70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım çok soru sormuşsun yarın cvblasam olurmu
çok şükür tatlım ya valla çok sevindim darısı diğer hastaların başınaa inşallahmenünde çok güzel ayrıca söylememe gerek yok sanırım
güzel genel olarak canımda,şu kaçamakları haftasonuna saklasan yada hafta içi yapsan biz cumadan bigün önce cısslarla düşman oluyoz biliyonmu seen,,sende ol bencee
valla benim annem hersene yapar ve kaynatarak yapar hiç güneşte kurutarak yaptığını görmedim du bi sorem gelem evineedermişim gecenin yarısı nereye gidiyon tuğbaabiri höööööööttttttttt dese napcan suzie gibi arkana bakmadan koşar 2kiloda verirsin herhal
kilo verdikçe (yani inş veririm:) bu çizelgeyi yine aynı yerden mi değiştircez?
evet canım o uğraştığın yerden aynıı
5 gün oldu diyete başlayalı , ekmeği çok az yiyorum ve evde sabah akşam egsersiz yapıyorum, özeelliklede mekik çekiyorum çünkü göbeğim var, bi işe yarar dimi kızlar veririm kilo
yaramazmı bende çekerim sabah akşam mekiğimii 50şer tane,sor bakalım kızlaraa göbek kalmışmı
Bugünde oruç tutmuştum.
Menümü yazıyım

Sahur:
Yenmedi...

İftar:

1 bardak su
3 yk ıspanak
1 kase yoğurt
Az salata

1 bardak phyto slim çay
3 tane yulaflı bisküvi
Su....

Bu kaaa
eee böyle olması çok normall çakaaallll seniii,,yarın 1.nci olmayı planlıyon demii,yemezler canım 1. beniimm
pilavlı et haaaahemde cumadan bigün önceeseni falakaya yatırcamya dua ett taaaa nerdesin hadi bi tokatla kurtulduun
kurban bayramına kadar 10 kilo verebilirmiym acaba?
zannetmiyorumama bi 8kilo verebilirsin belki ,,oda herhafta 1kilo verirsen:86:
yaa benim anlamadığım bişey var
burda 60 kilolardakiler de oluyo ya arada, neden acaba
e canım ya tabiki buraya bizde 70 küsürlerde geldik vede inince 60lara gidemiyo insanlar,burası okadar sıcak bi ortamkii,biz büyük bi aile olduk burdaa,hatta dilek bile (mywish89)sırf bu topice girebilmek için 79kiloya inmiş çabucak
kızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)

size sürprizimi nası buldunuz bakem

Eki Görüntüle 256972

Eki Görüntüle 256973

Eki Görüntüle 256974
güzel olmuş yakışmış gerçekten yüzüne,,,
demekki yarın tartıda büyük ihtimal 71.9u görürsün sen inşallah,çünkü benden 1 kilo ve üzeri gidiyo akşamki tartıldığıma göree,,:44:
kızlar ben yürüyüşe gidiyorum hoşçakalın
:92::92:

Kızlar ekmek olarak ne yiyosunuz kepek mi çavdar mı?
valla ben kepek ekmeği yiyorum,,

kızlar unutmayın vede duyduk duymadık demeyiinn yarın bildirimleri bana yapıyorsunuzzz,,mj kutumu boşalttım,,özele yazamayanlarsa tuğbanın dikkatine yazarak topiğe yazabilirler,,yeni gelenler ilk hafta listenin altına sanraki haftada listede oluyolar ,,öyle iştee hadi herkeze mutlu tartı günleri diliyoruum ve ben kaçıyoruuummm...işim var

Trii triiii triendyyyyy:2:
Maalesef bu hafta 100 gr vermişim topiğin rezili benim
Keşke 1 kg gitseydi

Son düzenleme:

çok hoş olmuşsun bitanemm biraz zaman geçince uçlarına biraz renk attırsana cnm daha hareketli durur tabi sen nasıl beğeniyosan çıtırım

hepinizee teşekkür ederrr, esenlikler sunarımmmm anacımmmm

bildirime geldimmm hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

başlangıç : 75 kg
geçen hafta : 63,4
bu hafta : 62,2
giden : 1.200 gr
toplamda giden : 12.800 gr
hedef : 56

hobaşinanayyyy hop hop hoppppp :))

bu hafta rglim bitti ödemlerimi attım yoksa çarşambadan beri dikkat ediyom sadece :) çok şükür çoook, eski moduma döndüm yine :)

Günaydın kızlar.
Hepiniz inş. kilo vermişsinizdir.
Ben bu hfta fenalardayım.

Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 72.9
Giden: 100 gramcık
Toplam Giden: 13.1 kilocuk

ne kadar sorun ediyosun canım ya üzülme bu kadar seni beğenen böyle beğensin ömrümüzün sonuna kadar diyet mi yapıcaz yazık değil mi bi daha mı gelcez dünyaya

bence en kısa zamanda başka bir yere gönder çocuğunu.hem senle ben çocukla bir huzursuzluk olmuş.eğer çocuğunda kreşten memnun değilse sevmediği bir ortama zorlayarak yollama.sevdiği ortamda çocuk herşeyi çabucak öğrenir.bu yetişkinler içinde öyle çocuklar içinde.hem o huzurlu olur hem senin kafan rahat eder.

hadi gözümüz aydın.sağlıklı mutlu formda günlere merhaba ozaman
salça olayınada bi yorum yapayım.sadece biber salçası nasıl olur bilmiyorum yengemler domates biber karışık yapıyolar ama tahminen sadece biberde şöyle olabilir.biberleri robota vur 1-2 gün nüneşte beklet çok kurumadan alıp büyük süzgeçler varya eski metal onlardan geçir kabulkarı falan kalmasın içinde sonra tuzla ve tekrar kurut salça kıvamına gelince kavanozla kaldır.kuruturkende arada karıştır. yengem domatesle biber karışık yapıyor temizleyip kesiyor büyük büyük bidonlara atıp bikaç gün bekletiyor.arada bidonları sallıyor.sonra süzgeçten geçirip tepsilere döküp kurutuyor.

aburcuburları tamamen çıkartmadıkça hayatından hep böyle düzensiz devam edecek diyetin

ama gayet mantıklı bi benzetme olmadımı

kızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)

size sürprizimi nası buldunuz bakem

Eki Görüntüle 256972

Eki Görüntüle 256973

Eki Görüntüle 256974

bana cevap weren yok mu
wuuaaaa çok güzel olmuş.ama lokum yutmuş gibi olan yanacıkların daha bi çekici geldi bana böyle ağzına vura vura yanakları çimdire çimdire sevcen

bildirim yapiyim bari
bildirecek bi şey yok gerçi ama

başlangıç:79
geçen hafta:69

bu hafta59:

giden:0:

hedef:65
toplam giden:10

yaa 2 hafta oldu bi değişim yok nasıl hızlanacak bu metobolizma spora falanda dikkat ediyorum acaba iğnelerden mi oluyo:84::84:

Günaydın kızlar.
Hepiniz inş. kilo vermişsinizdir.
Ben bu hfta fenalardayım.

Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 72.9
Giden: 100 gramcık
Toplam Giden: 13.1 kilocuk
gramlar oynasada diyet halinde olup vucudu yormadığın için vucudun sıkılaşmaya toparlanmaya başlıyor.tartıdaki sayılarle kıyaslama yapma kendinde ve artık hergün tartılmayı bırak :84::84::84::84:

hopaaa fecide oynayasım var ama evlenen yok

günaydınnnnn
bilidirimi yapayım oğlan başımın etini yiyo acıktım kalk diye biraz geçmişi okudum neyse

başlangıç:83

geçen hafta:75.1

bu hafata :76.2

tolam gelen:1100

toplamda giden:6.800

ama bence bu kilo değil ödemim var valla bak sabah kalktığımda elim ayağım şiş ama bu sonucu değiştirmez bu hafat sonuncuyummmmm

ne yaptık kız ne yidin

kan ve hormon ilaçları bi süre kilo verimini etkileyebilir ama bıraktığında hızla kilo verirsin moralini bozma.geçici bi ödem olarak düşünebilirsin.

sen ödem diyosan ödemdir :) her türk kadınının mutlaka bi ödemi vardır

bilmiyorum ki tüp bebeğe başladık 5.günüm iğnede

ayyy inş kilo almam

çünki kışın üst üste yaptırınca 9-10 kilo aldık gerçi boğazımı pek tutmuyordum

hoş bayramdan sonraki hafta da üst üste 70 çıkmıştım

sanırım kilo vermede durdu

nasıl hızlanacaksa

arada cıısslarla gazda veriyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…