Eki Görüntüle 257166
şimdi kızlar şu resimde kadının tutup kesmek istediği bölüm var ya onun biraz daha altı gibi yerde işte benim de onlardan var kadınla aynı duyguları paylaşıyorum
sankim oralara kavun koymuş gibi,hatta kociş yeni evlendiğimiz zamanlar senin 4 toton var diyodu
neyse konu şu dün bantta yürürkene bi baktım anammm
soldaki kavun büyük sağdaki daha küçük
elimle yokladım aynı
anneme gitmiştim oda öyle dedi
ya ben pilates yapıyom ya solu iyi çalıştıramadım mı yoksa ne yapacam şimdi??????
ben hırs yaptım çok pis hemde58e inmeden bana rahat yoookk..
sanki benimki beni gönderir delüüüü,,canım benim sauna evde var ne derler ev saunasııtvnin karşısında hiç usanmadan 30dk geçiyoo,içine girip oturuyosun sadece kafan dışarda kalıyoo geri kalan heryerin su gibi oluyo sanki içerde seni yıkıyolarr mükemmel icat valla,şöyle bişi okudum saunada 15duran bi antremancı ,3000m koşu yapmış gibi oluyomuş karşılaştırmışlar deneyle... ben girmiyimde kim girsin şimdii
nacizane tawsiyemi veriyim sana anam,
sabahları düzgün ekmegi abartmadan kahvaltını yap, öğlenleri ızgaranı, salatanı yada protein agırlıklı ekmeksiz hamurişi kızartma fln dısında istediğni ye akşamları da müsli ye 0 yaglı sütle sonra kilo weremezsen gel beni döv :)
ben 71li kilolarda başladım müsliye, bu bahsettiğim yeme düzeniyle 7 - 8 haftada 64ü gördüm.. haftada enaz 4 gün en cok 5 gün müsli yedim, genelde 2 yk müsli 2 yk meyveli nesfit we 1 su bardağı süt oldu akşam ögünlerim.. haftasonu sadece akşamları ızgara tawuk salata fln yedim..
müsliyi bıraktım yemek yemeye döndüm, kilo almadan geçtim o evreyi, en son 61.9a indim, sonra bi ara kk uzaklastım, yaklaşık 2 ay.. tabi yeme düzenimde deişti, fast food da yedim gece yatmadan dürümler de yedim tatildeyken fln we 2 ay sonunda okdr düzensiz beslenmeye 64.3ü gördüm..
şimdi 1 haftadır dikkat ediyorum, 2 gündür de sabah ufak kepekli sandviç, öğlenleri bol salatayla ızgara tavuk ve akşamları müsli nesfit yagsız süt artık olarak da 1 muz dogruyorum içine iice doygunluk hissi versin diye ve bu saabah 62.2 cıktım..
gün içinde yediklerini vücut eritiyo zaten, en önemlisi akşam 6dan sonra midenin boş olması ve yataga aç bir şekilde girmek, ben açım diye saat 9da yattgmı bilirim
ben onu bilmiyorum bende koysam öyle birsey eve :26:bi foto koyabilirmisin bi bakimben cok duydum saunanin etkilerini de iste gitmedim hic cipiltaklarin yanina gitmemde zaten
anlıyorum bendede şu ara 2-5 arası bi iştah patlaması durumu var.tokket bile önüme gelen herşeyi yeme hissi oluyor ve yiyorumda.ama şuda var düzenli yiyosan eskiye göre daha az yiyip biraz daha hareketliysen kilo verirsin sadece sabır etmek lazım.şimdi bildirim yapıyo herkes bakıyosun biri 1 kilo biri yarım kilo eee kendine bakıyosun 100 gr.ozaman diyosunki ben nerde yanlış yaptım.halbuki bu yanlışlık değil.sadece senin metabolizmanla yeme düzeninle alakalı bir durum.kimseyle kıyaslama kendini bi kadın biraz dikkat ederek kesinlikle kilo verir ama zaman aralığı değişir.oturarak çalışıyosan oturduğun yerde bacak bel hareketleri yapabilrsin.öyle çok yapmana gerek yok 5-10 kere sağa sola dön ayaklarını olduğu yerde salla falan ara ara.kasların çalıştıkça yağ yakarsın.
