70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spor yapmıyorum valla çok üşengecim ama beden yapım itibariyle iri kemikli bi hatunumm artık üst bedende bişi kalmayınca ericek tek yerim popom kaldı sanırım bu yüzden eridi ara ara mekik çekiyorum ama bunun basene bi katkısı olmamalı.kendimi yorgun hissettiğimde şey yapıyorum bak.kanepete uzanıyorum.kanepenin kolları yüksek değil ama senin evde yüksekse altına bi minder koyupta yapabilirsin.kenardan dizlerimden aşağısını sarkıtıp ayaklarını yürür vaziyette hareket ettiriyorum.arada 20-25 mekik çekiyorum.tvye bakerken hem hareket etmiş hem dinlenmiş oluyorum.üşengeç sporu benimkisi [/QUOTE]
hımm tamam cnm saol, bn spor yapıyom bakalım inş ericek benmkilerde

ozaman lahmacunu hayatimdan cikarmama gerek yok rahatliklan yiyebilirim ozaman bir tane yeter canim
en zararsızlardan biri.ve hem protein hem karbonhidratı yeterince alıyosun.haftanın 1-3 günü rahatlıkla yiyebilirsin.ama sabah ve öğlen yemeklerine dikkat et yine.kaş yaparken göz çıkartma ha bide kime yaptım o yorumu unuttum sevmediğin şeyleri yiyerek diyet yapma.canın ne çekiyosa onu ye ama az ye kararında ye.sevmediğin şeyleri yersen inan en fazla 10 bilemedin 15 gün dayanırsın sonra kendini buzdolabı önünde bulursun.

hımm tamam cnm saol, bn spor yapıyom bakalım inş ericek benmkilerde
basen öyle hemen erimiyor.belin incelmeye başlar cm farkeder ama basen farketmez.basende yaklaşık 5-10 kilo kaybından sonra gözle görülür bi incelme oluyor.3-5 kilo verip neden bu popo gitmiyoya deyip moralini bozma.kilon azaldıkça basenler anca erimeye başlayıp şekilleniyor.

Bende 2 yıl önce 72den 59a düşmüştüm :)7 aylık evliyim yedim içtim keyif yaptım balayında mideyi büyüttüm Sonra sigarayı bıraktım dahada yemeye başladım ve tekrardan aynı kiloya çıktım ümit ediyorum inanıyorum vericem..Ara öğünlerde ne tercih ediyim genelde 5i bir arada çayından içiyorum başka nasıl geçiştiriyim

ben takvimin arkasina yazmisdim ölcü aletim yok bidaha kine öyle ölcim ya benim memisler fazlasiyla büyük :78: genc kiz ken cok rahatsiz olurdum herkes onlara bakiyordun simdi kilolu olunca fazla göze carpmiyo

hedefime 1 kilo kala hedeften şaştım ve 57ye çektim hedefi.hep kociş yüzünden geçen kilo aldın benden 20 kilo fazlasın dedim.oda bana 57 misin dedi bende yorum yapmadım tabi.mecburen 57 ye yaklaşmam lazım kocanmı var derdin var ya ben bu lafın altında kalamam mecbur 2 kilo daha vercez bi ara

ben hosuma giden yemek oldumu kendimden geciyorum sanki gitlikda kalmis gibi habire yiyorum dur bilmiyorum onu bi alisdirmam lazim doydugum halde yedigimi bilirim

oluyor böyle geçiş dönemleri.bitki çayları iyidir ama ben içmiyorum içemiyorum hemde sevmiyorum doğrusunu söylemek gerekirse.ben tokluk hissi vermesi açısından bazen kahve içiyorum bazen kahveyle yarım muz yiyorum.muhteşem bi ikili bence ya işte kendine göre bi sistem oturtacaksın.hem aç hem tok olcaksın.diyet adı üstünde % 100 tokluk hissi yaşamıcaksın hiçbir öğünde.az az sık sık yiyip son öğününü geçe bırakmıyacaksın.rahat 5 saatlik bi fark olmalı akşam yemeğinle uyku vaktin arasında.

ben takvimin arkasina yazmisdim ölcü aletim yok bidaha kine öyle ölcim ya benim memisler fazlasiyla büyük :78: genc kiz ken cok rahatsiz olurdum herkes onlara bakiyordun simdi kilolu olunca fazla göze carpmiyo
benimde basenim sorun.valla tek başına dışarı çıkmayı hiç sevmiyorum kulağımın dibine kadar gelip maşallah diyen bi sapık ruhlu erkek muhakak sokakta bağı çözük olarak dolaşmakta oluyor ve her seferindede bana denk geliyor.valla bigün birinin kafasına bişi indirecem ama bakalım kim bu şanslı talihli

ben hosuma giden yemek oldumu kendimden geciyorum sanki gitlikda kalmis gibi habire yiyorum dur bilmiyorum onu bi alisdirmam lazim doydugum halde yedigimi bilirim
doyupta yemek çok feci bişey ya.bende öyleydim diyete başlamadan önce hele son zamanlar ekler pastalar varya büyük elin kadar akşam hatta gecenin bi yarısı eşimi yollar aldırırdım.geçmiş zaman unuttum ama en az 4 tane alırdı ve ben 3 tanesini hüpletirdim 1 tane ona bırakırdım güya ama sonra onun uzundan az köşesinden derken ben yemicem sen bitir aşkım diyen kocişin sesiyle onuda bitirirdim tabi bu yediğim tek şey değil onun öncesi ve sonrasında yediğim biçok şeyi saymıyorum bile.karnımın üzerine yatamadığımı bilirim

ay ne güldüm anlatimmi na ama gercekten cok itici bende gecirecem ilerde simdi tombis oldugumdan rahatim positiv yani

peki cnm tamam, ay inş veririm ok kadar kiloda kurtulurum bu basenlerden

ay hic sorma kalanlari da ben götürüyodum cocuk yemedi suzan ye esim yemedi yine ben yedim homini girtlak herseyi silip süpürdüm :84::84:

ay ne güldüm anlatimmi na ama gercekten cok itici bende gecirecem ilerde simdi tombis oldugumdan rahatim positiv yani
Allah vergisi genetik şeyler kabul etmek lazım.gerçeklerle yaşamalıyız.göğüs normal şartlarda kolay kolay küçülmez kıyafetlerle falan dengelemek lazım
bak bende yok kuş kadar bişi napalım olduğu kadarla yetinicez

peki cnm tamam, ay inş veririm ok kadar kiloda kurtulurum bu basenlerden
sabır et pes etme sonuca ulaşacağına emin ol.

ay hic sorma kalanlari da ben götürüyodum cocuk yemedi suzan ye esim yemedi yine ben yedim homini girtlak herseyi silip süpürdüm :84::84:
valla ben bi öğünlük yemek yapıyorum.2 öğüne çok nadirdir kalması.o yüzden kimseninde kalanını yemiyorum

bilgisayar sapiti ileriki sayfaya atlamiyo
pcden değil bendede aynı problem oldu siteden kaynaklı.

Bir süredir çok fazla giremiyorum topige sonuç felaket işte

Bildirim
Başlangıç 78.2
Geç H. 61.5
Bu Hafta 61.5
Gelen Giden yok
Top Gid. 16.7
Hedef 60

büyük olanlar kücük istiyor kücük olanlar büyük hep öyle dönüp duruyo kücük gögüzleri sisirilmis sütiyenlen fazla gözderebiliyon da büyük de napcan herhalde iyice pastirman lazim cacik gibi kücük göstersin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…