70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçtım kızlarr evi toplayım öğlen oğluşum gelcek yemek faslı başlar sonraa görüşürüz çıtırlar kendinize cici bakın :92: :92: :92:

haklsınız saolun kızlar ...:26:

kaçtım kızlarr evi toplayım öğlen oğluşum gelcek yemek faslı başlar sonraa görüşürüz çıtırlar kendinize cici bakın :92: :92: :92:
kolay gelsin bende kalkıp az iş yapayım bari. hiç içimden gelmiyo ama ev benim evİ kimsenin gelip temizliceği yok

Son düzenleme:
ya kızlar bana yardım edin
koşu bandım evin en kuytu yerinde
yürüyüş için çıktığım zaman çok sıkılıyorum
zaman bir türlü qeçmiyor
kulaklık takıp bişey de dinleyemem
çünkü bebeğimi uyutup koşu bandına çıkıyorum
kulağım hep oğlumda...
ağlarsa falan duyamam
napıcam 15 dakikayı zor dolduruyorum
zaten istemeyerek zorla çıkıyorum üstüne
kendimi, aklımı oyalamam için bir alternatif yokmuu
fikirlerinizi bekliyorum :26:

kısa setler halinde koşmayı dene.sürekli hareket halinde olmak daha faydalı bence.hani uzunsüre spor yapın terleyin diyolar ama bence daha yorucu ve açıktırıcı oluyor.en iyisi 10 ar dk olmadı 5 dk tempolu koş.ama bunu günde 3-4 kere yap hem sıkılmazsın hemde sürekli metabolizman çalıştığı için kalorileri yakarsın.çok yoğun terlemediğin içinde sürekli banyo yapman gerekmez akşam tüm evinin işini gücünü bitirdimmi duşunu alır mis gibi rahat rahat oturursun.
benim fikrim bu senin kolayına hangisi gelirse artık.ben çok yoğun iş ve spor yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum gücüm yetmiyor böyle yapıyorum.mesela şimdi 2 kanepe sileceğim sonra camların tozunu alacağım başka bigün sileceğim en azından tozu alınmış olsun diyom.belki halim kalırsa balkon yıkıcam 2 aydır kapısı açılmayan bi oturma odası büyüklüğünde balkon gözümde büyüyo ama kaçarım yok.sonuç olarak benimde bugünlük sporum bu az ve öz :)

kızlar merhaba :92:

keyıfler yerındedır umarım

ben dun aksam baya kotuydum, tıkandım fılan sesım gıttı, moralım bozuldu bu daha ne dkr boyle surecek dıye agladım hungur hungur, agladıkca daha cok tıkandım ve nefes alamadım, eşimle kardeşim panık oldular, ben de korktum kendı halıme, nefes acıcı spreyı sıktık, kafamı camdan cıkardım bı sure nesefesımı kontrol edemedım sonra kendıme geldım...sinirlerim harap oldu artık, yarın sabah tekrar doktor randevum var bakalım nolcak....

ben de durumlar boyle işte.. siz de keyıfler ıydıır ınşallah.. gecmısı okuyamadım daha..

çok geçmiş olsun.ihmal etme git doktora böyle uzun süreli hastalıklar vucudu iltahap toplatmıştır.hiç ihmal etme doktor ilaç vs tedavisini kestiği zaman bile sen bitkisel tedavilere devam et.daha gençsin direncin yerine yarın öbürgün yaş gidecek ozaman daha zor olcak bu hastalıklar sana.kendini iyi hissetmezsen ilaçlarla doktorunu değiştir başka doktora git bazen gözden kaçan şeyler oluyor.malum doktorlar seneler boyu okusalarda benzer hastalara aynı tedavileri uyguluyolar ama işte hepsinde aynı etki olmuyor farketmeye biliyolar bazı şeyleri.nettede araştır vucudundaki belirtiler falan belki aynı şikayetleri olan kişiler vardır onların bilgileriyle şifa bulursun belki.koskoca 1 ay geçti dimi belkide daha fazla.bu gerçekten uzunca bi süre ilaç tedavisi olmasa bile şimdiye kadar vucut herşekilde toparlardı.kendine çok dikkat et ve vucudunu dinle yine insanın en iyi doktoru yine kendisi kendine iyi bak.

