duvara elini koyuyorun bacaklarını kalça hizasına kadar kaldırıp indiriyorsun yan tarafa yani aynı hareketi yerded yapıyorsun ben bunların her zaman faydasını gördüm canım
lahmacun tercih edebilsen çok süper olurdu.döner sade et olsada yağ katkısıda fazla.ben diyet yaparken 1-1.5 lahmacun yiyodum.hem tok tutuyodu hemde kalorisi oldukça az.hemde akşam menüsü olarak yiyodum.eşim dışarda yemeyi sever ona eşlik etmek için hep lahmacun isterdim.imkanı olanlara dışarda ne yesemde kilo almasam diyenlere öneririmbugün cuma cuma günleri isarkadaslari hep ekmek ici döner yiyorlarsimdi kadin sordu nasil istiyorsunuz diye bende dedim pilavsiz ekmek siz sade döner salata olsun iyimi demissim:86:
tataaaaaaaam limonlu popkek yiyorum kahveyle beraber.feci tatlı geldi sanki uzun zamandır tatlı yemedim gibi bir hisse kapıldım.ama ne çabuk unuttumki ramazan bayramından bu yana geçen hafta sonuna kadar yani 10 günlük süreçten takriben ortalama hergün 2 dilim baklava yedimgiderek sibel29 a benzemeye başladım kek feci kalorili anca yarısını yedim bi kupa kahveyle 1-2 saat sonrada kalan yarısını yerim afiyet olsun yağ olmasın inşallah
kalori takibi konusunda katılıyorum sana.bende kalori takibi yapıyorum.bazen az bazen sınıra dayandığım oluyor ama kesinlikle aşmıyorum.sınıra geldiğimdede biliyorumki bu benim günlük ihtiyacım yani yarına bundan eser kalmıcak o yüzden moralimide bozmuyorum
üşenmesem kalorş hesabı yapılan siteler var onlara ekliyorum yediklerimi.hem kalori takibi oluyor hem ne yediğimi biliyorum.istersen sende öyle yap.yediklerimi pek unutmam ama bazen başka şeyler unutabiliyorum.seninki birazda kafa yorgunluğu iş stres çocukla ilgili konular falan gayet normal üzme kendini.aman diyim aliskanlik olmasinbende yedigimi unutmak artik aliskanlik olmaya basladi
lahmacun tercih edebilsen çok süper olurdu.döner sade et olsada yağ katkısıda fazla.ben diyet yaparken 1-1.5 lahmacun yiyodum.hem tok tutuyodu hemde kalorisi oldukça az.hemde akşam menüsü olarak yiyodum.eşim dışarda yemeyi sever ona eşlik etmek için hep lahmacun isterdim.imkanı olanlara dışarda ne yesemde kilo almasam diyenlere öneririm
bu arada ölçülerimi yazmak istiyorum sizde yazın mezuralarınızı alında
göğüs :88 hatta 87
bel:70
basen :98
kadın milleti çok arsısız valladaha geçen ay basenim 100cm olsada yeter bana derken şimdi 98 cm oldu.ay 95 falan olsa ne güzel olur ay 1-2 kilo daha verim aman şöyle olim demeye başladım nankör ben
halaya katılan varmıne yani diğer konularda katılmıyomusunkesinlikle canım mesela yemeğe çıkacaksak ona göre diğer öğünlerimi ayarlıyorum en azından ogün bazal metabolizmamı aşmıyorum bunu bilmekde beni motive ediyor..yada abarttım çok yedim sınırı aştım hemen banta çıkıp istediğim kaloriyi yakıyorum..
katılıyorum yatağa aç girmiyosan yada sırf açıktın diye uyumuyosan ağlanmayın neden kilo vermiyorum diye2 gün önce rüyamda kuymak gördüm rüyalarınızda doyurun karnınızı bakın basıl kilo veriyonuz
Lequuuuuuuuuuuuuu ben bunu deniicemmmm.
