70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben cocugumda birsey göremiyorum onlarda öyle dedikce baya cok agladim morelimi alt üst ettiler senin dedigin gibi bizim dinimiz dilimiz baska bize baska davraniyorlar kendi insanlarina hic görmedim öyle yaptiklarini
bakalim son kez gidip konusacam sizin benlen ne alip veremediginiz var ne yapmaya calisiyorsunuz diycem fayda etmedi artik baska yer bakmak sart oluyor

kızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)

size sürprizimi nası buldunuz bakem

Eki Görüntüle 256972

Eki Görüntüle 256973

Eki Görüntüle 256974

cok hos olmus yakismis :87:

dillleeeekk sen nezaman dan beri bana sibel diyon gii adimi mi unuttun küstüm
evet gercekden öyleymis gazetede okudum diyordun eglenmeye gittip fazla kacirdiysaniz ertesi günü ispanak yiyin diyordun

kurban bayramına kadar 10 kilo verebilirmiym acaba?
canım öncelikle hoşgeldin...inş.verirsin ama öncelikli olan uzun vadede ve sağlıklı bir şekilde vermek...bunun içinde azimli ve sabırlı olmak gerekiyor...az az sık sık yiyerek,bol su ve bitki çayı tüeterek ve normal tempondan farklı olarak daha fazla hareket yada spor yaparak verirsin merak etme ...yeterki iste ve sabret yılma
teşekkür ederim fıstığım....inşallah pazartesiden itibaren hergün gireceğim inş...zaten bikaç gündür alıştırma yapmaya başladım motive olmaya çalışıyorum canımcım....inanki sizlere ufacık faydam yada moral motivasyon olabiliyorsam ne mutlu bana...çünkü gerçekten hepimiz aynı zorluklardan ve yollardan geçiyoruz ve önemli olan burda birbirimizi yermeden destek olarak yol göstererek hedeflerimize ulaşmak...yarabbim erisin şu yağlar ve geri gelmesin bidaha
5 gün oldu diyete başlayalı , ekmeği çok az yiyorum ve evde sabah akşam egsersiz yapıyorum, özeelliklede mekik çekiyorum çünkü göbeğim var, bi işe yarar dimi kızlar veririm kilo
bu şekil devam edersen sonucunu görürsün...ama yılmak yok ,tamammı

Cidden Sibel ne alaka:44::44:
Bünyeme çikolata girmedi bu duruma ver bu halimi
Suzancım bazen saçmalıyorum nabim
Yarın görcez bakalım dengeliyo mu dengelemiyo mu

Eki Görüntüle 256972

Eki Görüntüle 256973

Eki Görüntüle 256974
çok yakışmış canım
yeni başladğm içn şuan bünyemi alıştryorum yemekleri çk az ekmekle yiyorum bu hfta btsin farklı şeyler ypmaya başlıcam inş
yazınca kendinde nekadar yediğini görüyosun bidaha canın istemiyo bence haftayı bekleme herkes yapıyosa bende yaparım de hemen başla herşey kafada bitiyo
ben başkalarının menüsünü okudukça nekadar yediğimi fark ettim

hoşbuldm cnm, bu defa çok karalı ve azimliym 5 gün devam edym dha önceleri hemen bırakıydm ama kararım kesin inşallah kurtulcam bu kilolardan

Eki Görüntüle 256972

Eki Görüntüle 256973

Eki Görüntüle 256974
fısssssstık gibi olmuşsun guuuuu....bu arada en son resimlerine göre bayağı çıtır olmuşsun canım...zayıflamışsın fıstık,saçlar muhteşem çok güzel olmuşsun
yaa benim anlamadığım bişey var
burda 60 kilolardakiler de oluyo ya arada, neden acaba
çünkü biz bir aile olduk ve dostlarımızdan ayrılamıyoruz ...bu yola beraber başlamıştık ve öylede bitiricez tabikide sizin gibi yeni çıtır adaylarınıda ailemize katıp çoğalarak devam edicez ediyoruzda...ÇÜNKÜ BİZ KOCAMAN BİR AİLEY OLDUK

yarabbim erisin şu yağlar ve geri gelmesin bidaha aminnn

Cidden Sibel ne alaka:44::44:
Bünyeme çikolata girmedi bu duruma ver bu halimi
Suzancım bazen saçmalıyorum nabim
Yarın görcez bakalım dengeliyo mu dengelemiyo mu

tamam ozaman

ben bi namaz kılıp geleyim
allah kabul etsin

yarabbim erisin şu yağlar ve geri gelmesin bidaha aminnn

tamam ozaman

allah kabul etsin

yerim seni fıstık...accuk ferahlamışsın sanki maşallah...bozma moralini biz herzaman en doğru insanlarız en merhametli en insancıl ve en duygusal....doğal olarak çocuklarımzda bize çekmiş...boşver onları rahat ol

evet dökdüm icimi rahatladim... sagol canim benim

bende kaçayım bariiii...hepinize tatlı rüyalar fıstıklar öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…