Kızlar ekmek olarak ne yiyosunuz kepek mi çavdar mı?
hoşgeldin canım çok soru sormuşsun yarın cvblasam olurmukızlar aranıza takılıyorum
zayıflamak için neler yapıyorsunuz ? ne yiyosunuz ne içiyosunuz ? gıda takviyesi kullanıyo musunuz ?
çatlaklarınız war mı ve termal sort hiç denediniz mi
cevaplarınız için simdiden tesekkürler :82:
çok şükür tatlım ya valla çok sevindim darısı diğer hastaların başınaa inşallahkızlar ben geldim...
çok şükür mamografi sonucum temiz çıktı ve derin bir ohhhhhh çektim...
rabbim beni böyle şeylerle küçük küçük sınıyor ama hayırlısı...geçen sene myomlar yüzünden nerdeyse rahmimden ve yumurtalıklarımdan oluyordum bu senede bu göğüsteki kitle....çok şükür hepsi temiz çıktışimdi kaldığımız yerden tam gaz devam ediyoruz değilmi kızlar....yağlara ölümmmmmm
bugünkü menüm saçma sapan oldu ama hastane işi olunca böyle denk geldi,idare edin artık
sabah(07.20)
2 dlm kızarmış çavdar ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,2 yuvarlak sucuk dilim,söğüş salata,5 zeytin ,çay
ara(10.15)
6 tane iç fındık,mate çayı 1 fincan
öğle(12.30)
hastaneye geçmiştik orda 1 fincan nescafe üçü bir arada içtim
ara
yok
akşam(18.30)
2 kase yoğurtlu kekikli pirinçli-arpa şehriyeli çorba içtim
gün boyu 2 lt. su içtim
birazdan limonlu yeşil çayımı içerim
spor yok zaten bugün regl oldum oda cabası oldu...bakalım yarın tartı ne göstericek...
ben bir geçmişe dalıp geliyorum fıstıklar
güzel genel olarak canımda,şu kaçamakları haftasonuna saklasan yada hafta içi yapsan biz cumadan bigün önce cısslarla düşman oluyoz biliyonmu seenbuqünkü menüm
kahvaltım
1 fincan yeşil çay
yarım domates
yarım salatalık
1 dilim kaşar
2 ince dilim salam
1 dilim kepekli ekmek
20 dk tempolu yürüyüşümü ve gezersiz hareketlerimi yaptım
öğle
birazcık cips ve bitane eti puf yedim
ara
1 dilim kepekli ekmek
birazcık peynir
1 fincan yeşil çay
akşam
1 kase çorba
yarım saat qöbek attımmm iyice terledim..
buqünkü menüm çok kötü
öğlen yaptığım hatayı akşam 1 kase çorba içerek toparlamaya çalıştımm
diyetimin ilk qünleri olduğu için
arada kaçamak yapmam lazım alışana kadar :26:
valla benim annem hersene yapar ve kaynatarak yapar hiç güneşte kurutarak yaptığını görmedim du bi sorem gelem evineekızlar biber salçası yapmaya niyetlendim ilk kez...nette araştırdım,kimi haşlayın sonra kaynatın tuzlayıp kavanozlayın diyor...kimide temizleyin ayıklayın kıyma makinesinden çekip 3-4 gün güneşte kurutun tuzlayın 1-2 gün daha bekletip kavanozlayın diyor...karasız kaldım çalıştığım için...biri kısa yol biride doğal ama uzun yol nedersiniz:26: akıl verin...uzun yolu istiyorum ama becerebilirmiyim hem daha doğal ve olması gerektiği gibi:26:
evet canım o uğraştığın yerden aynııkilo verdikçe (yani inş veririm:) bu çizelgeyi yine aynı yerden mi değiştircez?
yaramazmı bende çekerim sabah akşam mekiğimii 50şer tane,sor bakalım kızlaraa göbek kalmışmı5 gün oldu diyete başlayalı , ekmeği çok az yiyorum ve evde sabah akşam egsersiz yapıyorum, özeelliklede mekik çekiyorum çünkü göbeğim var, bi işe yarar dimi kızlar veririm kilo
eee böyle olması çok normall çakaaallll seniii,,yarın 1.nci olmayı planlıyon demii,yemezler canım 1. beniimmBugünde oruç tutmuştum.
Menümü yazıyım
Sahur:
Yenmedi...
İftar:
1 bardak su
3 yk ıspanak
1 kase yoğurt
Az salata
1 bardak phyto slim çay
3 tane yulaflı bisküvi
Su....
