şiddetle tavsiye ederim.diğer şampuanlarla zaman harcama ampulünü bunun içine kır kullanbazen bende yapmıyorum bazende kriz geliyo yapıyorum o şampunaı bende duydum almak istedim bende dökülme değilde sürekli maşa düzleştirici yıpranıyo yağlarla bakım yapıyorum ama denicem bende saç köklerimi besler dökmüyosa boyalı saçlar için olanı alıyım içinede vitamin ampülü kırdımmmı tamamdır
bu sabah qüne kötü başladımm çünkü tartıda kilo almış olarak qörünüorum of
ama yılmayacağım diyete devamm
kahvaltım
1 fincan yeşil çay
yarım domates
yarım salatalık
1 dilim kaşar
2 ince dilim salam
1 dilim kepekli ekmek
şimdi kalkayım kızlar
20 dk tempolu yürüyüşümü ve gezersiz hareketlerimi yapayım
duşumu alayım yine qelirim
öpüyorum hepinizii
burda canım totomu konuşuyoruzzkaptanımla beraber
dövermiyim kıs ben senii...canımsın...zaten öyle bişeyki yaz tatili razaman bayram derken nerdeyse hepimiz kilo aldık..pazartesi sezonu açıyoruz tatlım... sil baştan devam...yorulma canım görmemişim..
kilo aldım döv beni
ama sonra gene sev emi
verirsin hiç dert etme..inanki 90 kiloyken 79u göreyim dahada bişey istemem diyordum..bak yetinmedim 60lara indim..sıra 50lerde..inan isteyince biz bayanların yapamayacaqı hiçbişey yok...canım benim sağol...
bebek var onla uğraşıyorum senacım ya.. yaz gelince bi de istanbul enez edirne arası mekik dokuyorum. diyet miyet de yapamadım zaten 3 kg aldım 3 ayda.. neyse anacım canım sağolsun..
çok hırs yaptım ama bu cuma ria taktırıcam. Allah yardımcım olur herşey iyi giderse bu cuma başlıcam.
ay vallahi 65 kg olayım hatim indiricem adağım var o derece..
ben bu fotograftakının sen oldugunu bılmıyordum kı...
onceden gormustum bu resımlerı evet toto dıkkatımı cekmıstı...masallah.. Allah sahıbıne bagıslasın totonu...
o totonun sahibi benim işte cnm yani dimi hiç dikkat çekilmicek gbi değil
dövermiyim kıs ben senii...canımsın...zaten öyle bişeyki yaz tatili razaman bayram derken nerdeyse hepimiz kilo aldık..pazartesi sezonu açıyoruz tatlım... sil baştan devam...
canımsınevet ya acayip hırs yaptım sorma
benimki bile motive olayım diye 65 ol ne istersen alcam söz dedi..
liste yapmaya başladım şimdiden
verirsin hiç dert etme..inanki 90 kiloyken 79u göreyim dahada bişey istemem diyordum..bak yetinmedim 60lara indim..sıra 50lerde..inan isteyince biz bayanların yapamayacaqı hiçbişey yok...
bu arada bnm son zamanlarda canım evdeki eşyaları kırıp dökmek istiyor..çünkü eşim 3 yıldır deqişmesi gereken eşyaları deqiştirmiyor...bende hepsini kırıp dökücem..isteyipte yapamayacaqımız hiçbişey yok demiştik dimi
yakıştığına eminimdedimya güzele ne yakışmaz her saç renginde farklı bi havaya bürünüyosun zaten ama söylim benim saçımdada sarı vardıya üzerine ne boyarsam boyayayım bi süre sonra akıyor ve yine o sarı tonuna dönüyor ama ben memnunum çok tatlı bi sarı tonuna dönüşüyor
emin ol forumun katkısı buyuk oluyo.. ben ne zaman kopsam forumdan kilo alıyorum... buradakilerle tanışıp kaynaşınca ister istemez farklı bi pskoloji içine giriyosun ve bu seni dizginliyo.. bkendini tanıtana kadar yabancılık çekebilirsin ama sonrasında güzel arkadaşlıklar ve hırs getirisi olacaktır bu sitenin..
