allah iyiliğini versin çook güldüm çok hoşsunmetabolizmam hızlıdır.kolay kilo verir alırım.
genel olarak az az sık sık yemeye günlük kalori ihtiyacımın üzerine çıkmamaya geç vakit yememeye çalışıyorum.porsiyonlarımı belli ölçülerin üzerine çıkarmamaya çalışıyorum.
şey gibi düşün havuz problemi gibi üsten 2 musluk açarsan havuz dolar alttan tek muslukla bu havuzu nasıl boşaltabilirsin ki.musluklarını az açarsan alttaki muslukta o havuzu boşaltırken yorulmaz çöabucak boşaltır kilo verme olayıda böyle vucudu yormucan ihtiyacından fazlasını almıcan ne süper benzettim ama dimi
canım benim bebeğin küçük galiba daha düzene girmemiştir korkma bukadarbakalım kim birinci olacak bu hafta bak unutmuştum ben yarın bildirim yapılacağını karnım davul gibi acayip şişlik hissediyorum bide midem bulanıyo karışık vaziyetler içindeyim bugün yine test yaptım negatif çıktı ama neden hala olmuyorum bu diyet engellemiş olabilir mi
neyse ben cikiyorum zaten aglamakdan bunalik görmeye basladim biraz kendime geleyim gelirim yine öptüm hepinizi cok bakamadim gecmise
kafama takdim migrenim yavas yavas basliyo kafami hareket etiremiyorum agridan
ozaman beni hic unutma emikızlaarr hepinize merhabaaaa(benden size zarar gelmez)ne güzel bi anlamı var gerçektenn,,senin sayende öğrendik suzie ve her merhaba dediğimde aklıma dsen geliyon kızneysee ,yeni gelen biri olmuş son sayfada gördüüm hoşgeldin canıımm,,[/COLOR]
yarın bildirim günüü kızlaaarrr unutmayın bana yapıyosunuz bildirimlerii yinee,,hadi bakalım herkezin istediği bi sonuç olur inş.tartıdaa,beni sormayın dün 17.30da yedim güzelce son yemeğimii,herşey iyiydii,noldu saat 21.30da annemin evine gittim baktım kabak kızartıyomuş bol yağlı hemde ama nasıl güzel kokuyo nasılazcık yemekle bişey olmaz gel dedi,sözde 2çatal alıp kalkıcaktım ya anam yaa,tabağın dibi ndeki en yağlı yerine kadar yenmişim hemde 3dilim beyaz ekmeklee hala inanamıyorum ya ben anneme dayanamıyorum noluyosa o evde bana.. sabah tartıldım ama sadece 200gr fark vardı bi önceki güne göree nasıl sevindim ama,pek ümit yok bu hafta benden birinciyi şimdiden kutlarımm
sibeeeel tirendiii naber kızlaaaarr
sagol zeynepcimm simdi o kres de calisan türk kadinlan konusdum bana yardim et diye o da dedi ister bak baska yere ama gözün arkada kalmasin bende anneyim izin vermem kötü davranmalarina hem yasak isinden olurlar dedi birtane arkadasimi aradim o özel e gönderiyo oraya göndereyim diye burasi da özel oldu halde benim kiz fazla ögrenemedi almancayi kafana takma daha kücükler ögrenirler dedi ben takmiyomda taktirdilarne gıcıklarlarmış suzan yaaa ALLAHyardımcın olsun ben derim kreşi değiştir o çocuk çabuk alışır
çocuk çocuğu görünce annesini bile unutur hiç uğraşma ne bu yaşta psikolog filan onlar gitsin ona 4,5 yaşında daha altına yapanlar var daha emzik emenler var saçmalamışlar iyice bence sebeb arıyor hiç takma kafana
kızlar ben geldim...