Bu kaaa
pilavlı et haaaabiraz sakinlestim sagol dilekcimmm öyle yapayim :97:
menüm:
sabah: yogurt yulafezmesi ile
öglen: 1/2 tavuk
ara: 4-5 tane erik yolda yedim sinirden
aksam: 1 tabak pilavli et
aslinda pilavli eti yemiyecekdim yarin tartilma günü diye hep aklimdaydinolmadi
kurban bayramına kadar 10 kilo verebilirmiym acaba?
e canım ya tabiki buraya bizde 70 küsürlerde geldik vede inince 60lara gidemiyo insanlar,burası okadar sıcak bi ortamkii,biz büyük bi aile olduk burdaa,hatta dilek bile (mywish89)sırf bu topice girebilmek için 79kiloya inmiş çabucakyaa benim anlamadığım bişey var
burda 60 kilolardakiler de oluyo ya arada, neden acaba
güzel olmuş yakışmış gerçekten yüzüne,,,kızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)
size sürprizimi nası buldunuz bakem
Eki Görüntüle 256972
Eki Görüntüle 256973
Eki Görüntüle 256974
demekki yarın tartıda büyük ihtimal 71.9u görürsün sen inşallah,çünkü benden 1 kilo ve üzeri gidiyo akşamki tartıldığıma göree,,:44:Önceki günlerin bedelini ödedim sevgili Sibellll:76::78:
Önceki 6 gün yayınladıgım menüleri görmedin galiba
Sadece bugün dikkat ediyim dedim.
Eylemlerim devam edicek belki bu hfta değil ama haftaya birinci olabilirim.
Gözümü en tepeye diktimm.
AaaaBilmiyodum ben eğer öyleyse çok sevindim.
Bu akşam tartıda 72.9 ü gördüm
Sonunda dedim gram bile olsa vermişim.
Bu bile gazı almama yetti.
Bekle beni 69 ben geliyorummmmm
:92:kızlar ben yürüyüşe gidiyorum hoşçakalın
valla ben kepek ekmeği yiyorum,,Kızlar ekmek olarak ne yiyosunuz kepek mi çavdar mı?
eee böyle olması çok normall çakaaallll seniii,,yarın 1.nci olmayı planlıyon demii,yemezler canım 1. beniimm
demekki yarın tartıda büyük ihtimal 71.9u görürsün sen inşallah,çünkü benden 1 kilo ve üzeri gidiyo akşamki tartıldığıma göree,,:44:
fısssssstık gibi olmuşsun guuuuu....bu arada en son resimlerine göre bayağı çıtır olmuşsun canım...zayıflamışsın fıstık,saçlar muhteşem çok güzel olmuşsun
çünkü biz bir aile olduk ve dostlarımızdan ayrılamıyoruz ...bu yola beraber başlamıştık ve öylede bitiricez tabikide sizin gibi yeni çıtır adaylarınıda ailemize katıp çoğalarak devam edicez ediyoruzda...ÇÜNKÜ BİZ KOCAMAN BİR AİLEY OLDUK
çok hoş olmuşsun bitanemmbiraz zaman geçince uçlarına biraz renk attırsana cnm daha hareketli durur tabi sen nasıl beğeniyosan çıtırım
hoşgeldin canım çok soru sormuşsun yarın cvblasam olurmu
çok şükür tatlım ya valla çok sevindim darısı diğer hastaların başınaa inşallahmenünde çok güzel ayrıca söylememe gerek yok sanırım
güzel genel olarak canımda,şu kaçamakları haftasonuna saklasan yada hafta içi yapsan biz cumadan bigün önce cısslarla düşman oluyoz biliyonmu seen,,sende ol bencee
valla benim annem hersene yapar ve kaynatarak yapar hiç güneşte kurutarak yaptığını görmedim du bi sorem gelem evineedermişim gecenin yarısı nereye gidiyon tuğbaa biri höööööööttttttttt dese napcan suzie gibi arkana bakmadan koşar 2kiloda verirsin herhal
evet canım o uğraştığın yerden aynıı
yaramazmı bende çekerim sabah akşam mekiğimii 50şer tane,sor bakalım kızlaraa göbek kalmışmı
eee böyle olması çok normall çakaaallll seniii,,yarın 1.nci olmayı planlıyon demii,yemezler canım 1. beniimm
pilavlı et haaaahemde cumadan bigün öncee seni falakaya yatırcamya dua ett taaaa nerdesin hadi bi tokatla kurtulduun
zannetmiyorum ama bi 8kilo verebilirsin belki ,,oda herhafta 1kilo verirsen:86:
e canım ya tabiki buraya bizde 70 küsürlerde geldik vede inince 60lara gidemiyo insanlar,burası okadar sıcak bi ortamkii,biz büyük bi aile olduk burdaa,hatta dilek bile (mywish89)sırf bu topice girebilmek için 79kiloya inmiş çabucak
güzel olmuş yakışmış gerçekten yüzüne,,,
demekki yarın tartıda büyük ihtimal 71.9u görürsün sen inşallah,çünkü benden 1 kilo ve üzeri gidiyo akşamki tartıldığıma göree,,:44:
:92::92:
valla ben kepek ekmeği yiyorum,,
Günaydın kızlar.
