- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
valla hepsını koysan tabaga anca bı tabak yapar, altalta yazınca cokmuş gıbı oluyooo
valla canım cok su ıcmekle nası oluyo bılmıyorum ama ben onceden hıc su ıcmezdım ama tuvalete cıkıyodum ama sımdı boyle dıyet menusu gıbı beslenmeme ragmen yanı kendımı kasmama ve su içmeme ragmen tuvalet problemı yasıyorum :26:
corba hem ıyı bı baslangıc oluyo, hem de mıdeyı rahatlatıyo, benım aksam öğülerimin vazgecılmezıhem de yanına bı salata ıle bı kac kasık yogurt ıle kolayca bı öğün çıkıoo
valla genc yasta evlenmişsin ama ıyı de etmıssın boswer, kocişin en alemde bılmiyorum ama konu komşuya hava atsın valla çıtır karısıylaaaa
Kalktım karnım çok fenaydı 2.5 litre falan su içmiştim o bile çıkmadı düşün halimi
İftarda iyi bişiler yiyip dengelerim.
Yarın oruç tutmazsam ona göre bişiler getiririm artık yanımda..
Sen bana hep de böyle kafama vura vura normale döncem benn
aaaay ben sana hıc vuramam hele de kafana, sadece fıkır verıyorum, oyle cat cat vurmak bı de " burdan sana cı çakarım haaa" dıye nıdalar atmak kelebek tugbaya özgü valla
Regl olmam yakın ondan sanırım farklı ruh halleri içerisindeyim.
Bi sinirleniyom bi üzülüyom bi acaip yemek istiyom sonra yememek istiyorum.
Kendimi beğenmiyorum. 73 kiloyla bu tipteysem 86 kiloyken ben nabıyordum diyorum.:44:
Çok pis üzülesim var..
Sadece uyumak istiyorum. Yatakta yuvarlanıyım.
Bu arada pazar gününden itibaren krem sürüp streche sarıp belimi spor yapıyorum.
Etki eder mi görcez ablama göre karnım inmiş.
Güzelleştin diyolar ah bide ben kendimi beğensem..
Bu arada sevdiceğe tatil resimlerinden bi iki tane yolladım.
Resimlerde pek belli olmuyo zayıfladıgın dedi arkadaşlarım yani beni normalde de gören insanlar.
Sevdicek de iyi gidiyosun devam et baya fark etmiş dedi. Yalnız şort kısa değil mi dedi.
Bendee yaaa daha açık bi yorum yapsana dedim
Gayet açık zaten dedi
Sanırsam kıskandı
ozaman oğluşunuda alcan kucağına hafif ayarda yürüyüş yapacaksın.ikinizde eğlenecek spor yapçaksınızhaklısın cnm ama oğlum uyumadan koşu bandına çıkmam imkansız qibi bişey
çünkü hiç durmuyor oda çıkmak istiyor rahat bırakmıo beni
bu saatlerde qüzel uyuyo sadece o yüzden bu saatte sporumu herşeyimi yapmak zorunda kalıyorum
bu saatler benim bakım ve spor saatlerim hehe :)
darısı seninde başına inşallah iyileşip şifa bulduktan sonraohooooooooooooooo 59 mu, süper Allah hepımıze nasip etsın bravooooooo
canım bı doktora gıttım on tane ıgne oldum gecmedı, baska doktora gıttım bı haftadır ılac kullanıyorum, hala dun aksamkı gıbı olaylar yasayabılıyorum, anlamadım bu ne boyle, yrn yıne gıtcem doktora, olmadı baska bı yerden randevu alıp hıc olmazsa tetkıklerımı gosterıcem, valla ben de napcagımı sasırdım artık :26:
ben aşk kadınıyımhaklısın cnm aşka geldin bugun bakıyorumakşam enişte çok şanslı olcak bu gidişle :92:
bitmiyo valla yap yap gene aynı
hemen başlayalımkızlarr benide zayıflatın nolur
oooh ıyı olmuş sevgılıye kıskansın oyle senııııııı
reglınde etkısıyle sanırım depresıf hallere bürünmüşsün, benım de bu aralar oyle oldugumu bılıyosunnnben de herseyın uzıerne bı de regl oldummm
spora devam et mutlaka etkı edıyodurben de çizelgeme bakınca 10 kılo vermısım, düşününce on kılo ne demek yaa marketten ıkı tane 5 kıloluk su alıp eve getrınceye kadar canım cıkıyo, ama ben o kıloyu uzıermde tasıyomusum, boyle duusnunce ınsanın aklı almıyo
