70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

jenifır lop et gibi maşallah millet estetik yaptırıo daa ne

gözün aydın canım pıt pıtları duymuşsun darısı başıma

bende iğnelere başladım 4 .günüm inş topiğin sıradaki hamişide ben olurum dua et

Rabbim korusun sizi

Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh

tebrik ederim =)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah

bi topikte okumuştum burdada paylaşmıştım saç bakım tarihleri vardı dün gece yaptım bakımı yağlarla streç film sardım kafama üstüne tülbent yattım öle kocacım alıştı zaten hiç yadırgamıyo sabah oğluşu kocam kreşe götürürken balkondn el sallayım dedim tülbentide çıkarmıştım sadece streç film tam kayınvalidem üst katta balkonda alt komşum balkonda karşı komşum balkonda bi gördüler alışmışlar gene mi bakım yaptılar diyince rezil oldum ya

seviyorum bakımı anacım

gidip saçlarımı yıkayım bakalım nasıl olcak

maşallah gerçekten fiziğin çok güzel.elbisede gerçekten hoş durur benim beden farkı oluyor ne yazıkki popodan oturuyor benden bol göğüsten bol sağlık olsun seviyom bende yelkenli popomu

jenifır lop et gibi maşallah millet estetik yaptırıo daa ne

Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh

tebrik ederim =)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah

saol cnm gerçkkten seviyorum kalçamı şuana kadar hiç olumsuz bi tepki almadım eşim bile itiraf etti bi cafede tanışmıştık ayaga bi kalktın diyo ama yarabbi bu gerçekmi demiş içinden dedim kandırdın beni o kalçalara sahip olmak için

insan kendine bakacak negüzel kendine zaman ayırıyosun maşallah bende tam tersi hiç bakmam kendime bu arada bende şiddetli saç dökülmesi vardı yıllardır ne yaptım ne ettiysem düzelmedi.ama saçlarımda uzundu baya belime kadar sonra kısalttım ama yinede dökülme devam etti.1 sene oldu bioblas şampuan kullanıyorum piyasada 8-10 lira arası satılıyor.ve maşallah dökülme sorunum ortadan kalktı.bu dertten muzdarip olanlara şiddetle tavsiye ederim kısa sürede etkisini göstermeye başlıyor.

red canım bak burda..
ortimmm nerelerdesin kıss sen....ceee diyip kaçıyosun..dövecem haa...geçenlerde aklıma geldin napıyo acaba dedim..hatta topiqe yazacaktım nasılsa girmiyosun okumassın diye yazmadın...bazen 1-2 günlük giremediqimiz zaman hepimizin oluyor ama sen bi gittimi tozunu bile bulamıyoruz...özletme bitanem kendini bukadar...

akıllı adamın hali başka oluyo anacım
olumsuz tepki veren hasettir ayol..
tam türk kadını hatların var canım maşallah..

herkese qünaydınlarrrrrrrr
red seni qözüm bir yerden ısırıyor sanki :)
sen haziran annelerindendin dimi

evet canım 30 haziranda bi canavar doğurdum:82:
biz senle orda tanışmıştık de mi

bu sabah qüne kötü başladımm çünkü tartıda kilo almış olarak qörünüorum of
ama yılmayacağım diyete devamm

kahvaltım
1 fincan yeşil çay
yarım domates
yarım salatalık
1 dilim kaşar
2 ince dilim salam
1 dilim kepekli ekmek

şimdi kalkayım kızlar
20 dk tempolu yürüyüşümü ve gezersiz hareketlerimi yapayım
duşumu alayım yine qelirim
öpüyorum hepinizii

Fiziğini çok beğendiimm
Maşaallah diyimm
Darısı başımızaa

tşk ederim cnm gerçekten topiğimiz süper hepimizde güzeliz güzeller topiği oldu burası

(QUOTE=green4;20905381]insan kendine bakacak negüzel kendine zaman ayırıyosun maşallah bende tam tersi hiç bakmam kendime bu arada bende şiddetli saç dökülmesi vardı yıllardır ne yaptım ne ettiysem düzelmedi.ama saçlarımda uzundu baya belime kadar sonra kısalttım ama yinede dökülme devam etti.1 sene oldu bioblas şampuan kullanıyorum piyasada 8-10 lira arası satılıyor.ve maşallah dökülme sorunum ortadan kalktı.bu dertten muzdarip olanlara şiddetle tavsiye ederim kısa sürede etkisini göstermeye başlıyor.[/QUOTE]

bazen bende yapmıyorum bazende kriz geliyo yapıyorum o şampunaı bende duydum almak istedim bende dökülme değilde sürekli maşa düzleştirici yıpranıyo yağlarla bakım yapıyorum ama denicem bende saç köklerimi besler dökmüyosa boyalı saçlar için olanı alıyım içinede vitamin ampülü kırdımmmı tamamdır

Son düzenleme:
Günaydddııınnnn kızzllaaarrrr.....

Oğluşu okula bıraktım geldım, yeşilçayımı içiyorum birazdan kahvaltımı yapıcamm....
Yarına bomba gıbı gelırmıyımm acepp.... hafta ıcınde 3 gunum kotu gectı bakalım ne kadar olucak kılo kaybım.... :44:

Yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hoşgelmişlerr....

canım benim sağol...
bebek var onla uğraşıyorum senacım ya.. yaz gelince bi de istanbul enez edirne arası mekik dokuyorum. diyet miyet de yapamadım zaten 3 kg aldım 3 ayda.. neyse anacım canım sağolsun..
çok hırs yaptım ama bu cuma ria taktırıcam. Allah yardımcım olur herşey iyi giderse bu cuma başlıcam.
ay vallahi 65 kg olayım hatim indiricem adağım var o derece..

mersi cnm maşallah hepimize nazar değmesin topiğimize hepimiz ayrı bi çıtırızz
öyle canım

maşallah çok güzel menü aman pes etme günlük değişimler herzaman olur.sana tavsiyem hergün tartılma moralini bozma beklentilerinide yükseltme geçen buydu bugün kesin bu diye.hedefe varıncaya kadar yılmak yok.

tam yuvarlak hatlıyım bide şu gögüsler tam olaydı anacım o kadarcık kusurumda olsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…