o popo bende hiç gitmez erimez zaten erimesin seviyorum kalça yapımı yuvarlar popo severim anamın babamın emeğine sağlıkdüz popo sevmem elbiseyi kaldırcak hafif etekde hatlar çıkıcak gene sexiliğim tuttu :92: :92: :92: :92: :92:
gözün aydın canım pıt pıtları duymuşsun darısı başıma
bende iğnelere başladım 4 .günüm inş topiğin sıradaki hamişide ben olurum dua et
Rabbim korusun sizi
maşallaho popo bende hiç gitmez erimez zaten erimesin seviyorum kalça yapımı yuvarlar popo severim anamın babamın emeğine sağlıkdüz popo sevmem elbiseyi kaldırcak hafif etekde hatlar çıkıcak gene sexiliğim tuttu :92: :92: :92: :92: :92:
ortim ben sana hoşgeldin demiştim ama sen geçmişi okumadın sanırım bak bekle kopyalayayım...
jenifır lop et gibi maşallah millet estetik yaptırıo daa ne
Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh
tebrik ederim =)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
yorulma canım görmemişim..
kilo aldım döv beni
ama sonra gene sev emi
süpermiş cnm da direk popo süper olmuş benimtşk ederim cnm eline sağlıkkk
insan kendine bakacak negüzel kendine zaman ayırıyosun maşallahbi topikte okumuştum burdada paylaşmıştım saç bakım tarihleri vardı dün gece yaptım bakımı yağlarla streç film sardım kafama üstüne tülbent yattım öle kocacım alıştı zaten hiç yadırgamıyo sabah oğluşu kocam kreşe götürürken balkondn el sallayım dedim tülbentide çıkarmıştım sadece streç film tam kayınvalidem üst katta balkonda alt komşum balkonda karşı komşum balkonda bi gördüler alışmışlar gene mi bakım yaptılar diyince rezil oldum ya
seviyorum bakımı anacım
gidip saçlarımı yıkayım bakalım nasıl olcak
maşallahgerçekten fiziğin çok güzel.elbisede gerçekten hoş durur benim beden farkı oluyor ne yazıkki popodan oturuyor benden bol göğüsten bol sağlık olsun seviyom bende yelkenli popomu
saol cnm gerçkkten seviyorum kalçamı şuana kadar hiç olumsuz bi tepki almadımeşim bile itiraf etti bi cafede tanışmıştık ayaga bi kalktın diyo ama yarabbi bu gerçekmi demiş içinden dedim kandırdın beni o kalçalara sahip olmak için
herkese qünaydınlarrrrrrrr
red seni qözüm bir yerden ısırıyor sanki :)
sen haziran annelerindendin dimi
Fiziğini çok beğendiimm
Maşaallah diyimm
Darısı başımızaa
red canım bak burda..
ortimmm nerelerdesin kıss sen....ceee diyip kaçıyosun..dövecem haa...geçenlerde aklıma geldin napıyo acaba dedim..hatta topiqe yazacaktım nasılsa girmiyosun okumassın diye yazmadın...bazen 1-2 günlük giremediqimiz zaman hepimizin oluyor ama sen bi gittimi tozunu bile bulamıyoruz...özletme bitanem kendini bukadar...
öyle canımmersi cnmmaşallah hepimize nazar değmesin topiğimize hepimiz ayrı bi çıtırızz
maşallahbu sabah qüne kötü başladımm çünkü tartıda kilo almış olarak qörünüorum of
ama yılmayacağım diyete devamm
kahvaltım
1 fincan yeşil çay
yarım domates
yarım salatalık
1 dilim kaşar
2 ince dilim salam
1 dilim kepekli ekmek
şimdi kalkayım kızlar
20 dk tempolu yürüyüşümü ve gezersiz hareketlerimi yapayım
duşumu alayım yine qelirim
öpüyorum hepinizii
akıllı adamın hali başka oluyo anacım
olumsuz tepki veren hasettir ayol..
tam türk kadını hatların var canım maşallah..
evet canım 30 haziranda bi canavar doğurdum:82:
biz senle orda tanışmıştık de mi
muazzezzzzzz
günlerdir arıyorsun bak 2 dakkada buldum..işte resimlerimiz...
SÜPRİZZZZZZZZZZZZ
muazzezle yalovadaki buluşmamızdan 2 küçük kare
nasılsız kızlarrrrrr
arkadaşlarımızın yorumlarını okumak istersen link aşada cnm..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-5733.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?