Bu kadar kolay mutsuz olma!!!!
ne yapalım yemişsin sefan olsunnn afiyet olsun..
olmuşa takıma canım olacağa bak.. kilolara ölüüüüüğğğğm
ayyy kızıl saça bayılırııııımmmm !!!
iyi günlerde kullan canım
günaydın geleceğin cıbırlarııııı
yarın spiral taktırmaya gidicem bana dua edinnn yaramaz diye tırsıyoruuuummmm
hiç canım tatlı değildir ama okuduklarımdan tırstım mı ne.. doğumdan sonra yarı paranoyak oldum galiba
teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun...Rabbimiz seninde gönlünün muradını versin..
canımm...
gözlerimden akan damlalara enqel olamadım yazdıklarını okurken..ne güzel anlatmışsın cnm..Rabbim mutluluqunuzu daim etsin..çok özendim...oqluşumuzda saqlıklı sıhhatli gelsin dünyaya analı babalı büyüsün inşallah...
fasuly kolayda tatlım bu resimler nereye gizlenmiş yaa nedne bulamıyosun...canım sıkılmaya başladı...
hoşgeldin tatlım çok özledik seni..
tabiki var hoşgeldin cnm..
benim bebeqim okadar güzelki ona herşey yakışır..
estaqfirullah cnm teşekkür ederim...kızım içinde ayrıca teşekkür ederim...
dualarımız seninle deryammm...inşallah hayırlı sonuçlarla döneceksin...
yeşimmm 59ları görmüşsün çok tebrik ederim cnm darısı bizlerin başına...
günaydın canlarım..nasılsınız bakalım bugün...
hemen bişey paylaşmak istiyorum...
kızımı gezdiriyorum bu hafta hergün başka birindeyiz ve tabi malum ikramlar...
k-flex almıştım denemek için kırmızı meyveli..
öqlen k-flex yiyip çıktım evden gittiqim yerdede herşeyden yedim ve buna raqmen kilo veriyorum...
ayrıca tadı müsliden katkat güzel nefis bişey...şiddetle önerilir...
birazdan yine gezmeye gidicez ve ben gitmeden k-flex yicem..kilo vermeyi bırakın böyle kaçamaklı günlerde kilo almıyım sabit kalayım yeter..müsliden çokçok fazla sevdim ben bunu..
e ne duruyosunuz birazda k-flexçileri zengin edelim
sağol kılavuzcum çıtır hemşirem güzel dileklerin için ayrıca beni soran olmamış demişsin aşkolsuuuuuuuuuuuuuuuun şöle bi geçmişe baksaydın kaç kere sordum seni ben ama yaaa bu arada canım mamografi sonucun temiz çıkar inşallah temiz çıkar temiz neye inanırsak o olur güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun canım önemli bir sorun yoktur inşallah bu arada mönü güzelde bu cipste olmasaymış
hep bu hayalleri kurduk canım ama onunda sabır ve azimle oluyor merak etme sende gireceksin 40 bedene hatta dahada küçük bedebler seni bekliyor 50 beden giydiğim günleri hatırlıyorum gittiğim her mağazada nenem tarzı kıyafetler çıkardı karşıma şimdi 42 beden giyiyorum hani 40 bedende oluyor ama 42 şimdilik rahat giyiyorum diyete devam canım olacak merak etme
güzel haberlerle geleceksin seni bekliyoruz
hadiiii sıkma canını magnum dışında çok bartı yok telafiside mümkün bu kdr kilo vermişken bu umutsuzluk niye bak bamya belenay dövecek seni hadi toparlan bakim kız bamya dedim de canım bmya çekti bugün pişirsemmiki
Allah bağışlasın kuzucuklarını maşallah
hoşgeldin arkadaş doğru yerdesin
kııııız çıtır hoşgeldin yeni saçını güle güle kullan o zaman kızıl çıtır dicez sana
ekmekçi güzeli 59 hee maşallah kız sana aferin aferin
sanada günaydın kış gelmesin ama yazda gelmesin böleee yumuşak yumuşak baharı yaşayıp gidelim
muazzezzzzzz
günlerdir arıyorsun bak 2 dakkada buldum..işte resimlerimiz...
