yazık kıyamamadam zaten göbekli
öyle canım
maşallahçok güzel menü aman pes etme günlük değişimler herzaman olur.sana tavsiyem hergün tartılma moralini bozma beklentilerinide yükseltme geçen buydu bugün kesin bu diye.hedefe varıncaya kadar yılmak yok.
canım ben hergün tartılınca pskolojim bozuluyo. alınca stres, veremeyince stres, verince gevşeme.. olmuyo yahu..diyet yaptığımda senaya bildirim yapayım diye cumadan cumaya tartılıyorum. belki bi kez de hafta içi.. ama sık tartılıp tres olmaktansa.. bi kez tartılıp "aman almayayaım vereyim" düşüncesiyle diyet pskolojisine adapte devam etmek daha iyi oluyo..
kanından canından olmayan ama seni her koşulda seven değer veren önemseyen bi varlık.nasıl kıyabilirizgöbeği eriri işte fırçadankıyamıyoruzda dimi bişey olunca ah ah bu kocalarr
kolay gelsin bende kalkıp az iş yapayım bari. hiç içimden gelmiyo ama ev benim evİ kimsenin gelip temizliceği yokkaçtım kızlarr evi toplayım öğlen oğluşum gelcek yemek faslı başlar sonraa görüşürüz çıtırlar kendinize cici bakın :92: :92: :92:
hoşgeldiiinn bence süper bir mönü böyle devam etsen kısa zamanda bile çok yol katedersin canım
kısa setler halinde koşmayı dene.sürekli hareket halinde olmak daha faydalı bence.hani uzunsüre spor yapın terleyin diyolar ama bence daha yorucu ve açıktırıcı oluyor.en iyisi 10 ar dk olmadı 5 dk tempolu koş.ama bunu günde 3-4 kere yap hem sıkılmazsın hemde sürekli metabolizman çalıştığı için kalorileri yakarsın.çok yoğun terlemediğin içinde sürekli banyo yapman gerekmez akşam tüm evinin işini gücünü bitirdimmi duşunu alır mis gibi rahat rahat oturursun.ya kızlar bana yardım edin
koşu bandım evin en kuytu yerinde
yürüyüş için çıktığım zaman çok sıkılıyorum
zaman bir türlü qeçmiyor
kulaklık takıp bişey de dinleyemem
çünkü bebeğimi uyutup koşu bandına çıkıyorum
kulağım hep oğlumda...
ağlarsa falan duyamam
napıcam 15 dakikayı zor dolduruyorum
zaten istemeyerek zorla çıkıyorum üstüne
kendimi, aklımı oyalamam için bir alternatif yokmuu
fikirlerinizi bekliyorum :26:
çok geçmiş olsun.ihmal etme git doktora böyle uzun süreli hastalıklar vucudu iltahap toplatmıştır.hiç ihmal etme doktor ilaç vs tedavisini kestiği zaman bile sen bitkisel tedavilere devam et.daha gençsin direncin yerine yarın öbürgün yaş gidecek ozaman daha zor olcak bu hastalıklar sana.kendini iyi hissetmezsen ilaçlarla doktorunu değiştir başka doktora git bazen gözden kaçan şeyler oluyor.malum doktorlar seneler boyu okusalarda benzer hastalara aynı tedavileri uyguluyolar ama işte hepsinde aynı etki olmuyor farketmeye biliyolar bazı şeyleri.nettede araştır vucudundaki belirtiler falan belki aynı şikayetleri olan kişiler vardır onların bilgileriyle şifa bulursun belki.koskoca 1 ay geçti dimi belkide daha fazla.bu gerçekten uzunca bi süre ilaç tedavisi olmasa bile şimdiye kadar vucut herşekilde toparlardı.kendine çok dikkat et ve vucudunu dinle yine insanın en iyi doktoru yine kendisi kendine iyi bak.kızlar merhaba :92:
keyıfler yerındedır umarım
ben dun aksam baya kotuydum, tıkandım fılan sesım gıttı, moralım bozuldu bu daha ne dkr boyle surecek dıye agladım hungur hungur, agladıkca daha cok tıkandım ve nefes alamadım, eşimle kardeşim panık oldular, ben de korktum kendı halıme, nefes acıcı spreyı sıktık, kafamı camdan cıkardım bı sure nesefesımı kontrol edemedım sonra kendıme geldım...sinirlerim harap oldu artık, yarın sabah tekrar doktor randevum var bakalım nolcak....