çok şükür mamografi sonucum temiz çıktı ve derin bir ohhhhhh çektim...
rabbim beni böyle şeylerle küçük küçük sınıyor ama hayırlısı...geçen sene myomlar yüzünden nerdeyse rahmimden ve yumurtalıklarımdan oluyordum bu senede bu göğüsteki kitle....çok şükür hepsi temiz çıktışimdi kaldığımız yerden tam gaz devam ediyoruz değilmi kızlar....yağlara ölümmmmmm
bugünkü menüm saçma sapan oldu ama hastane işi olunca böyle denk geldi,idare edin artık
sabah(07.20)
2 dlm kızarmış çavdar ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,2 yuvarlak sucuk dilim,söğüş salata,5 zeytin ,çay
ara(10.15)
6 tane iç fındık,mate çayı 1 fincan
öğle(12.30)
hastaneye geçmiştik orda 1 fincan nescafe üçü bir arada içtim
ara
yok
akşam(18.30)
2 kase yoğurtlu kekikli pirinçli-arpa şehriyeli çorba içtim
gün boyu 2 lt. su içtim
birazdan limonlu yeşil çayımı içerim
spor yok zaten bugün regl oldum oda cabası oldu...bakalım yarın tartı ne göstericek...
ben bir geçmişe dalıp geliyorum fıstıklar
aşkitomnerelerdesin kız benim gibi kaçaklardasın galiba
çok sağol bitanem,ösledim kız seni muazzezimmmmmmmmmmmm
sağol tatlım...bende yarın bir fakire bişeyler vericem hazırladım,işe giderken götürücem...allah kimseyi sevdikleriyle yada sağlıkla sınamasın...çok zor
desteğin için çok sağol canımcım
allah iyiliğini versin çook güldüm çok hoşsun
canım benim bebeğin küçük galiba daha düzene girmemiştir korkma bukadar
orda yaşamadığımız için seni tam anlayamam ama çok yüz verince insanın tepesine çıkıyolar bu heryerde böyle sen üzülme herşey yoluna girer
ben de geçireyim bugünleri ben dee noolurrr ya çabuk unutmuşsunuz sizden bi tane daha olduğunuiki yeğen çıkartma olayına bittim yaa benim yeğenlerim falan yok da kuzenler var en küçüğü bile obez onu çıkartsam yeter herhalde bana
kııızzzz ay bayıldıııııım ay ayyy bi bunlar kalmıştı işte her şeyim tamam ama bak nasıl biliyorsun eksiklerimigerçi geçen ikeaya uğramıştık annem için evi için çeyiz düzmeye ben bakamıyorum yani hoşuma giden bişiler olsa bile sakin sakin düşünüyorum gerçekten ihtiyacım olur mu, bunları almasam büyük takımlara vs para biriktirsem ama biriktiremiyorum ben napıcam of pof falan.. annem de tutmuş küçük mumları koymak için küçük cam mum tabanı falan gösteriyor anne dedim deminden beri aranıyorum neyim eksik neyim eksik, meğer sen bulmuşsun sağol neyse al dedi diye aldım bu sefer küçük kokulu renkli mumlar gördüm ee bari bunlardan alayım da cam mum tabanlıkları işe yarar zamanı gelince diye mum aldım bi de sonra pratik un eleği gördü ben alıcam sana da alayım mı diye sordu yine önemli bir eksiğim yakalandı anne ya bırak allaşkına pasta börek yapmaya tepsim fırınım bile yok hatta bi şekilde yapsam, ikram etmeğe tabağım çatalım, yanındaki çaya bardağım yok hem hepsini geçtim benim artık unla işim yok dedim annem de şu cevabı verdi : ne yani alayım mı almayım mı onu söyle
canim olur öyle morelini bozma sanki 10 kiloyu ben verdim bikere bunalmis istemis yemissin hem bi dondurma göze carpti zaten havalar soguyor artik yiyemen zaten canim benim
kızlar ben geldim...
