70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün cuma cuma günleri isarkadaslari hep ekmek ici döner yiyorlar simdi kadin sordu nasil istiyorsunuz diye bende dedim pilavsiz ekmek siz sade döner salata olsun iyimi demissim:86:

Son düzenleme:
tataaaaaaaam limonlu popkek yiyorum kahveyle beraber.feci tatlı geldi sanki uzun zamandır tatlı yemedim gibi bir hisse kapıldım.ama ne çabuk unuttumki ramazan bayramından bu yana geçen hafta sonuna kadar yani 10 günlük süreçten takriben ortalama hergün 2 dilim baklava yedim giderek sibel29 a benzemeye başladım kek feci kalorili anca yarısını yedim bi kupa kahveyle 1-2 saat sonrada kalan yarısını yerim afiyet olsun yağ olmasın inşallah

bugün cuma cuma günleri isarkadaslari hep ekmek ici döner yiyorlar simdi kadin sordu nasil istiyorsunuz diye bende dedim pilavsiz ekmek siz sade döner salata olsun iyimi demissim:86:
lahmacun tercih edebilsen çok süper olurdu.döner sade et olsada yağ katkısıda fazla.ben diyet yaparken 1-1.5 lahmacun yiyodum.hem tok tutuyodu hemde kalorisi oldukça az.hemde akşam menüsü olarak yiyodum.eşim dışarda yemeyi sever ona eşlik etmek için hep lahmacun isterdim.imkanı olanlara dışarda ne yesemde kilo almasam diyenlere öneririm

aman diyim aliskanlik olmasin bende yedigimi unutmak artik aliskanlik olmaya basladi

bu arada ölçülerimi yazmak istiyorum sizde yazın mezuralarınızı alında
göğüs :88 hatta 87
bel:70
basen :98
kadın milleti çok arsısız valla daha geçen ay basenim 100cm olsada yeter bana derken şimdi 98 cm oldu.ay 95 falan olsa ne güzel olur ay 1-2 kilo daha verim aman şöyle olim demeye başladım nankör ben

ne yani diğer konularda katılmıyomusunkesinlikle canım mesela yemeğe çıkacaksak ona göre diğer öğünlerimi ayarlıyorum en azından ogün bazal metabolizmamı aşmıyorum bunu bilmekde beni motive ediyor..yada abarttım çok yedim sınırı aştım hemen banta çıkıp istediğim kaloriyi yakıyorum..

aman diyim aliskanlik olmasin bende yedigimi unutmak artik aliskanlik olmaya basladi
üşenmesem kalorş hesabı yapılan siteler var onlara ekliyorum yediklerimi.hem kalori takibi oluyor hem ne yediğimi biliyorum.istersen sende öyle yap.yediklerimi pek unutmam ama bazen başka şeyler unutabiliyorum.seninki birazda kafa yorgunluğu iş stres çocukla ilgili konular falan gayet normal üzme kendini.

ben bugün erken cikacam is den o yüzden kendim gidemiyorum öbürü bilmez simdi lahmacunun ne oldugunu ama ben lahmacunu birde icine salata koymayi severim sade doymamki söyle salatayi icine doldurup dürüm yapacan oh

Cnm basenlerini nasıl erittin bu kadar, inş devamı gelr. Benmde basemlerm çok bide göbek var

halaya katılan varmı takip etmen bunu bilmen önemli.harekette önemli.ben annemin yanındayken gerçekten normal düzenime göre çok yiyodum.kalori alım sınırıma dayanıyor bazende geçiyordum.büyük boy bi ramazan pidesini bi çırpıda bitiriyodum nerden baksan 1000 kaloriye yakın belkide fazla sahurda yediklerim falan hariç.ama o zamanda günlük alışmış olduğum hareket düzenimden fazla hareket ediyordum.dolayısıyla yediğimi yakıyordum.önemli olan kızımda bu zaten yemekle harek düzenini ayarlamak.yoksa 2 zeytin 1 çavdar ekmeği 1 domates yağsız salata haşlanmış etle ömür geçmez.hem yicen hem hareket etçeksin sınırını bileceksin

aç kalmadan kilo werilmiyo anam bunu bilir bunu sölerim

Lequuuuuuuuuuuuuu ben bunu deniicemmmm.
İşe yararsa gelir öperim seniiiiiii

Gayet mantıkllı bakkk ayy çok sevindirik oldummm.

