 oldun hemde mısır ekmeklerine falan rağmen kutlarım darısı başıma ama bu hafta yine veremedim sanırım
psikolojini anlıyorum ama yapman gereken aceleci olmamak.beyninde bir hedefin olduğuna ergeç bu hedefe ulaşacağına kendini inandırmalısın.bende ilk dönemlerde böyle hissettim.bu yüzden gün gün tartılmak yerine haftada 1 gün tartıldım.çıkan sonuç biraz eksi olsa bile sorun etmedim biliyordumki yolumuz uzun.sende ben gibi sürekli kilo alıp verme süreci yaşıyosun ve biliyosunki ne kadar hızlı ilerlersek okadar hızlı geriye geliriz.bu yüzden emeğinin karşılığını ergeç alacağını bil ve asla moralini bozma diyetinide
günaydınve sana gaz vercek belkide hırs yaptıracak bir haberim var diyete başlayalı tam 9 ay oldu.aslında hedefim 65 kilo falan olmaktı.fazlasını hayal bile edemiyordum.3 ay sonunda ben bu hedefimin altına bile inmiştim.sonra her kadın gibi yada her insan gibi herkesin hedefi şuyken benimki neden bu olsun vermişken rahatken birazdaha vereyim dedim.ki veremedimde motivasyonum bozuldu kendimi zararlı cıslara verdim takriben 3 kilo falan geri aldım.hergün yeniden başlıyordum ama bir yerde kopuyodu diyetim ben nasıl önceden diyet yaptımda 15 kilo verdim diyodum kendi kendime ama yılmadım tekrar tekrar başlayıp tekrar tekrar bozdum nisan ayının başından haziran ayının sonuna kadar bu hep böyle devam etti.sonra oruç tutarak nefsimi köreltmeye başladım.zamanla zamanla yeme düzenimi tekrar oturttum.çok yiyodum eskiye göre ama diğer öğünlerde bunu dengelemeye daha çok hareket etmeye başladım.ve sonuç ben bugün itibariyle 59 kiloyum ve ben hayatımda bu kiloya hiç düşmedim.anca büyürken bi dönem 59 olmuşumdur kendi adıma zor olanı başardım şimdi imkansızı başarmam gerekiyor.yani kilomu bu seviyelerde tutmalıyım.yani sonuç olarak ben başardım başaramama psikolojisine rağmen.sıra sende sende başarabilirsin.sadece aceleci olma hedefine ergeç ulaşacağına inandır kendini ve pes etme.
günaydın üzülme ama kıyamam
dilekcim niye bu kadar takıyosun ki bu 1 hafta tatlı matlı cııısss yemessin dengelersin olur biter
bunca kiloyu sen vermedin mi bunuda halledersin
sanırım bi süre sonra yavaşlıyo kilo verimi benim öyle oldu
bak 70 e inene kadar her hafta 1 kilo veriyodum
70 de 2.5 hafta kadar takıldım şimdi sabah yine tartılıyım bi dedim lavabodan sonra 69vermemişim u hafta yine
ama eminim 5-6 güne gidecek birden
Bu kadar kolay mutsuz olma!!!!
ne yapalım yemişsin sefan olsunnn afiyet olsun..