bı ara topıkte okumustum, onceden mesela bellı bı kıloda sabıtlenmıssen bı sure, kılo verırkende o kıloya geldıgınde bıraz takıyomusun, ne kadar dogrudur bılmem ama ben de kac hafta hatta ay 72 kıloyla içli dışlı olmuştum, ben de şimdi duraklama yasıyorum, burda da kaldım ınş yıne aylarca sürmez :26: ama moralı bozmamak lazım, boyle de cıtırız da daha da cıtır olcaz ınşallahhhhh
önce çizelgeni yap.ne yer ne içersin boyun posun ne.çalışıyomusun ne yapıyosun açıl bize
önce çizelgeni yap.ne yer ne içersin boyun posun ne.çalışıyomusun ne yapıyosun açıl bize
masa başı göbeği yapmışsın.oturan her insanın sorunu.bende şimdi kalktım sabah eşime kızarttığım sodalı hamurdan 2 parça yedim üzerine bi dilimde mısır ekmeği :)))))))) doydummu hayır ama bu beni bir süre idare etmeli.biraz sonra dışarı çıkıcam eve dönünce kötü oluyorum gözlerim kararıyo falan.yemek içn bahanemde hazır :))boyum 1.68 kilom 79 80 bazen 81hergün değişiyo. yaşım 21 oda her yıl değişiyo neyse çalışıyorum düğün organizasyonu yapıyorum genelde pc basındayım göbek bel maşallah bacaklar ince kalça normal kiloya göre göbekönde gidiyo.seneyede düğünüm var en can alıcı noktada o.motive olabilsem kafayı verebilsem vericemde motive olmayı bekliyorum.ama şimdi başladım yemek yicektim gittim kendime hafif bişey hazırladım.kara lahana torba yoğurdu 2damla yağ karıstırdım yedim doydummu bilmiyorum:26:
masa başı göbeği yapmışsın.oturan her insanın sorunu.bende şimdi kalktım sabah eşime kızarttığım sodalı hamurdan 2 parça yedim üzerine bi dilimde mısır ekmeği :)))))))) doydummu hayır ama bu beni bir süre idare etmeli.biraz sonra dışarı çıkıcam eve dönünce kötü oluyorum gözlerim kararıyo falan.yemek içn bahanemde hazır :))
neyse sana gelelim tekrar boyun posun gayet yerinde bölgesel sporlar ve birazda diyetle düğüne kadar çok güzel kilo verirsin.acele etmene bile gerek yok kendin dedin kısa sürede geri aldım diye.yavaş yavaş zamanla verilen kiloyu kolay kolay geri almazsın.bu yüzden düzenli hayatına adapte edeceğin ve vazgeçmeyeceğin bi yeme düzeniyle biraz spor birazda geç yememeye özen gösterdinmiydi kuğu gibi bi gelin olursun.
bugünki kaçamakları saymazsak verdim.sen sormadan söylim 9 ayımı aldı bu 19 kilo.ama esas sorun vermek değil yeğen :) bu kiloyu korumak.ay inşallah inşallah.sen baya vermişsin heralde
genetik şeyler çok değişmiyo işte bendede basen ve bacak problemi var.nekadar erisemde onlar erimiyo alıştık kaynaştık.sende kaynaşay inşallah inşallah.sen baya vermişsin heralde.masa başından değil benimkinin anotomisi böyle ailede herkeste var göbek
bugünki kaçamakları saymazsak verdim.sen sormadan söylim 9 ayımı aldı bu 19 kilo.ama esas sorun vermek değil yeğen :) bu kiloyu korumak.
metabolizmayı sarsmışsın bu yüzden belkide hızla aldığın kilolar göbekte toplandı.zaten doktorlarda diyor hızlı geri alınan kilolar göbek bölgesinde yoğunlaşır diye.neyse bir hata yapmışsın zararın neresinden dönsen kardır.ben diyete başlayalı 9 ay oldu ama ilk etapta 15 kilo verdim 3 ayda sonra bi süre bıraktım biraz geri aldım sonra dikkat ettim.son zamanlarda sadece yediklerimi dengelemeye çalışıyorum.bu süreçtede 4 kilo verdim.yoksa sürekli 9 ay boyunca diyet yapmadım.maşşallah iyi sabretmişsin.işte meselede orda korumak.veriyimde korurum Allahın izniyle.nişanlım manken gibi boy pos bendede fizik yok sayesinde kiloma kilo kattım o az yese belki bende az yerim beyfendi gece yarısı hadi yemek yiyelim diyo o almıyo ben hemen alyorum.bide ben zayıflama ilacı falan kullandım çökertti beni resmen yüzü gözü sağlıklı durmuyo insanın o ilaçlarla.çirkinleştiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?