70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demek 59 oldun hemde mısır ekmeklerine falan rağmen kutlarım darısı başıma ama bu hafta yine veremedim sanırım
teşekkür ederim. darısı başınıza.evet itiraf ediyorum ekmeklere rağmen verdim ama daha önce söylemiştim ben ekmek yiyorum ama yanında bişi yemiyorum bildiğin kuru ekmeği kemiriyorum ama diğer öğünlerimi dengeliyorum.genelde öğlen 3-5 arası çok acıkıyorum ozaman ne yesem doymuyorum en son elimde ekmek görüyorum ama napıyorum o saatten sonra bişey yemiyorum bidaha.hafif hareketler yapmaya çalışıyorum.öyle sürekli spor yapamıyorum ama oturduğum yerde mekik yada bacak hareketleri yapıyorum.geç uyuyorum aldığım enerjiyi uyuyana kadar kullanmış oluyorum anlıyacağın.bide çok çok önemli bi ayrıntı.bu düzenden hiç şaşmıyorum.hayatta herşeyde olduğu gibi diyettede düzen çok önemli.bi yeme düzeniniz olsun.yediğiniz belli büyüklükte porsiyonlarınız olsun.inan bi süre sonra çok yiyorum ama kilo veriyorum demeye başlayacaksın

Günaydın Green
Önce teşekkür ederim yazdıkların moral oldu.. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi 3 haftadır 73 kiloyum.
Tartı inatla aşağısını göstermiyor..
Dün akşam hırsımdan yedim aç olduğumdan veya canımın çok çektiği için falan değil.
Size de olmuştur öyle kriz anları. Yesemde yemesemde aynı kiloyum.
Yedikten sonra aklıma geldi tuvalet sorunum olduğu bugünde devam etmekte.
Canım daha çok sıkılıyor böyle olunca herkes ne güzel veriyor bende tık yok.
İnan akşam iftar bile yapmak istemiyorum o derece...
Keşke 3 ay sonra bende 65 i görebilsem.. Bu gidişle hayal olarak kalıcak sanırım..
59 kg olmuşsun maşaallah
Darısı başımıza dicem de 6yı göremiyorum nerde kalmış 5
Bugünden itibaren daha dikkat edicem.. Kendimi yenilemem lazım..
Bu gidişle 73ü bile göremicem çünkü..

arkadaşlar günaydınnn

dünki münüm buydu

kahvaltı:çavdar ekmeğine peynirli sandiviç
ara: yarım armut
öğle: ızgara tavuklu salata ve ayran
ara: yarım yeşil elma
akşam: taze fasulye bulgur pilavı ve yoğurt

ama akşam yemek yemedim yoğurt ve yeşil elma yedim

bugünde yine çavdar ekmeğine peynirli sandiviçle güne başlıyorum

Belli bir zaman sonra duraklama evresine girdiğini biliyorum ama kontrolümü kaybettim.
Desteğin için saol canım. Bundan sonra cıss yok kendime ceza vermek en güzeli sanırım.
Yoksa boğazım bi açılırsa kendimi hiç tutamam.
6yı görsem daha azimlencem sanırım ama kendini bir türlü göstermiyo adi rakam

Bu kadar kolay mutsuz olma!!!!
ne yapalım yemişsin sefan olsunnn afiyet olsun..
olmuşa takıma canım olacağa bak.. kilolara ölüüüüüğğğğm

