bence en kısa zamanda başka bir yere gönder çocuğunu.hem senle ben çocukla bir huzursuzluk olmuş.eğer çocuğunda kreşten memnun değilse sevmediği bir ortama zorlayarak yollama.sevdiği ortamda çocuk herşeyi çabucak öğrenir.bu yetişkinler içinde öyle çocuklar içinde.hem o huzurlu olur hem senin kafan rahat eder.
hadi gözümüz aydın.sağlıklı mutlu formda günlere merhaba ozaman
salça olayınada bi yorum yapayım.sadece biber salçası nasıl olur bilmiyorum yengemler domates biber karışık yapıyolar ama tahminen sadece biberde şöyle olabilir.biberleri robota vur 1-2 gün nüneşte beklet çok kurumadan alıp büyük süzgeçler varya eski metal onlardan geçir kabulkarı falan kalmasın içinde sonra tuzla ve tekrar kurut salça kıvamına gelince kavanozla kaldır.kuruturkende arada karıştır. yengem domatesle biber karışık yapıyor temizleyip kesiyor büyük büyük bidonlara atıp bikaç gün bekletiyor.arada bidonları sallıyor.sonra süzgeçten geçirip tepsilere döküp kurutuyor.
aburcuburları tamamen çıkartmadıkça hayatından hep böyle düzensiz devam edecek diyetin
ama gayet mantıklı bi benzetme olmadımı
wuuaaaa çok güzel olmuş.ama lokum yutmuş gibi olan yanacıkların daha bi çekici geldi bana böyle ağzına vura vura yanakları çimdire çimdire sevcen
gramlar oynasada diyet halinde olup vucudu yormadığın için vucudun sıkılaşmaya toparlanmaya başlıyor.tartıdaki sayılarle kıyaslama yapma kendinde ve artık hergün tartılmayı bırak :84::84::84::84:
hopaaafecide oynayasım var ama evlenen yok
ne yaptık kız ne yidin
bu hafta 100 gr verdim diye üzülme, toplamda 13 kilo werdim diye sevin :)
ne kadar sorun ediyosun canım ya üzülme bu kadar seni beğenen böyle beğensin ömrümüzün sonuna kadar diyet mi yapıcaz yazık değil mi bi daha mı gelcez dünyaya
gramlar oynasada diyet halinde olup vucudu yormadığın için vucudun sıkılaşmaya toparlanmaya başlıyor.tartıdaki sayılarle kıyaslama yapma kendinde ve artık hergün tartılmayı bırak :84::84::84::84:
kız sen yine 100 gr vermişsin benim ki 00000000
hoşgeldin canım çok soru sormuşsun yarın cvblasam olurmu
çok şükür tatlım ya valla çok sevindim darısı diğer hastaların başınaa inşallahmenünde çok güzel ayrıca söylememe gerek yok sanırım
güzel genel olarak canımda,şu kaçamakları haftasonuna saklasan yada hafta içi yapsan biz cumadan bigün önce cısslarla düşman oluyoz biliyonmu seen,,sende ol bencee
valla benim annem hersene yapar ve kaynatarak yapar hiç güneşte kurutarak yaptığını görmedim du bi sorem gelem evineedermişim gecenin yarısı nereye gidiyon tuğbaa biri höööööööttttttttt dese napcan suzie gibi arkana bakmadan koşar 2kiloda verirsin herhal
evet canım o uğraştığın yerden aynıı
yaramazmı bende çekerim sabah akşam mekiğimii 50şer tane,sor bakalım kızlaraa göbek kalmışmı
eee böyle olması çok normall çakaaallll seniii,,yarın 1.nci olmayı planlıyon demii,yemezler canım 1. beniimm
pilavlı et haaaahemde cumadan bigün öncee seni falakaya yatırcamya dua ett taaaa nerdesin hadi bi tokatla kurtulduun
