70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güncellendi.....................

ben onu bilmiyorum bende koysam öyle birsey eve :26:bi foto koyabilirmisin bi bakim ben cok duydum saunanin etkilerini de iste gitmedim hic cipiltaklarin yanina gitmemde zaten

ya canım bu müslinin markasını versen bende alsam:44:

günaydın kızlar...herkese hayırlı cumalar..herkes iyidir umarım.kilo veren herkese kocaman alkışşşş..veremeyenller üzülmesinler haftaya sağlam kilo vermiş olcaklar ben kendimden biliyorum
lequuuuuuuuuu saçların harika olmuş canımmm
belenayhamişsin kız sen miden mi bulanıyo nasıl kilo verdin..iisindir inş

bildirim
başlangıç 75.5
geçen hafta 61.3
bu hafta 59.9
giden 1400
toplamda giden15.6
hedef 55

yaaaaaaa inanamıyorum sizi seviyorum çoooook..yıllar sonra accık ucundan bile olsa 50 li rakaları görmek harika bugün ayın 16 sı iki gün sonra diyete başladığım 5 ay olacak 18 nisanda başlamıştım:97::97: arada cozuttum bırakmayı düşündüm tatile gittim ama hiç birbirimiz bırakmadık..başta kaptanıma ve sizlere teşekkürü borç bilirim:79::79:

ben onu bilmiyorum bende koysam öyle birsey eve :26:bi foto koyabilirmisin bi bakim ben cok duydum saunanin etkilerini de iste gitmedim hic cipiltaklarin yanina gitmemde zaten

koyayım canım şu sabah yemeğim bitsin eşim gitsin camiye cuma namazına,ozaman gelirim şimdi ara ara gelip gidiyorum ,yine yakcam yemeği o olcakhatta içinde ben varken çekerse eşim görürsün ne komik durduğumu

Tşk ederim tecrübelerini paylaştığın için..Ah ah zaten bu kiloları oturduğum için aldım işim masa başı ama dediklerini yapıcam bugünden itibaren ara ara hareket yaparım..Motive için Tşkler :)

evet okuduklarınıza inanamayacaksınız

bildirim yapıyorum ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

başlangıç 79.1
geçen hafta 75.4
bu hafta 75.4
giden 00000000000000000000000000000000000000
toplamda giden 3.7

süpeeeeeeeeeeeerrrr kendimle gurur duyuyorum yani :83:

beslenme tarzından ve metobolizmandan biraz bahsedermisin :80:

bu arada çok ama çok tebrik ederim

Kızlar tebrik ederim ne güzel kilo vermişsinz darısı bnm başıma inş. bnde yazcam böle kilo verdikçe, burda kilo verenleri gördükçe kendime güvenm arttı dha çok hırslandım demek isteynce oluyomş bnde başarabilirm:) şmdi spor yapayım bari

Baslangic: 82.5

Gecen hafta: 66.8

Bu hafta: 67.2

Gelen: 400gr :18::18::18:

Toplam giden: 15.3

400 gramm artti da bende var ben napim aglimmi semsicimm

ay cok merak ettim senli olsun foto senlen

bende gurur duyuyorum :84::84: ben birde artti dayim

beslenme tarzından ve metobolizmandan biraz bahsedermisin :80:

bu arada çok ama çok tebrik ederim

teşekkür ederim canımmm..yani benim metabolizmam çok yavaştı ama onu hızlandırmak insanın kendi elinde..bikere 18 nisan günü kafamda olayı bitirmiştim kızım iki yaşındaydı ve artık zayıflamam lazımdı..benim eşim iç hastalıkları dr u az çok anlıyo bu işlerden hemen fazla kilomu belirledi bende kendimi şu kiloda iyi hissediyorum dedim..57 di ama şımardım 55 e çektim bazal metabolizmamı hesapladı .günlük şu kadar kalori alırsan kilonu korursun bunun altına düşersen verirsin üstüne çıkarsan alırsın..bazı diyetisyenlere göre kalori saymak çok mantıklı değil.ama eşim önerilerinden en çok bana bu uydu kalori saydım.7000 kcal 1 kilo demek..yani toplamda bazal metabolizmanın üstüne 7000 kcal i çıkarsan 1 kilo alırsın inersen 1 kilo verirsin.mesela benim bazal metabolizmam 1600 falandı ..yani hiçbişey yapmadan günlük yakacağım kalori bu.günlük 1000 kcal lik diyet uyguladım 600 açıkta kaldı sporla falan dahada aşğıda oluyo..yani yaklaşık 10 günde 7000 kcal i açık verdim 1 kilo verdim..ama yeri geldi hafatnın bütün günleri koştum bir haftada 1,5 kilo verdim .yeri geldi hiç koşamadım bir hafat yerim de saydım .hiçmi kaçamak yapmadım hemde çoooooooooook yaptım..ama hemen ertesi öğün frenledim..akşam 6dan sonra yemedim günde 6 öğün yedim bol bol meyve özellikle elma yedim..özetle böyle umarım yardımcı olmuşumdur:)))

Tşk ederim tecrübelerini paylaştığın için..Ah ah zaten bu kiloları oturduğum için aldım işim masa başı ama dediklerini yapıcam bugünden itibaren ara ara hareket yaparım..Motive için Tşkler :)
bişey değil insan zamanla keşfediyor kendini ben çok kilo verip sonra tekrar aldım.aman yedim bugün yarın başlarım deyip yarınada yedim yedim ve yedim.tekrar tekrar kilo aldım.diyete başladım sanki hiçbişey değişmedi gramlar bile oynamadı sanki.ama kendi kendimi motive ettim bugün olmazsa yarın olcak sabretmeliyim eninde sonunda kilo verecektim.ve 3 ayın sonunda ben 15 kilo verdim.hatta son 1.5 ay falan hep haftada 1 kilo verdim istisnasız.hiç kaçamak yapmadım aburcubur yemedim.sonra motivasyonumu kaybettim 3-4 kilo geri aldım ama bıraktığım ipi eskisi kadar olmasada sıkı tutmaya başladım.son zamanlardada hep dengelemeye çalışıyorum.benim için 60 lı kiloların başı hayal gibiydi inebildiğim en düşük kilo 61.8 di.50 lili rakamlar imkansızdı.ama 2 gün önce tartıda 59.0 u görünce vayy be dedim.isteyince azmedince oluyomuş.benim için sıkıntı ikindi vakitleri o vakitleri atlattımmı bida akşam oyalanıyorum falan uyuyuncada bişicim kalmıyor sende biraz sabır et 1-2 akşam az yediğin için zorlanırsın ama sonra ister istemez alışacaksın ve yemiceksin fazla.kaçamakların olsa daki dengelemesini öğreneceksin.ve birşey daha diyet diye istemediğin şeyleri yeme.porsiyonu küçük olur ama seveceğin şeyleri yemeye çalış.

kalori takibi konusunda katılıyorum sana.bende kalori takibi yapıyorum.bazen az bazen sınıra dayandığım oluyor ama kesinlikle aşmıyorum.sınıra geldiğimdede biliyorumki bu benim günlük ihtiyacım yani yarına bundan eser kalmıcak o yüzden moralimide bozmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…