Hepiniz inş. kilo vermişsinizdir.
Ben bu hfta fenalardayım.
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 72.9
Giden: 100 gramcık
Toplam Giden: 13.1 kilocuk
Günaydın kızlar.
bence en kısa zamanda başka bir yere gönder çocuğunu.hem senle ben çocukla bir huzursuzluk olmuş.eğer çocuğunda kreşten memnun değilse sevmediği bir ortama zorlayarak yollama.sevdiği ortamda çocuk herşeyi çabucak öğrenir.bu yetişkinler içinde öyle çocuklar içinde.hem o huzurlu olur hem senin kafan rahat eder.kizlar ben cok bunalima girdim hersey alt üst oluyor bu aralar hayatima iyice pskologim bozuldu cok morelim bozuk
benim bir süreden beri oglanin kresi ile problemlerim var suan zaten gitmiyor hastaydin benim cocuk 2 seneyi geckin kres e gidiyor hep ben orayi istedim bende kücükken gittim kardesimde gitti ayni yere ile benim oglan a da gitsin istedim..
baska yer cikdi kabul etmedim ama herhalde yanis yapmissim bana bastan dediler almanca konusma senlen türkceyi ögrensin bizden de almancayi diye halen almanca anlamiyor konusamiyor ama simdi orda bir bayan var oda türk onlarda cocuklarlan ugrasmamak icin o kadini devreye sokuyorlar sonra cocuklar kendi kendine oynuyorlar nezaman gitsem ve beni kres e cagirdilar dediler yok cocuk havluyu düzgün asamiyormus yok pantolonunu tam giyemiyormus bunu yarm sene önce dediler simdi yapiyor ama öyle basladi..
sonra sürekli her ay beni cagirdilar sunu söyle yapiyor sinirlenince oyncaklari firlatim atiyo diye ben hep cocugum zorluk cekmesin diye onlarla tartismadim hic sanki yüz buldular beni bi pskologa gönderdiler cocuk pyskologa bende dedim böyle böyle onlar hic ugrasmiyo hep öbür kadina tercüme yaptiriyorlar diye icimi dökdüm o da bi kayit verdi hem ben doldurdum hem kres doldurcakdin kres de kadini aramis emin olmak icin o da sormus türk kadini var omu hep cocuklarlan konusuyor ilgileniyor diye ima da bulunmus bilgi almak icin tabii onlarda yok demisler ama kadinin verdigi kayit a hep cocugum hakkinda olumsuz seyler yazmislarneyse sonuc da psygolog bana iki yer verdi biraz daha destege ihtiyaci var diye oralara götürcem almancayi iyi ögrenebilmesi icin ama kres beni bugün aradi bana haber gönderiyormus ona bakan kadin aramiyor öbür kadini aratiriyor ben elimde olan kayit i o yerden aldigimi verecekmissim orda ama ben onlari sucladim simdi kadin benim endisemi de yazdi onu versem iyce bana gicik kapacaklar cocuga kötü davranirlarmi azarlarmi diye düsünüp duruyorum baksana o kadin aradikdan sonra benlen muhatap bile olmak istemiyorlar nolur bana akil verin fikir söyleyin
napim giteyim kres le konusayim niye böyle yapiyorsunuz diye yoksa yerini mi deyistireyim ondan da cekiniyorum cocuk alisdi diye yada daha kötü yer cikar diyenapcam ben
hadi gözümüz aydın.sağlıklı mutlu formda günlere merhaba ozamankızlar ben geldim...
çok şükür mamografi sonucum temiz çıktı ve derin bir ohhhhhh çektim...
rabbim beni böyle şeylerle küçük küçük sınıyor ama hayırlısı...geçen sene myomlar yüzünden nerdeyse rahmimden ve yumurtalıklarımdan oluyordum bu senede bu göğüsteki kitle....çok şükür hepsi temiz çıktışimdi kaldığımız yerden tam gaz devam ediyoruz değilmi kızlar....yağlara ölümmmmmm
bugünkü menüm saçma sapan oldu ama hastane işi olunca böyle denk geldi,idare edin artık
sabah(07.20)
2 dlm kızarmış çavdar ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,2 yuvarlak sucuk dilim,söğüş salata,5 zeytin ,çay
ara(10.15)
6 tane iç fındık,mate çayı 1 fincan
öğle(12.30)
hastaneye geçmiştik orda 1 fincan nescafe üçü bir arada içtim
ara
yok
akşam(18.30)
2 kase yoğurtlu kekikli pirinçli-arpa şehriyeli çorba içtim
gün boyu 2 lt. su içtim
birazdan limonlu yeşil çayımı içerim
spor yok zaten bugün regl oldum oda cabası oldu...bakalım yarın tartı ne göstericek...
