- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
cnm öncelikle hoşgeldin bende dün katıldı çizelge için dün bana mywish89 resimli gönderdi sayfa 6236 da var bakarak çok kolay yapabilirsin
ben öyle yaptım öncesinde becerememiştim
bende çizelge istiyorummmmm
Resimlerden faydalan şekerim. Bu resimlere bakarak yapamayan daha anasının karnından doğmadı.
Eki Görüntüle 256358
Eki Görüntüle 256360
Eki Görüntüle 256356
Eki Görüntüle 256357
Eki Görüntüle 256361
Eki Görüntüle 256359
6236da bulamadım
evet canım ben bi üst seviyeye çıkıpta kaptan yardımcısı olunca dilek'te(mywish89 )benim önceden yaptığım mesleğe geçti yani yeni gelenlere çizelge konusunda yol gösteriyoo,yakında benim yardımcımda o olursa hiç şaşırmayın:86 da ozaman kaptan yardımcısı müsfettesi olur heraldee
6236da bulamadım
mywish89 dan tekrar paylaştım
kızlaarr hepinize merhabaaaa(benden size zarar gelmez)ne güzel bi anlamı var gerçektenn,,senin sayende öğrendik suzie ve her merhaba dediğimde aklıma dsen geliyon kızneysee ,yeni gelen biri olmuş son sayfada gördüüm hoşgeldin canıımm,,[/color]
[sıze=3]yarın bildirim günüü kızlaaarrr unutmayın bana yapıyosunuz bildirimlerii yinee,,hadi bakalım herkezin istediği bi sonuç olur inş.tartıdaa,beni sormayın dün 17.30da yedim güzelce son yemeğimii,herşey iyiydii,noldu saat 21.30da annemin evine gittim baktım kabak kızartıyomuş bol yağlı hemde ama nasıl güzel kokuyo nasılazcık yemekle bişey olmaz gel dedi,sözde 2çatal alıp kalkıcaktım ya anam yaa,tabağın dibi ndeki en yağlı yerine kadar yenmişim hemde 3dilim beyaz ekmeklee hala inanamıyorum ya ben anneme dayanamıyorum noluyosa o evde bana.. Sabah tartıldım ama sadece 200gr fark vardı bi önceki güne göree nasıl sevindim ama,pek ümit yok bu hafta benden birinciyi şimdiden kutlarımm [/sıze]
Aynen ya bi diyetisyen bi sabah programda stüdyodan birini çağırmıştı kaç kilo fazlası oldugunu sormuştu misal 10 kilo fazlası var. 5 litre suyu bi eline 5 litre su diğer eline verdi taşı bunları dedi. Kolu ağırdı tabi.
İşte sen üstünde bu kadar fazla bi yük taşıyosun demişti.
Benim yeğen bile 8 buçuk kilo. Biraz fazla tutunca kolum uyuşuyo.
İçimden 2 tane yeğen çıkarmam gerek daha
İnş. ikimizinde bu dönemleri geçer yoksa bütün gün ağlıcam
Normalde gayet sırıtkan bi kişilik oldugum icin bu haller bana ağır geliyor.
qivican bak bunları görünce aklıma sen geldin
Sen şimdi çeyiz telaşına bunları almayı unutursun sadık bir sanal arkadaşın olarak hemen hatırlatayım dedim
vişne çekirdeği mk.
Eki Görüntüle 256758
maydanoz hamur ruleti;
Eki Görüntüle 256756
un-seker serpicisi;
Eki Görüntüle 256757
hyoşgeldin canım ,,burda çok iyi vakit geçireceğinden ve geleceğin çıtırı olucağından emin olabilirsinArkadaşlar bende rejime başladım,üniversiteden yeni mezun oldum,yeni mezun psikolojisiyle kilo aldım galiba..
Bu forumu görünce umutlandım gereçkten,çünkü şu ara beni en çok motive edecek şey bu olur olursa
Siteyede yeni üye olduğum için biraz acemi gibiyim,biri bana cevap yazarsa çok motive olacağım
İyi güldümm gitmedenn evee
Ne demek efendimmm olmadıgınızda geleceğin çıtırlarını yalnız bırakmamaya çalışıyoruzz.
