70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Okudum kaçıyorum inşallah gece dönücem
bugün patetes kızaretması dışında bi kaçamak yapmadım oda kahvaltıda çok az ekmek yedim ama
öğle bir küçük tabak makarna 1 şeftali akşama da salata ve yoğurt inşallah sütüm olur

bende çizelge istiyorummmmm

evet canım ben bi üst seviyeye çıkıpta kaptan yardımcısı olunca dilek'te(mywish89 )benim önceden yaptığım mesleğe geçti yani yeni gelenlere çizelge konusunda yol gösteriyoo,yakında benim yardımcımda o olursa hiç şaşırmayın:86da ozaman kaptan yardımcısı müsfettesi olur heraldee

Son düzenleme:

İyi güldümm gitmedenn evee
Ne demek efendimmm olmadıgınızda geleceğin çıtırlarını yalnız bırakmamaya çalışıyoruzz.
Biz burdan bunu gördükkk:87:
6236da bulamadım

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... siteye gireceksin canım sonraaa

Dünde dediğim gibi bu resimlere bakıp çizelge yapamayan anasının karnından dogmadı

Eki Görüntüle 256890

Eki Görüntüle 256886

Eki Görüntüle 256888

Eki Görüntüle 256889

Eki Görüntüle 256887

Eki Görüntüle 256885

bakalım kim birinci olacak bu hafta bak unutmuştum ben yarın bildirim yapılacağını karnım davul gibi acayip şişlik hissediyorum bide midem bulanıyo karışık vaziyetler içindeyim bugün yine test yaptım negatif çıktı ama neden hala olmuyorum bu diyet engellemiş olabilir mi

Hadi işten çıkmadan iki iğrenç espri yapayımm..
Yarın ben birinciyimmm amaa sondan birinciiiii ha ha ha
Yarın ben birinciyim ama kalplerin birincisi ha ha ha

Bu psikoloji nedir ya mala bağladım iyice
Bu akşam erkenden yatıp yarın iyi olmuş bi şekilde aranıza katılcamm.
Sizleri seviyorum

kızlar ben cıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar, umarım ben de artık ıyı olurum bu aralar mıktanıs gıbıyım nerde sorun dert ver uzerime cekıyorum bı de yapışıolar.. yarın buralarda olamayabılırım, doktora gıdıcem diğer tetklikler için... tekrardan ıyı aksamlar......

ben de geçireyim bugünleri ben dee noolurrr ya çabuk unutmuşsunuz sizden bi tane daha olduğunu iki yeğen çıkartma olayına bittim yaa benim yeğenlerim falan yok da kuzenler var en küçüğü bile obez onu çıkartsam yeter herhalde bana

kııızzzz ay bayıldıııııım ay ayyy bi bunlar kalmıştı işte her şeyim tamam ama bak nasıl biliyorsun eksiklerimi gerçi geçen ikeaya uğramıştık annem için evi için çeyiz düzmeye ben bakamıyorum yani hoşuma giden bişiler olsa bile sakin sakin düşünüyorum gerçekten ihtiyacım olur mu, bunları almasam büyük takımlara vs para biriktirsem ama biriktiremiyorum ben napıcam of pof falan.. annem de tutmuş küçük mumları koymak için küçük cam mum tabanı falan gösteriyor anne dedim deminden beri aranıyorum neyim eksik neyim eksik, meğer sen bulmuşsun sağol neyse al dedi diye aldım bu sefer küçük kokulu renkli mumlar gördüm ee bari bunlardan alayım da cam mum tabanlıkları işe yarar zamanı gelince diye mum aldım bi de sonra pratik un eleği gördü ben alıcam sana da alayım mı diye sordu yine önemli bir eksiğim yakalandı anne ya bırak allaşkına pasta börek yapmaya tepsim fırınım bile yok hatta bi şekilde yapsam, ikram etmeğe tabağım çatalım, yanındaki çaya bardağım yok hem hepsini geçtim benim artık unla işim yok dedim annem de şu cevabı verdi : ne yani alayım mı almayım mı onu söyle

hyoşgeldin canım ,,burda çok iyi vakit geçireceğinden ve geleceğin çıtırı olucağından emin olabilirsin

ya ne tuhaf dimi bende dün test yaptım ilk testte 2.çizgiyi görür gibi olduk eşimle bi panik korku sardı üzüntüde cabasıı,sonra içim rahatlasın diye bugünde yaptım sabah bi test,, sonucu beklerken bide uyuyakalmışım rüyamda lavobonun orda teste bi baktım oda ne 2. çizgi an be an orda nasıl oldum ama benfalan filan derken bi endişe sardı 3.çocuk nasıl olur yaa naparız falan derken bi uyandım elimdeki sonuç negatif ,,ya biliyodum rüya olduğunu şükür yarabbim isteyenlere ver rabbim ,benimse yavrularıma sağlık ver başka bişey istemiyorum dedim,,of ammada uzu yazmışım yaa,neyse hakkınızdahayırlısı olsun nasip hiç ümidini kaybetme elbetteki muradınıza erersiniz yakın zamandaa,rabbim izin verirse nasip,,,

:86::86:hahaha çok komik,,hiç gülmedim deeeerrrrmişiiiiiimm şimdi sana kısaca malmı diyelim canım ne dersin

Son düzenleme:
Vardı maalesef.. Neden yediğimi bende bilmiyorum hepsi içimde kaldı.
Sonuç: mutsuzum..

