70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız alemsin yaaaa :)
ynaklarım cocukluktan beri meshurdur, gel anam cimdir nanaklarımı

bugün maşallahın var fıstıgım pek keyiflisin :)
beni babamgil bi verse evlencem de işte

günaydınnnn
dünki menümü paylaşım
sabah: çavdar ekmegine peynirli sand
ara: yesil çay
öğle:zeytinyağlı fasulye,1 parça tavuk ızgara,3 parça yoğurtlu brokoli
ara:15 adet taze fındık
akşam: 1 kase domates çorbası, 1 kase yoğurt
yatmadan önce miğdem yanmaya başladı oyüzden 1 adette küçük lokum

bugün kahvaltıda yarım simit ve küçük krem peynir

2 gün önce başladım 73 ile şuanda 72,2 yim başarıcam galiba ben bu işi azimliyimmm

ne yaptık kız ne yidin

vallahi bu hafta kilo alacak kadar yemedim çok mahcubum geçen haftanın birinci olarak bu hafta sonuncu olmak ne kadar acı sanırım bu ilahi adalet biraz totom kalkmıştı

[/QUOTE]green4= sen ödem diyosan ödemdir :) her türk kadınının mutlaka bi ödemi vardır
ama 15 gün günüm geçti hala tık yok:18: ama gebe de değilim öyle işte

bi de bu ödemi nasıl atıcaz vücuttan su dışında başka fikri olan var mı

Son düzenleme:
bu hafta 100 gr verdim diye üzülme, toplamda 13 kilo werdim diye sevin :)

Bardağın dolu tarafını gör diyosun yani
Takmamak en güzeli sanırım rahat olmaya çalışayım ben

ne kadar sorun ediyosun canım ya üzülme bu kadar seni beğenen böyle beğensin ömrümüzün sonuna kadar diyet mi yapıcaz yazık değil mi bi daha mı gelcez dünyaya

Ya çok fazla kafaya taktım 3 haftadır 73üm. Takıldı kaldı bu sinirimi bozuyor.

gramlar oynasada diyet halinde olup vucudu yormadığın için vucudun sıkılaşmaya toparlanmaya başlıyor.tartıdaki sayılarle kıyaslama yapma kendinde ve artık hergün tartılmayı bırak :84::84::84::84:

Bu hafta full sporda yaptım hala tık yok. Pardon 100 gr lık bi tık var
Zayıflamışım gibime geliyordu halbuki
Göz yanılması sanırım

kız sen yine 100 gr vermişsin benim ki 00000000

Off offff neyse moral bozmadan devam edelim bakalım.
Bi yerde kırılır şu 7 rakamının inadı.

olur cnm olur tesekkürler simdiden

vallahi bu hafta kilo alacak kadar yemedim çok mahcubum geçen haftanın birinci olarak bu hafta sonuncu olmak ne kadar acı sanırım bu ilahi adalet biraz totom kalkmıştı

green4= sen ödem diyosan ödemdir :) her türk kadınının mutlaka bi ödemi vardır

bi de bu ödemi nasıl atıcaz vücuttan su dışında başka fikri olan var mı[/QUOTE]

maydonoz kürü uygulayabilirsin cnm doktrlar ödemi olan hastalara tavsiye ediyor . detaylı bilgiyi kkdan bulubilirsin

günaydın çıtırlar ve çıtır adayları

bu sabah ne yaptım biliyomusunuzz

dün aldığım dar kotumu altınada topuklu ayakkabılarımı giydim geldim işe

yaklaşık 1 senedir hiç giyinememiştim

başta eşim olmak üzere herkesin dikkatini çekti

tartıda kilom fazla ama görünüş olarak çok iyisin diyolar.sezeryan göbeğim duruyor tabi hala

ama bu aya göbeğe odaklı spor yapıyorum bakalım nolcak

az bişe geçmişe bakayım öğleden sonra bildirim yapıcam kızlar ama kilo pek gitmedi gibi amaaaaaaannnn bugün havam yerinde

