70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim bende iyiligini istiyorum zaten cocugumun ben 10 sene hamile kalamadim isteyelek cocuk hasretiyle tüp bebek yapti hamileliyimde ne sorluklar cektim gözüm gibi bakiyorum ben istemem cocugum geri kalsin veya birseyi eksik olsun öbür velilerde fazla memnun deyil ama bütün kresler artik ayniymis eskiden para ödüyordun simdi bedava oldugu icin ve dolup tasdigi icin ihmalsizlik var herhalde hayirlisi isallah bilmiyorum bakalim bunuda atlatiriz isallah cok sagol canim benim

katılıyorum yatağa aç girmiyosan yada sırf açıktın diye uyumuyosan ağlanmayın neden kilo vermiyorum diye 2 gün önce rüyamda kuymak gördüm rüyalarınızda doyurun karnınızı bakın basıl kilo veriyonuz

Çalıştığım için kahvaltı ve öğle yemeklerinde gayet düzenliyim tek sorunum dediğim gibi akşam yemeği onuda her yediğim gün burdan sorucam doğrumu diye böylece öğrenicem :) Azmine Maşallah darısı başıma

Günaydın kızlarr..
Kahvaltımı sölüyorum 1 dilm ekmek braz peynr, domates ve salatalık 1 bardakta çay.
Galiba herkes bugn tartılıo ama bnm 5 gün olduğu içn bugn tartılmıcam

haklısın canım zaten annem dedi yediklerindeen niye kasıyosun salak kızımazcık yemeyle cıssları hiçbişey olmaz gir saunaya at toksinleri kalorilerii olsun bitsiin ,allah razı olsun kafama soktuu bu lafıı deniyceem bakalım zaten anneme bu zamana kadar aklıma sokmadı diye kızgınım

şimdi kızlar şu resimde kadının tutup kesmek istediği bölüm var ya onun biraz daha altı gibi yerde işte benim de onlardan var kadınla aynı duyguları paylaşıyorum

sankim oralara kavun koymuş gibi,hatta kociş yeni evlendiğimiz zamanlar senin 4 toton var diyodu

neyse konu şu dün bantta yürürkene bi baktım anammm

soldaki kavun büyük sağdaki daha küçük

elimle yokladım aynı
anneme gitmiştim oda öyle dedi

ya ben pilates yapıyom ya solu iyi çalıştıramadım mı yoksa ne yapacam şimdi??????

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr..
Kahvaltımı sölüyorum 1 dilm ekmek braz peynr, domates ve salatalık 1 bardakta çay.
Galiba herkes bugn tartılıo ama bnm 5 gün olduğu içn bugn tartılmıcam

tartılmalısın canım haftada listede olman için bugünkü kilonla hesap yapıcaksın tam bi hafta sonraa kaldır totonu ve git tartıl hadi bakiim

Lequuuuuuuuuuuuuu ben bunu deniicemmmm.
İşe yararsa gelir öperim seniiiiiii

Gayet mantıkllı bakkk ayy çok sevindirik oldummm.

ben aksamlari karbon almakdan korkuyorum ama öyle diyorsan bi hafta deneyeyim bakim sagol canim benim

Tebrikleeerrrrr....

Kız ne 1000 gr mı ? sen hala dıyettemısın yaaa.....

İlahi ya okurken çok güldüm :))))))))) 4 toton var falan koptum yahu :)))) Bende yeni olduğum için bu konuda yardımcı olamıyıcam umarım düzelir :)

bize ekmeğimizi suyumuzu verdiler büyüdük gitti ama yeni nesil çok çok farklı her açıdan.sağlığı sıhhati yerinde olsunda bunlar aşılmıcak problemler değil.