olmuşa takıma canım olacağa bak.. kilolara ölüüüüüğğğğm
çizelgene bakamadım 83 mu yazıyodu başlangıç.neyse kaç olursa olsun sen önemli olan sen kilo vermişsin ve o kilodayken hayal bile edemediğin 73 kiloya düştünki.bence bu kiloda gayet iyisin önce bunu kabullen ben bu halimle de iyiyim ama daha iyi olcam .sayısal takıntıda yapma sayılar değişmesede sen bedenen değişiyosundur.ve kimseyle kıyaslama kendini sen kimse değilsin ve hiçkimsede sen değil olamazda.bi önceki mesajımda yazdım düzenli beslenmeyi hayatına geçirmelisin.herkesin metabolizması farklı sen süt içersin şişersin başkası içer erir.metabozlimaznı biraz da hızlandırmak senin elinde unutma.şimdi bağırsak sorunun varsa bekunis diye bitkisel içerikli bir ilaç var 4 liraya eczaneden edinebilirsin.önümüz hafta sonu evde olduğun bi gün akşam yemeğinden 2-3 saat sonra iç 5-6 saat sonra biraz adet sancısına benzer karın ağrıları çekeceksin ondan sonra kendini wc ile kanki olmuş olarak göreceksin :) için boşaldıktan sonra artık atıştırmak yerine düzenli yemek yemeye başlamalısın.canım istemiyo yemim aman şunun ucundan alim deme.çalışan hatunsun zamanını düzenli ayarlayabilirsin.akşam hafif yiyip 2-3 saat geçtikten sonra uyursun sabah olur yeni gün başlar.gece acıktınmı kendini yatağa at uyu hemen :) sonuç pes etme düzenli yaşa...
Günaydın Green
Önce teşekkür ederim yazdıkların moral oldu.. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi 3 haftadır 73 kiloyum.
Tartı inatla aşağısını göstermiyor..
Dün akşam hırsımdan yedim aç olduğumdan veya canımın çok çektiği için falan değil.
Size de olmuştur öyle kriz anları. Yesemde yemesemde aynı kiloyum.
Yedikten sonra aklıma geldi tuvalet sorunum olduğu bugünde devam etmekte.
Canım daha çok sıkılıyor böyle olunca herkes ne güzel veriyor bende tık yok.
İnan akşam iftar bile yapmak istemiyorum o derece...
Keşke 3 ay sonra bende 65 i görebilsem.. Bu gidişle hayal olarak kalıcak sanırım..
59 kg olmuşsun maşaallah
Darısı başımıza dicem de 6yı göremiyorum nerde kalmış 5
Bugünden itibaren daha dikkat edicem.. Kendimi yenilemem lazım..
Bu gidişle 73ü bile göremicem çünkü..
Belli bir zaman sonra duraklama evresine girdiğini biliyorum ama kontrolümü kaybettim.
Desteğin için saol canım. Bundan sonra cıss yok kendime ceza vermek en güzeli sanırım.
Yoksa boğazım bi açılırsa kendimi hiç tutamam.
6yı görsem daha azimlencem sanırım ama kendini bir türlü göstermiyo adi rakam
Bide öyle düşüniyim bakalım
Belki rahatlarım acaip gerginim çünkü
Teşekkürlerrr
Bide öyle düşüniyim bakalım
Belki rahatlarım acaip gerginim çünkü
Teşekkürlerrr
Domates: 2 ünite desek
Peyniri 1 üniteden sayıyorum
1 dilim beyaz ekmek 12 ise yarısı 6 kepek daha az olacağı için 3 ünite sayıyorum.
Şekersiz çay 0 ünite
Toplam 6 ünite toplamışsın canım
Günaydın kaptann ve güle güle kızınla dışarı çıkacakmışsın.
Verdiğin bilgiler için tekrar çok saol.
Ve hep dua ediyorum aklıma geldikçe emin olabilirsin
Genel olarak iyi canım 1 ısırmlık ekmek yemek yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek tüketmen daha mantıklı bence
Bitki çayları da içmişsinn
Eee sen olmuşsunnn
Günaydın ger-düşümmm
Sonunda çarşamba gününü gördük..
Form çayının bi etki zamanı var o zamanda wc de olmazsan geriye karın gurultusu ve gazı kalıyor
En azından bende etkisi böylee
Hadi kolay gelsin bakalım sanaa
Aaaaaaaaaaa:86::86:
Tebrik ettim ve de çok kıskandım ben korkumdan sabah tartılmadım akşam açken tartılırım bakalım kaç oldum.
Çok pis kıskancımdır bu aarada daha dün 73.5 um demiyo muydun sen.
Ne güzel gitmiş kiloooooo:76:
Karbona dün başlamamıştın dimi sen?
