haftaya bu durumu düzeltmek için ne yapsak acaba magnum falan mı yesek
en zararsızlardan biri.ve hem protein hem karbonhidratı yeterince alıyosun.haftanın 1-3 günü rahatlıkla yiyebilirsin.ama sabah ve öğlen yemeklerine dikkat et yine.kaş yaparken göz çıkartmaozaman lahmacunu hayatimdan cikarmama gerek yokrahatliklan yiyebilirim ozaman bir tane yeter canim
basen öyle hemen erimiyor.belin incelmeye başlar cm farkeder ama basen farketmez.basende yaklaşık 5-10 kilo kaybından sonra gözle görülür bi incelme oluyor.3-5 kilo verip neden bu popo gitmiyoya deyip moralini bozma.kilon azaldıkça basenler anca erimeye başlayıp şekilleniyor.hımm tamam cnm saol, bn spor yapıyom bakalım inş ericek benmkilerde
bişey değilinsan zamanla keşfediyor kendini ben çok kilo verip sonra tekrar aldım.aman yedim bugün yarın başlarım deyip yarınada yedim yedim ve yedim.tekrar tekrar kilo aldım.diyete başladım sanki hiçbişey değişmedi gramlar bile oynamadı sanki.ama kendi kendimi motive ettim bugün olmazsa yarın olcak sabretmeliyim eninde sonunda kilo verecektim.ve 3 ayın sonunda ben 15 kilo verdim.hatta son 1.5 ay falan hep haftada 1 kilo verdim istisnasız.hiç kaçamak yapmadım aburcubur yemedim.sonra motivasyonumu kaybettim 3-4 kilo geri aldım ama bıraktığım ipi eskisi kadar olmasada sıkı tutmaya başladım.son zamanlardada hep dengelemeye çalışıyorum.benim için 60 lı kiloların başı hayal gibiydi inebildiğim en düşük kilo 61.8 di.50 lili rakamlar imkansızdı.ama 2 gün önce tartıda 59.0 u görünce vayy be dedim.isteyince azmedince oluyomuş.benim için sıkıntı ikindi vakitleri o vakitleri atlattımmı bida akşam oyalanıyorum falan uyuyuncada bişicim kalmıyor sende biraz sabır et 1-2 akşam az yediğin için zorlanırsın ama sonra ister istemez alışacaksın ve yemiceksin fazla.kaçamakların olsa daki dengelemesini öğreneceksin.ve birşey daha diyet diye istemediğin şeyleri yeme.porsiyonu küçük olur ama seveceğin şeyleri yemeye çalış.
memişler
tam göbek hizasından ölçtüğün için böyle bi rakam çıktı.bendede 89 falanmıydı neydi o.belini göbek deliğinin 3-4 parmak yukarısından ölçüyosun.en ince kıvrımından yanibenim göğüslerim diyete başladığımda sanırım max 93 falandı belimde 85 falandı popoda 113 diye anımsıyorum.matematiksel olarak düşündüğümde bel ve basenden aynı orantıda zayıflamışım.yassı bi bedenim olduğundan çok belli olmuyo tabi.resmen ütülemişler beni
lequim yeni kemikli halimi gördünmü bakta gözün kemik ve hiç memesiz apla görsün
en zararsızlardan biri.ve hem protein hem karbonhidratı yeterince alıyosun.haftanın 1-3 günü rahatlıkla yiyebilirsin.ama sabah ve öğlen yemeklerine dikkat et yine.kaş yaparken göz çıkartmaha bide kime yaptım o yorumu unuttum sevmediğin şeyleri yiyerek diyet yapma.canın ne çekiyosa onu ye ama az ye kararında ye.sevmediğin şeyleri yersen inan en fazla 10 bilemedin 15 gün dayanırsın sonra kendini buzdolabı önünde bulursun.