ben de durumlar boyle işte.. siz de keyıfler ıydıır ınşallah.. gecmısı okuyamadım daha..
kısa setler halinde koşmayı dene.sürekli hareket halinde olmak daha faydalı bence.hani uzunsüre spor yapın terleyin diyolar ama bence daha yorucu ve açıktırıcı oluyor.en iyisi 10 ar dk olmadı 5 dk tempolu koş.ama bunu günde 3-4 kere yap hem sıkılmazsın hemde sürekli metabolizman çalıştığı için kalorileri yakarsın.çok yoğun terlemediğin içinde sürekli banyo yapman gerekmez akşam tüm evinin işini gücünü bitirdimmi duşunu alır mis gibi rahat rahat oturursun.
benim fikrim bu senin kolayına hangisi gelirse artık.ben çok yoğun iş ve spor yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum gücüm yetmiyor böyle yapıyorum.mesela şimdi 2 kanepe sileceğim sonra camların tozunu alacağım başka bigün sileceğim en azından tozu alınmış olsun diyom.belki halim kalırsa balkon yıkıcam 2 aydır kapısı açılmayan bi oturma odası büyüklüğünde balkon gözümde büyüyo ama kaçarım yok.sonuç olarak benimde bugünlük sporum bu az ve öz :)
kızlar merhaba :92:
ben dun aksam baya kotuydum, tıkandım fılan sesım gıttı, moralım bozuldu bu daha ne dkr boyle surecek dıye agladım hungur hungur, agladıkca daha cok tıkandım ve nefes alamadım, eşimle kardeşim panık oldular, ben de korktum kendı halıme, nefes acıcı spreyı sıktık, kafamı camdan cıkardım bı sure nesefesımı kontrol edemedım sonra kendıme geldım...sinirlerim harap oldu artık, yarın sabah tekrar doktor randevum var bakalım nolcak....
ben de durumlar boyle işte.. siz de keyıfler ıydıır ınşallah.. gecmısı okuyamadım daha..
dur şekerim aşağıya yazıcam, oradan oku
ben merak edeceğinizi düşünemedim yani daha doğrusu aklıma gelmedi ben iyiyim demek.. özür dilerim utandırdınız valla.. keyfime girmemezlik yapmadım aslında.. haftasonu sınavlar vardı cumartesi işe gelmedm ama sınavlara da girmedimzaten çalışmamıştım hoş normalde de çalışmadan giriyordum ama soruyu okuyup belli bir mantık geliştirip destekli sallıyordum eee bu hafta farketmişsiniz ki kafam hiç mantık yüretecek potansiyele sahip değildi zaten aşkım farketti, kafa dağıtalım dedi, zaten kimse giderken beni tatile de götürmemişti o da hava soğuyup sezon kapanmadan gidip yüzelim dedi gittim.. hatta cesaretimi topladım elbiseler giydim giderken dönerken bile neyse sezonun son haftasıymış kapanacakmış diye bacakları yakayım derken ben feci yanık oldum şu yaşıma kadar, hep yaza 50 faktörle başlayıp 30-25-15-5 diye bronzlaştıkça düşürürdüm :97: sadece 1 gün şansım olduğu için umudum yoktu ve akıllı aşkım yaaa ben nasıl amele yanıklarımı kamapatıcam o kadar yanamam ki diye sormam üzerine beni kendi gibi sanıp bişey sürme dedi ve ben kaç gündür anestol, silverdin, bepanten, serinletici spreylerle hayatta kalmış durumdayım canım yanıyor hala kırmızıyım ödem oldu vücudum türk bayrağı gibi kırmızı beyaz ay yıldız dolaşıyorum ay gülüyorum falan ama bu sabaha kadar robot gibi hareket edebiliyordum daha iyiyim ama.. en önemlisi geçen haftaki kafa yorgunluğum biraz dağıldı yoksa o kafayla devam etseydim asıl o zaman yanacaktım projedeki ciddi hesap sorununu da pzt hallettim son defa ohh bee kafa çok önemli yaa:97: ya bi de bu hafta yine oda taşıyorum offf dün boşaltmışlar geçeceğim odayı, temizlik için bi çıkayım dedim baktım baza falan yok hadeee kaldı bu akşama.. baza getirip temizleriz dediler ama başkasının temizliği tatmin etmiyor beni bu akşam üstünden siler süpürür yıkar, taşınmaya da başlarım artıkın.. demiş miydim benim kaldığım odayı içinde olduğum halde iki öğrenciye söz vermişler diye?? sinirler yaaa.. gelsin biri yanıma dedim ama ikinci öğretimler sen çalışıyorsun dediler ya ben de geç yatıyorum hem öğrenciyi severim hala o kafadayım dediysem de oda çoktan söz verilmiş anlaşıldı ben de büyüklük kalsın dedim çömezler gelir gelmez benim gibi sıyrıkla karşılaşmasınlar en iyisi dedim neyse öyle işte
bu gün oğluma pantolon almak için tuhafiye ye gittim keşke gitmeseydim
40 beden etek gördüm bayıldım 46beden olunca tabii alamadım inşallah birgün bende istediğim eteği giyerim
büyük beden eteklerde istediğin modeli giyemiyosun
Selam kızlar..