İş çıktı canım anca yazabildim
Evet canım dünden bugüne çok kalabalık bakalım kaçı gerçekten burda kalacak
Günaydın.. Günaydın can yoldaşlarım..
Yorumlarınızı henüz okumadım..
Ama şimdi geçmişi okumaya başlıyorum..
İlk olarak randevu aldığım doktora gittim...
Sırada beklerkken
telefonum çalıyor
Kendi doktorum
Beni çağırdı...
NAsıl uçarak gittim anlatamam...
Baştan baktı...Tansiyon:90/60
Kilo:61.1 kg....
172 gr
20 cm..
Rahim ağzı kapalı...Düşük tehlikem yok şükür
Bebeğin durumu gayet güzel..
Dudak anormalisi burun anormalisi dudak yarığı yok
Rabbime şükür
Böbreklerinin ikiside güzel...
Kalp harika.. Yüreğinin sesini dinletti doktorum
Ağlamaya başladım...
Kordon kanı gayet iyi...
Kırmızı mavi olarak görülüyor...
Ayakları parmakları uyuyordu bebeğim karnımda...
Resminini çekti doktorum...
Sana benziyor dedi bebeğime...
Bebeğin suyuna baktı..
Gayet iyi dedi..
Az olsa bebek gelişiminde gerilerdi...
GAyet iyi dedi..
Bebeğinle konuş dedi..
Ona günaydın de iyi akşamlar de...
Şarkı dinle dinlet dedi..
Onu sev okşa sevdiğini hissetsin dedi..
Sütünü beyaz etini sebzeni ihmal etme Yoğurdunu ye dedi..
Kola çay kahve az iç dedi...
Kramplar başlamadı dedi..
Başlarsa calsiyum eksikliği dedi..
Dişlerin için synsodyne diş macunu kullan dedi..
Bebeğin hareketlerini günde 1 defa muhakkak hisset dedi..
Suyun gelmesi kanama gibi durumlarda bana cepten ulaş dedi..
Hamileleiğin belli olmuyor..
Uzun süre saklayabilirsin dedi..
Güldüm...
Kimse bilmiyor dedim..
Artık söyle paylaş mutluluğunu dedi...
Ayrıntılı ultrasona girmeyeceğim kızlar...
Allah korusun kalbi delik deseler
Ya da 6 parnmakllı deseler
Aldırır mıydım?
Asla.....
Doktorum
Gayet sağlıklı bebeğin dedi...
Cinsiyet konusuna gelince
%99 erkek dedi...
%1 i doğuma saklıyorum..
Rabbim gönlüme göre verdi...
Şükürler olsun Rabbim sana...
Her üç evladımda bana rüyalarımda gösteren Rabbim..
Bu evladımda da bunu bana bahşetti...
Hastaneden çıktım.. HAstanenin yaninda bir cami var..
Oraya gittim.. Dua ettim Rabbime
BAhçesinde oturdum ve telefon bir müddet elimde öylece kalakaldım...
Arkadaşlarımı dostlarımı aradım ama annem...
Annemde takılı kaldı gözlerim...
Arayamadım..
Çok derin bir ah çektim...Sadece ağladım...
Eşimi aradım gel dedim..
Eşim geldi...
Beni alnımdan öptü..
Arabaya bindik..
Sevinmedin dedim...
Ben mi dedi?
Arabanın camını açtı....
Erkek oluyor!
Hey millet erkekmiş! diye bağırdı...
Polisler yolda ceza yazıyormuş durdular bizi...
İlk bebek mi dediler
Yok dedik 4. bu...
HAy maşallah dediler..
Güldüler...
Eşim eve dönünce daha büyük bir ev için araştırmalara başladı
Malum kızların odası erkeklerin odası diye iki oda yapacağız artık..
Çocuklara söyledik..Zaten biliyorduk dediler..
Bizde yeni bişey diyeceksiniz sandık dediler
Kız mı erkek mi dedim?
İkiside erkek dedi..