oluyor böyle geçiş dönemleri.bitki çayları iyidir ama ben içmiyorum içemiyorum hemde sevmiyorum doğrusunu söylemek gerekirse.ben tokluk hissi vermesi açısından bazen kahve içiyorum bazen kahveyle yarım muz yiyorum.muhteşem bi ikili benceBende 2 yıl önce 72den 59a düşmüştüm :)7 aylık evliyim yedim içtim keyif yaptım balayında mideyi büyüttümSonra sigarayı bıraktım dahada yemeye başladım ve tekrardan aynı kiloya çıktım ümit ediyorum inanıyorum vericem..Ara öğünlerde ne tercih ediyim genelde 5i bir arada çayından içiyorum başka nasıl geçiştiriyim
benimde basenim sorun.valla tek başına dışarı çıkmayı hiç sevmiyorumben takvimin arkasina yazmisdim ölcü aletim yok bidaha kine öyle ölcimya benim memisler fazlasiyla büyük :78: genc kiz ken cok rahatsiz olurdum herkes onlara bakiyordun simdi kilolu olunca fazla göze carpmiyo
doyupta yemek çok feci bişey ya.bende öyleydim diyete başlamadan önce hele son zamanlar ekler pastalar varya büyük elin kadarben hosuma giden yemek oldumu kendimden geciyorumsanki gitlikda kalmis gibi habire yiyorum dur bilmiyorum onu bi alisdirmam lazim doydugum halde yedigimi bilirim
benimde basenim sorun.valla tek başına dışarı çıkmayı hiç sevmiyorumkulağımın dibine kadar gelip maşallah diyen bi sapık ruhlu erkek muhakak sokakta bağı çözük olarak dolaşmakta oluyor ve her seferindede bana denk geliyor.valla bigün birinin kafasına bişi indirecem ama bakalım kim bu şanslı talihli
1 dürüm sana fazlasıyla yeter.bana yetiyodu ben aç gözlülükten bi yarım daha yiyodumakşam öğünlerini istersen bi süre böyle dene belki işe yarar.
spor yapmıyorum valla çok üşengecim ama beden yapım itibariyle iri kemikli bi hatunumm artık üst bedende bişi kalmayınca ericek tek yerim popom kaldı sanırım bu yüzden eridiara ara mekik çekiyorum ama bunun basene bi katkısı olmamalı.kendimi yorgun hissettiğimde şey yapıyorum bak.kanepete uzanıyorum.kanepenin kolları yüksek değil ama senin evde yüksekse altına bi minder koyupta yapabilirsin.kenardan dizlerimden aşağısını sarkıtıp ayaklarını yürür vaziyette hareket ettiriyorum.arada 20-25 mekik çekiyorum.tvye bakerken hem hareket etmiş hem dinlenmiş oluyorum.üşengeç sporu benimkisi
basen öyle hemen erimiyor.belin incelmeye başlar cm farkeder ama basen farketmez.basende yaklaşık 5-10 kilo kaybından sonra gözle görülür bi incelme oluyor.3-5 kilo verip neden bu popo gitmiyoya deyip moralini bozma.kilon azaldıkça basenler anca erimeye başlayıp şekilleniyor.
doyupta yemek çok feci bişey ya.bende öyleydim diyete başlamadan önce hele son zamanlar ekler pastalar varya büyük elin kadarakşam hatta gecenin bi yarısı eşimi yollar aldırırdım.geçmiş zaman unuttum ama en az 4 tane alırdı ve ben 3 tanesini hüpletirdim 1 tane ona bırakırdım güya ama sonra onun uzundan az köşesinden derken ben yemicem sen bitir aşkım diyen kocişin sesiyle onuda bitirirdim tabi bu yediğim tek şey değil onun öncesi ve sonrasında yediğim biçok şeyi saymıyorum bile.karnımın üzerine yatamadığımı bilirim
Allah vergisi genetik şeyler kabul etmek lazım.gerçeklerle yaşamalıyız.göğüs normal şartlarda kolay kolay küçülmez kıyafetlerle falan dengelemek lazımay ne güldüm anlatimmi na ama gercekten cok itici bende gecirecem ilerde simdi tombis oldugumdan rahatim positiv yani
ay hic sorma kalanlari da ben götürüyodumcocuk yemedi suzan ye esim yemedi yine ben yedim homini girtlak herseyi silip süpürdüm :84::84:
sabır et pes etme sonuca ulaşacağına emin ol.peki cnm tamam, ay inş veririm ok kadar kiloda kurtulurum bu basenlerden
valla ben bi öğünlük yemek yapıyorum.2 öğüne çok nadirdir kalması.o yüzden kimseninde kalanını yemiyorumay hic sorma kalanlari da ben götürüyodumcocuk yemedi suzan ye esim yemedi yine ben yedim homini girtlak herseyi silip süpürdüm :84::84:
pcden değil bendede aynı problem oldu siteden kaynaklı.bilgisayar sapiti ileriki sayfaya atlamiyo
büyük olanlar kücük istiyor kücük olanlar büyük hep öyle dönüp duruyoAllah vergisi genetik şeyler kabul etmek lazım.gerçeklerle yaşamalıyız.göğüs normal şartlarda kolay kolay küçülmez kıyafetlerle falan dengelemek lazım
bak bende yok kuş kadar bişinapalım olduğu kadarla yetinicez
kız döverler seniBir süredir çok fazla giremiyorum topige sonuç felaket işte
Bildirim
Başlangıç 78.2
Geç H. 61.5
Bu Hafta 61.5
Gelen Giden yok
Top Gid. 16.7
Hedef 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?