70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tekrar geçmiş olsun dr nediyo orayı kaçırmışım başka dr git bence de
kilo verenleri görünce gaza geldim umutlandım birden.zamanında 14kiloyu verdim bir ay içinde geri aldım diyetten sogudum ondan snra yada işime öyle geldi

bir ayda o kadar kiloyu nasıl verdin çok hızlı verilen kilolar çabuk geri geliyomuş inşallah bu kilolardan hep beraber kurtulacaz

bende yediklerimi yazayım
1 dilim çavdar ekmeği 1kase çorba biraz peynir 2zeytin veçay
sıra yeşil çayda
ev işlerini bitiremedim kakıp onları halledicem kendinize iyi bakın

2ayda verdim 1 ayda aldım.ilaç kullanmıstım.

metobolizman nasıl senin?kolaymı verirsin normalde zorlanırmısın.neler yaptıgını yazsana fikir olsun belki bizim uyguladıklarımızdan farklı bişey vardır.

doktor bısı demedı işte sorun orda, verdı ılacları bunları kullan bı hafta dedı, cuma gunu tomografı cekılcek yanı yarın ama sonucu hemen verılmıyo sanırım, sonra dıyecek artık ne dıycekse :26:

olmadı sonucları baska bı doktora gostermeye calıscaz bakalımmm :26:

metobolizman nasıl senin?kolaymı verirsin normalde zorlanırmısın.neler yaptıgını yazsana fikir olsun belki bizim uyguladıklarımızdan farklı bişey vardır.
metabolizmam hızlıdır.kolay kilo verir alırım.
genel olarak az az sık sık yemeye günlük kalori ihtiyacımın üzerine çıkmamaya geç vakit yememeye çalışıyorum.porsiyonlarımı belli ölçülerin üzerine çıkarmamaya çalışıyorum.
şey gibi düşün havuz problemi gibi üsten 2 musluk açarsan havuz dolar alttan tek muslukla bu havuzu nasıl boşaltabilirsin ki. musluklarını az açarsan alttaki muslukta o havuzu boşaltırken yorulmaz çöabucak boşaltır kilo verme olayıda böyle vucudu yormucan ihtiyacından fazlasını almıcan ne süper benzettim ama dimi

çooooooooookkk güzel örnek oluyosun bana aferim kızım aferim

bende sabahki muhteşem kahvaltımdan sonra 3 kare çikolata yedim tam 4. yüde atıyodum ağzımaki yere düştüü veeeee çikolata bitti tabii

öğlen menüsü yok işte bendede ayran içtim 1 tane 25 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım o kaaaa

havuz problemlerinden oldum olası nefret ettim

halimdende belli olyo zaten musluk ayarı bozuk bende

Örnek oluncak en son kişiyim topikte sanırım
Rezilimm bennn:95:
Hemde çokk rezillll

bende bugün başladım bu sefer kararlıyım sabrediyorum.bide ben restoranın içindeyim akşam eve gitmeden babamın dükkanda oturuyorum 1saat orasıda cafe.hep yemeğin içinde olup sabretmek zor ama başarıcam kendimden umutluyum..bide bol bol soda içiyorum bi arkadaş öyle zayıfladım demişti.denemekten zarar gelmez.

Son düzenleme:

arada tepemin tasını attırsada seviyorum atar atar elimi gururla tutuyo hissediyorum pek konuşmaz bakışlarıyla anlatır herşeyi benim ki

iş deme valla bende yap yap bitmiyo ama dediğin gibi ev bizim başkası temizlemiyo

kızlarr benide zayıflatın nolur

hşg cnm hemen başlıyalım

merhaba kızlaaar
geçmişe dalmadan atladım hemen balıklama napayım bişi çıkıveriyor yazamadan çıkmaktansa bi selam çakayım sonra ineyim derinliklere
meltem hoş geldiiin umarım hedefine ulaşırsın :109: umarım cümletten ulaşırız gerçi böyle umarım demeyle olsaydı şimdi ohoooooo

Gergiinnnnn Düüüşşşşşşşşşşşşş nabıyooonnnn 68kusurlerde olmuşunnn oh vallaaa
Hayat size hayatt
Ay sıkıldım ben gerginn düşümmm yaaa

mywishhhhhhhhhhhhh sana sadece diyecegım ki hayatta ki tek derdin kilo olsun cunku o senın elınde, istedin mi gayret ettın mı fazlasıyla verırsın, aceleci ve tahammulsuz davranma yeter..

ınsanın veremıycem dıye dusunmesı ve senın ki gıbı kasım sonunda sevgılı gelcek ozmna kdr vereyım dıye kendını strese sokman bence sneın ruh halını etkılıyo.. bırak zamana yay, sevgılın gelınce de gayret etmeye devam edersın, ozmn hayalınden bıle belkı daha cok zayıflarsın...

dedım ya tek derdın kılon olsun şu hayatta..ben zaten herseyın ustuste geldıgını düşünürken, demınde işimin sallantıya gırdıgını ogrendım tesadufen... sınırlerım bozuldu ıyıce, o yuzden dıyorumbı derdın kılo olsun dıye ben su an neyı napcagımı sapıtmıs durumdayım..........

gerdüşüüüm ay dicem dicem fırsat bulamadım kız sen yine mi bozuştun callenle nolcak sizin bu haliniz :97: ama ben biliyorum bütün o callenin başının altından çıkıyor bunlar sen hatuna adım atıyorsun peşinden koşuyorsun o kadar akla karayı seçiyorsun onu görebilmek için ama hanımın burnu bir karış havada hakkı da var hani o mayoyu ben giyim ben bile yüz vermem sana

nooolldu hayırdır sıkıntılı bir durum yok yaiş ile ilgili problemler gerçekten çok fazla etkiliyor hayatımızı değilmi

kızlaarr hepinize merhabaaaa(benden size zarar gelmez)ne güzel bi anlamı var gerçektenn,,senin sayende öğrendik suzie ve her merhaba dediğimde aklıma dsen geliyon kızneysee ,yeni gelen biri olmuş son sayfada gördüüm hoşgeldin canıımm,,[/COLOR]

yarın bildirim günüü kızlaaarrr unutmayın bana yapıyosunuz bildirimlerii yinee,,hadi bakalım herkezin istediği bi sonuç olur inş.tartıdaa,beni sormayın dün 17.30da yedim güzelce son yemeğimii,herşey iyiydii,noldu saat 21.30da annemin evine gittim baktım kabak kızartıyomuş bol yağlı hemde ama nasıl güzel kokuyo nasılazcık yemekle bişey olmaz gel dedi,sözde 2çatal alıp kalkıcaktım ya anam yaa,tabağın dibi ndeki en yağlı yerine kadar yenmişim hemde 3dilim beyaz ekmeklee hala inanamıyorum ya ben anneme dayanamıyorum noluyosa o evde bana.. sabah tartıldım ama sadece 200gr fark vardı bi önceki güne göree nasıl sevindim ama,pek ümit yok bu hafta benden birinciyi şimdiden kutlarımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…