70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne gıcıklarlarmış suzan yaaa ALLAHyardımcın olsun ben derim kreşi değiştir o çocuk çabuk alışır
çocuk çocuğu görünce annesini bile unutur hiç uğraşma ne bu yaşta psikolog filan onlar gitsin ona 4,5 yaşında daha altına yapanlar var daha emzik emenler var saçmalamışlar iyice bence sebeb arıyor hiç takma kafana

neyse ben cikiyorum zaten aglamakdan bunalik görmeye basladim biraz kendime geleyim gelirim yine öptüm hepinizi cok bakamadim gecmise
kafama takdim migrenim yavas yavas basliyo kafami hareket etiremiyorum agridan

yuppiiiiiiiii oldu walla oldu bu sefer.bi ara zayıflamaktan vazgeçmeyi düşündüm ya kilo vermekten zor oldu aslında kolaymışta sonradan anladım kolay oldugunu neyse sonuçta oldu

yuppiiiiiiiii oldu walla oldu bu sefer.bi ara zayıflamaktan vazgeçmeyi düşündüm ya kilo vermekten zor oldu aslında kolaymışta sonradan anladım kolay oldugunu neyse sonuçta oldu

evet canım,,, benim yöntemimle yapayan olmadı hiç dene sende olucak,,anlaşılan yönlendirmeleri görmedin sen...az önce paylaşmışrtım canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…