hadi öptüm

haaaaaaa bu arada sabah mÖÖÖÖnüm

1 dilim kepekli çavdar ekmeği

az peynir

az domates

2 tane yeşil zaytin

şekersiz çay

şimdide nescafemi içicem spordan yarım saat önce içmek gerekiyor yağ yakımının hızlanması için

düzenli beslenmedikçe gazla mazla ilerlemiyo bu diyet olayı.düzenli beslenecek yeme içme saatlerin belli olcak.ilaç kullanımı bisüre dengeyi bozar ama sonrasında düzenli devam ettiğin için kilo verirsin.ben kan hapı kullandığım dönem gayet güzel kilo verdim.

kız alemsin yaaaa :)
ynaklarım cocukluktan beri meshurdur, gel anam cimdir nanaklarımı

bugün maşallahın var fıstıgım pek keyiflisin :)
beni babamgil bi verse evlencem de işte
daha gençsin sevgilinle görüşme etme diyen yok özgürsün bu yüzden bağlanmaya gerek yok.düşünki şu iş temposunda kendine bile yeterli zamna ayıramazken bide eşe zaman ayırmak zor.sevgiliyken herşey kolay aynı eve girince ailesinden gördüğü hizmeti senden beklicek 3 gün beklemez 5 gün beklemez sonra hatun nerde benim terliğim ütülü gömleğim diye bağırmaya başlar.en iyisimi böyle sevgili sevgili takılın

green4= sen ödem diyosan ödemdir :) her türk kadınının mutlaka bi ödemi vardır

bi de bu ödemi nasıl atıcaz vücuttan su dışında başka fikri olan var mı[/QUOTE]
su ve bitki çayları ödem atar.sabah şişkinliğinden bahsediyosan o bendede biçok hanımdada oluyor.vucut hareketsiz kaldığı için elin ayağın şişiyor.onun dışında mide şişkinliği için en ideali su.ama şuda var bazı sular vucudu rahatlatmak yerine şişirebiliyor.musluk suyu kullanıyosan kaynatıp içmeyi dene yada hazır su tüketip farklı gözlemlemeye çalış.

ya sen geçen dedinya sıkı bi vucudum var diye.sıkı vucutlu olduğun için spor belki çok fayda sağlamıyodur.bi süre yapma istersen.sadece gece yatmadan 10-20 tane yarım mekik çekip uyu.ve hergün tartılma :84::84: psikolojik olarakta kendini kötü etkiliyor stres yapıyor olabilirsin.sabret yemek için tartılmak için sabret mükafatını göreceksin

günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım bu hafta bildirim kime yapılıyor senayamı tubayamı neyse ben buraya yapimda sonra özele yazarız

başlangıç:82
geçen hafta:72
bu hafta:71
giden:1000gr
toplamda giden:11000
hedef:nasipse

evet cerencim sıra special k da...kırmızı meyvelisini kullanıyorum çok etkili ben müsliden çok daha fazla beqendim...bitince çikolatalısını alıcam...bu hafta hergün ev gezmesine gittik ve malum olmazsa olmaz hamurişleri yedim hemde her Allahın günü..buna raqmen bu hafta 1 kilo vermişim...tamemen special k dan kaynaklanıyor..baqırsakları çok güzel çalıştırıyor...herkes alsın derim ben..

çok geçmiş olsun cnm..noluyo böyle...doktordan gelince bizi bilgilendir tatlım..

suzancım ben hiç düşünmez kreşi deqiştirirdim...insanları düzletemeyiz cnm...hiç düşünme bence..

deryacım çok sevindim cnm...telini yazarmısın bana...