zannetmiyorum ama bi 8kilo verebilirsin belki ,,oda herhafta 1kilo verirsen:86:
e canım ya tabiki buraya bizde 70 küsürlerde geldik vede inince 60lara gidemiyo insanlar,burası okadar sıcak bi ortamkii,biz büyük bi aile olduk burdaa,hatta dilek bile (mywish89)sırf bu topice girebilmek için 79kiloya inmiş çabucak
güzel olmuş yakışmış gerçekten yüzüne,,,
demekki yarın tartıda büyük ihtimal 71.9u görürsün sen inşallah,çünkü benden 1 kilo ve üzeri gidiyo akşamki tartıldığıma göree,,:44:
:92::92:
valla ben kepek ekmeği yiyorum,,
green4= sen ödem diyosan ödemdir :) her türk kadınının mutlaka bi ödemi vardırvallahi bu hafta kilo alacak kadar yemedim çok mahcubum geçen haftanın birinci olarak bu hafta sonuncu olmak ne kadar acısanırım bu ilahi adalet biraz totom kalkmıştı
düzenli beslenmedikçe gazla mazla ilerlemiyo bu diyet olayı.düzenli beslenecek yeme içme saatlerin belli olcak.ilaç kullanımı bisüre dengeyi bozar ama sonrasında düzenli devam ettiğin için kilo verirsin.ben kan hapı kullandığım dönem gayet güzel kilo verdim.bilmiyorum ki tüp bebeğe başladık 5.günüm iğnede
ayyy inş kilo almam
çünki kışın üst üste yaptırınca 9-10 kilo aldık gerçi boğazımı pek tutmuyordum
hoş bayramdan sonraki hafta da üst üste 70 çıkmıştım
sanırım kilo vermede durdu
nasıl hızlanacaksa
arada cıısslarla gazda veriyorum ama
daha gençsin sevgilinle görüşme etme diyen yok özgürsün bu yüzden bağlanmaya gerek yok.düşünki şu iş temposunda kendine bile yeterli zamna ayıramazken bide eşe zaman ayırmak zor.sevgiliyken herşey kolay aynı eve girince ailesinden gördüğü hizmeti senden beklicek 3 gün beklemez 5 gün beklemez sonra hatun nerde benim terliğim ütülü gömleğim diye bağırmaya başlar.en iyisimi böyle sevgili sevgili takılınkız alemsin yaaaa :)
ynaklarım cocukluktan beri meshurdur, gel anam cimdir nanaklarımı
bugün maşallahın var fıstıgım pek keyiflisin :)
beni babamgil bi verse evlencem de işte
green4= sen ödem diyosan ödemdir :) her türk kadınının mutlaka bi ödemi vardırvallahi bu hafta kilo alacak kadar yemedim çok mahcubum geçen haftanın birinci olarak bu hafta sonuncu olmak ne kadar acısanırım bu ilahi adalet biraz totom kalkmıştı
ya sen geçen dedinya sıkı bi vucudum var diye.sıkı vucutlu olduğun için spor belki çok fayda sağlamıyodur.bi süre yapma istersen.sadece gece yatmadan 10-20 tane yarım mekik çekip uyu.ve hergün tartılma :84::84: psikolojik olarakta kendini kötü etkiliyor stres yapıyor olabilirsin.sabret yemek için tartılmak için sabret mükafatını göreceksin
Bardağın dolu tarafını gör diyosun yani
Takmamak en güzeli sanırım rahat olmaya çalışayım ben
Ya çok fazla kafaya taktım 3 haftadır 73üm. Takıldı kaldı bu sinirimi bozuyor.
Bu hafta full sporda yaptım hala tık yok. Pardon 100 gr lık bi tık var
Zayıflamışım gibime geliyordu halbuki
Göz yanılması sanırım
Off offff neyse moral bozmadan devam edelim bakalım.