çok şükür mamografi sonucum temiz çıktı ve derin bir ohhhhhh çektim...
rabbim beni böyle şeylerle küçük küçük sınıyor ama hayırlısı...geçen sene myomlar yüzünden nerdeyse rahmimden ve yumurtalıklarımdan oluyordum bu senede bu göğüsteki kitle....çok şükür hepsi temiz çıktışimdi kaldığımız yerden tam gaz devam ediyoruz değilmi kızlar....yağlara ölümmmmmm
bugünkü menüm saçma sapan oldu ama hastane işi olunca böyle denk geldi,idare edin artık
sabah(07.20)
2 dlm kızarmış çavdar ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,2 yuvarlak sucuk dilim,söğüş salata,5 zeytin ,çay
ara(10.15)
6 tane iç fındık,mate çayı 1 fincan
öğle(12.30)
hastaneye geçmiştik orda 1 fincan nescafe üçü bir arada içtim
ara
yok
akşam(18.30)
2 kase yoğurtlu kekikli pirinçli-arpa şehriyeli çorba içtim
gün boyu 2 lt. su içtim
birazdan limonlu yeşil çayımı içerim
spor yok zaten bugün regl oldum oda cabası oldu...bakalım yarın tartı ne göstericek...
ben bir geçmişe dalıp geliyorum fıstıklar
kızlar biber salçası yapmaya niyetlendim ilk kez...nette araştırdım,kimi haşlayın sonra kaynatın tuzlayıp kavanozlayın diyor...kimide temizleyin ayıklayın kıyma makinesinden çekip 3-4 gün güneşte kurutun tuzlayın 1-2 gün daha bekletip kavanozlayın diyor...karasız kaldım çalıştığım için...biri kısa yol biride doğal ama uzun yol nedersiniz:26: akıl verin...uzun yolu istiyorum ama becerebilirmiyim hem daha doğal ve olması gerektiği gibi:26:
Bugünde oruç tutmuştum.
Menümü yazıyım
Sahur:
Yenmedi...
İftar:
1 bardak su
3 yk ıspanak
1 kase yoğurt
Az salata
1 bardak phyto slim çay
3 tane yulaflı bisküvi
Su....
Bu kaaa
bu menüyle yarının birincisi belli:79::79::79::79:Bugünde oruç tutmuştum.
Menümü yazıyım
Sahur:
Yenmedi...
İftar:
1 bardak su
3 yk ıspanak
1 kase yoğurt
Az salata
1 bardak phyto slim çay
3 tane yulaflı bisküvi
Su....
Bu kaaa
biraz sakinlestim sagol dilekcimmm öyle yapayim :97:
menüm:
sabah: yogurt yulafezmesi ile
öglen: 1/2 tavuk
ara: 4-5 tane erik yolda yedim sinirden
aksam: 1 tabak pilavli et
aslinda pilavli eti yemiyecekdim yarin tartilma günü diye hep aklimdaydinolmadi
ozaman beni hic unutma emi
qivi kiz özledin kendini canim benim yasenin yazilarini özledim güldürmeni özledim bidaha kine habersiz gitme olurmu
sagol zeynepcimm simdi o kres de calisan türk kadinlan konusdum bana yardim et diye o da dedi ister bak baska yere ama gözün arkada kalmasin bende anneyim izin vermem kötü davranmalarina hem yasak isinden olurlar dedi birtane arkadasimi aradim o özel e gönderiyo oraya göndereyim diye burasi da özel oldu halde benim kiz fazla ögrenemedi almancayi kafana takma daha kücükler ögrenirler dedi ben takmiyomda taktirdilariste kafam alak bulak hayirlisi neyse o olsun isallah
canim benim cok sükür cok ama cok sevindim[/QUOTE
öncelikle iyi dileklerin için çok sağol...kizlar ben cok bunalima girdim hersey alt üst oluyor bu aralar hayatima iyice pskologim bozuldu cok morelim bozuk
benim bir süreden beri oglanin kresi ile problemlerim var suan zaten gitmiyor hastaydin benim cocuk 2 seneyi geckin kres e gidiyor hep ben orayi istedim bende kücükken gittim kardesimde gitti ayni yere ile benim oglan a da gitsin istedim..
baska yer cikdi kabul etmedim ama herhalde yanis yapmissim bana bastan dediler almanca konusma senlen türkceyi ögrensin bizden de almancayi diye halen almanca anlamiyor konusamiyor ama simdi orda bir bayan var oda türk onlarda cocuklarlan ugrasmamak icin o kadini devreye sokuyorlar sonra cocuklar kendi kendine oynuyorlar nezaman gitsem ve beni kres e cagirdilar dediler yok cocuk havluyu düzgün asamiyormus yok pantolonunu tam giyemiyormus bunu yarm sene önce dediler simdi yapiyor ama öyle basladi..
