canım tekrar geçmiş olsun dr nediyo orayı kaçırmışım başka dr git bence dekızlar merhaba :92:
keyıfler yerındedır umarım
ben dun aksam baya kotuydum, tıkandım fılan sesım gıttı, moralım bozuldu bu daha ne dkr boyle surecek dıye agladım hungur hungur, agladıkca daha cok tıkandım ve nefes alamadım, eşimle kardeşim panık oldular, ben de korktum kendı halıme, nefes acıcı spreyı sıktık, kafamı camdan cıkardım bı sure nesefesımı kontrol edemedım sonra kendıme geldım...sinirlerim harap oldu artık, yarın sabah tekrar doktor randevum var bakalım nolcak....
ben de durumlar boyle işte.. siz de keyıfler ıydıır ınşallah.. gecmısı okuyamadım daha..
kilo verenleri görünce gaza geldim umutlandım birden.zamanında 14kiloyu verdim bir ay içinde geri aldım diyetten sogudum ondan snra yada işime öyle geldi
canım tekrar geçmiş olsun dr nediyo orayı kaçırmışım başka dr git bence de
bir ayda o kadar kiloyu nasıl verdin çok hızlı verilen kilolar çabuk geri geliyomuş inşallah bu kilolardan hep beraber kurtulacaz
bende yediklerimi yazayım
1 dilim çavdar ekmeği 1kase çorba biraz peynir 2zeytin veçay
sıra yeşil çayda
ev işlerini bitiremedim kakıp onları halledicem kendinize iyi bakın
metabolizmayı sarsmışsın bu yüzden belkide hızla aldığın kilolar göbekte toplandı.zaten doktorlarda diyor hızlı geri alınan kilolar göbek bölgesinde yoğunlaşır diye.neyse bir hata yapmışsın zararın neresinden dönsen kardır.ben diyete başlayalı 9 ay oldu ama ilk etapta 15 kilo verdim 3 ayda sonra bi süre bıraktım biraz geri aldım sonra dikkat ettim.son zamanlarda sadece yediklerimi dengelemeye çalışıyorum.bu süreçtede 4 kilo verdim.yoksa sürekli 9 ay boyunca diyet yapmadım.
canım tekrar geçmiş olsun dr nediyo orayı kaçırmışım başka dr git bence de
bir ayda o kadar kiloyu nasıl verdin çok hızlı verilen kilolar çabuk geri geliyomuş inşallah bu kilolardan hep beraber kurtulacaz
bende yediklerimi yazayım
1 dilim çavdar ekmeği 1kase çorba biraz peynir 2zeytin veçay
sıra yeşil çayda
ev işlerini bitiremedim kakıp onları halledicem kendinize iyi bakın
metabolizmam hızlıdır.kolay kilo verir alırım.metobolizman nasıl senin?kolaymı verirsin normalde zorlanırmısın.neler yaptıgını yazsana fikir olsun belki bizim uyguladıklarımızdan farklı bişey vardır.
Kalktım karnım çok fenaydı 2.5 litre falan su içmiştim o bile çıkmadı düşün halimi
İftarda iyi bişiler yiyip dengelerim.
Yarın oruç tutmazsam ona göre bişiler getiririm artık yanımda..
Sen bana hep de böyle kafama vura vura normale döncem benn
metabolizmam hızlıdır.kolay kilo verir alırım.
genel olarak az az sık sık yemeye günlük kalori ihtiyacımın üzerine çıkmamaya geç vakit yememeye çalışıyorum.porsiyonlarımı belli ölçülerin üzerine çıkarmamaya çalışıyorum.
