aaaa kız sen demekki sabaha kadar kilo veremiyosun,,şaşırdım valla niyekii,pek düzenli uyuyamasamda ,sabaha kadar 40kere kalksamda mama için, yinede sabaha 1kilo iniyo garantii,mesela dün akşam 62.4tüm bakalım birazdan bakcam 1kilo gittiyse ne iyi,aslında kötü,çünkü 61.4olucak vede bu benim canımı sıkmaya başladı,2 aydır 2.küsürkilo verebilmişim ancak ne bu yaaaaa:84::84:Günaydın kızlar.
Hepiniz inş. kilo vermişsinizdir.
Ben bu hfta fenalardayım.
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 72.9
Giden: 100 gramcık
Toplam Giden: 13.1 kilocuk
bildirime geldimmm hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
başlangıç : 75 kg
geçen hafta : 63,4
bu hafta : 62,2
giden : 1.200 gr
toplamda giden : 12.800 gr
hedef : 56
hobaşinanayyyy hop hop hoppppp :))
bu hafta rglim bitti ödemlerimi attım yoksa çarşambadan beri dikkat ediyom sadece :) çok şükür çoook, eski moduma döndüm yine :)
günaydınnnnn
bilidirimi yapayım oğlan başımın etini yiyo acıktım kalk diye biraz geçmişi okudum neyse
başlangıç:83
geçen hafta:75.1
bu hafata :76.2
tolam gelen:1100
toplamda giden:6.800
ama bence bu kilo değil ödemim var valla bak sabah kalktığımda elim ayağım şiş ama bu sonucu değiştirmez bu hafat sonuncuyummmmm
yok zaten yarın yapıcam sena ablaa,,geçen cumartesi işim vardıda erkenden yapıyım dedim,oyüzdende çok karışıklık oldu,kılavuz falan geç geliyomuş unuttum ,onuda ekliyoru diye sonra başkaları daha yaptı işleri karıştırdım zor oldu yanii, bu hafta yarın yapıcam garanti olsun herkez göndersin yarına kadar haaaevet cerencim sıra special k da...kırmızı meyvelisini kullanıyorum çok etkili ben müsliden çok daha fazla beqendim...bitince çikolatalısını alıcam...bu hafta hergün ev gezmesine gittik ve malum olmazsa olmaz hamurişleri yedim hemde her Allahın günü..buna raqmen bu hafta 1 kilo vermişim...tamemen special k dan kaynaklanıyor..baqırsakları çok güzel çalıştırıyor...herkes alsın derim ben..
nerdeyse dövecek tuqba bizi....kaptan olduqum halde ben bile korktum dermişim...aman bildirimlerinizi düzgün yapında sinirlenmesin...doktor kendi haline bırakın dedi
tuqbacım liste için acele etme cnm...akşam geç girenler oluyor yarına sabaha kadar süresi var..listeyi cumartesi yaparsın cnm..
günaydın kızçeler herkese hayırlı cumalar....
bütün hafta kapı kapı gezip hamurişi yediqim halde 1 kilo vermişim...special k ve ben
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.3
qiden 1000
toplamda 22.700
hedef 60...
evladının bi şikayeti yoksa sorun yoktur.kötü bir ortam olsa oda etkilenir ve bunu sende çocuğunda gözlemlersin.çocuk bu dönem dönem farklı davranabiliyor akranlarındaki gelişmeler onda olmayabiliyor.geçici bir süreç ve öğrenmeye en açık olduğu yaşta huyuna gidildiğinde herşeyi çabucak öğrenir ve kavrar.eğitmenlerede hakvermek lazım sen evde 1 çocukla bazen çığrından çıkıyoken onlar birden fazla çocuk birden fazla farklı karakteri idare etmeye eğitim vermeye çalışıyolar.haliyle içlerinde sıradışı gelişmeler gösterenleri hemen aileye yada yetkili kurumlara bildiriyolar.bu yüzden herzaman ekstra özel durumlar olmadığı müddetçe bi çocuğun en az 7 yaşına kadar ailesi gözetiminde büyümesini savunurum.eşim öğretmen ve hep dile getiriyor çocuk çok hareketli olabilir zekide olabilir ama ben sadece 1 kişi için eğitim veremem mecburum genele göre hareket etmeye.aile çocuğunu keşfedecek ve doğruya yönlendirecek.gittip son kez konusacam birdaha dün telefonda konusdugum kadin beni biraz rahatladi kresdeki arkadaslarindan ayirmak istemiyorumtamer diyo seyda diyo cok seviyor onlari :97: ama baktim o da fayda etmedi cikarmak sorundayim is yeriylen de konusdum chef kadin bana cikartma ama onlara da fazla yüz verme verdikce senin tepene cikiyorlar dedi
Günaydın Milleeet...
