70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet doğru söylüsun akşam ögünlerime çorba eklim ozamn miğdem rahatlasın

aaaay ben sana hıc vuramam hele de kafana, sadece fıkır verıyorum, oyle cat cat vurmak bı de " burdan sana cı çakarım haaa" dıye nıdalar atmak kelebek tugbaya özgü valla

aaaay ben sana hıc vuramam hele de kafana, sadece fıkır verıyorum, oyle cat cat vurmak bı de " burdan sana cı çakarım haaa" dıye nıdalar atmak kelebek tugbaya özgü valla

Regl olmam yakın ondan sanırım farklı ruh halleri içerisindeyim.
Bi sinirleniyom bi üzülüyom bi acaip yemek istiyom sonra yememek istiyorum.
Kendimi beğenmiyorum. 73 kiloyla bu tipteysem 86 kiloyken ben nabıyordum diyorum.:44:

Çok pis üzülesim var..
Sadece uyumak istiyorum. Yatakta yuvarlanıyım.

Bu arada pazar gününden itibaren krem sürüp streche sarıp belimi spor yapıyorum.
Etki eder mi görcez ablama göre karnım inmiş.
Güzelleştin diyolar ah bide ben kendimi beğensem..

Bu arada sevdiceğe tatil resimlerinden bi iki tane yolladım.
Resimlerde pek belli olmuyo zayıfladıgın dedi arkadaşlarım yani beni normalde de gören insanlar.
Sevdicek de iyi gidiyosun devam et baya fark etmiş dedi. Yalnız şort kısa değil mi dedi.
Bendee yaaa daha açık bi yorum yapsana dedim
Gayet açık zaten dedi
Sanırsam kıskandı

oooh ıyı olmuş sevgılıye kıskansın oyle senııııııı

reglınde etkısıyle sanırım depresıf hallere bürünmüşsün, benım de bu aralar oyle oldugumu bılıyosunnn ben de herseyın uzıerne bı de regl oldummm

spora devam et mutlaka etkı edıyodur ben de çizelgeme bakınca 10 kılo vermısım, düşününce on kılo ne demek yaa marketten ıkı tane 5 kıloluk su alıp eve getrınceye kadar canım cıkıyo, ama ben o kıloyu uzıermde tasıyomusum, boyle duusnunce ınsanın aklı almıyo

bı ara topıkte okumustum, onceden mesela bellı bı kıloda sabıtlenmıssen bı sure, kılo verırkende o kıloya geldıgınde bıraz takıyomusun, ne kadar dogrudur bılmem ama ben de kac hafta hatta ay 72 kıloyla içli dışlı olmuştum, ben de şimdi duraklama yasıyorum, burda da kaldım ınş yıne aylarca sürmez :26: ama moralı bozmamak lazım, boyle de cıtırız da daha da cıtır olcaz ınşallahhhhh

ozaman oğluşunuda alcan kucağına hafif ayarda yürüyüş yapacaksın.ikinizde eğlenecek spor yapçaksınız

darısı seninde başına inşallah iyileşip şifa bulduktan sonra uzun süren hastalık aman ihmal etme sorun küçükken halledemezsin mazallah daha kötü şeylere çevirir Allah korusun.

haklısın cnm aşka geldin bugun bakıyorum akşam enişte çok şanslı olcak bu gidişle :92:

bitmiyo valla yap yap gene aynı
ben aşk kadınıyım hep aşka gelirim
yap yap bitmiyor o ayrı.bide 2 aydır evde yoktum düşün durumu

kızlarr benide zayıflatın nolur
hemen başlayalım

Aynen ya bi diyetisyen bi sabah programda stüdyodan birini çağırmıştı kaç kilo fazlası oldugunu sormuştu misal 10 kilo fazlası var. 5 litre suyu bi eline 5 litre su diğer eline verdi taşı bunları dedi. Kolu ağırdı tabi.
İşte sen üstünde bu kadar fazla bi yük taşıyosun demişti.