Mutsuz Dilek geldi..
Hemde çok mutsuz malumunuz bugün oruçluydum. Dün akşam onca su, bitki çayı tabi bide yemek yediğim halde akşam 73.3 görmüştüm.
Garanti 72.5 olmuşumdur diyordum.
Bugün oruç tuttuğum için eve geldim tartıldım.
Hadi bilin bakalım ne gördüm. Tabiki koskocaman 73 :2:
O sinirle ve açlıkla menümü yazayım.
Dileyen istediğini sayabilir, iyi de eder..
Sahur:
1 haşlanmış yumurta,
Yarım dilim tam tahıllı ekmek,
İftar:
1 tabak tavuklu bezelye yemeği,
3 yk pilav,
2 kase yoğurt
2 tane magnum
2 litre su
Form çayı
Evet bildiğiniz tosunum:2:
Herkese yemeyin derim kendim yerim malım çünkü.
Bu arada wc e çıkamadığım yemekte sonra aklıma geldi.
Yani yemeseydim belki 72lerdeydim.:2:
günaydınnn kısçelerimmm :)
süper bir deişikliklen saçlarımı boyadım geldimm :)
kızıl gibim bişi oldum snırım ama tepkiler süper
psikolojini anlıyorum ama yapman gereken aceleci olmamak.beyninde bir hedefin olduğuna ergeç bu hedefe ulaşacağına kendini inandırmalısın.bende ilk dönemlerde böyle hissettim.bu yüzden gün gün tartılmak yerine haftada 1 gün tartıldım.çıkan sonuç biraz eksi olsa bile sorun etmedim biliyordumki yolumuz uzun.sende ben gibi sürekli kilo alıp verme süreci yaşıyosun ve biliyosunki ne kadar hızlı ilerlersek okadar hızlı geriye geliriz.bu yüzden emeğinin karşılığını ergeç alacağını bil ve asla moralini bozma diyetinide
günaydınve sana gaz vercek belkide hırs yaptıracak bir haberim var diyete başlayalı tam 9 ay oldu.aslında hedefim 65 kilo falan olmaktı.fazlasını hayal bile edemiyordum.3 ay sonunda ben bu hedefimin altına bile inmiştim.sonra her kadın gibi yada her insan gibi herkesin hedefi şuyken benimki neden bu olsun vermişken rahatken birazdaha vereyim dedim.ki veremedimde motivasyonum bozuldu kendimi zararlı cıslara verdim takriben 3 kilo falan geri aldım.hergün yeniden başlıyordum ama bir yerde kopuyodu diyetim ben nasıl önceden diyet yaptımda 15 kilo verdim diyodum kendi kendime ama yılmadım tekrar tekrar başlayıp tekrar tekrar bozdum nisan ayının başından haziran ayının sonuna kadar bu hep böyle devam etti.sonra oruç tutarak nefsimi köreltmeye başladım.zamanla zamanla yeme düzenimi tekrar oturttum.çok yiyodum eskiye göre ama diğer öğünlerde bunu dengelemeye daha çok hareket etmeye başladım.ve sonuç ben bugün itibariyle 59 kiloyum ve ben hayatımda bu kiloya hiç düşmedim.anca büyürken bi dönem 59 olmuşumdur kendi adıma zor olanı başardım şimdi imkansızı başarmam gerekiyor.yani kilomu bu seviyelerde tutmalıyım.yani sonuç olarak ben başardım başaramama psikolojisine rağmen.sıra sende sende başarabilirsin.sadece aceleci olma hedefine ergeç ulaşacağına inandır kendini ve pes etme.