Bi yerde kırılır şu 7 rakamının inadı.
walla bi güzel oldu anam heraldee, yüzüm bi ortaya cıktıı 10üzerinden 10 aldım sevgiliden :)
akıcak diye kuaförüm 1 ton koyu yaptı istedigimden zaten, 2 tam boyama sonrası dip dewam ederiz didi, hayırlısı bakalm
benimki bakır kahve karısımı gibi bişe oldu walla :)
kaptanım bende cok özledim sizi yaaa, dün geldim ya topiğe moda girdim hemen, dün akşam müslmi yedim bu sabah 700 gr ekside cktm bilem :)
sizi cok sewiyom ben yaaaaaaaaa :)
müslicilerden sonra kflexcileride zengin etcez desene yeni furyamız baslasın :)
way anasını hatunlara bahh helee :)
emeginizin karşılıgında sizi haklı gururnuzu yasamaya davet ediyorum
cnm benim oğlum kreşe 15 aylıkken başladı malum çalışınca ama o zamanda hiç zorluk çekmedk bu sene 4 yaş grubuna gidiyo cnm ben zaten bıraktım oğlum öpmedi bile beni koştu öğretmenine kridorda ağlayan arkadaşlarıyla ilgilendi aynen cnm öğlene kadar gidiyor bu hafta sonra tam gün
cnm avatar uzaktan çekilmiş kot şortya biraz bastırmış gibi
Eki Görüntüle 256668 Eki Görüntüle 256669 Eki Görüntüle 256670 Eki Görüntüle 256671 Eki Görüntüle 256672 Eki Görüntüle 256673
orjinallerim bunlar cnm daha öncede baylaşmıştım bunları kot caprili olan en kilolu halim
diyene bak sende maşallah süper başladın
çok geçmiş olsun cnm..noluyo böyle...doktordan gelince bizi bilgilendir tatlım..kızlar merhaba :92:
keyıfler yerındedır umarım
ben dun aksam baya kotuydum, tıkandım fılan sesım gıttı, moralım bozuldu bu daha ne dkr boyle surecek dıye agladım hungur hungur, agladıkca daha cok tıkandım ve nefes alamadım, eşimle kardeşim panık oldular, ben de korktum kendı halıme, nefes acıcı spreyı sıktık, kafamı camdan cıkardım bı sure nesefesımı kontrol edemedım sonra kendıme geldım...sinirlerim harap oldu artık, yarın sabah tekrar doktor randevum var bakalım nolcak....
ben de durumlar boyle işte.. siz de keyıfler ıydıır ınşallah.. gecmısı okuyamadım daha..
kizlar ben cok bunalima girdim hersey alt üst oluyor bu aralar hayatima iyice pskologim bozuldu cok morelim bozuk
benim bir süreden beri oglanin kresi ile problemlerim var suan zaten gitmiyor hastaydin benim cocuk 2 seneyi geckin kres e gidiyor hep ben orayi istedim bende kücükken gittim kardesimde gitti ayni yere ile benim oglan a da gitsin istedim..
baska yer cikdi kabul etmedim ama herhalde yanis yapmissim bana bastan dediler almanca konusma senlen türkceyi ögrensin bizden de almancayi diye halen almanca anlamiyor konusamiyor ama simdi orda bir bayan var oda türk onlarda cocuklarlan ugrasmamak icin o kadini devreye sokuyorlar sonra cocuklar kendi kendine oynuyorlar nezaman gitsem ve beni kres e cagirdilar dediler yok cocuk havluyu düzgün asamiyormus yok pantolonunu tam giyemiyormus bunu yarm sene önce dediler simdi yapiyor ama öyle basladi..