Hatta kızım
Anne ben büyüyünce kız olabilir miyim dedi..
Akşam eşim tatlı yaptı..
Elleriyle..
Aslında normalde o saatte asla yemezdim..
Ama yepsini yedim kuzumla...
Bebeğe hala alışveriş yapmadım..
24. haftadan sonra sabredebilirsem yapacağım inşallah..
Gece çocukları yatağa yatırdım..
Hepsi uyudu...
Eşimde...
Ben başımı yastığa koydum...
Rabbime dua ettim..
Teşekkür ettim...
İki kız iki erkek anası olacağım için..
Rabbim inşallah onları layıkıyla büyüytmek nasib eder..
Yine de bir yanım hüzünlüydü...
Telefonuma baktım..
Yine arayamadım..
Sessizce ağlarken uyuyakalmışım...
fasuly kolayda tatlım bu resimler nereye gizlenmiş yaa nedne bulamıyosun...canım sıkılmaya başladı...cnm öle güzel anlatmışsın ki allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ay bi an özendim 4 çocuk
döverim seni hepimiz çıtırızz
bamya bitince aban gel fasulye ayıtlancakkresimleri bulamadım aramıcam aa delirdim beynim uyuştu bak bak :84: :84: :84: :84:
hoşgeldin tatlım çok özledik seni..yaa kızlar ben sizi cok özledimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geldim işte,, size geldimm tekrardan.. eskisi kadar girmeye çalışıcam elimden geldiğince.. karışık bi dönemden geçtim biliosunuz, iş değişikliği ailemde ki sağlık problemleri fln yordu beni cok.. sırdaşlarımı özledimmm, kısçelerimi özledimmmm :)
buarada 61,9ları gören ben sizden uzak kaldığım müddette an itibariyle 63,5 kg ile geri döndüm
tabiki var hoşgeldin cnm..slm ben daha önce bu topikte kilo vermiştim.şimdi 62 kiloyum.
yine bu topikte kilo vermek istiyorum.aranızda banada yer varmıki :97:
benim bebeqim okadar güzelki ona herşey yakışır..biraz değişiklik ii gelir diye düşünüyorum kızlar ve saçlarımı boyatmak istiyorum...
şuan dipleri gelmiş sarıyım, resim de eklicemmm, şu bakır rengi gidermi bana ne dersiniz, yoksa sarı da devam mı ediyimm.. yoksa yepyeni fikirleriniz de var mı varsa açığım :)
şimdikiii
Eki Görüntüle 256245
Eki Görüntüle 256246
istediğim renk ?????
Eki Görüntüle 256247
estaqfirullah cnm teşekkür ederim...kızım içinde ayrıca teşekkür ederim...bende seni özledim hatun...iyi dileklerin içinde çok sağol,inş.yarın mamografi sonucu temiz çıkarda müjdeyi veririm canım
yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun bu arada canım
tubacım,iş konusunda hayırlısı olsun tatlım...konuya tam hakim değilim ama bi değişiklik söz konusu galiba...hakkınızda hayırlısı canım
kilo farkı konusunda sana aynen katılıyorum,destekliyorum ve teşhisin tam onikiden diyorum...çünkü bende aynen senin gibiyim,metomuz aynı kuşum
iyiyiz canım ,bende senin gibi kaçaklardaydım ama beni soran hiç yoktu kuşum...sevenin çok kıymetini bil tatlım...bu arada sorunlarını halletmene sevindim,yanıklar içinde çok geçmiş olsun canım
