canim benim cok sükür cok ama cok sevindim
öncelikle iyi dileklerin için çok sağol...
kreş meselesi için çok üzüldüm canım...çocuklar söz konusu olunca bende senin gibiyim,çok hassasım....orda işlemler nasıl bilmiyorum ama gidebileceği başka kreşler varsa önce git kontrol et,beğenirsen sonra ayrılış yapıp yeni yere verirsin...çocuklar çabuk adapte olurlar,o konuda rahat ol...ayrıca sorun senin çocuğunda değil daha çok küçük,olması gereken gibi davranıyor ama yurtdışındakiler bizim gibi duygusal olmadığı için robot yetiştirmek istiyorlar ve heralde belli kriterlere göre değerlendiriyorlar...ama şu varki o çocuğun birde ailesi,gelenek görenekleri,kültürü ve sosyal zekası var...yabancılar bunu anlamıyorlar anladığım kadarıyla ....oyüzden üzülme sorun sizde değil onlarda....ruhsuzlar yavanlar
çok geçmiş olsun canım...hepimiz dönem dönem paratoner oluyoruz merak etme...çekeceğimiz varmış diyorum ben :))))))))))))))))
kızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)
size sürprizimi nası buldunuz bakem
Eki Görüntüle 256972
Eki Görüntüle 256973
Eki Görüntüle 256974
Önceki günlerin bedelini ödedim sevgili Sibellll:76::78:
Önceki 6 gün yayınladıgım menüleri görmedin galiba
Sadece bugün dikkat ediyim dedim.
Eylemlerim devam edicek belki bu hfta değil ama haftaya birinci olabilirim.
Gözümü en tepeye diktimm.
AaaaBilmiyodum ben eğer öyleyse çok sevindim.
Bu akşam tartıda 72.9 ü gördüm
Sonunda dedim gram bile olsa vermişim.
Bu bile gazı almama yetti.
Bekle beni 69 ben geliyorummmmm
canım öncelikle hoşgeldin...inş.verirsin ama öncelikli olan uzun vadede ve sağlıklı bir şekilde vermek...bunun içinde azimli ve sabırlı olmak gerekiyor...az az sık sık yiyerek,bol su ve bitki çayı tüeterek ve normal tempondan farklı olarak daha fazla hareket yada spor yaparak verirsin merak etme ...yeterki iste ve sabret yılmakurban bayramına kadar 10 kilo verebilirmiym acaba?
teşekkür ederim fıstığım....inşallah pazartesiden itibaren hergün gireceğim inş...zaten bikaç gündür alıştırma yapmaya başladım motive olmaya çalışıyorum canımcım....inanki sizlere ufacık faydam yada moral motivasyon olabiliyorsam ne mutlu bana...çünkü gerçekten hepimiz aynı zorluklardan ve yollardan geçiyoruz ve önemli olan burda birbirimizi yermeden destek olarak yol göstererek hedeflerimize ulaşmak...yarabbim erisin şu yağlar ve geri gelmesin bidahaAyyyyy qiviiii işyerinde çıkmadan okumuştum ama cevap yazamamıştım.
Kuzen olayına bayaa güldümmm
Senin içinde bi kuzen benim içimden 2 yeğen çıkması gerek.
Anneler hep mi aynıdır yaa al benim annemin cümlesi.
Bu olaya da çok güldüm
Anne işte napcan
Valla yaz - kış farketmez her daim dondurmayı itinayla mideme atabilirim.
Canım çocugun için üzüldüm. Bence bi kreştekilerle düzgün bi konuş.
Düzelmezse son çare okulu değiştirirsin.
Önce çareleri dene en son çözüm olarak okul değiştirirsin.
Daha minnacık alıştıgı yerden ayrılması onu bayağı bi etkiler
Deryaaa ablaammmm
Çok sevindim temiz çıkmasına geçmiş olsun gene de..
Özledim seni akşam ben geliyorum sen çıkıyorsun sen geliyorsun ben çıkıyorum öyle karman çorman bişi oluyo
Düzenini tam oturtursan gene hep burda olursun zaten.