sonra sürekli her ay beni cagirdilar sunu söyle yapiyor sinirlenince oyncaklari firlatim atiyo diye ben hep cocugum zorluk cekmesin diye onlarla tartismadim hic sanki yüz buldular beni bi pskologa gönderdiler cocuk pyskologa bende dedim böyle böyle onlar hic ugrasmiyo hep öbür kadina tercüme yaptiriyorlar diye icimi dökdüm o da bi kayit verdi hem ben doldurdum hem kres doldurcakdin kres de kadini aramis emin olmak icin o da sormus türk kadini var omu hep cocuklarlan konusuyor ilgileniyor diye ima da bulunmus bilgi almak icin tabii onlarda yok demisler ama kadinin verdigi kayit a hep cocugum hakkinda olumsuz seyler yazmislarneyse sonuc da psygolog bana iki yer verdi biraz daha destege ihtiyaci var diye oralara götürcem almancayi iyi ögrenebilmesi icin ama kres beni bugün aradi bana haber gönderiyormus ona bakan kadin aramiyor öbür kadini aratiriyor ben elimde olan kayit i o yerden aldigimi verecekmissim orda ama ben onlari sucladim simdi kadin benim endisemi de yazdi onu versem iyce bana gicik kapacaklar cocuga kötü davranirlarmi azarlarmi diye düsünüp duruyorum baksana o kadin aradikdan sonra benlen muhatap bile olmak istemiyorlar nolur bana akil verin fikir söyleyin
napim giteyim kres le konusayim niye böyle yapiyorsunuz diye yoksa yerini mi deyistireyim ondan da cekiniyorum cocuk alisdi diye yada daha kötü yer cikar diyenapcam ben
kızlar ben geldim...
çok şükür mamografi sonucum temiz çıktı ve derin bir ohhhhhh çektim...
rabbim beni böyle şeylerle küçük küçük sınıyor ama hayırlısı...geçen sene myomlar yüzünden nerdeyse rahmimden ve yumurtalıklarımdan oluyordum bu senede bu göğüsteki kitle....çok şükür hepsi temiz çıktışimdi kaldığımız yerden tam gaz devam ediyoruz değilmi kızlar....yağlara ölümmmmmm
bugünkü menüm saçma sapan oldu ama hastane işi olunca böyle denk geldi,idare edin artık
sabah(07.20)
2 dlm kızarmış çavdar ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,2 yuvarlak sucuk dilim,söğüş salata,5 zeytin ,çay
ara(10.15)
6 tane iç fındık,mate çayı 1 fincan
öğle(12.30)
hastaneye geçmiştik orda 1 fincan nescafe üçü bir arada içtim
ara
yok
akşam(18.30)
2 kase yoğurtlu kekikli pirinçli-arpa şehriyeli çorba içtim
gün boyu 2 lt. su içtim
birazdan limonlu yeşil çayımı içerim
spor yok zaten bugün regl oldum oda cabası oldu...bakalım yarın tartı ne göstericek...
ben bir geçmişe dalıp geliyorum fıstıklar
kızlar biber salçası yapmaya niyetlendim ilk kez...nette araştırdım,kimi haşlayın sonra kaynatın tuzlayıp kavanozlayın diyor...kimide temizleyin ayıklayın kıyma makinesinden çekip 3-4 gün güneşte kurutun tuzlayın 1-2 gün daha bekletip kavanozlayın diyor...karasız kaldım çalıştığım için...biri kısa yol biride doğal ama uzun yol nedersiniz:26: akıl verin...uzun yolu istiyorum ama becerebilirmiyim hem daha doğal ve olması gerektiği gibi:26:
kızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)
size sürprizimi nası buldunuz bakem
Eki Görüntüle 256972
Eki Görüntüle 256973
Eki Görüntüle 256974
kepek ekmek kansızlık yaptıqın için kesinlikle yemiyoruz...buqday çavdar ve tahıllı ekmekleri dönüşümlü olarak kullanıyoruz cnm..Kızlar ekmek olarak ne yiyosunuz kepek mi çavdar mı?
Eki Görüntüle 257106 kızlar unutmayın vede duyduk duymadık demeyiinn yarın bildirimleri bana yapıyorsunuzzz,,mj kutumu boşalttım,,özele yazamayanlarsa tuğbanın dikkatine yazarak topiğe yazabilirler,,yeni gelenler ilk hafta listenin altına sanraki haftada listede oluyolar ,,öyle iştee hadi herkeze mutlu tartı günleri diliyoruum ve ben kaçıyoruuummm...işim var
ohh yandan yandan :81: çıpçıtır anne olcaksıngünaydın çıtırlar nasılsınız bakalım bu hafta bildirim kime yapılıyor senayamı tubayamı neyse ben buraya yapimda sonra özele yazarız
başlangıç:82
geçen hafta:72
bu hafta:71
giden:1000gr
toplamda giden:11000
hedef:nasipse
bi ara alayım bende bari.bağırsak problemlerimi düzenlesin diye.ilaça bünyem alıştı sanırım çokta etki etmiyor sanki.günaydın kızçeler herkese hayırlı cumalar....