arkadaşlar günaydınnn
dünki münüm buydu
kahvaltı:çavdar ekmeğine peynirli sandiviç
ara: yarım armut
öğle: ızgara tavuklu salata ve ayran
ara: yarım yeşil elma
akşam: taze fasulye bulgur pilavı ve yoğurt
ama akşam yemek yemedim yoğurt ve yeşil elma yedim
bugünde yine çavdar ekmeğine peynirli sandiviçle güne başlıyorum
günaydın canlarım..nasılsınız bakalım bugün...
hemen bişey paylaşmak istiyorum...
kızımı gezdiriyorum bu hafta hergün başka birindeyiz ve tabi malum ikramlar...
k-flex almıştım denemek için kırmızı meyveli..
öqlen k-flex yiyip çıktım evden gittiqim yerdede herşeyden yedim ve buna raqmen kilo veriyorum...
ayrıca tadı müsliden katkat güzel nefis bişey...şiddetle önerilir...
birazdan yine gezmeye gidicez ve ben gitmeden k-flex yicem..kilo vermeyi bırakın böyle kaçamaklı günlerde kilo almıyım sabit kalayım yeter..müsliden çokçok fazla sevdim ben bunu..
e ne duruyosunuz birazda k-flexçileri zengin edelim
muazzezzzzzz
günlerdir arıyorsun bak 2 dakkada buldum..işte resimlerimiz...
SÜPRİZZZZZZZZZZZZ
muazzezle yalovadaki buluşmamızdan 2 küçük kare
nasılsız kızlarrrrrr
arkadaşlarımızın yorumlarını okumak istersen link aşada cnm..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-5733.html
saol cnm gerçkkten seviyorum kalçamı şuana kadar hiç olumsuz bi tepki almadımeşim bile itiraf etti bi cafede tanışmıştık ayaga bi kalktın diyo ama yarabbi bu gerçekmi demiş içinden dedim kandırdın beni o kalçalara sahip olmak için
Günaydddııınnnn kızzllaaarrrr.....
Oğluşu okula bıraktım geldım, yeşilçayımı içiyorum birazdan kahvaltımı yapıcamm....
Yarına bomba gıbı gelırmıyımm acepp.... hafta ıcınde 3 gunum kotu gectı bakalım ne kadar olucak kılo kaybım.... :44:
Yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hoşgelmişlerr....
çok geçmiş olsun.ihmal etme git doktora böyle uzun süreli hastalıklar vucudu iltahap toplatmıştır.hiç ihmal etme doktor ilaç vs tedavisini kestiği zaman bile sen bitkisel tedavilere devam et.daha gençsin direncin yerine yarın öbürgün yaş gidecek ozaman daha zor olcak bu hastalıklar sana.kendini iyi hissetmezsen ilaçlarla doktorunu değiştir başka doktora git bazen gözden kaçan şeyler oluyor.malum doktorlar seneler boyu okusalarda benzer hastalara aynı tedavileri uyguluyolar ama işte hepsinde aynı etki olmuyor farketmeye biliyolar bazı şeyleri.nettede araştır vucudundaki belirtiler falan belki aynı şikayetleri olan kişiler vardır onların bilgileriyle şifa bulursun belki.koskoca 1 ay geçti dimi belkide daha fazla.bu gerçekten uzunca bi süre ilaç tedavisi olmasa bile şimdiye kadar vucut herşekilde toparlardı.kendine çok dikkat et ve vucudunu dinle yine insanın en iyi doktoru yine kendisi kendine iyi bak.