Acaip motive ediyosun sen
bu şekil devam edersen sonucunu görürsün...ama yılmak yok ,tamammı5 gün oldu diyete başlayalı , ekmeği çok az yiyorum ve evde sabah akşam egsersiz yapıyorum, özeelliklede mekik çekiyorum çünkü göbeğim var, bi işe yarar dimi kızlar veririm kilo
cok hos olmus yakismis :87:
dillleeeekk sen nezaman dan beri bana sibel diyon giiadimi mi unuttun küstüm
evet gercekden öyleymis gazetede okudum diyordun eglenmeye gittip fazla kacirdiysaniz ertesi günü ispanak yiyin diyordun
çok yakışmış canımkızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)
Eki Görüntüle 256972
Eki Görüntüle 256973
Eki Görüntüle 256974
yazınca kendinde nekadar yediğini görüyosun bidaha canın istemiyo bence haftayı bekleme herkes yapıyosa bende yaparım de hemen başla herşey kafada bitiyoyeni başladğm içn şuan bünyemi alıştryorum yemekleri çk az ekmekle yiyorum bu hfta btsin farklı şeyler ypmaya başlıcam inş
canım öncelikle hoşgeldin...inş.verirsin ama öncelikli olan uzun vadede ve sağlıklı bir şekilde vermek...bunun içinde azimli ve sabırlı olmak gerekiyor...az az sık sık yiyerek,bol su ve bitki çayı tüeterek ve normal tempondan farklı olarak daha fazla hareket yada spor yaparak verirsin merak etme ...yeterki iste ve sabret yılma
bu şekil devam edersen sonucunu görürsün...ama yılmak yok ,tamammı
cok hos olmus yakismis :87:
dillleeeekk sen nezaman dan beri bana sibel diyon giiadimi mi unuttun küstüm
evet gercekden öyleymis gazetede okudum diyordun eglenmeye gittip fazla kacirdiysaniz ertesi günü ispanak yiyin diyordun
fısssssstık gibi olmuşsun guuuuu....bu arada en son resimlerine göre bayağı çıtır olmuşsun canım...zayıflamışsın fıstık,saçlar muhteşem çok güzel olmuşsunkızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)
Eki Görüntüle 256972
Eki Görüntüle 256973
Eki Görüntüle 256974
çünkü biz bir aile olduk ve dostlarımızdan ayrılamıyoruz ...bu yola beraber başlamıştık ve öylede bitiricez tabikide sizin gibi yeni çıtır adaylarınıda ailemize katıp çoğalarak devam edicez ediyoruzda...ÇÜNKÜ BİZ KOCAMAN BİR AİLEY OLDUKyaa benim anlamadığım bişey var
burda 60 kilolardakiler de oluyo ya arada, neden acaba
canım öncelikle hoşgeldin...inş.verirsin ama öncelikli olan uzun vadede ve sağlıklı bir şekilde vermek...bunun içinde azimli ve sabırlı olmak gerekiyor...az az sık sık yiyerek,bol su ve bitki çayı tüeterek ve normal tempondan farklı olarak daha fazla hareket yada spor yaparak verirsin merak etme ...yeterki iste ve sabret yılma
teşekkür ederim fıstığım....inşallah pazartesiden itibaren hergün gireceğim inş...zaten bikaç gündür alıştırma yapmaya başladım motive olmaya çalışıyorum canımcım....inanki sizlere ufacık faydam yada moral motivasyon olabiliyorsam ne mutlu bana...çünkü gerçekten hepimiz aynı zorluklardan ve yollardan geçiyoruz ve önemli olan burda birbirimizi yermeden destek olarak yol göstererek hedeflerimize ulaşmak...yarabbim erisin şu yağlar ve geri gelmesin bidaha
bu şekil devam edersen sonucunu görürsün...ama yılmak yok ,tamammı
Cidden Sibel ne alaka:44::44:
Bünyeme çikolata girmedi bu duruma ver bu halimi
Suzancım bazen saçmalıyorum nabim
Yarın görcez bakalım dengeliyo mu dengelemiyo mu
allah kabul etsinben bi namaz kılıp geleyim
kızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)
Eki Görüntüle 256972
Eki Görüntüle 256973
Eki Görüntüle 256974
yarabbim erisin şu yağlar ve geri gelmesin bidahaaminnn
tamam ozaman
allah kabul etsin
yerim seni fıstık...accuk ferahlamışsın sanki maşallah...bozma moralini biz herzaman en doğru insanlarız en merhametli en insancıl ve en duygusal....doğal olarak çocuklarımzda bize çekmiş...boşver onları rahat ol
kızlar ben yürüyüşe gidiyorum hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?