sonra sürekli her ay beni cagirdilar sunu söyle yapiyor sinirlenince oyncaklari firlatim atiyo diye ben hep cocugum zorluk cekmesin diye onlarla tartismadim hic sanki yüz buldular beni bi pskologa gönderdiler cocuk pyskologa bende dedim böyle böyle onlar hic ugrasmiyo hep öbür kadina tercüme yaptiriyorlar diye icimi dökdüm o da bi kayit verdi hem ben doldurdum hem kres doldurcakdin kres de kadini aramis emin olmak icin o da sormus türk kadini var omu hep cocuklarlan konusuyor ilgileniyor diye ima da bulunmus bilgi almak icin tabii onlarda yok demisler ama kadinin verdigi kayit a hep cocugum hakkinda olumsuz seyler yazmislarneyse sonuc da psygolog bana iki yer verdi biraz daha destege ihtiyaci var diye oralara götürcem almancayi iyi ögrenebilmesi icin ama kres beni bugün aradi bana haber gönderiyormus ona bakan kadin aramiyor öbür kadini aratiriyor ben elimde olan kayit i o yerden aldigimi verecekmissim orda ama ben onlari sucladim simdi kadin benim endisemi de yazdi onu versem iyce bana gicik kapacaklar cocuga kötü davranirlarmi azarlarmi diye düsünüp duruyorum baksana o kadin aradikdan sonra benlen muhatap bile olmak istemiyorlar nolur bana akil verin fikir söyleyin
napim giteyim kres le konusayim niye böyle yapiyorsunuz diye yoksa yerini mi deyistireyim ondan da cekiniyorum cocuk alisdi diye yada daha kötü yer cikar diyenapcam ben
kreş meselesi için çok üzüldüm canım...çocuklar söz konusu olunca bende senin gibiyim,çok hassasım....orda işlemler nasıl bilmiyorum ama gidebileceği başka kreşler varsa önce git kontrol et,beğenirsen sonra ayrılış yapıp yeni yere verirsin...çocuklar çabuk adapte olurlar,o konuda rahat ol...ayrıca sorun senin çocuğunda değil daha çok küçük,olması gereken gibi davranıyor ama yurtdışındakiler bizim gibi duygusal olmadığı için robot yetiştirmek istiyorlar ve heralde belli kriterlere göre değerlendiriyorlar...ama şu varki o çocuğun birde ailesi,gelenek görenekleri,kültürü ve sosyal zekası var...yabancılar bunu anlamıyorlar anladığım kadarıyla ....oyüzden üzülme sorun sizde değil onlarda....ruhsuzlar yavanlar
çok geçmiş olsun canım...hepimiz dönem dönem paratoner oluyoruz merak etme...çekeceğimiz varmış diyorum ben :))))))))))))))))kızlar ben cıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar, umarım ben de artık ıyı olurum bu aralar mıktanıs gıbıyım nerde sorun dert ver uzerime cekıyorum bı de yapışıolar.. yarın buralarda olamayabılırım, doktora gıdıcem diğer tetklikler için... tekrardan ıyı aksamlar......
Pilavv olmamışş
Hele de tartılma günü öncesi
Yarın birinci olamıcan tühhh
Bende bu hafta iyi semirdim
5 gün oldu diyete başlayalı , ekmeği çok az yiyorum ve evde sabah akşam egsersiz yapıyorum, özeelliklede mekik çekiyorum çünkü göbeğim var, bi işe yarar dimi kızlar veririm kilo
yediklerini paylaşırsan daha iyi olur canım ona göre yorum yapılır:79::79::79::79::79:
cok güzel
bu menüyle yarının birincisi belli:79::79::79::79:
evet olmadisen bugün cok güzel kapatmissin biryerde okumusdum fazla kacirdiysan önceki gün ispanak yiyecekmissin telafi eder yedigini yaziyordun sen ispanak yazinca aklima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?