deryacım bence hiç uqraşma..ne yaparsan yap biber salçasını evde yaptıqın zaman farklı bir biber kokusu oluyor...okadar emek vereceksin istediqin gibi olmucak.. ''ÖNCÜ''nün biber ve domates salçalarını kullanıyorum ben...üstüne salça tanımam..çok güzel ve lezzetli bu markanın salçaları...ayrıca kesinlikle bozulmuyor küflenmiyor...mutlaka dene cnm..aldıqın biberleride uzunlamasına ikiye böl içinin çekirdeqini temizle yıka ve tekrardan üstüste koy yani bütün gibi olsun..yaqlı kaqıdın üstüne diz ve fırınla..közlensinler..pişince torbalaşan kabuklarını temizle ve küçük küçük doqra..içine sarımsak rendesi sirke zeytinyaq limon ve tuz ekleyip harmanla...sonra koy kavanoza at buzdolabına..hemen ertesi gün yemeqe başlayabilirsin..çok nesif biz meze oluyor..ben bütün yemeklerin yanına koyuyorum..ama bulgur pilavının yanında bi başka güzl oluyor..şiddetle tavsiye olunur..afiyet olsun cnm..

kızıl beni merak edenlereeeee resimler ekteeeeeeeeeeeee :)

size sürprizimi nası buldunuz bakem

Eki Görüntüle 256972

Eki Görüntüle 256973

Eki Görüntüle 256974

fıstıqıma bak beeeee maşallahhhhhhhh.....................

Kızlar ekmek olarak ne yiyosunuz kepek mi çavdar mı?
kepek ekmek kansızlık yaptıqın için kesinlikle yemiyoruz...buqday çavdar ve tahıllı ekmekleri dönüşümlü olarak kullanıyoruz cnm..

nerdeyse dövecek tuqba bizi....kaptan olduqum halde ben bile korktum dermişim...aman bildirimlerinizi düzgün yapında sinirlenmesin...doktor kendi haline bırakın dedi

tuqbacım liste için acele etme cnm...akşam geç girenler oluyor yarına sabaha kadar süresi var..listeyi cumartesi yaparsın cnm..

ohh yandan yandan :81: çıpçıtır anne olcaksın

Günaydınnnn nasılsınız arkadaşlar..
buqünkü kilo bildirimimi yaptım trendy'e

birazdan kahvaltımı yapıcamm
ardından sporumu yapıcam
yine gelirim inş..

Herkese hayırlı cumalar

günaydın kızçeler herkese hayırlı cumalar....
bütün hafta kapı kapı gezip hamurişi yediqim halde 1 kilo vermişim...special k ve ben

bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.3
qiden 1000
toplamda 22.700
hedef 60...

bi ara alayım bende bari.bağırsak problemlerimi düzenlesin diye.ilaça bünyem alıştı sanırım çokta etki etmiyor sanki.

dün canım kek istedi akşam üzeri alışverişe gittik hemen popkek yeni çeşitler çıkarmış yada ben yeni gördüm portakallı muzlu vişneli limonlu falan bide klasik meyveli kek aldım tek kişilik paketlerden.kendime özel bi zaman ayırıp hüpletmeyi düşünmekteyim.hatta sabah kahvaltımı kekle yapmayı planlıyodum ama canım çekmedi.dün zaten eşime sodalı hamur kızartmıştım öğlen 4 gibi falan 1 ona 2 bana şeklinde hepsini bitirdim.saymadım ama baya kocaman dilimler halindeydi en az 10 tane yedim aferin bana sonra bişi yemedim tabi. üzerine alışverişe gittim eve gelip yemek yaptım sarma bilem sardım biraz enerji harcadım akşamda bi soda içip erkenden uyudum. şu öğlen saatlerindeki iştah patlamalarımı ne yapacam bilmiyorum.ramazan bittiğinden beri hep böyle :84::84::84:

su ve bitki çayları ödem atar.sabah şişkinliğinden bahsediyosan o bendede biçok hanımdada oluyor.vucut hareketsiz kaldığı için elin ayağın şişiyor.onun dışında mide şişkinliği için en ideali su.ama şuda var bazı sular vucudu rahatlatmak yerine şişirebiliyor.musluk suyu kullanıyosan kaynatıp içmeyi dene yada hazır su tüketip farklı gözlemlemeye çalış.