haklısın cnm ama oğlum uyumadan koşu bandına çıkmam imkansız qibi bişey
çünkü hiç durmuyor oda çıkmak istiyor rahat bırakmıo beni
bu saatlerde qüzel uyuyo sadece o yüzden bu saatte sporumu herşeyimi yapmak zorunda kalıyorum
bu saatler benim bakım ve spor saatlerim hehe :)

çok qeçmiş olsun cnm Allah şifa versin,inşallah en yakın zamanda iyileşirsin

hmm anladım ben, demekki bız gırmesek bı kac gun hıc kk'ya sen bızı hıc merak etmıycennnn, tamam tamam anladımm

yanı kılon aşırı deil nası 46 beden gıyıyosun anlamadım dıecekken bı sonrakı sayfalarda boyunun kısa oldugundan yakındıgını gordum, o kadar fark ettıgıne sasırdım bedende yaa :26:
inşallah kısa zmnda 38lere düşersinnnnn

canım yedıklerın gayet normal seyler, hıc bı abartısı yok tabıkı magnumlar dısında :26: bır tane magnum yesen de bence mahzuru yoktu, bı kacamaktır hepımız yapıyoruz yanı, yaz döneminde ben de yedım valla ama magnum zaten agır bı dondurma ıkı tane abartı olmuş, bu sadece dıyet yapan bırı ıcın değil normal bı ınsan ıcın de fazlaca yani :26: yoksa moral bozacak bı durum yok, sankı dunyaları yedın haa, bı tabak yemek yemıısn 3 kasık pılav yanında da yogurt bence zaten normal olanı bu, sadece dondurmayı yemesende olurmus hadı kacamak hakkını kullandın yedın, bı tane yesen kafiymiş tek hata burda olmuş :26:

şimdi yine aynı hataya düşüp bugun hıc bısı yemeden durma sakın

günaydınnn kısçelerimmm :)

süper bir deişikliklen saçlarımı boyadım geldimm :)

kızıl gibim bişi oldum snırım ama tepkiler süper

bız de gormek ısterız, ısterız, ısterız, bı de gormek ısterızzzzz

ohooooooooooooooo 59 mu, süper Allah hepımıze nasip etsın bravooooooo

canım bak dun akssam ustu aksam yemegınden sonra acıkırsam napcam dıye dertlenırken aksam yemegını dahı yememısın, yanlız gun boyu hıc sulu yemek yemedıgın ıcın bagırsak problemı yasayabılırsın sureklı boyle beslenırsen, oğle yemeklerınde sulu bısıler yıyemıyosan bıle bence aksam bı tabak corba ıle acılıs yapabılırsın

ya ben müsli yıyemıyorum tadını sevemedım bı turlu, belkı kornflex yerım dedım onu da aldımhem de o kırmızı meyvelıden, aay onu da yıyemedım bı mıdemı bulandırıyokı onlar sormayın gıtsın yıyebılsem aslında super olcak ama yok, sütle denedım olmadı yogurtla denedım bana mısın demedı, yıyebılenler cok sanslılar bana gore :26:

aay ben yıen goremıyorum resımlerı meraktan catlıycammmmmmmmm çarpı ısaretı cıkıo fotoların yerınde, goruntu yok :26:

hu huuuuuuu kocişten gelen itirafa bakkkkk

oleyy charm da gerı döndü, inş oglusun hep boyle devam eder senı hıc bı zaman uzmezzzz

canım bı doktora gıttım on tane ıgne oldum gecmedı, baska doktora gıttım bı haftadır ılac kullanıyorum, hala dun aksamkı gıbı olaylar yasayabılıyorum, anlamadım bu ne boyle, yrn yıne gıtcem doktora, olmadı baska bı yerden randevu alıp hıc olmazsa tetkıklerımı gosterıcem, valla ben de napcagımı sasırdım artık :26:

çok qeçmiş olsun cnm Allah şifa versin,inşallah en yakın zamanda iyileşirsin

cok tesekkur ederım canım, artık bend e ıyılesmek ıstıyorum, hasta olmakatan sıkıldım, tabı Allah baska dert vermesın, dermansız dert vermesınnnnn :26:

Ger-düş sen beni çözmüşsün
Sahurda hiçbişi yemedim öyle oruç tutuyorum
Çek saçımdan sür beniiii

Bu arada dün akşam yaşadıklarını okudum:85:
Çok üzüldüm ya ins yarın doktor bi çaresini bulabilir.
Hem hastalık hem geçmiyo diye yaptıgın stres sana çok ağır gelecek.

çok boollll su içiyorum ama olmazmı???
buarada bugün öğleyemeğinde yediklerimi sayimmm
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 ızgara tavuk
3 parça brokoli yoğurtla birlikte
1 kaşık yoğurtlu havuç
1 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 kaşıkta yoğurtlu kırmızı lahana

ayyyy böyle yazınca ne çok şey olduuuuuu buarada tartımda yoktu hemencik gidip aldım hergün takip için

Insallah canım amiinn.... teşekkür ederim....

kanından canından olmayan ama seni her koşulda seven değer veren önemseyen bi varlık.nasıl kıyabiliriz

haklısın cnm aşka geldin bugun bakıyorum akşam enişte çok şanslı olcak bu gidişle :92:

kolay gelsin bende kalkıp az iş yapayım bari. hiç içimden gelmiyo ama ev benim evİ kimsenin gelip temizliceği yok

bitmiyo valla yap yap gene aynı

geçmiş olsun cnm ihmal etme dikkat et kendine

sorma valla cnm dedim sen beni görünce niyeti bozmuşun zaten kandırdı valla 19 yaşında evlendim yuh be 8 sene geçti anam yaşlanmışım

yaaaa nası bılıyorum demııııı ama keşke sen bu hatayı tekrar yapmasaydın da ben de bılmeseydım

seni burdan kınıyorum tekrar aynı hatayı yaptıgın ıcın

insan bı hatayı bı yapar ıkı yapar ama sne bunu alıskanlık halıne getırdın, her defasında düzen oturtmak ısterken düzenini bozuyosun, bı gun yıyosun bı gun dengelıycem dıye hıc bısı yemıyosun, hersey tepetaklak oluyo

hıc bısı yememek yerıne fazladan hareket ederek yakmayı dene bı kere de..

en ıyısı ben artık fıkırlerımı soylemıyım sana, nasıl olsa bıldıgını yapmaya devam edıceksın :26: valla ben uzuluyorum bu durumaa

valla hepsını koysan tabaga anca bı tabak yapar, altalta yazınca cokmuş gıbı oluyooo

valla canım cok su ıcmekle nası oluyo bılmıyorum ama ben onceden hıc su ıcmezdım ama tuvalete cıkıyodum ama sımdı boyle dıyet menusu gıbı beslenmeme ragmen yanı kendımı kasmama ve su içmeme ragmen tuvalet problemı yasıyorum :26:

corba hem ıyı bı baslangıc oluyo, hem de mıdeyı rahatlatıyo, benım aksam öğülerimin vazgecılmezı hem de yanına bı salata ıle bı kac kasık yogurt ıle kolayca bı öğün çıkıoo

geçmiş olsun cnm ihmal etme dikkat et kendine

sorma valla cnm dedim sen beni görünce niyeti bozmuşun zaten kandırdı valla 19 yaşında evlendim yuh be 8 sene geçti anam yaşlanmışım

valla genc yasta evlenmişsin ama ıyı de etmıssın boswer, kocişin en alemde bılmiyorum ama konu komşuya hava atsın valla çıtır karısıylaaaa

Kalktım karnım çok fenaydı 2.5 litre falan su içmiştim o bile çıkmadı düşün halimi
İftarda iyi bişiler yiyip dengelerim.
Yarın oruç tutmazsam ona göre bişiler getiririm artık yanımda..

Sen bana hep de böyle kafama vura vura normale döncem benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…