Biz burdan bunu gördükkk:87:
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... siteye gireceksin canım sonraaa
Dünde dediğim gibi bu resimlere bakıp çizelge yapamayan anasının karnından dogmadı
Eki Görüntüle 256890
Eki Görüntüle 256886
Eki Görüntüle 256888
Eki Görüntüle 256889
Eki Görüntüle 256887
Eki Görüntüle 256885
ya ne tuhaf dimi bende dün test yaptım ilk testte 2.çizgiyi görür gibi olduk eşimle bi panik korku sardı üzüntüde cabasıı,sonra içim rahatlasın diye bugünde yaptım sabah bi test,, sonucu beklerken bide uyuyakalmışım rüyamda lavobonun orda teste bi baktım oda ne 2. çizgi an be an orda nasıl oldum ama benbakalım kim birinci olacak bu hafta bak unutmuştum ben yarın bildirim yapılacağını karnım davul gibi acayip şişlik hissediyorum bide midem bulanıyo karışık vaziyetler içindeyim bugün yine test yaptım negatif çıktı ama neden hala olmuyorum bu diyet engellemiş olabilir mi
Hadi işten çıkmadan iki iğrenç espri yapayımm..
Yarın ben birinciyimmm amaa sondan birinciiiii ha ha ha
Yarın ben birinciyim ama kalplerin birincisi ha ha ha
Bu psikoloji nedir ya mala bağladım iyice
Bu akşam erkenden yatıp yarın iyi olmuş bi şekilde aranıza katılcamm.
Sizleri seviyorum
Vardı maalesef.. Neden yediğimi bende bilmiyorum hepsi içimde kaldı.
Sonuç: mutsuzum..
Ne dersen dee saçımdan sürükle, kafama vur.
Çok canım sıkkın çokk..
geçmiş olsun canım önemli bir sorun yoktur inşallah bu arada mönü güzelde bu cipste olmasaymış
İyi güldümm gitmedenn evee
Ne demek efendimmm olmadıgınızda geleceğin çıtırlarını yalnız bırakmamaya çalışıyoruzz.
Biz burdan bunu gördükkk:87:
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... siteye gireceksin canım sonraaa
Dünde dediğim gibi bu resimlere bakıp çizelge yapamayan anasının karnından dogmadı
Eki Görüntüle 256890
Eki Görüntüle 256886
Eki Görüntüle 256888
Eki Görüntüle 256889
Eki Görüntüle 256887
Eki Görüntüle 256885
sibeeeel tirendiii naber kızlaaaarr
kizlar ben cok bunalima girdim hersey alt üst oluyor bu aralar hayatima iyice pskologim bozuldu cok morelim bozuk
benim bir süreden beri oglanin kresi ile problemlerim var suan zaten gitmiyor hastaydin benim cocuk 2 seneyi geckin kres e gidiyor hep ben orayi istedim bende kücükken gittim kardesimde gitti ayni yere ile benim oglan a da gitsin istedim..
baska yer cikdi kabul etmedim ama herhalde yanis yapmissim bana bastan dediler almanca konusma senlen türkceyi ögrensin bizden de almancayi diye halen almanca anlamiyor konusamiyor ama simdi orda bir bayan var oda türk onlarda cocuklarlan ugrasmamak icin o kadini devreye sokuyorlar sonra cocuklar kendi kendine oynuyorlar nezaman gitsem ve beni kres e cagirdilar dediler yok cocuk havluyu düzgün asamiyormus yok pantolonunu tam giyemiyormus bunu yarm sene önce dediler simdi yapiyor ama öyle basladi..
sonra sürekli her ay beni cagirdilar sunu söyle yapiyor sinirlenince oyncaklari firlatim atiyo diye ben hep cocugum zorluk cekmesin diye onlarla tartismadim hic sanki yüz buldular beni bi pskologa gönderdiler cocuk pyskologa bende dedim böyle böyle onlar hic ugrasmiyo hep öbür kadina tercüme yaptiriyorlar diye icimi dökdüm o da bi kayit verdi hem ben doldurdum hem kres doldurcakdin kres de kadini aramis emin olmak icin o da sormus türk kadini var omu hep cocuklarlan konusuyor ilgileniyor diye ima da bulunmus bilgi almak icin tabii onlarda yok demisler ama kadinin verdigi kayit a hep cocugum hakkinda olumsuz seyler yazmislarneyse sonuc da psygolog bana iki yer verdi biraz daha destege ihtiyaci var diye oralara götürcem almancayi iyi ögrenebilmesi icin ama kres beni bugün aradi bana haber gönderiyormus ona bakan kadin aramiyor öbür kadini aratiriyor ben elimde olan kayit i o yerden aldigimi verecekmissim orda ama ben onlari sucladim simdi kadin benim endisemi de yazdi onu versem iyce bana gicik kapacaklar cocuga kötü davranirlarmi azarlarmi diye düsünüp duruyorum baksana o kadin aradikdan sonra benlen muhatap bile olmak istemiyorlar nolur bana akil verin fikir söyleyin
napim giteyim kres le konusayim niye böyle yapiyorsunuz diye yoksa yerini mi deyistireyim ondan da cekiniyorum cocuk alisdi diye yada daha kötü yer cikar diyenapcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?