seni özlemez olurmuyum kıymetlim benim...ama bir türlü denk gelmedik,sen gittin ben burdaydım,sen geldin ben gittim...derken vuslat bahara kaldı....kızının derslerini vermesine çok sevindim,gözün aydın aşkitom...inş.şu yarınıda atlatırsam daha motive olucam sağlıklı ilo hedefime ve sporuma...pazartesiden itibarende ekibi kuralım artık yeter,motive olmamız lazım...okullarda başlıyor herşey daha düzenli ve sistemli olucak gene,en azından benim için...öpüyorum seni gıdından fıstığım benim,moral ve motivasyon kaynağım,idolümsün benim
kız ben yerim seni...hayırlı olsun bebiş yeni jetonum düştü...okadar bulantında olsun ,bunlar tatlı sıkıntılar güzelim..çok sevindim,allah tamamına erdirsin...darısı topikte isteyen diğer fıstıkların başına...hadi bakalım topik fifty fifty gebiş topiği oldu..hadi hayırlısı fıstığım
kızlar bende kaçtım...yarın doktor için bana dua edin inşallah bişey çıkmaz
hepinize iyi geceler tatlılar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sağol kılavuzcum çıtır hemşirem güzel dileklerin için ayrıca beni soran olmamış demişsin aşkolsuuuuuuuuuuuuuuuun şöle bi geçmişe baksaydın kaç kere sordum seni ben ama yaaa bu arada canım mamografi sonucun temiz çıkar inşallah temiz çıkar temiz neye inanırsak o olur güzel haberlerini bekliyoruzbende seni özledim hatun...iyi dileklerin içinde çok sağol,inş.yarın mamografi sonucu temiz çıkarda müjdeyi veririm canım
yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun bu arada canım
tubacım,iş konusunda hayırlısı olsun tatlım...konuya tam hakim değilim ama bi değişiklik söz konusu galiba...hakkınızda hayırlısı canım
kilo farkı konusunda sana aynen katılıyorum,destekliyorum ve teşhisin tam onikiden diyorum...çünkü bende aynen senin gibiyim,metomuz aynı kuşum
iyiyiz canım ,bende senin gibi kaçaklardaydım ama beni soran hiç yoktu kuşum...sevenin çok kıymetini bil tatlım...bu arada sorunlarını halletmene sevindim,yanıklar içinde çok geçmiş olsun canım
seni özlemez olurmuyum kıymetlim benim...ama bir türlü denk gelmedik,sen gittin ben burdaydım,sen geldin ben gittim...derken vuslat bahara kaldı....kızının derslerini vermesine çok sevindim,gözün aydın aşkitom...inş.şu yarınıda atlatırsam daha motive olucam sağlıklı ilo hedefime ve sporuma...pazartesiden itibarende ekibi kuralım artık yeter,motive olmamız lazım...okullarda başlıyor herşey daha düzenli ve sistemli olucak gene,en azından benim için...öpüyorum seni gıdından fıstığım benim,moral ve motivasyon kaynağım,idolümsün benim
kız ben yerim seni...hayırlı olsun bebiş yeni jetonum düştü...okadar bulantında olsun ,bunlar tatlı sıkıntılar güzelim..çok sevindim,allah tamamına erdirsin...darısı topikte isteyen diğer fıstıkların başına...hadi bakalım topik fifty fifty gebiş topiği oldu..hadi hayırlısı fıstığım
geçmiş olsun canım önemli bir sorun yoktur inşallah bu arada mönü güzelde bu cipste olmasaymışslm kizlarkilavuz canim bi ara gecmis de okudum herhalde gögüz kontrollüne bidaha gitmen lazim :26: nezaman sonuc cikacaktin:26:
ya kizlar canim cok sIkkIn bende cok oluyor 1-2 hafta geciyo büyük tuvalettimi yaparken kan geliyor 2 sene önce doktor beni endoskopieye yolladi baktilar birsey bulamadilar ama yine basladi bugün yine gittim ayni seyi yine yapacaklaramaan niye böyle oluyor anlamadim bu aralar yine hersey üst üste geldikce cok bunaldim disimi yaptirdim gecen hafta o da gecmedi dogru dürüst isiramiyorum öbür taraf da acimaya basladi
menümü yazayim:
sabah: sade yogurt icine yulaf ezmesi
öglen: süzme peynir yaninda domates
ara: kahve nin yanina avcumun ici büyüklünde bisküvit
aksam: et kavurma yaninda salata
1 kasik sehriye corbasi bir kasik pilav yedim tatimlik canim cekti 1 tane de chips ay kendimi zor tutuyorum okadar sIkIndIyI aslinda yemege gömülerk yapmamak icin kendimi zor tutuyorum
hep bu hayalleri kurduk canım ama onunda sabır ve azimle oluyor merak etme sende gireceksin 40 bedene hatta dahada küçük bedebler seni bekliyor 50 beden giydiğim günleri hatırlıyorum gittiğim her mağazada nenem tarzı kıyafetler çıkardı karşıma şimdi 42 beden giyiyorum hani 40 bedende oluyor ama 42 şimdilik rahat giyiyorum diyete devam canım olacak merak etmebu gün oğluma pantolon almak için tuhafiye ye gittim keşke gitmeseydim
40 beden etek gördüm bayıldım 46beden olunca tabii alamadım inşallah birgün bende istediğim eteği giyerim
büyük beden eteklerde istediğin modeli giyemiyosun
güzel haberlerle geleceksin seni bekliyoruzkızlar bende kaçtım...yarın doktor için bana dua edin inşallah bişey çıkmaz
hepinize iyi geceler tatlılar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hadiiii sıkma canını magnum dışında çok bartı yok telafiside mümkün bu kdr kilo vermişken bu umutsuzluk niye bak bamya belenay dövecek seni hadi toparlan bakim kız bamya dedim de canım bmya çekti bugün pişirsemmikiSelam kızlar..
Mutsuz Dilek geldi..
Hemde çok mutsuz malumunuz bugün oruçluydum. Dün akşam onca su, bitki çayı tabi bide yemek yediğim halde akşam 73.3 görmüştüm.
Garanti 72.5 olmuşumdur diyordum.
Bugün oruç tuttuğum için eve geldim tartıldım.
Hadi bilin bakalım ne gördüm. Tabiki koskocaman 73 :2:
O sinirle ve açlıkla menümü yazayım.
Dileyen istediğini sayabilir, iyi de eder..
Sahur:
1 haşlanmış yumurta,
Yarım dilim tam tahıllı ekmek,
İftar:
1 tabak tavuklu bezelye yemeği,
3 yk pilav,
2 kase yoğurt
2 tane magnum
2 litre su
Form çayı
Evet bildiğiniz tosunum:2:
Herkese yemeyin derim kendim yerim malım çünkü.
Bu arada wc e çıkamadığım yemekte sonra aklıma geldi.
Yani yemeseydim belki 72lerdeydim.:2:
Allah bağışlasın kuzucuklarını maşallahevet ama kabül et zordu dimi
berat büyük oğlumun 7 yaşında 1 sınıfa başladı
resimdeki yusuf daha 6,5 aylık teyzesi
hoşgeldin arkadaş doğru yerdesinArkadaşlar bende rejime başladım,üniversiteden yeni mezun oldum,yeni mezun psikolojisiyle kilo aldım galiba..