Bide öyle düşüniyim bakalım
Belki rahatlarım acaip gerginim çünkü
Teşekkürlerrr

çizelgene bakamadım 83 mu yazıyodu başlangıç.neyse kaç olursa olsun sen önemli olan sen kilo vermişsin ve o kilodayken hayal bile edemediğin 73 kiloya düştünki.bence bu kiloda gayet iyisin önce bunu kabullen ben bu halimle de iyiyim ama daha iyi olcam .sayısal takıntıda yapma sayılar değişmesede sen bedenen değişiyosundur.ve kimseyle kıyaslama kendini sen kimse değilsin ve hiçkimsede sen değil olamazda.bi önceki mesajımda yazdım düzenli beslenmeyi hayatına geçirmelisin.herkesin metabolizması farklı sen süt içersin şişersin başkası içer erir.metabozlimaznı biraz da hızlandırmak senin elinde unutma.şimdi bağırsak sorunun varsa bekunis diye bitkisel içerikli bir ilaç var 4 liraya eczaneden edinebilirsin.önümüz hafta sonu evde olduğun bi gün akşam yemeğinden 2-3 saat sonra iç 5-6 saat sonra biraz adet sancısına benzer karın ağrıları çekeceksin ondan sonra kendini wc ile kanki olmuş olarak göreceksin :) için boşaldıktan sonra artık atıştırmak yerine düzenli yemek yemeye başlamalısın.canım istemiyo yemim aman şunun ucundan alim deme.çalışan hatunsun zamanını düzenli ayarlayabilirsin.akşam hafif yiyip 2-3 saat geçtikten sonra uyursun sabah olur yeni gün başlar.gece acıktınmı kendini yatağa at uyu hemen :) sonuç pes etme düzenli yaşa...

evet cıslara veda edelim bi süre

aslında en iyisi yakınlarında bulundurmamak

akşam bizim kociş yemek yemiyo güya rejim yapıyo

çerez hurma meyve kurumeyve falan yiyo rejim yapıyo ya

akşam biskrem vardı büyük tek paketlik 2 tane koydunm niyetim birini ben yiyecem malum regliyim bizimki birini yedi bunu yiyecen mi dedi yok dedim artık onuda indirdi miğdeye o kriz geçince ohh dedim iykide yemedim

NOT:bende tatlıya hiç dayanamayanlardanım kuru meyve kesi yo o isteği kuru üzüm kayısı bi dene bana çok iyi geliyo ki ben kahvaltıya reçelsiz tatlısız oturmayan biriyim

Bide öyle düşüniyim bakalım
Belki rahatlarım acaip gerginim çünkü
Teşekkürlerrr

öyle kolay demoralize olmamalı..
hamileliğimde çok kilo aldım ben boyum 174 73 falandım hamile kaldım doğuma 98 gittim.
eve geldim 90 kgmım.
emzirirken falan kilo da aldım diyete başladığımda 92 kiloydum. hadi kiloyu boşver.. o kadar büyümüştü ki karnım doğumdan sonra sönmüş balon gibi oldu..
dizimin 1 karış üstüne kadar sarktı yani öyle düşün. düzenli spor ve istekle olmayacak yok. insan isterse moralini yönetirse herşeyi yapar emin ol.
her insan bi mucizedir. rabbim kendinden bi nur üfledi herbirimizin içine. insanlar ne kadar değerli bi emanet taşıdıklarını hatırlamalı hep bence. kimse ruhunu basit şeyler için daraltmamalı. isteyince olur tatlım. hep mutlu ol. yesen de yemesen de... her zaman her koşulda..

unutma bugün olduramadığını yarın oldurursun.

teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun...Rabbimiz seninde gönlünün muradını versin..

canımm...
gözlerimden akan damlalara enqel olamadım yazdıklarını okurken..ne güzel anlatmışsın cnm..Rabbim mutluluqunuzu daim etsin..çok özendim...oqluşumuzda saqlıklı sıhhatli gelsin dünyaya analı babalı büyüsün inşallah...

fasuly kolayda tatlım bu resimler nereye gizlenmiş yaa nedne bulamıyosun...canım sıkılmaya başladı...

hoşgeldin tatlım çok özledik seni..

slm ben daha önce bu topikte kilo vermiştim.şimdi 62 kiloyum.
yine bu topikte kilo vermek istiyorum.aranızda banada yer varmıki :97:
tabiki var hoşgeldin cnm..

benim bebeqim okadar güzelki ona herşey yakışır..

estaqfirullah cnm teşekkür ederim...kızım içinde ayrıca teşekkür ederim...

kızlar bende kaçtım...yarın doktor için bana dua edin inşallah bişey çıkmaz
hepinize iyi geceler tatlılar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

dualarımız seninle deryammm...inşallah hayırlı sonuçlarla döneceksin...

yeşimmm 59ları görmüşsün çok tebrik ederim cnm darısı bizlerin başına...

