70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Milleeet...

Bu haftaki bildirimle güne başlayayım;

:44:
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 72.3 kg

Bu hafta: 71 kg
Giden: 1.300 gr

Toplam giden: 10 kg
Hedef: 70 kg
:44:

Bu hafta için çok daha güzel planlarım vardı 2 kg verebilcek gibi hissediyordum kendımı.. :97:
Ama hafta içi 3 gün çuvalladım... neyse bunada şükür.. bi 71 in altına inemedim yani... al ver al ver... :97:

Sibel29 canım üzme kendini... sen kendı gıttıgın okul olsun ıstemıssın ama her zaman ıstedıgımız sey guzel olanı olmuyor malesef...
Ben olsam alırım o okuldan baska bır yere verırım... dedıgın gıbı cocuga nasıl davranıyorlar bellı degıl.. belkı yennı bır yerde yenı baslangıc hem cocuk hem senın ıcın daha ıyı olur..
Ama kreşe kızdıgın ıcın çocugun gercekten destege ıhtıyacı varsa da bunu gözardı etme.. nolur nolmaz sen yınede bır pedagog a danıs ıstersen... en azından yapmamıs olmazsın aklından cıkar...
hayırlısı olsun canım...

Günaydın kızlar.
Hepiniz inş. kilo vermişsinizdir.
Ben bu hfta fenalardayım.

Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 72.9
Giden: 100 gramcık
Toplam Giden: 13.1 kilocuk
aaaa kız sen demekki sabaha kadar kilo veremiyosun,,şaşırdım valla niyekii,pek düzenli uyuyamasamda ,sabaha kadar 40kere kalksamda mama için, yinede sabaha 1kilo iniyo garantii,mesela dün akşam 62.4tüm bakalım birazdan bakcam 1kilo gittiyse ne iyi,aslında kötü,çünkü 61.4olucak vede bu benim canımı sıkmaya başladı,2 aydır 2.küsürkilo verebilmişim ancak ne bu yaaaaa:84::84:

yok zaten yarın yapıcam sena ablaa,,geçen cumartesi işim vardıda erkenden yapıyım dedim,oyüzdende çok karışıklık oldu,kılavuz falan geç geliyomuş unuttum ,onuda ekliyoru diye sonra başkaları daha yaptı işleri karıştırdım zor oldu yanii, bu hafta yarın yapıcam garanti olsun herkez göndersin yarına kadar haaa
ama bu bildirimide dikkate almıyorum çünkü dikkat yazılmamış vede mj atabildiğin halde özele atılmamış

Son düzenleme:
evladının bi şikayeti yoksa sorun yoktur.kötü bir ortam olsa oda etkilenir ve bunu sende çocuğunda gözlemlersin.çocuk bu dönem dönem farklı davranabiliyor akranlarındaki gelişmeler onda olmayabiliyor.geçici bir süreç ve öğrenmeye en açık olduğu yaşta huyuna gidildiğinde herşeyi çabucak öğrenir ve kavrar.eğitmenlerede hakvermek lazım sen evde 1 çocukla bazen çığrından çıkıyoken onlar birden fazla çocuk birden fazla farklı karakteri idare etmeye eğitim vermeye çalışıyolar.haliyle içlerinde sıradışı gelişmeler gösterenleri hemen aileye yada yetkili kurumlara bildiriyolar.bu yüzden herzaman ekstra özel durumlar olmadığı müddetçe bi çocuğun en az 7 yaşına kadar ailesi gözetiminde büyümesini savunurum.eşim öğretmen ve hep dile getiriyor çocuk çok hareketli olabilir zekide olabilir ama ben sadece 1 kişi için eğitim veremem mecburum genele göre hareket etmeye.aile çocuğunu keşfedecek ve doğruya yönlendirecek.

ben birde dikkat ettim elimden geldigi kadariyla aman pizza yemisdim simdi aklima geldi makarnada vardi herhalde ay bu unutkanlik nekadar kötü yedigimi unuttuyorum buldum hattalarimi

benim cocuk erken dogdu 1 ay o yüzden 1 ay normal cocuklarla kiyaslarsam fark var 1 ay gec konusdu gec yürüdü hep gecikmeli ama sonunda onlarida yapiyor gec de olsa pantolonun kendi cikartim giyemiyordun simdi yapiyor ama onlar onu kafa takmislar biraz destege ihtiyaci var geride kaldigi icin herzaman onuda yapacam yardim alcam bakalim artik hayirlisi isallah sagol canim benim

ben ona birsey demiyorum bana yardim etmek istediklerini söylediler ilk basda ama simdi de bunu benim lehime kulaniyorlar emrediyorlar psygolog la konusdugum mektup yani o yaziyi istiyorlar ama o benlen psygolog arasinda ben iyi de konusdum kötü de konusdum yani fazla ilgilenmiyorlar cocuklar hep kendi kendine oynuyorlar diye ben onu götürürsem daha da gicik olacaklar hem onlarin bunu istemeye hakki yokmus arastirmama göre yani doktora gitersin doktorun gizli tutma mecburiyedi olurya nasil deniliyordun unuttum bunlarda söyliyemesler veremesler ama kres benden bunu istiyor ben orda psygologla icimi dökdüm benim mahriyemiyetim olmuyormu :26:

Vayyyyyy
Veee helallllll
Tebrikler Charm

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:62kg(hatta dünde öyleydim hafta içi dahada çıkmıştım ama şükür bi günde gitti)
Bu hafta:61.4kg
Giden:600 gr
Toplamda giden:18.4 kg
Hedef...60 kg

birinci olamadım ama haftaya çok pis planlarım var birincilikle ilgilii korkun benden