günaydın kızlar...herkese hayırlı cumalar..herkes iyidir umarım.kilo veren herkese kocaman alkışşşş..veremeyenller üzülmesinler haftaya sağlam kilo vermiş olcaklar ben kendimden biliyorum
lequuuuuuuuuu saçların harika olmuş canımmm
belenayhamişsin kız sen miden mi bulanıyo nasıl kilo verdin..iisindir inş
bildirim
başlangıç 75.5
geçen hafta 61.3
bu hafta 59.9
giden 1400
toplamda giden15.6
hedef 55
yaaaaaaa inanamıyorum sizi seviyorum çoooook..yıllar sonra accık ucundan bile olsa 50 li rakaları görmek harika bugün ayın 16 sı iki gün sonra diyete başladığım 5 ay olacak 18 nisanda başlamıştım:97::97: arada cozuttum bırakmayı düşündüm tatile gittim ama hiç birbirimiz bırakmadık. .başta kaptanıma ve sizlere teşekkürü borç bilirim:79::79:
Baslangic: 82.5
Gecen hafta: 66.8
Bu hafta: 67.2
Gelen: 400gr :18::18::18:
Toplam giden: 15.3
günaydın kızlar...herkese hayırlı cumalar..herkes iyidir umarım.kilo veren herkese kocaman alkışşşş..veremeyenller üzülmesinler haftaya sağlam kilo vermiş olcaklar ben kendimden biliyorum
lequuuuuuuuuu saçların harika olmuş canımmm
belenayhamişsin kız sen miden mi bulanıyo nasıl kilo verdin..iisindir inş
bildirim
başlangıç 75.5
geçen hafta 61.3
bu hafta 59.9
giden 1400
toplamda giden15.6
hedef 55
yaaaaaaa inanamıyorum sizi seviyorum çoooook..yıllar sonra accık ucundan bile olsa 50 li rakaları görmek harika bugün ayın 16 sı iki gün sonra diyete başladığım 5 ay olacak 18 nisanda başlamıştım:97::97: arada cozuttum bırakmayı düşündüm tatile gittim ama hiç birbirimiz bırakmadık. .başta kaptanıma ve sizlere teşekkürü borç bilirim:79::79:
koyayım canım şu sabah yemeğim bitsin eşim gitsin camiye cuma namazına,ozaman gelirim şimdi ara ara gelip gidiyorum ,yine yakcam yemeği o olcakhatta içinde ben varken çekerse eşim görürsün ne komik durduğumu
evet okuduklarınıza inanamayacaksınız
bildirim yapıyorum ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
başlangıç 79.1
geçen hafta 75.4
bu hafta 75.4
giden 00000000000000000000000000000000000000
toplamda giden 3.7
süpeeeeeeeeeeeerrrr kendimle gurur duyuyorum yani :83:
bende gurur duyuyorum :84::84: ben birde artti dayim
bşy sorabilrmiym basen eritmek içn nasıl hareketler yapıyosunuz?
beslenme tarzından ve metobolizmandan biraz bahsedermisin :80:
bu arada çok ama çok tebrik ederim
haftaya bu durumu düzeltmek için ne yapsak acaba magnum falan mı yesek
bişey değilTşk ederim tecrübelerini paylaştığın için..Ah ah zaten bu kiloları oturduğum için aldım işim masa başı ama dediklerini yapıcam bugünden itibaren ara ara hareket yaparım..Motive için Tşkler :)
kalori takibi konusunda katılıyorum sana.bende kalori takibi yapıyorum.bazen az bazen sınıra dayandığım oluyor ama kesinlikle aşmıyorum.sınıra geldiğimdede biliyorumki bu benim günlük ihtiyacım yani yarına bundan eser kalmıcak o yüzden moralimide bozmuyorumteşekkür ederim canımmm..yani benim metabolizmam çok yavaştı ama onu hızlandırmak insanın kendi elinde..bikere 18 nisan günü kafamda olayı bitirmiştim kızım iki yaşındaydı ve artık zayıflamam lazımdı..benim eşim iç hastalıkları dr u az çok anlıyo bu işlerdenhemen fazla kilomu belirledi bende kendimi şu kiloda iyi hissediyorum dedim..57 di ama şımardım 55 e çektim bazal metabolizmamı hesapladı .günlük şu kadar kalori alırsan kilonu korursun bunun altına düşersen verirsin üstüne çıkarsan alırsın..bazı diyetisyenlere göre kalori saymak çok mantıklı değil.ama eşim önerilerinden en çok bana bu uydu kalori saydım.7000 kcal 1 kilo demek..yani toplamda bazal metabolizmanın üstüne 7000 kcal i çıkarsan 1 kilo alırsın inersen 1 kilo verirsin.mesela benim bazal metabolizmam 1600 falandı ..yani hiçbişey yapmadan günlük yakacağım kalori bu.günlük 1000 kcal lik diyet uyguladım 600 açıkta kaldı sporla falan dahada aşğıda oluyo..yani yaklaşık 10 günde 7000 kcal i açık verdim 1 kilo verdim..ama yeri geldi hafatnın bütün günleri koştum bir haftada 1,5 kilo verdim .yeri geldi hiç koşamadım bir hafat yerim de saydım .hiçmi kaçamak yapmadım hemde çoooooooooook yaptım..ama hemen ertesi öğün frenledim..akşam 6dan sonra yemedim günde 6 öğün yedim bol bol meyve özellikle elma yedim..özetle böyle umarım yardımcı olmuşumdur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?