bütün hafta kapı kapı gezip hamurişi yediqim halde 1 kilo vermişim...special k ve ben
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.3
qiden 1000
toplamda 22.700
hedef 60...
su ve bitki çayları ödem atar.sabah şişkinliğinden bahsediyosan o bendede biçok hanımdada oluyor.vucut hareketsiz kaldığı için elin ayağın şişiyor.onun dışında mide şişkinliği için en ideali su.ama şuda var bazı sular vucudu rahatlatmak yerine şişirebiliyor.musluk suyu kullanıyosan kaynatıp içmeyi dene yada hazır su tüketip farklı gözlemlemeye çalış.düzenli beslenmedikçe gazla mazla ilerlemiyo bu diyet olayı.düzenli beslenecek yeme içme saatlerin belli olcak.ilaç kullanımı bisüre dengeyi bozar ama sonrasında düzenli devam ettiğin için kilo verirsin.ben kan hapı kullandığım dönem gayet güzel kilo verdim.
daha gençsin sevgilinle görüşme etme diyen yok özgürsün bu yüzden bağlanmaya gerek yok.düşünki şu iş temposunda kendine bile yeterli zamna ayıramazken bide eşe zaman ayırmak zor.sevgiliyken herşey kolay aynı eve girince ailesinden gördüğü hizmeti senden beklicek 3 gün beklemez 5 gün beklemez sonra hatun nerde benim terliğim ütülü gömleğim diye bağırmaya başlar.en iyisimi böyle sevgili sevgili takılın
green4= sen ödem diyosan ödemdir :) her türk kadınının mutlaka bi ödemi vardır
ama 15 gün günüm geçti hala tık yok:18: ama gebe de değilim öyle işte
bi de bu ödemi nasıl atıcaz vücuttan su dışında başka fikri olan var mı
aynı saatlerde yapmıyorum ama belli bi düzende yemeye çalışıyorum.porsiyonlarımı ayarlamaya çalışıyorum.bazen porsiyon az geliyor doymuyorum ama kendine 1-2 saat oyalayıp ya bi meyve yiyorum yada zaman aralığı 3 saati buldumu tekrar küçük bi porsiyon ne yiceksem yiyorum. dengelemeye çalışıyorum sürekli.özelliklede bağırsak problemi yaşıyosan mideyi çok doldurmamak lazım.ne kadar az yersen miden ve bağırsakların yorulmadan çalışırlar.çok yersen yakmanda zor olur o enerjiyi.ben hem öğünlerimi ayarlıyorum hemde çok yesem bile belli kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.5 gün dikkat ettim 2 gün ne bulduysam yedim yapmıyorum.genel bi dengeleme içerisindeyim.belki bütün hafta çok yiyorum ama belli bi sınırda tututyorum tek güne yığmıyorum yoğunluğu.aaabak onu hiç yapamıyorum sen hep aynı saatte mi yersin yemeklerini belki sabahları ıskalıyorum dur bir tek
ama denk gelmi yo bazen mesela bu hafta hep 2 ana öğün yedim belki 2 de ara öğün
bu saatlerde kahvaltı ikindinde yemek yiyorum okadar
a.skızlar geçmişe bakamadım topluca hatırınızı sorayım dedim hepiniz iyisiniz dimi sadece alıntılarda kılavuzu gördüm sonuç temiz çıkmış çok sevindim canım bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya verirler inşallah
kızlar kdr'nin hepinize selamı vardı üstümde kalmasın annesinde olduğu için fazla giremiyormuş selam söyledi hepinize
valla benim annem hersene yapar ve kaynatarak yapar hiç güneşte kurutarak yaptığını görmedim du bi sorem gelem evineedermişim gecenin yarısı nereye gidiyon tuğbaa biri höööööööttttttttt dese napcan suzie gibi arkana bakmadan koşar 2kiloda verirsin herhal
pilavlı et haaaahemde cumadan bigün öncee seni falakaya yatırcamya dua ett taaaa nerdesin hadi bi tokatla kurtulduun
100 gramm 100 grammdirGünaydın kızlar.
