ne gıcıklarlarmış suzan yaaa ALLAHyardımcın olsun ben derim kreşi değiştir o çocuk çabuk alışırkizlar ben cok bunalima girdim hersey alt üst oluyor bu aralar hayatima iyice pskologim bozuldu cok morelim bozuk
benim bir süreden beri oglanin kresi ile problemlerim var suan zaten gitmiyor hastaydin benim cocuk 2 seneyi geckin kres e gidiyor hep ben orayi istedim bende kücükken gittim kardesimde gitti ayni yere ile benim oglan a da gitsin istedim..
baska yer cikdi kabul etmedim ama herhalde yanis yapmissim bana bastan dediler almanca konusma senlen türkceyi ögrensin bizden de almancayi diye halen almanca anlamiyor konusamiyor ama simdi orda bir bayan var oda türk onlarda cocuklarlan ugrasmamak icin o kadini devreye sokuyorlar sonra cocuklar kendi kendine oynuyorlar nezaman gitsem ve beni kres e cagirdilar dediler yok cocuk havluyu düzgün asamiyormus yok pantolonunu tam giyemiyormus bunu yarm sene önce dediler simdi yapiyor ama öyle basladi..
sonra sürekli her ay beni cagirdilar sunu söyle yapiyor sinirlenince oyncaklari firlatim atiyo diye ben hep cocugum zorluk cekmesin diye onlarla tartismadim hic sanki yüz buldular beni bi pskologa gönderdiler cocuk pyskologa bende dedim böyle böyle onlar hic ugrasmiyo hep öbür kadina tercüme yaptiriyorlar diye icimi dökdüm o da bi kayit verdi hem ben doldurdum hem kres doldurcakdin kres de kadini aramis emin olmak icin o da sormus türk kadini var omu hep cocuklarlan konusuyor ilgileniyor diye ima da bulunmus bilgi almak icin tabii onlarda yok demisler ama kadinin verdigi kayit a hep cocugum hakkinda olumsuz seyler yazmislarneyse sonuc da psygolog bana iki yer verdi biraz daha destege ihtiyaci var diye oralara götürcem almancayi iyi ögrenebilmesi icin ama kres beni bugün aradi bana haber gönderiyormus ona bakan kadin aramiyor öbür kadini aratiriyor ben elimde olan kayit i o yerden aldigimi verecekmissim orda ama ben onlari sucladim simdi kadin benim endisemi de yazdi onu versem iyce bana gicik kapacaklar cocuga kötü davranirlarmi azarlarmi diye düsünüp duruyorum baksana o kadin aradikdan sonra benlen muhatap bile olmak istemiyorlar nolur bana akil verin fikir söyleyin
napim giteyim kres le konusayim niye böyle yapiyorsunuz diye yoksa yerini mi deyistireyim ondan da cekiniyorum cocuk alisdi diye yada daha kötü yer cikar diyenapcam ben
burdayız canım birazdan yemek yimeye mutfağa yönelcem ama yine gelcem kaçmıyorum yaniii
ah canım yaa ne bu dertler öylee, çok üzüldüm çocuğamı üzüleyim kreşin yaptıklarınamı kızayım,ben olsam önce gider konuşurum ,,olmadı yerini değiştiririm,orda bırakmazdım ben bukadar şeyden sonra hem bakarsın daha ii bi kreş çıkar,,benimde almanyadaki ablam çocuğu geçen hafta kreşe yollamış oda 4.5 yaşındaa çokta iyi biyere denk geldmiş,herşey yolundaymış,sanada denk gelir belki ne biliyosun şansızlık olmuş ilk yer bence pek fazla uğraşma orda,değiştir...yinede sen bilirsin illakide demiyorum
pff olmamış
ben becerdim sanada yardım ediyim hazırladın dimi çizelgede sorun yok
tıklıyom ama resme bak die bşy yazmıoçizelgenin yanında boş bi yere sağ tıkla rresme bak yazar tıkla ona
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=256900&d=1312929496
şu halini görmüomusun sayfan böyle oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?