70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şiddetle tavsiye ederim.diğer şampuanlarla zaman harcama ampulünü bunun içine kır kullan

canım ben hergün tartılınca pskolojim bozuluyo. alınca stres, veremeyince stres, verince gevşeme.. olmuyo yahu..diyet yaptığımda senaya bildirim yapayım diye cumadan cumaya tartılıyorum. belki bi kez de hafta içi.. ama sık tartılıp tres olmaktansa.. bi kez tartılıp "aman almayayaım vereyim" düşüncesiyle diyet pskolojisine adapte devam etmek daha iyi oluyo..

yorulma canım görmemişim..

kilo aldım döv beni

ama sonra gene sev emi
dövermiyim kıs ben senii...canımsın...zaten öyle bişeyki yaz tatili razaman bayram derken nerdeyse hepimiz kilo aldık..pazartesi sezonu açıyoruz tatlım... sil baştan devam...
verirsin hiç dert etme..inanki 90 kiloyken 79u göreyim dahada bişey istemem diyordum..bak yetinmedim 60lara indim..sıra 50lerde..inan isteyince biz bayanların yapamayacaqı hiçbişey yok...

bu arada bnm son zamanlarda canım evdeki eşyaları kırıp dökmek istiyor..çünkü eşim 3 yıldır deqişmesi gereken eşyaları deqiştirmiyor...bende hepsini kırıp dökücem..isteyipte yapamayacaqımız hiçbişey yok demiştik dimi

ben bu fotograftakının sen oldugunu bılmıyordum kı...
onceden gormustum bu resımlerı evet toto dıkkatımı cekmıstı... masallah.. Allah sahıbıne bagıslasın totonu...

o totonun sahibi benim işte cnm yani dimi hiç dikkat çekilmicek gbi değil

Son düzenleme:
Barkinimmm senın ufaklıkta mı kreşe gidiyor ?
yeni mi başlattın ? benım kı bu hafta yenı basladı... 3 gundur beraber gıdıyorduk ben asagıda beklıyordum dıger velılerle... ama hiç sorun çıkartmadı masallah...
Bırde diğer ağlayan cocuklar olmasa, onlar ağladıkca bızımkı uzuluyor normalde de aglayan bebege fılan hemen uzulur... ama masallah kuzuma benı hıc uzmedı..
Bugun de mudure hnm artık gıdebılırsınız beklemeye gerek yok dedı bıraktım geldım ama tam gun degıl ogle yemegınden sonra alıcam gıdıp...
pazartesıden ıtıbaren tam gun kalıcak, bu hafta oryantasyon işte...

Allah iyiliğini versin çocuklara kırdır suçu onlara at

yağız uyandı kızlar akşama doğru görüşürüz kendinize iyi bakın!!!

günaydıııınn güzeller nasılsınız,ben biraz baş ağrısı dışında iyiyim.yeşil çayımı içiyorum şuan.dün gece saat 22:00 de çıktım ofisten dedim ya sıkı yönetim var.bu gece de sanırım öyle olucak.ama nasıl olsa gece çalışacağım için bugün burada biraz zaman geçirmek istiyorum kaç gündür özledim sohbetlerinizi.bu arada dünden beri karnımda bir kütle var sanki.taş gibi şişti karnım akşam bende bir tane müsil hapı içtim.şuan karnımda sanki ağrı var ama yine icraat yok.:26::97:

geçmişi çok fazla okuyamamakla beraber okuduğum kadarıyla maşallah hepiniz iyisiniz.

bu gün buralarda olucam.
heee pardon bir bu karbon olayı için nereden puanları falan öğrenebilirim bana da bilgi verir misiniz.şu duraklama dönemini onunla atayım bari.hepinizi öpüyorum kocaman.

walla bi güzel oldu anam heraldee, yüzüm bi ortaya cıktıı 10üzerinden 10 aldım sevgiliden :)
akıcak diye kuaförüm 1 ton koyu yaptı istedigimden zaten, 2 tam boyama sonrası dip dewam ederiz didi, hayırlısı bakalm

benimki bakır kahve karısımı gibi bişe oldu walla :)

kaptanım bende cok özledim sizi yaaa, dün geldim ya topiğe moda girdim hemen, dün akşam müslmi yedim bu sabah 700 gr ekside cktm bilem :)
sizi cok sewiyom ben yaaaaaaaaa :)
müslicilerden sonra kflexcileride zengin etcez desene yeni furyamız baslasın :)

way anasını hatunlara bahh helee :)
emeginizin karşılıgında sizi haklı gururnuzu yasamaya davet ediyorum

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

amma kalabalığız haaaa

berekete gel bereketeeeeeeeeee

bu sabah
yarım litre su + orta boy domates + 3 tane yeşil zeytin + peynir + 1 dilim kepek ekmeği

Son düzenleme:
her tonu hakkıyla taşıyacak bi yüzün ve tarzın var bana göre. yakında eklersin iyice onaylar ve tasdikleriz yeni imajını

bgn saat 1de toplantım var, birazdan zincirlikuyuya gitcem, 1bucuk saat de boşluğum var, salata ısmarlama niyetim de var, yakın olan varsa buluşak salata yiyehh :)

her tonu hakkıyla taşıyacak bi yüzün ve tarzın var bana göre. yakında eklersin iyice onaylar ve tasdikleriz yeni imajını

oyhhh anam ben seni yerim, mahcup ettin valla :)
bu site varyaaa resmen insanın ruh saglıgına bile ii geliyo hee, ben böyle iltifatı sevgiliden bile duymadm

cnm benim oğlum kreşe 15 aylıkken başladı malum çalışınca ama o zamanda hiç zorluk çekmedk bu sene 4 yaş grubuna gidiyo cnm ben zaten bıraktım oğlum öpmedi bile beni koştu öğretmenine kridorda ağlayan arkadaşlarıyla ilgilendi aynen cnm öğlene kadar gidiyor bu hafta sonra tam gün

Ama bu avatar resmınde kı cok farklı duruyor kalcan o da sen degılmısın ? :44:

cnm avatar uzaktan çekilmiş kot şortya biraz bastırmış gibi

orjinallerim bunlar cnm daha öncede baylaşmıştım bunları kot caprili olan en kilolu halim

diyene bak sende maşallah süper başladın

oyhhh anam ben seni yerim, mahcup ettin valla :)
bu site varyaaa resmen insanın ruh saglıgına bile ii geliyo hee, ben böyle iltifatı sevgiliden bile duymadm
benim düşüncelerim böyle sarı saçlarınıda beğendim siyahta güzeldi.bukalemun gibi yakışıyor her renk
sevgiliden valla şimdi duydun duydun evlenince bişicik duyulmuyor daha dün kocişime çok kilo aldın göbeğe gittin ben göbek sevmiyorum dedim hopp hemen karşı saldırı bende göbekli kadın sevmem dedi :84::84: 10 yıl sonra itiraf etti dedim Allahın sopası yok benim kalçalarımın büyüklüğüyle alay ediyodun ama şuan senin göbeğin benim basenimden daha geniş erkek milleti içinde saklıyo zehirini valla duy duyabiliceğin kadar iltifatı yoksa sonra dökülüyolar tek tek

yolla enişteyi buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…