taktik cok bende spor hariç her konuda yardımcı olmaya calısırım :)

ben aksamlari karbon almakdan korkuyorum ama öyle diyorsan bi hafta deneyeyim bakim sagol canim benim

ya cnm herşeyin sınırı önemli 3 5 kaşıktan bişi olmaz, ben 1,5 kilodan fazla yedigim hafta 3 kere stlü tatlı yedigmi bilirim :) ( tabi light süt light puding we limonlu etiformla yaptıgım ev tatlısı :) )

yok anam ya ben nerdeyse 2 ay sürekli müsli yedim, bırakınca da wermeye devam ettim bıraktıgımdda aksam ögünüm ya 4 parmak tavuk ızgara yada 2 haslanmış yumurta yada light ton balıgı + bol yesillik bol domates ve bol yogurttu

ya canım bu müslinin markasını versen bende alsam:44:

ben en cok nestlenin fındıklı üzümlüsünü sewiyomm :) ballı cikolatalı olmadıgı müddetce hepsi olur bence

kız sen hangi ara 5leri gördünn maşallah sanaaa, nası özendimmmm :) ben en son büyürken görmüümdür heralde
allahım bana da nasip etsin insallah :)

ahada benimkiler
gögüs: 111
göbek : 101
toto: 104
:78:

burda yaziyorum diye defter tutmusdum yedigimi yazmak icin artik biraktim ama senin dedigini yapayim eve gidince bi bakayim sagol hayatim

kızlar allah aşkına biriniz kilo çizelgemi düzeltsin yeni kiloma göre yada en en en kolay biçimde nasıl değiştircem anlatsın baştan mı oluşturcam çizelgemi

ben bugün erken cikacam is den o yüzden kendim gidemiyorum öbürü bilmez simdi lahmacunun ne oldugunu ama ben lahmacunu birde icine salata koymayi severim sade doymamki söyle salatayi icine doldurup dürüm yapacan oh
1 dürüm sana fazlasıyla yeter.bana yetiyodu ben aç gözlülükten bi yarım daha yiyodum akşam öğünlerini istersen bi süre böyle dene belki işe yarar.

Cnm basenlerini nasıl erittin bu kadar, inş devamı gelr. Benmde basemlerm çok bide göbek var
spor yapmıyorum valla çok üşengecim ama beden yapım itibariyle iri kemikli bi hatunumm artık üst bedende bişi kalmayınca ericek tek yerim popom kaldı sanırım bu yüzden eridi ara ara mekik çekiyorum ama bunun basene bi katkısı olmamalı.kendimi yorgun hissettiğimde şey yapıyorum bak.kanepete uzanıyorum.kanepenin kolları yüksek değil ama senin evde yüksekse altına bi minder koyupta yapabilirsin.kenardan dizlerimden aşağısını sarkıtıp ayaklarını yürür vaziyette hareket ettiriyorum.arada 20-25 mekik çekiyorum.tvye bakerken hem hareket etmiş hem dinlenmiş oluyorum.üşengeç sporu benimkisi

cok sagol canim deniycem :87:

ahada benimkiler
gögüs: 111
göbek : 101
toto: 104
:78:

burda yaziyorum diye defter tutmusdum yedigimi yazmak icin artik biraktim ama senin dedigini yapayim eve gidince bi bakayim sagol hayatim
memişler
tam göbek hizasından ölçtüğün için böyle bi rakam çıktı.bendede 89 falanmıydı neydi o.belini göbek deliğinin 3-4 parmak yukarısından ölçüyosun.en ince kıvrımından yani benim göğüslerim diyete başladığımda sanırım max 93 falandı belimde 85 falandı popoda 113 diye anımsıyorum.matematiksel olarak düşündüğümde bel ve basenden aynı orantıda zayıflamışım.yassı bi bedenim olduğundan çok belli olmuyo tabi.resmen ütülemişler beni

lequim yeni kemikli halimi gördünmü bakta gözün kemik ve hiç memesiz apla görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…