Son düzenleme:
Akşam az yağla yapılmış mantarlı tavuklu sote ve bir kase yoğurt yedim nasıl ? Fazlamı acaba bilemedim..Akşama kadar olan öğünlerim muhteşem ama akşam yemeklerini düzene koyamadım bi türlü..Zamanla inş..

diğer velilerlede tanışıklığın varsa bide onların memnun olup olmadıklarını çocuklarındaki gelişme yada gerilemeler konusunda fikir alışverişi yapsana.bide şu var bana işimimi öğreteceksin olayı vardırya.şimdi sen ilgilenmiyonuz şunu bunu yapmıyonuz deyince tabi kötü sen olmuş oldun.sen yine çocuğun için sessiz kalmasını bil ama gözün hep üzerlerinde olsunki bi hata yaptıklarında bunu yetkili yerlere söyleyebilesin.pedagoga git bu kötü bişey değil senin gözünden kaçan şeyleri onlar daha net farkedebilir.akranlarına göre geride kalmayacak şekilde bi eğitim programı nasa söyleyebilir.sonuçta sen artık bi annesin ve evladın için yaşıyosun onun eğitimi mutluluğu ve sağlığı için bazen istemesende birşeyleri yapmak zorundasın.boşuna kendinide üzme.madem çok biliyolar sorun senin çocuğunda git ne gerekiyosa yap.kişilerle muhattap olma evladınla muhattab ol.ona şimdi ne verirsin ilerde onun karşılığını alacaksın unutma

tebrik ederim darıs başıma
valla canım senin gibi kozum olsa iki misli yerim ki yedim şimdi vermeye uğraşıyorum

mantar ve tavuk güzel bi seçim.mantar kalorisi az olan bi besin.bende geçen fırına verdim.tavukları sosladım üzerine mantarları normal büyüklükte dilimledim biraz piştikten sonra domates ve biber koydum üzerine bide öyle piştiler.eşime yapmıştım üzerine bide kaşar koydum gayet güzel ve hafif oldu.akşam için gözüne çok geliyosa öğlen yemeği olarak değerlendirebilirsin.mesela öğlen yemeğini geç yiyosan 2-4 arası gibi.akşam yemeğini sadece bi çorba gibi hafif şeylerle geçiştirebilirsin.artık günler kısalmaya başladı akşam yemeğini geç vakte bırakıyosan daha hafif şeyler yiyebilirsin.

nacizane tawsiyemi veriyim sana anam,
sabahları düzgün ekmegi abartmadan kahvaltını yap, öğlenleri ızgaranı, salatanı yada protein agırlıklı ekmeksiz hamurişi kızartma fln dısında istediğni ye akşamları da müsli ye 0 yaglı sütle sonra kilo weremezsen gel beni döv :)

ben 71li kilolarda başladım müsliye, bu bahsettiğim yeme düzeniyle 7 - 8 haftada 64ü gördüm.. haftada enaz 4 gün en cok 5 gün müsli yedim, genelde 2 yk müsli 2 yk meyveli nesfit we 1 su bardağı süt oldu akşam ögünlerim.. haftasonu sadece akşamları ızgara tawuk salata fln yedim..

müsliyi bıraktım yemek yemeye döndüm, kilo almadan geçtim o evreyi, en son 61.9a indim, sonra bi ara kk uzaklastım, yaklaşık 2 ay.. tabi yeme düzenimde deişti, fast food da yedim gece yatmadan dürümler de yedim tatildeyken fln we 2 ay sonunda okdr düzensiz beslenmeye 64.3ü gördüm..

şimdi 1 haftadır dikkat ediyorum, 2 gündür de sabah ufak kepekli sandviç, öğlenleri bol salatayla ızgara tavuk ve akşamları müsli nesfit yagsız süt artık olarak da 1 muz dogruyorum içine iice doygunluk hissi versin diye ve bu saabah 62.2 cıktım..

gün içinde yediklerini vücut eritiyo zaten, en önemlisi akşam 6dan sonra midenin boş olması ve yataga aç bir şekilde girmek, ben açım diye saat 9da yattgmı bilirim

Son düzenleme:
iddaya bak cumaya 2gün kaldı 61.1 hıh
hep annen yüzünden dimi ah şu anneler yokmu :84: ama çok şanslısın bak ben senelerdir anne yemeği yemiyorum.nasıl burnumda tütüyor onun yaptığı taze fasülye ama işte sağlığı elveripte yapamıyor.Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin annecinede uzun yıllar cıslar yapsın seni beslesin.sonra çok ararsın

kızllaaarrrrrr hani masaj yatağına yatıyorum demiştimya annemlerdee,,4gündür her yattığımdaa sıkı sıkı örttüğüm için üstümü karnımada titreşimi koyuyodum karnımda bacaklarımda gidip gelen makinede sıpsıcak olduğu için terlemem oldukça fazlaydıı çok hoşuma gitmiştii,ama 40dk öyyyle yatmak kötüydü ama dünden itibaren bilin bakalım neye başladım,yatağa yatmıycam artık dahada etkili bi yöntem bulduum terlemek için nedir buu tabiki saunaaaaaa ben hayatımda bukadar ter attığımı hatırlamıyorrruuummm,,bu 600gr'mın onda büyük yararı vaaar siz beni haftaya görün bakalım etkisi nasıl olacak hergün giricem 30dk bakaılm ümitliyim bu işteeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…