Bu haftaki bildirimle güne başlayayım;
:44:
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 72.3 kg
Bu hafta: 71 kg
Giden: 1.300 gr
Toplam giden: 10 kg
Hedef: 70 kg
Bu hafta için çok daha güzel planlarım vardı 2 kg verebilcek gibi hissediyordum kendımı.. :97:
Ama hafta içi 3 gün çuvalladım... neyse bunada şükür.. bi 71 in altına inemedim yani... al ver al ver... :97:
Sibel29 canım üzme kendini... sen kendı gıttıgın okul olsun ıstemıssın ama her zaman ıstedıgımız sey guzel olanı olmuyor malesef...
Ben olsam alırım o okuldan baska bır yere verırım... dedıgın gıbı cocuga nasıl davranıyorlar bellı degıl.. belkı yennı bır yerde yenı baslangıc hem cocuk hem senın ıcın daha ıyı olur..
Ama kreşe kızdıgın ıcın çocugun gercekten destege ıhtıyacı varsa da bunu gözardı etme.. nolur nolmaz sen yınede bır pedagog a danıs ıstersen... en azından yapmamıs olmazsın aklından cıkar...
hayırlısı olsun canım...
ben birde dikkat ettim elimden geldigi kadariyla aman pizza yemisdim simdi aklima geldi makarnada vardi herhalde ay bu unutkanlik nekadar kötü yedigimi unuttuyorum buldum hattalarimi
evladının bi şikayeti yoksa sorun yoktur.kötü bir ortam olsa oda etkilenir ve bunu sende çocuğunda gözlemlersin.çocuk bu dönem dönem farklı davranabiliyor akranlarındaki gelişmeler onda olmayabiliyor.geçici bir süreç ve öğrenmeye en açık olduğu yaşta huyuna gidildiğinde herşeyi çabucak öğrenir ve kavrar.eğitmenlerede hakvermek lazım sen evde 1 çocukla bazen çığrından çıkıyoken onlar birden fazla çocuk birden fazla farklı karakteri idare etmeye eğitim vermeye çalışıyolar.haliyle içlerinde sıradışı gelişmeler gösterenleri hemen aileye yada yetkili kurumlara bildiriyolar.bu yüzden herzaman ekstra özel durumlar olmadığı müddetçe bi çocuğun en az 7 yaşına kadar ailesi gözetiminde büyümesini savunurum.eşim öğretmen ve hep dile getiriyor çocuk çok hareketli olabilir zekide olabilir ama ben sadece 1 kişi için eğitim veremem mecburum genele göre hareket etmeye.aile çocuğunu keşfedecek ve doğruya yönlendirecek.
Dün yediğin etli pilavı unuttun herhalde
Günaydın Milleeet...
:44:Bu hafta için çok daha güzel planlarım vardı 2 kg verebilcek gibi hissediyordum kendımı.. :97:
Ama hafta içi 3 gün çuvalladım... neyse bunada şükür.. bi 71 in altına inemedim yani... al ver al ver... :97:
diğer velilerlede tanışıklığın varsa bide onların memnun olup olmadıklarını çocuklarındaki gelişme yada gerilemeler konusunda fikir alışverişi yapsana.bide şu var bana işimimi öğreteceksin olayı vardırya.şimdi sen ilgilenmiyonuz şunu bunu yapmıyonuz deyince tabi kötü sen olmuş oldun.sen yine çocuğun için sessiz kalmasını bil ama gözün hep üzerlerinde olsunki bi hata yaptıklarında bunu yetkili yerlere söyleyebilesin.pedagoga git bu kötü bişey değil senin gözünden kaçan şeyleri onlar daha net farkedebilir.akranlarına göre geride kalmayacak şekilde bi eğitim programı nasa söyleyebilir.sonuçta sen artık bi annesin ve evladın için yaşıyosun onun eğitimi mutluluğu ve sağlığı için bazen istemesende birşeyleri yapmak zorundasın.boşuna kendinide üzme.madem çok biliyolar sorun senin çocuğunda git ne gerekiyosa yap.kişilerle muhattap olma evladınla muhattab ol.ona şimdi ne verirsin ilerde onun karşılığını alacaksın unutmaben ona birsey demiyorum bana yardim etmek istediklerini söylediler ilk basda ama simdi de bunu benim lehime kulaniyorlar emrediyorlar psygolog la konusdugum mektup yani o yaziyi istiyorlar ama o benlen psygolog arasinda ben iyi de konusdum kötü de konusdum yani fazla ilgilenmiyorlar cocuklar hep kendi kendine oynuyorlar diye ben onu götürürsem daha da gicik olacaklar hem onlarin bunu istemeye hakki yokmus arastirmama göre yani doktora gitersin doktorun gizli tutma mecburiyedi olurya nasil deniliyordun unuttum bunlarda söyliyemesler veremesler ama kres benden bunu istiyor ben orda psygologla icimi dökdüm benim mahriyemiyetim olmuyormu :26:
Günaydın Milleeet...