Benim yeğen bile 8 buçuk kilo. Biraz fazla tutunca kolum uyuşuyo.
İçimden 2 tane yeğen çıkarmam gerek daha

İnş. ikimizinde bu dönemleri geçer yoksa bütün gün ağlıcam
Normalde gayet sırıtkan bi kişilik oldugum icin bu haller bana ağır geliyor.

qivican bak bunları görünce aklıma sen geldin
Sen şimdi çeyiz telaşına bunları almayı unutursun sadık bir sanal arkadaşın olarak hemen hatırlatayım dedim

vişne çekirdeği mk.

maydanoz hamur ruleti;

un-seker serpicisi;

canım çok cıs şeyler istiyo ya.benim açlığımın depreştiği saatlere girdim ya bunun üzerine tam oldu.nette ne görsem olsa da yesem havasındayım.

kilo verenleri görünce gaza geldim umutlandım birden.zamanında 14kiloyu verdim bir ay içinde geri aldım diyetten sogudum ondan snra yada işime öyle geldi

önce çizelgeni yap.ne yer ne içersin boyun posun ne.çalışıyomusun ne yapıyosun açıl bize

boyum 1.68 kilom 79 80 bazen 81 hergün değişiyo. yaşım 21 oda her yıl değişiyo neyse çalışıyorum düğün organizasyonu yapıyorum genelde pc basındayım göbek bel maşallah bacaklar ince kalça normal kiloya göre göbekönde gidiyo.seneyede düğünüm var en can alıcı noktada o.motive olabilsem kafayı verebilsem vericemde motive olmayı bekliyorum.ama şimdi başladım yemek yicektim gittim kendime hafif bişey hazırladım.kara lahana torba yoğurdu 2damla yağ karıstırdım yedim doydummu bilmiyorum:26:

masa başı göbeği yapmışsın.oturan her insanın sorunu.bende şimdi kalktım sabah eşime kızarttığım sodalı hamurdan 2 parça yedim üzerine bi dilimde mısır ekmeği :)))))))) doydummu hayır ama bu beni bir süre idare etmeli.biraz sonra dışarı çıkıcam eve dönünce kötü oluyorum gözlerim kararıyo falan.yemek içn bahanemde hazır :))
neyse sana gelelim tekrar boyun posun gayet yerinde bölgesel sporlar ve birazda diyetle düğüne kadar çok güzel kilo verirsin.acele etmene bile gerek yok kendin dedin kısa sürede geri aldım diye.yavaş yavaş zamanla verilen kiloyu kolay kolay geri almazsın.bu yüzden düzenli hayatına adapte edeceğin ve vazgeçmeyeceğin bi yeme düzeniyle biraz spor birazda geç yememeye özen gösterdinmiydi kuğu gibi bi gelin olursun.

ay inşallah inşallah.sen baya vermişsin heralde.masa başından değil benimkinin anotomisi böyle ailede herkeste var göbek

Son düzenleme:
ay inşallah inşallah.sen baya vermişsin heralde.masa başından değil benimkinin anotomisi böyle ailede herkeste var göbek
genetik şeyler çok değişmiyo işte bendede basen ve bacak problemi var.nekadar erisemde onlar erimiyo alıştık kaynaştık.sende kaynaş

bugünki kaçamakları saymazsak verdim.sen sormadan söylim 9 ayımı aldı bu 19 kilo.ama esas sorun vermek değil yeğen :) bu kiloyu korumak.

maşşallah iyi sabretmişsin.işte meselede orda korumak.veriyimde korurum Allahın izniyle.nişanlım manken gibi boy pos bendede fizik yok sayesinde kiloma kilo kattım o az yese belki bende az yerim beyfendi gece yarısı hadi yemek yiyelim diyo o almıyo ben hemen alyorum.bide ben zayıflama ilacı falan kullandım çökertti beni resmen yüzü gözü sağlıklı durmuyo insanın o ilaçlarla.çirkinleştiriyo

metabolizmayı sarsmışsın bu yüzden belkide hızla aldığın kilolar göbekte toplandı.zaten doktorlarda diyor hızlı geri alınan kilolar göbek bölgesinde yoğunlaşır diye.neyse bir hata yapmışsın zararın neresinden dönsen kardır.ben diyete başlayalı 9 ay oldu ama ilk etapta 15 kilo verdim 3 ayda sonra bi süre bıraktım biraz geri aldım sonra dikkat ettim.son zamanlarda sadece yediklerimi dengelemeye çalışıyorum.bu süreçtede 4 kilo verdim.yoksa sürekli 9 ay boyunca diyet yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…