şey gibi düşün havuz problemi gibi üsten 2 musluk açarsan havuz dolar alttan tek muslukla bu havuzu nasıl boşaltabilirsin ki.musluklarını az açarsan alttaki muslukta o havuzu boşaltırken yorulmaz çöabucak boşaltır kilo verme olayıda böyle vucudu yormucan ihtiyacından fazlasını almıcan ne süper benzettim ama dimi
çooooooooookkk güzel örnek oluyosun bana aferim kızım aferim
bende sabahki muhteşem kahvaltımdan sonra 3 kare çikolata yedim tam 4. yüde atıyodum ağzımaki yere düştüüveeeee çikolata bitti tabii
öğlen menüsü yok işte bendede ayran içtim 1 tane 25 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım o kaaaa
metabolizmam hızlıdır.kolay kilo verir alırım.
genel olarak az az sık sık yemeye günlük kalori ihtiyacımın üzerine çıkmamaya geç vakit yememeye çalışıyorum.porsiyonlarımı belli ölçülerin üzerine çıkarmamaya çalışıyorum.
şey gibi düşün havuz problemi gibi üsten 2 musluk açarsan havuz dolar alttan tek muslukla bu havuzu nasıl boşaltabilirsin ki.musluklarını az açarsan alttaki muslukta o havuzu boşaltırken yorulmaz çöabucak boşaltır kilo verme olayıda böyle vucudu yormucan ihtiyacından fazlasını almıcan ne süper benzettim ama dimi
valla hepsını koysan tabaga anca bı tabak yapar, altalta yazınca cokmuş gıbı oluyooo
valla canım cok su ıcmekle nası oluyo bılmıyorum ama ben onceden hıc su ıcmezdım ama tuvalete cıkıyodum ama sımdı boyle dıyet menusu gıbı beslenmeme ragmen yanı kendımı kasmama ve su içmeme ragmen tuvalet problemı yasıyorum :26:
corba hem ıyı bı baslangıc oluyo, hem de mıdeyı rahatlatıyo, benım aksam öğülerimin vazgecılmezıhem de yanına bı salata ıle bı kac kasık yogurt ıle kolayca bı öğün çıkıoo
valla genc yasta evlenmişsin ama ıyı de etmıssın boswer, kocişin en alemde bılmiyorum ama konu komşuya hava atsın valla çıtır karısıylaaaa
ozaman oğluşunuda alcan kucağına hafif ayarda yürüyüş yapacaksın.ikinizde eğlenecek spor yapçaksınız
darısı seninde başına inşallah iyileşip şifa bulduktan sonrauzun süren hastalık aman ihmal etme sorun küçükken halledemezsin mazallah daha kötü şeylere çevirir Allah korusun.
ben aşk kadınıyımhep aşka gelirim
yap yap bitmiyor o ayrı.bide 2 aydır evde yoktum düşün durumu
hemen başlayalım
kızlarr benide zayıflatın nolur
Gergiinnnnn Düüüşşşşşşşşşşşşş nabıyooonnnn 68kusurlerde olmuşunnn oh vallaaa
Hayat size hayatt
Ay sıkıldım ben gerginn düşümmm yaaa
mywishhhhhhhhhhhhh sana sadece diyecegım ki hayatta ki tek derdin kilo olsun cunku o senın elınde, istedin mi gayret ettın mı fazlasıyla verırsın, aceleci ve tahammulsuz davranma yeter..
ınsanın veremıycem dıye dusunmesı ve senın ki gıbı kasım sonunda sevgılı gelcek ozmna kdr vereyım dıye kendını strese sokman bence sneın ruh halını etkılıyo.. bırak zamana yay, sevgılın gelınce de gayret etmeye devam edersın, ozmn hayalınden bıle belkı daha cok zayıflarsın...
dedım ya tek derdın kılon olsun şu hayatta..ben zaten herseyın ustuste geldıgını düşünürken, demınde işimin sallantıya gırdıgını ogrendım tesadufen... sınırlerım bozuldu ıyıce, o yuzden dıyorumbı derdın kılo olsun dıye ben su an neyı napcagımı sapıtmıs durumdayım..........
bende çizelge istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?