hoşbuldukk cicim yaaaaaaaaa cok özlemişim hepiniziiii
SÜPRİZZZZZZZZZZZZ
muazzezle yalovadaki buluşmamızdan 2 küçük kare
nasılsız kızlarrrrrr
arkadaşlarımızın yorumlarını okumak istersen link aşada cnm..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-5733.html
her tonu hakkıyla taşıyacak bi yüzün ve tarzın var bana göre.walla bi güzel oldu anam heraldee, yüzüm bi ortaya cıktıı 10üzerinden 10 aldım sevgiliden :)
akıcak diye kuaförüm 1 ton koyu yaptı istedigimden zaten, 2 tam boyama sonrası dip dewam ederiz didi, hayırlısı bakalm
her tonu hakkıyla taşıyacak bi yüzün ve tarzın var bana göre.yakında eklersin iyice onaylar ve tasdikleriz yeni imajını
Barkinimmm senın ufaklıkta mı kreşe gidiyor ?
yeni mi başlattın ? benım kı bu hafta yenı basladı... 3 gundur beraber gıdıyorduk ben asagıda beklıyordum dıger velılerle... ama hiç sorun çıkartmadı masallah...
Bırde diğer ağlayan cocuklar olmasa, onlar ağladıkca bızımkı uzuluyor normalde de aglayan bebege fılan hemen uzulur...ama masallah kuzuma benı hıc uzmedı..
Bugun de mudure hnm artık gıdebılırsınız beklemeye gerek yok dedı bıraktım geldım ama tam gun degıl ogle yemegınden sonra alıcam gıdıp...
pazartesıden ıtıbaren tam gun kalıcak, bu hafta oryantasyon işte...
Ama bu avatar resmınde kı cok farklı duruyor kalcan o da sen degılmısın ? :44:
walla bi güzel oldu anam heraldee, yüzüm bi ortaya cıktıı 10üzerinden 10 aldım sevgiliden :)
akıcak diye kuaförüm 1 ton koyu yaptı istedigimden zaten, 2 tam boyama sonrası dip dewam ederiz didi, hayırlısı bakalm
benimki bakır kahve karısımı gibi bişe oldu walla :)
kaptanım bende cok özledim sizi yaaa, dün geldim ya topiğe moda girdim hemen, dün akşam müslmi yedim bu sabah 700 gr ekside cktm bilem :)
sizi cok sewiyom ben yaaaaaaaaa :)
müslicilerden sonra kflexcileride zengin etcez desene yeni furyamız baslasın :)
way anasını hatunlara bahh helee :)
emeginizin karşılıgında sizi haklı gururnuzu yasamaya davet ediyorum
benim düşüncelerim böyle sarı saçlarınıda beğendim siyahta güzeldi.bukalemun gibi yakışıyor her renkoyhhh anam ben seni yerim, mahcup ettin valla :)
bu site varyaaa resmen insanın ruh saglıgına bile ii geliyo hee, ben böyle iltifatı sevgiliden bile duymadm
oyhhh anam ben seni yerim, mahcup ettin valla :)
bu site varyaaa resmen insanın ruh saglıgına bile ii geliyo hee, ben böyle iltifatı sevgiliden bile duymadm
benim düşüncelerim böyle sarı saçlarınıda beğendim siyahta güzeldi.bukalemun gibi yakışıyor her renk
sevgiliden valla şimdi duydun duydun evlenince bişicik duyulmuyordaha dün kocişime çok kilo aldın göbeğe gittin ben göbek sevmiyorum dedim hopp hemen karşı saldırı bende göbekli kadın sevmem dedi :84::84: 10 yıl sonra itiraf etti dedim Allahın sopası yok benim kalçalarımın büyüklüğüyle alay ediyodun ama şuan senin göbeğin benim basenimden daha geniş erkek milleti içinde saklıyo zehirini valla duy duyabiliceğin kadar iltifatı yoksa sonra dökülüyolar tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?