İşe yararsa gelir öperim seniiiiiii
Gayet mantıkllı bakkk ayy çok sevindirik oldummm.
ben aksamlari karbon almakdan korkuyorum ama öyle diyorsan bi hafta deneyeyim bakimsagol canim benim
bak şimdi sen dedin ya hatırladım.. bende basladıgım ılk 2 ay fılan aynı bu sekıl beslenmıstım.. aksam ogunumde o da saat 4 en gec 5 te sadece 1 kase muslı yerdım..
o zaman cok daha hızlı kılo vermıstım.. ne zaman muslıyı bıraktım dogru soyluyorsun yaa vallahı de unutmusum ya... bır an kendımı hatırladım okuyunca...
ama muslı karbonthıdrat agırlıklı oldugunu ve kılo vermek yerıne zamanla aldırdıgı hıkayelerını fılan duyduktan sonra aksamları muslı yemegı kaldırmıstım ama tam tersı kaldırdıktan sonra kılo vermem yavasladı gercı bende bozdum bıraz duzenımı...
ben eskı sıstemıme gerı doneyım ne varsa ılk 2 ayımda vardı valla...
ya canım bu müslinin markasını versen bende alsam:44:
günaydın kızlar...herkese hayırlı cumalar..herkes iyidir umarım.kilo veren herkese kocaman alkışşşş..veremeyenller üzülmesinler haftaya sağlam kilo vermiş olcaklar ben kendimden biliyorum
lequuuuuuuuuu saçların harika olmuş canımmm
belenayhamişsin kız sen miden mi bulanıyo nasıl kilo verdin..iisindir inş
bildirim
başlangıç 75.5
geçen hafta 61.3
bu hafta 59.9
giden 1400
toplamda giden15.6
hedef 55
yaaaaaaa inanamıyorum sizi seviyorum çoooook..yıllar sonra accık ucundan bile olsa 50 li rakaları görmek harika bugün ayın 16 sı iki gün sonra diyete başladığım 5 ay olacak 18 nisanda başlamıştım:97::97: arada cozuttum bırakmayı düşündüm tatile gittim ama hiç birbirimiz bırakmadık. .başta kaptanıma ve sizlere teşekkürü borç bilirim:79::79:
ahada benimkilerbu arada ölçülerimi yazmak istiyorum sizde yazın mezuralarınızı alında
göğüs :88 hatta 87
bel:70
basen :98
kadın milleti çok arsısız valladaha geçen ay basenim 100cm olsada yeter bana derken şimdi 98 cm oldu.ay 95 falan olsa ne güzel olur ay 1-2 kilo daha verim aman şöyle olim demeye başladım nankör ben
burda yaziyorum diye defter tutmusdum yedigimi yazmak icin artik biraktimüşenmesem kalorş hesabı yapılan siteler var onlara ekliyorum yediklerimi.hem kalori takibi oluyor hem ne yediğimi biliyorum.istersen sende öyle yap.yediklerimi pek unutmam ama bazen başka şeyler unutabiliyorum.seninki birazda kafa yorgunluğu iş stres çocukla ilgili konular falan gayet normal üzme kendini.
1 dürüm sana fazlasıyla yeter.bana yetiyodu ben aç gözlülükten bi yarım daha yiyodumben bugün erken cikacam is den o yüzden kendim gidemiyorum öbürü bilmez simdi lahmacunun ne oldugunu ama ben lahmacunu birde icine salata koymayi severim sade doymamkisöyle salatayi icine doldurup dürüm yapacan oh
spor yapmıyorum valla çok üşengecim ama beden yapım itibariyle iri kemikli bi hatunumm artık üst bedende bişi kalmayınca ericek tek yerim popom kaldı sanırım bu yüzden eridiCnm basenlerini nasıl erittin bu kadar, inş devamı gelr. Benmde basemlerm çokbide göbek var
cok sagol canim deniycem :87:aç kalmadan kilo werilmiyo anam bunu bilir bunu sölerim
taktik cok bende spor hariç her konuda yardımcı olmaya calısırım :)
ya cnm herşeyin sınırı önemli 3 5 kaşıktan bişi olmaz, ben 1,5 kilodan fazla yedigim hafta 3 kere stlü tatlı yedigmi bilirim :) ( tabi light süt light puding we limonlu etiformla yaptıgım ev tatlısı :) )
yok anam ya ben nerdeyse 2 ay sürekli müsli yedim, bırakınca da wermeye devam ettim bıraktıgımdda aksam ögünüm ya 4 parmak tavuk ızgara yada 2 haslanmış yumurta yada light ton balıgı + bol yesillik bol domates ve bol yogurttu
memişlerahada benimkiler
gögüs: 111
göbek : 101
toto: 104
:78:
burda yaziyorum diye defter tutmusdum yedigimi yazmak icin artik biraktimama senin dedigini yapayim eve gidince bi bakayim sagol hayatim
aynıyız işte sen memiş farkıyla öndesinbende ölcülerimi yazcemmmm :)
gögüs : 93 cm
bel : 71 cm
totoşum : 97 cm
1 dürüm sana fazlasıyla yeter.bana yetiyodu ben aç gözlülükten bi yarım daha yiyodumakşam öğünlerini istersen bi süre böyle dene belki işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?