günaydın canlarım..nasılsınız bakalım bugün...
hemen bişey paylaşmak istiyorum...
kızımı gezdiriyorum bu hafta hergün başka birindeyiz ve tabi malum ikramlar...
k-flex almıştım denemek için kırmızı meyveli..
öqlen k-flex yiyip çıktım evden gittiqim yerdede herşeyden yedim ve buna raqmen kilo veriyorum...
ayrıca tadı müsliden katkat güzel nefis bişey...şiddetle önerilir...
birazdan yine gezmeye gidicez ve ben gitmeden k-flex yicem..kilo vermeyi bırakın böyle kaçamaklı günlerde kilo almıyım sabit kalayım yeter..müsliden çokçok fazla sevdim ben bunu..
e ne duruyosunuz birazda k-flexçileri zengin edelim

sağol kılavuzcum çıtır hemşirem güzel dileklerin için ayrıca beni soran olmamış demişsin aşkolsuuuuuuuuuuuuuuuun şöle bi geçmişe baksaydın kaç kere sordum seni ben ama yaaa bu arada canım mamografi sonucun temiz çıkar inşallah temiz çıkar temiz neye inanırsak o olur güzel haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun canım önemli bir sorun yoktur inşallah bu arada mönü güzelde bu cipste olmasaymış

hep bu hayalleri kurduk canım ama onunda sabır ve azimle oluyor merak etme sende gireceksin 40 bedene hatta dahada küçük bedebler seni bekliyor 50 beden giydiğim günleri hatırlıyorum gittiğim her mağazada nenem tarzı kıyafetler çıkardı karşıma şimdi 42 beden giyiyorum hani 40 bedende oluyor ama 42 şimdilik rahat giyiyorum diyete devam canım olacak merak etme

kızlar bende kaçtım...yarın doktor için bana dua edin inşallah bişey çıkmaz
hepinize iyi geceler tatlılar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
güzel haberlerle geleceksin seni bekliyoruz

hadiiii sıkma canını magnum dışında çok bartı yok telafiside mümkün bu kdr kilo vermişken bu umutsuzluk niye bak bamya belenay dövecek seni hadi toparlan bakim kız bamya dedim de canım bmya çekti bugün pişirsemmiki

evet ama kabül et zordu dimi
berat büyük oğlumun 7 yaşında 1 sınıfa başladı
resimdeki yusuf daha 6,5 aylık teyzesi
Allah bağışlasın kuzucuklarını maşallah

hoşgeldin arkadaş doğru yerdesin

günaydınnn kısçelerimmm :)

süper bir deişikliklen saçlarımı boyadım geldimm :)

kızıl gibim bişi oldum snırım ama tepkiler süper
kııııız çıtır hoşgeldin yeni saçını güle güle kullan o zaman kızıl çıtır dicez sana

ekmekçi güzeli 59 hee maşallah kız sana aferin aferin

günaydın kızlarrrrrrrrr hava serinlediii kış gelmesin ama ama ama ya
sanada günaydın kış gelmesin ama yazda gelmesin böleee yumuşak yumuşak baharı yaşayıp gidelim

cnm çok uzun zaman giremedim sayafalar fazla saatlerce bakmam lazım onada vaktim olmuyo:26: :26: :26:

valla dün gece iki tabak ketcaplı mayonezli makarnayı mideme indirdikten sonra bende yesem ii olcak

haklısın cnm yazında bunalıyoruz öğlene doğru ılıklaşır hava

gözün aydın canım pıt pıtları duymuşsun darısı başıma

bende iğnelere başladım 4 .günüm inş topiğin sıradaki hamişide ben olurum dua et

Rabbim korusun sizi

süpermiş cnm da direk popo süper olmuş benim tşk ederim cnm eline sağlıkkk

teşekkür ederim belenay ve sena darısı önce senaya sonra doğumdan sonrada sana beleneycım.
çıtır çıtır bi anne olursun inşallah

Ben de hosgeldim de mı Senacim :78:
ortim ben sana hoşgeldin demiştim ama sen geçmişi okumadın sanırım bak bekle kopyalayayım...
süpermiş cnm da direk popo süper olmuş benim tşk ederim cnm eline sağlıkkk
bişey deqil cnm...
teşekkür ederim belenay ve sena darısı önce senaya sonra doğumdan sonrada sana beleneycım.
çıtır çıtır bi anne olursun inşallah
amin yeşimcim teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…