aaa bak onu hiç yapamıyorum sen hep aynı saatte mi yersin yemeklerini belki sabahları ıskalıyorum dur bir tek

ama denk gelmi yo bazen mesela bu hafta hep 2 ana öğün yedim belki 2 de ara öğün

bu saatlerde kahvaltı ikindinde yemek yiyorum okadar

ya sen geçen dedinya sıkı bi vucudum var diye.sıkı vucutlu olduğun için spor belki çok fayda sağlamıyodur.bi süre yapma istersen.sadece gece yatmadan 10-20 tane yarım mekik çekip uyu.ve hergün tartılma :84::84: psikolojik olarakta kendini kötü etkiliyor stres yapıyor olabilirsin.sabret yemek için tartılmak için sabret mükafatını göreceksin [/QUOTE]

aynı saatlerde yapmıyorum ama belli bi düzende yemeye çalışıyorum.porsiyonlarımı ayarlamaya çalışıyorum.bazen porsiyon az geliyor doymuyorum ama kendine 1-2 saat oyalayıp ya bi meyve yiyorum yada zaman aralığı 3 saati buldumu tekrar küçük bi porsiyon ne yiceksem yiyorum. dengelemeye çalışıyorum sürekli.özelliklede bağırsak problemi yaşıyosan mideyi çok doldurmamak lazım.ne kadar az yersen miden ve bağırsakların yorulmadan çalışırlar.çok yersen yakmanda zor olur o enerjiyi.ben hem öğünlerimi ayarlıyorum hemde çok yesem bile belli kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.5 gün dikkat ettim 2 gün ne bulduysam yedim yapmıyorum.genel bi dengeleme içerisindeyim.belki bütün hafta çok yiyorum ama belli bi sınırda tututyorum tek güne yığmıyorum yoğunluğu.

kızlar geçmişe bakamadım topluca hatırınızı sorayım dedim hepiniz iyisiniz dimi sadece alıntılarda kılavuzu gördüm sonuç temiz çıkmış çok sevindim canım bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya verirler inşallah
kızlar kdr'nin hepinize selamı vardı üstümde kalmasın annesinde olduğu için fazla giremiyormuş selam söyledi hepinize

a.s inşallah karnında bi bebişle evine döner

amannenn gel beraber kacalim:18: yatir beni falakaya hakk ettim :84::84::84::84:

Günaydın kızlar.
Hepiniz inş. kilo vermişsinizdir.
Ben bu hfta fenalardayım.

Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 72.9
Giden: 100 gramcık
Toplam Giden: 13.1 kilocuk
100 gramm 100 grammdir ben o 100 gramm mi da verememissim nerde hatta yaptim anlamadim

gittip son kez konusacam birdaha dün telefonda konusdugum kadin beni biraz rahatladi kresdeki arkadaslarindan ayirmak istemiyorum tamer diyo seyda diyo cok seviyor onlari :97: ama baktim o da fayda etmedi cikarmak sorundayim is yeriylen de konusdum chef kadin bana cikartma ama onlara da fazla yüz verme verdikce senin tepene cikiyorlar dedi
canim ben tüp bebek tedavisi gördügümde igneleri kendim bacagima sIkIyordum ve o igneler beni cok sisirdi hem ben 5-7 kilo arasi almisdim hormon ignelerinden:84:

bende verememissim ödemdir ödem isallah haftaya telafi ederiz

canim benim cok güzel hem saglikli besleniyorsun hem dikkat ediyorsun yazinida avatarinida cok beyendim

cok korkuyorum senacim deyistirim daha kötü olur cocuk birde sogur aglar diye son bi kez daha konuscam bakalim cok sagol

senacim bende sabahlari yesem müsli dimi senin dedigin:26: ama fazla doldurmamam lazim dimi yada ben severim müsliyi hem sabah hem öglen yesem aksamda protein agirlikli beslensem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…