Hepiniz inş. kilo vermişsinizdir.
Ben bu hfta fenalardayım.
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 72.9
Giden: 100 gramcık
Toplam Giden: 13.1 kilocuk
bildirime geldimmm hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
başlangıç : 75 kg
geçen hafta : 63,4
bu hafta : 62,2
giden : 1.200 gr
toplamda giden : 12.800 gr
hedef : 56
hobaşinanayyyy hop hop hoppppp :))
bu hafta rglim bitti ödemlerimi attım yoksa çarşambadan beri dikkat ediyom sadece :) çok şükür çoook, eski moduma döndüm yine :)
gittip son kez konusacam birdaha dün telefonda konusdugum kadin beni biraz rahatladi kresdeki arkadaslarindan ayirmak istemiyorumbence en kısa zamanda başka bir yere gönder çocuğunu.hem senle ben çocukla bir huzursuzluk olmuş.eğer çocuğunda kreşten memnun değilse sevmediği bir ortama zorlayarak yollama.sevdiği ortamda çocuk herşeyi çabucak öğrenir.bu yetişkinler içinde öyle çocuklar içinde.hem o huzurlu olur hem senin kafan rahat eder.
canim ben tüp bebek tedavisi gördügümde igneleri kendim bacagima sIkIyordum ve o igneler beni cok sisirdi hem ben 5-7 kilo arasi almisdim hormon ignelerinden:84:bildirim yapiyim bari
bildirecek bi şey yok gerçi ama
başlangıç:79
geçen hafta:69
bu hafta59:
giden:0:
hedef:65
toplam giden:10
yaa 2 hafta oldu bi değişim yok nasıl hızlanacak bu metobolizma spora falanda dikkat ediyorum acaba iğnelerden mi oluyo:84::84:
bende verememissim ödemdir ödemgünaydınnnnn
bilidirimi yapayım oğlan başımın etini yiyo acıktım kalk diye biraz geçmişi okudum neyse
başlangıç:83
geçen hafta:75.1
bu hafata :76.2
tolam gelen:1100
toplamda giden:6.800
ama bence bu kilo değil ödemim var valla bak sabah kalktığımda elim ayağım şiş ama bu sonucu değiştirmez bu hafat sonuncuyummmmm
canim benimgünaydın çıtırlar nasılsınız bakalım bu hafta bildirim kime yapılıyor senayamı tubayamı neyse ben buraya yapimda sonra özele yazarız
başlangıç:82
geçen hafta:72
bu hafta:71
giden:1000gr
toplamda giden:11000
hedef:nasipse
cok korkuyorum senacim deyistirim daha kötü olur cocuk birde sogur aglar diye son bi kez daha konuscam bakalim cok sagolevet cerencim sıra special k da...kırmızı meyvelisini kullanıyorum çok etkili ben müsliden çok daha fazla beqendim...bitince çikolatalısını alıcam...bu hafta hergün ev gezmesine gittik ve malum olmazsa olmaz hamurişleri yedim hemde her Allahın günü..buna raqmen bu hafta 1 kilo vermişim...tamemen special k dan kaynaklanıyor..baqırsakları çok güzel çalıştırıyor...herkes alsın derim ben..
çok geçmiş olsun cnm..noluyo böyle...doktordan gelince bizi bilgilendir tatlım..
suzancım ben hiç düşünmez kreşi deqiştirirdim...insanları düzletemeyiz cnm...hiç düşünme bence..
günaydın kızçeler herkese hayırlı cumalar....
bütün hafta kapı kapı gezip hamurişi yediqim halde 1 kilo vermişim...special k ve ben
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.3
qiden 1000
toplamda 22.700
hedef 60...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?