Ne dersen dee saçımdan sürükle, kafama vur.
Çok canım sıkkın çokk..

canim olur öyle morelini bozma sanki 10 kiloyu ben verdim bikere bunalmis istemis yemissin hem bi dondurma göze carpti zaten havalar soguyor artik yiyemen zaten canim benim

geçmiş olsun canım önemli bir sorun yoktur inşallah bu arada mönü güzelde bu cipste olmasaymış

cok sagol canim

hepsini yaptımda kk da nerden girip paylasıyoruz çokmu soru sordum ben

kizlar ben cok bunalima girdim hersey alt üst oluyor bu aralar hayatima iyice pskologim bozuldu cok morelim bozuk
benim bir süreden beri oglanin kresi ile problemlerim var suan zaten gitmiyor hastaydin benim cocuk 2 seneyi geckin kres e gidiyor hep ben orayi istedim bende kücükken gittim kardesimde gitti ayni yere ile benim oglan a da gitsin istedim..
baska yer cikdi kabul etmedim ama herhalde yanis yapmissim bana bastan dediler almanca konusma senlen türkceyi ögrensin bizden de almancayi diye halen almanca anlamiyor konusamiyor ama simdi orda bir bayan var oda türk onlarda cocuklarlan ugrasmamak icin o kadini devreye sokuyorlar sonra cocuklar kendi kendine oynuyorlar nezaman gitsem ve beni kres e cagirdilar dediler yok cocuk havluyu düzgün asamiyormus yok pantolonunu tam giyemiyormus bunu yarm sene önce dediler simdi yapiyor ama öyle basladi..
sonra sürekli her ay beni cagirdilar sunu söyle yapiyor sinirlenince oyncaklari firlatim atiyo diye ben hep cocugum zorluk cekmesin diye onlarla tartismadim hic sanki yüz buldular beni bi pskologa gönderdiler cocuk pyskologa bende dedim böyle böyle onlar hic ugrasmiyo hep öbür kadina tercüme yaptiriyorlar diye icimi dökdüm o da bi kayit verdi hem ben doldurdum hem kres doldurcakdin kres de kadini aramis emin olmak icin o da sormus türk kadini var omu hep cocuklarlan konusuyor ilgileniyor diye ima da bulunmus bilgi almak icin tabii onlarda yok demisler ama kadinin verdigi kayit a hep cocugum hakkinda olumsuz seyler yazmislar neyse sonuc da psygolog bana iki yer verdi biraz daha destege ihtiyaci var diye oralara götürcem almancayi iyi ögrenebilmesi icin ama kres beni bugün aradi bana haber gönderiyormus ona bakan kadin aramiyor öbür kadini aratiriyor ben elimde olan kayit i o yerden aldigimi verecekmissim orda ama ben onlari sucladim simdi kadin benim endisemi de yazdi onu versem iyce bana gicik kapacaklar cocuga kötü davranirlarmi azarlarmi diye düsünüp duruyorum baksana o kadin aradikdan sonra benlen muhatap bile olmak istemiyorlar nolur bana akil verin fikir söyleyin
napim giteyim kres le konusayim niye böyle yapiyorsunuz diye yoksa yerini mi deyistireyim ondan da cekiniyorum cocuk alisdi diye yada daha kötü yer cikar diye napcam ben

sibeeeel tirendiii naber kızlaaaarr

burdayız canım birazdan yemek yimeye mutfağa yönelcem ama yine gelcem kaçmıyorum yaniii

ah canım yaa ne bu dertler öylee, çok üzüldüm çocuğamı üzüleyim kreşin yaptıklarınamı kızayım,ben olsam önce gider konuşurum ,,olmadı yerini değiştiririm,orda bırakmazdım ben bukadar şeyden sonra hem bakarsın daha ii bi kreş çıkar,,benimde almanyadaki ablam çocuğu geçen hafta kreşe yollamış oda 4.5 yaşındaa çokta iyi biyere denk geldmiş,herşey yolundaymış,sanada denk gelir belki ne biliyosun şansızlık olmuş ilk yer bence pek fazla uğraşma orda,değiştir...yinede sen bilirsin illakide demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…