çok qeçmiş olsun cnm Allah şifa versin,inşallah en yakın zamanda iyileşirsin
canım yedıklerın gayet normal seyler, hıc bı abartısı yok tabıkı magnumlar dısında :26: bır tane magnum yesen de bence mahzuru yoktu, bı kacamaktır hepımız yapıyoruz yanı, yaz döneminde ben de yedım vallaama magnum zaten agır bı dondurma ıkı tane abartı olmuş, bu sadece dıyet yapan bırı ıcın değil normal bı ınsan ıcın de fazlaca yani :26: yoksa moral bozacak bı durum yok, sankı dunyaları yedın haa, bı tabak yemek yemıısn 3 kasık pılav yanında da yogurt bence zaten normal olanı bu, sadece dondurmayı yemesende olurmus hadı kacamak hakkını kullandın yedın, bı tane yesen kafiymiş tek hata burda olmuş :26:
şimdi yine aynı hataya düşüp bugun hıc bısı yemeden durma sakın
hmm anladım ben, demekki bız gırmesek bı kac gun hıc kk'ya sen bızı hıc merak etmıycennnn, tamam tamam anladımm
yanı kılon aşırı deil nası 46 beden gıyıyosun anlamadım dıecekken bı sonrakı sayfalarda boyunun kısa oldugundan yakındıgını gordum, o kadar fark ettıgıne sasırdım bedende yaa :26:
inşallah kısa zmnda 38lere düşersinnnnn
canım yedıklerın gayet normal seyler, hıc bı abartısı yok tabıkı magnumlar dısında :26: bır tane magnum yesen de bence mahzuru yoktu, bı kacamaktır hepımız yapıyoruz yanı, yaz döneminde ben de yedım vallaama magnum zaten agır bı dondurma ıkı tane abartı olmuş, bu sadece dıyet yapan bırı ıcın değil normal bı ınsan ıcın de fazlaca yani :26: yoksa moral bozacak bı durum yok, sankı dunyaları yedın haa, bı tabak yemek yemıısn 3 kasık pılav yanında da yogurt bence zaten normal olanı bu, sadece dondurmayı yemesende olurmus hadı kacamak hakkını kullandın yedın, bı tane yesen kafiymiş tek hata burda olmuş :26:
bız de gormek ısterız, ısterız, ısterız, bı de gormek ısterızzzzz
ohooooooooooooooo 59 mu, süper Allah hepımıze nasip etsın bravooooooo
canım bak dun akssam ustu aksam yemegınden sonra acıkırsam napcam dıye dertlenırken aksam yemegını dahı yememısın, yanlız gun boyu hıc sulu yemek yemedıgın ıcın bagırsak problemı yasayabılırsın sureklı boyle beslenırsen, oğle yemeklerınde sulu bısıler yıyemıyosan bıle bence aksam bı tabak corba ıle acılıs yapabılırsın
ya ben müsli yıyemıyorum tadını sevemedım bı turlu, belkı kornflex yerım dedım onu da aldımhem de o kırmızı meyvelıden, aay onu da yıyemedım bı mıdemı bulandırıyokı onlar sormayın gıtsınyıyebılsem aslında super olcak ama yok, sütle denedım olmadı yogurtla denedım bana mısın demedı, yıyebılenler cok sanslılar bana gore :26:
aay ben yıen goremıyorum resımlerımeraktan catlıycammmmmmmmm çarpı ısaretı cıkıo fotoların yerınde, goruntu yok :26:
hu huuuuuuu kocişten gelen itirafa bakkkkk
oleyy charm da gerı döndü, inş oglusun hep boyle devam edersenı hıc bı zaman uzmezzzz
canım bı doktora gıttım on tane ıgne oldum gecmedı, baska doktora gıttım bı haftadır ılac kullanıyorum, hala dun aksamkı gıbı olaylar yasayabılıyorum, anlamadım bu ne boyle, yrn yıne gıtcem doktora, olmadı baska bı yerden randevu alıp hıc olmazsa tetkıklerımı gosterıcem, valla ben de napcagımı sasırdım artık :26:
cok tesekkur ederım canım, artık bend e ıyılesmek ıstıyorum, hasta olmakatan sıkıldım, tabı Allah baska dert vermesın, dermansız dert vermesınnnnn :26:
cnm benim oğlum kreşe 15 aylıkken başladı malum çalışınca ama o zamanda hiç zorluk çekmedk bu sene 4 yaş grubuna gidiyo cnm ben zaten bıraktım oğlum öpmedi bile beni koştu öğretmenine kridorda ağlayan arkadaşlarıyla ilgilendi aynen cnm öğlene kadar gidiyor bu hafta sonra tam gün
cnm avatar uzaktan çekilmiş kot şortya biraz bastırmış gibi