anlıyorum bendede şu ara 2-5 arası bi iştah patlaması durumu var.tokket bile önüme gelen herşeyi yeme hissi oluyor ve yiyorumda.ama şuda var düzenli yiyosan eskiye göre daha az yiyip biraz daha hareketliysen kilo verirsin sadece sabır etmek lazım.şimdi bildirim yapıyo herkes bakıyosun biri 1 kilo biri yarım kilo eee kendine bakıyosun 100 gr.ozaman diyosunki ben nerde yanlış yaptım.halbuki bu yanlışlık değil.sadece senin metabolizmanla yeme düzeninle alakalı bir durum.kimseyle kıyaslama kendini bi kadın biraz dikkat ederek kesinlikle kilo verir ama zaman aralığı değişir.oturarak çalışıyosan oturduğun yerde bacak bel hareketleri yapabilrsin.öyle çok yapmana gerek yok 5-10 kere sağa sola dön ayaklarını olduğu yerde salla falan ara ara.kasların çalıştıkça yağ yakarsın.

hırs yapacak bi durumun yokki.gayet formdasın yavaş yavaş istediğin kiloya inersin max 1-2 ayda.kasma bukadar kendini dikkat etsen yeter.zaten diyet sistemine girmişsin az dikkatle haftada en az 400 gr verirsin.

tugba ben burda gidemiyorum sauna ya burda kadin erkek karisik birde havluyla girmek de yasak :84::84::84:
cipiltak cipiltak geziyorlar yani oturyorlar herhalde benim ki göndermez öldürür beni

bak şimdi sen dedin ya hatırladım.. bende basladıgım ılk 2 ay fılan aynı bu sekıl beslenmıstım.. aksam ogunumde o da saat 4 en gec 5 te sadece 1 kase muslı yerdım..
o zaman cok daha hızlı kılo vermıstım.. ne zaman muslıyı bıraktım dogru soyluyorsun yaa vallahı de unutmusum ya... bır an kendımı hatırladım okuyunca...
ama muslı karbonthıdrat agırlıklı oldugunu ve kılo vermek yerıne zamanla aldırdıgı hıkayelerını fılan duyduktan sonra aksamları muslı yemegı kaldırmıstım ama tam tersı kaldırdıktan sonra kılo vermem yavasladı gercı bende bozdum bıraz duzenımı...
ben eskı sıstemıme gerı doneyım ne varsa ılk 2 ayımda vardı valla...

Son düzenleme:
bize ekmeğimizi suyumuzu verdiler büyüdük gitti ama yeni nesil çok çok farklı her açıdan.sağlığı sıhhati yerinde olsunda bunlar aşılmıcak problemler değil.
evet dogru ben burda dogdum büyüdüm anneme bu kadar üstüne gidiklerini sanmiyorum zaman deyisti hersey zorlasiyo :97:

Suzann bugün seninle uğraşasımm varrrr
Akşam yediğin etli pilavdaaa karbonnn yoksa daa kalorii yokmuyduuuuu
Dondurma da götürmüştün bu arada h.içi onu da unutmuşsun

aaaaaaaaaaaaa dondurmayi unuttum ama o protein deyilmi tatli protein
dünkünü saymiyorum banane :84::84::84: dün cok kizdirdilar sinirden yedim onu onlari yiyorum sandim :78:

hırs yapacak bi durumun yokki.gayet formdasın yavaş yavaş istediğin kiloya inersin max 1-2 ayda.kasma bukadar kendini dikkat etsen yeter.zaten diyet sistemine girmişsin az dikkatle haftada en az 400 gr verirsin.
ben hırs yaptım çok pis hemde58e inmeden bana rahat yoookk..
tugba ben burda gidemiyorum sauna ya burda kadin erkek karisik birde havluyla girmek de yasak :84::84::84:
cipiltak cipiltak geziyorlar yani oturyorlar herhalde benim ki göndermez öldürür beni

sanki benimki beni gönderir delüüüü,,canım benim sauna evde var ne derler ev saunasııtvnin karşısında hiç usanmadan 30dk geçiyoo,içine girip oturuyosun sadece kafan dışarda kalıyoo geri kalan heryerin su gibi oluyo sanki içerde seni yıkıyolarrmükemmel icat valla,şöyle bişi okudum saunada 15duran bi antremancı ,3000m koşu yapmış gibi oluyomuş karşılaştırmışlar deneyle...ben girmiyimde kim girsin şimdii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…