Bu hafta için çok daha güzel planlarım vardı 2 kg verebilcek gibi hissediyordum kendımı.. :97:
tebrik ederim darıs başımagünaydın kızçeler herkese hayırlı cumalar....
bütün hafta kapı kapı gezip hamurişi yediqim halde 1 kilo vermişim...special k ve ben
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.3
qiden 1000
toplamda 22.700
hedef 60...
valla canım senin gibi kozum olsa iki misli yerim ki yedim şimdi vermeye uğraşıyorumgünaydın çıtırlar nasılsınız bakalım bu hafta bildirim kime yapılıyor senayamı tubayamı neyse ben buraya yapimda sonra özele yazarız
başlangıç:82
geçen hafta:72
bu hafta:71
giden:1000gr
toplamda giden:11000
hedef:nasipse
Bardağın dolu tarafını gör diyosun yani
Takmamak en güzeli sanırım rahat olmaya çalışayım ben
Ya çok fazla kafaya taktım 3 haftadır 73üm. Takıldı kaldı bu sinirimi bozuyor.
durma noktasındasın çünkü vucudun kendini korumaya aldı. biraz sabredip istikrarlı olursan böyle gram gram değil birden gidecek
Bu hafta full sporda yaptım hala tık yok. Pardon 100 gr lık bi tık var
Zayıflamışım gibime geliyordu halbuki
Göz yanılması sanırım
Off offff neyse moral bozmadan devam edelim bakalım.
Bi yerde kırılır şu 7 rakamının inadı.
mantar ve tavuk güzel bi seçim.mantar kalorisi az olan bi besin.bende geçen fırına verdim.tavukları sosladım üzerine mantarları normal büyüklükte dilimledim biraz piştikten sonra domates ve biber koydum üzerine bide öyle piştiler.eşime yapmıştım üzerine bide kaşar koydum gayet güzel ve hafif oldu.akşam için gözüne çok geliyosa öğlen yemeği olarak değerlendirebilirsin.mesela öğlen yemeğini geç yiyosan 2-4 arası gibi.akşam yemeğini sadece bi çorba gibi hafif şeylerle geçiştirebilirsin.artık günler kısalmaya başladı akşam yemeğini geç vakte bırakıyosan daha hafif şeyler yiyebilirsin.Akşam az yağla yapılmış mantarlı tavuklu sote ve bir kase yoğurt yedim nasıl ? Fazlamı acaba bilemedim..Akşama kadar olan öğünlerim muhteşem ama akşam yemeklerini düzene koyamadım bi türlü..Zamanla inş..
amannenn gel beraber kacalim:18:yatir beni falakaya hakk ettim :84::84::84::84:
100 gramm 100 grammdirben o 100 gramm mi da verememissim nerde hatta yaptim anlamadim
gittip son kez konusacam birdaha dün telefonda konusdugum kadin beni biraz rahatladi kresdeki arkadaslarindan ayirmak istemiyorumtamer diyo seyda diyo cok seviyor onlari :97: ama baktim o da fayda etmedi cikarmak sorundayim is yeriylen de konusdum chef kadin bana cikartma ama onlara da fazla yüz verme verdikce senin tepene cikiyorlar dedi
canim ben tüp bebek tedavisi gördügümde igneleri kendim bacagima sIkIyordum ve o igneler beni cok sisirdi hem ben 5-7 kilo arasi almisdim hormon ignelerinden:84:
bende verememissim ödemdir ödemisallah haftaya telafi ederiz
canim benimcok güzel hem saglikli besleniyorsun hem dikkat ediyorsun yazinida avatarinida cok beyendim
cok korkuyorum senacim deyistirim daha kötü olur cocuk birde sogur aglar diye son bi kez daha konuscam bakalim cok sagol
senacim bende sabahlari yesem müsli dimi senin dedigin:26: ama fazla doldurmamam lazim dimi yada ben severim müsliyi hem sabah hem öglen yesem aksamda protein agirlikli beslensem :26:
hep annen yüzünden dimi ah şu anneler yokmu :84: ama çok şanslısın bak ben senelerdir anne yemeği yemiyorum.nasıl burnumda tütüyor onun yaptığı taze fasülye ama işte sağlığı elveripte yapamıyor.Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin annecinede uzun yıllar cıslar yapsın seni beslesin.sonra çok ararsıniddaya bak cumaya 2gün kaldı 61.1 hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?