Eki Görüntüle 256668 Eki Görüntüle 256669 Eki Görüntüle 256670 Eki Görüntüle 256671 Eki Görüntüle 256672 Eki Görüntüle 256673
orjinallerim bunlar cnm daha öncede baylaşmıştım bunları kot caprili olan en kilolu halim
diyene bak sende maşallah süper başladın
hmm anladım ben, demekki bız gırmesek bı kac gun hıc kk'ya sen bızı hıc merak etmıycennnn, tamam tamam anladımm
yanı kılon aşırı deil nası 46 beden gıyıyosun anlamadım dıecekken bı sonrakı sayfalarda boyunun kısa oldugundan yakındıgını gordum, o kadar fark ettıgıne sasırdım bedende yaa :26:
canım bak dun akssam ustu aksam yemegınden sonra acıkırsam napcam dıye dertlenırken aksam yemegını dahı yememısın, yanlız gun boyu hıc sulu yemek yemedıgın ıcın bagırsak problemı yasayabılırsın sureklı boyle beslenırsen, oğle yemeklerınde sulu bısıler yıyemıyosan bıle bence aksam bı tabak corba ıle acılıs yapabılırsın
ya ben müsli yıyemıyorum tadını sevemedım bı turlu, belkı kornflex yerım dedım onu da aldımhem de o kırmızı meyvelıden, aay onu da yıyemedım bı mıdemı bulandırıyokı onlar sormayın gıtsınyıyebılsem aslında super olcak ama yok, sütle denedım olmadı yogurtla denedım bana mısın demedı, yıyebılenler cok sanslılar bana gore :26:
aay ben yıen goremıyorum resımlerımeraktan catlıycammmmmmmmm çarpı ısaretı cıkıo fotoların yerınde, goruntu yok :26:
oleyy charm da gerı döndü, inş oglusun hep boyle devam edersenı hıc bı zaman uzmezzzz
canım bı doktora gıttım on tane ıgne oldum gecmedı, baska doktora gıttım bı haftadır ılac kullanıyorum, hala dun aksamkı gıbı olaylar yasayabılıyorum, anlamadım bu ne boyle, yrn yıne gıtcem doktora, olmadı baska bı yerden randevu alıp hıc olmazsa tetkıklerımı gosterıcem, valla ben de napcagımı sasırdım artık :26:
cok tesekkur ederım canım, artık bend e ıyılesmek ıstıyorum, hasta olmakatan sıkıldım, tabı Allah baska dert vermesın, dermansız dert vermesınnnnn :26:
kanından canından olmayan ama seni her koşulda seven değer veren önemseyen bi varlık.nasıl kıyabiliriz
kolay gelsin bende kalkıp az iş yapayım bari. hiç içimden gelmiyo ama ev benim evİ kimsenin gelip temizliceği yok
kızlar merhaba :92:
Ger-düş sen beni çözmüşsün
Sahurda hiçbişi yemedim öyle oruç tutuyorum
Çek saçımdan sür beniiii
Bu arada dün akşam yaşadıklarını okudum:85:
Çok üzüldüm ya ins yarın doktor bi çaresini bulabilir.
Hem hastalık hem geçmiyo diye yaptıgın stres sana çok ağır gelecek.
çok boollll su içiyorum ama olmazmı???
buarada bugün öğleyemeğinde yediklerimi sayimmm
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 ızgara tavuk
3 parça brokoli yoğurtla birlikte
1 kaşık yoğurtlu havuç
1 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 kaşıkta yoğurtlu kırmızı lahana
ayyyy böyle yazınca ne çok şey olduuuuuu buarada tartımda yoktu hemencik gidip aldım hergün takip için
geçmiş olsun cnm ihmal etme dikkat et kendine
sorma valla cnm dedim sen beni görünce niyeti bozmuşun zaten kandırdı valla 19 yaşında evlendim yuh be 8 sene geçti anam yaşlanmışım
yaaaa nası bılıyorum demııııı ama keşke sen bu hatayı tekrar yapmasaydın da ben de bılmeseydım
seni burdan kınıyorum tekrar aynı hatayı yaptıgın ıcın
insan bı hatayı bı yapar ıkı yapar ama sne bunu alıskanlık halıne getırdın, her defasında düzen oturtmak ısterken düzenini bozuyosun, bı gun yıyosun bı gun dengelıycem dıye hıc bısı yemıyosun, hersey tepetaklak oluyo
hıc bısı yememek yerıne fazladan hareket ederek yakmayı dene bı kere de..
en ıyısı ben artık fıkırlerımı soylemıyım sana, nasıl olsa bıldıgını yapmaya devam edıceksın :26: valla ben uzuluyorum bu durumaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?