Bu forumu görünce umutlandım gereçkten,çünkü şu ara beni en çok motive edecek şey bu olur olursa
Siteyede yeni üye olduğum için biraz acemi gibiyim,biri bana cevap yazarsa çok motive olacağım
kııııız çıtır hoşgeldin yeni saçını güle güle kullan o zaman kızıl çıtır dicez sanagünaydınnn kısçelerimmm :)
süper bir deişikliklen saçlarımı boyadım geldimm :)
kızıl gibim bişi oldum snırım ama tepkiler süper
ekmekçi güzeli 59 hee maşallah kız sana aferin aferinpsikolojini anlıyorum ama yapman gereken aceleci olmamak.beyninde bir hedefin olduğuna ergeç bu hedefe ulaşacağına kendini inandırmalısın.bende ilk dönemlerde böyle hissettim.bu yüzden gün gün tartılmak yerine haftada 1 gün tartıldım.çıkan sonuç biraz eksi olsa bile sorun etmedim biliyordumki yolumuz uzun.sende ben gibi sürekli kilo alıp verme süreci yaşıyosun ve biliyosunki ne kadar hızlı ilerlersek okadar hızlı geriye geliriz.bu yüzden emeğinin karşılığını ergeç alacağını bil ve asla moralini bozma diyetinide
günaydınve sana gaz vercek belkide hırs yaptıracak bir haberim var diyete başlayalı tam 9 ay oldu.aslında hedefim 65 kilo falan olmaktı.fazlasını hayal bile edemiyordum.3 ay sonunda ben bu hedefimin altına bile inmiştim.sonra her kadın gibi yada her insan gibi herkesin hedefi şuyken benimki neden bu olsun vermişken rahatken birazdaha vereyim dedim.ki veremedimde motivasyonum bozuldu kendimi zararlı cıslara verdim takriben 3 kilo falan geri aldım.hergün yeniden başlıyordum ama bir yerde kopuyodu diyetim ben nasıl önceden diyet yaptımda 15 kilo verdim diyodum kendi kendime ama yılmadım tekrar tekrar başlayıp tekrar tekrar bozdum nisan ayının başından haziran ayının sonuna kadar bu hep böyle devam etti.sonra oruç tutarak nefsimi köreltmeye başladım.zamanla zamanla yeme düzenimi tekrar oturttum.çok yiyodum eskiye göre ama diğer öğünlerde bunu dengelemeye daha çok hareket etmeye başladım.ve sonuç ben bugün itibariyle 59 kiloyum ve ben hayatımda bu kiloya hiç düşmedim.anca büyürken bi dönem 59 olmuşumdur kendi adıma zor olanı başardım şimdi imkansızı başarmam gerekiyor.yani kilomu bu seviyelerde tutmalıyım.yani sonuç olarak ben başardım başaramama psikolojisine rağmen.sıra sende sende başarabilirsin.sadece aceleci olma hedefine ergeç ulaşacağına inandır kendini ve pes etme.
sanada günaydın kış gelmesin ama yazda gelmesin böleee yumuşak yumuşak baharı yaşayıp gidelimgünaydın kızlarrrrrrrrr hava serinlediiikış gelmesin ama ama ama ya
teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun...Rabbimiz seninde gönlünün muradını versin..
canımm...
gözlerimden akan damlalara enqel olamadım yazdıklarını okurken..ne güzel anlatmışsın cnm..Rabbim mutluluqunuzu daim etsin..çok özendim...oqluşumuzda saqlıklı sıhhatli gelsin dünyaya analı babalı büyüsün inşallah...
fasuly kolayda tatlım bu resimler nereye gizlenmiş yaa nedne bulamıyosun...canım sıkılmaya başladı...
hoşgeldin tatlım çok özledik seni..
tabiki var hoşgeldin cnm..
benim bebeqim okadar güzelki ona herşey yakışır..
estaqfirullah cnm teşekkür ederim...kızım içinde ayrıca teşekkür ederim...
dualarımız seninle deryammm...inşallah hayırlı sonuçlarla döneceksin...
yeşimmm 59ları görmüşsün çok tebrik ederim cnm darısı bizlerin başına...
günaydın canlarım..nasılsınız bakalım bugün...
hemen bişey paylaşmak istiyorum...
kızımı gezdiriyorum bu hafta hergün başka birindeyiz ve tabi malum ikramlar...
k-flex almıştım denemek için kırmızı meyveli..