ben bir geçmişe dalıp geliyorum fıstıklar
aburcuburları tamamen çıkartmadıkça hayatından hep böyle düzensiz devam edecek diyetinbuqünkü menüm
kahvaltım
1 fincan yeşil çay
yarım domates
yarım salatalık
1 dilim kaşar
2 ince dilim salam
1 dilim kepekli ekmek
20 dk tempolu yürüyüşümü ve gezersiz hareketlerimi yaptım
öğle
birazcık cips ve bitane eti puf yedim
ara
1 dilim kepekli ekmek
birazcık peynir
1 fincan yeşil çay
akşam
1 kase çorba
yarım saat qöbek attımmm iyice terledim..
buqünkü menüm çok kötü
öğlen yaptığım hatayı akşam 1 kase çorba içerek toparlamaya çalıştımm
diyetimin ilk qünleri olduğu için
arada kaçamak yapmam lazım alışana kadar :26:
ama gayet mantıklı bi benzetme olmadımıallah iyiliğini versin çook güldüm çok hoşsun
canım benim bebeğin küçük galiba daha düzene girmemiştir korkma bukadar
orda yaşamadığımız için seni tam anlayamam ama çok yüz verince insanın tepesine çıkıyolar bu heryerde böyle sen üzülme herşey yoluna girer
kızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)
size sürprizimi nası buldunuz bakem
Eki Görüntüle 256972
Eki Görüntüle 256973
Eki Görüntüle 256974
wuuaaaa çok güzel olmuş.ama lokum yutmuş gibi olan yanacıkların daha bi çekici geldi bana böyle ağzına vura vura yanakları çimdire çimdire sevcenbana cevap weren yok mu
bildirime geldimmm hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
başlangıç : 75 kg
geçen hafta : 63,4
bu hafta : 62,2
giden : 1.200 gr
toplamda giden : 12.800 gr
hedef : 56
hobaşinanayyyy hop hop hoppppp :))
bu hafta rglim bitti ödemlerimi attım yoksa çarşambadan beri dikkat ediyom sadece :) çok şükür çoook, eski moduma döndüm yine :)
gramlar oynasada diyet halinde olup vucudu yormadığın için vucudun sıkılaşmaya toparlanmaya başlıyor.tartıdaki sayılarle kıyaslama yapma kendinde ve artık hergün tartılmayı bırak :84::84::84::84:Günaydın kızlar.
hopaaabildirime geldimmm hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
başlangıç : 75 kg
geçen hafta : 63,4
bu hafta : 62,2
giden : 1.200 gr
toplamda giden : 12.800 gr
hedef : 56
hobaşinanayyyy hop hop hoppppp :))
bu hafta rglim bitti ödemlerimi attım yoksa çarşambadan beri dikkat ediyom sadece :) çok şükür çoook, eski moduma döndüm yine :)
Günaydın kızlar.
günaydınnnnn
bilidirimi yapayım oğlan başımın etini yiyo acıktım kalk diye biraz geçmişi okudum neyse
başlangıç:83
geçen hafta:75.1
bu hafata :76.2
tolam gelen:1100
toplamda giden:6.800
ama bence bu kilo değil ödemim var valla bak sabah kalktığımda elim ayağım şiş ama bu sonucu değiştirmez bu hafat sonuncuyummmmm
kan ve hormon ilaçları bi süre kilo verimini etkileyebilir ama bıraktığında hızla kilo verirsin moralini bozma.geçici bi ödem olarak düşünebilirsin.bildirim yapiyim bari
bildirecek bi şey yok gerçi ama
başlangıç:79
geçen hafta:69
bu hafta59:
giden:0:
hedef:65
toplam giden:10
yaa 2 hafta oldu bi değişim yok nasıl hızlanacak bu metobolizma spora falanda dikkat ediyorum acaba iğnelerden mi oluyo:84::84:
sen ödem diyosan ödemdir :) her türk kadınının mutlaka bi ödemi vardırgünaydınnnnn
bilidirimi yapayım oğlan başımın etini yiyo acıktım kalk diye biraz geçmişi okudum neyse
başlangıç:83
geçen hafta:75.1
bu hafata :76.2
tolam gelen:1100
toplamda giden:6.800
ama bence bu kilo değil ödemim var valla bak sabah kalktığımda elim ayağım şiş ama bu sonucu değiştirmez bu hafat sonuncuyummmmm
kan ve hormon ilaçları bi süre kilo verimini etkileyebilir ama bıraktığında hızla kilo verirsin moralini bozma.geçici bi ödem olarak düşünebilirsin.
sen ödem diyosan ödemdir :) her türk kadınının mutlaka bi ödemi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?