öqlen k-flex yiyip çıktım evden gittiqim yerdede herşeyden yedim ve buna raqmen kilo veriyorum...
ayrıca tadı müsliden katkat güzel nefis bişey...şiddetle önerilir...
birazdan yine gezmeye gidicez ve ben gitmeden k-flex yicem..kilo vermeyi bırakın böyle kaçamaklı günlerde kilo almıyım sabit kalayım yeter..müsliden çokçok fazla sevdim ben bunu..
e ne duruyosunuz birazda k-flexçileri zengin edelim
sağol kılavuzcum çıtır hemşirem güzel dileklerin için ayrıca beni soran olmamış demişsin aşkolsuuuuuuuuuuuuuuuun şöle bi geçmişe baksaydın kaç kere sordum seni ben ama yaaa bu arada canım mamografi sonucun temiz çıkar inşallah temiz çıkar temiz neye inanırsak o olur güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun canım önemli bir sorun yoktur inşallah bu arada mönü güzelde bu cipste olmasaymış
hep bu hayalleri kurduk canım ama onunda sabır ve azimle oluyor merak etme sende gireceksin 40 bedene hatta dahada küçük bedebler seni bekliyor 50 beden giydiğim günleri hatırlıyorum gittiğim her mağazada nenem tarzı kıyafetler çıkardı karşıma şimdi 42 beden giyiyorum hani 40 bedende oluyor ama 42 şimdilik rahat giyiyorum diyete devam canım olacak merak etme
güzel haberlerle geleceksin seni bekliyoruz
hadiiii sıkma canını magnum dışında çok bartı yok telafiside mümkün bu kdr kilo vermişken bu umutsuzluk niye bak bamya belenay dövecek seni hadi toparlan bakim kız bamya dedim de canım bmya çekti bugün pişirsemmiki
Allah bağışlasın kuzucuklarını maşallah
hoşgeldin arkadaş doğru yerdesin
kııııız çıtır hoşgeldin yeni saçını güle güle kullan o zaman kızıl çıtır dicez sana
ekmekçi güzeli 59 hee maşallah kız sana aferin aferin
sanada günaydın kış gelmesin ama yazda gelmesin böleee yumuşak yumuşak baharı yaşayıp gidelim
sağol kılavuzcum çıtır hemşirem güzel dileklerin için ayrıca beni soran olmamış demişsin aşkolsuuuuuuuuuuuuuuuun şöle bi geçmişe baksaydın kaç kere sordum seni ben ama yaaa bu arada canım mamografi sonucun temiz çıkar inşallah temiz çıkar temiz neye inanırsak o olur güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun canım önemli bir sorun yoktur inşallah bu arada mönü güzelde bu cipste olmasaymış
hep bu hayalleri kurduk canım ama onunda sabır ve azimle oluyor merak etme sende gireceksin 40 bedene hatta dahada küçük bedebler seni bekliyor 50 beden giydiğim günleri hatırlıyorum gittiğim her mağazada nenem tarzı kıyafetler çıkardı karşıma şimdi 42 beden giyiyorum hani 40 bedende oluyor ama 42 şimdilik rahat giyiyorum diyete devam canım olacak merak etme
güzel haberlerle geleceksin seni bekliyoruz
hadiiii sıkma canını magnum dışında çok bartı yok telafiside mümkün bu kdr kilo vermişken bu umutsuzluk niye bak bamya belenay dövecek seni hadi toparlan bakim kız bamya dedim de canım bmya çekti bugün pişirsemmiki
Allah bağışlasın kuzucuklarını maşallah
hoşgeldin arkadaş doğru yerdesin
kııııız çıtır hoşgeldin yeni saçını güle güle kullan o zaman kızıl çıtır dicez sana
ekmekçi güzeli 59 hee maşallah kız sana aferin aferin
sanada günaydın kış gelmesin ama yazda gelmesin böleee yumuşak yumuşak baharı yaşayıp gidelim
valla süper bencedesüpermiş cnm da direk popo süper olmuş benimtşk ederim cnm eline sağlıkkk
valla süper bencede
ortim ben sana hoşgeldin demiştim ama sen geçmişi okumadın sanırım bak bekle kopyalayayım...Ben de hosgeldim de mı Senacim :78:
bişey deqil cnm...süpermiş cnm da direk popo süper olmuş benimtşk ederim cnm eline sağlıkkk
amin yeşimcim teşekkürler..teşekkür ederim belenay ve sena darısı önce senaya sonra doğumdan sonrada sana beleneycım.
çıtır çıtır bi anne olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?